MINECRAFT KOODARI

MINECRAFT koodari

Hallitse serverisi!

Viikonpäivä: Maanantai
Kellonaika: 17.00-18.30 
Aloituspäivä: Tammikuu
Kesto: 1,5h / kerta
Ikäryhmä: 7+
Hinta: 45 €/kk
Lisätietoja: Arttu +358 45 77340799

PELI

Minecraft on hiekkalaatikkomainen indie-videopeli, jossa pelaajan on mahdollista luoda rakennelmia kuutioiden avulla kolmiulotteisessa maailmassa. Minecraftissa on avoin pelimaailma, joka on teoriassa ääretön, koska sitä luodaan automaattisesti lisää pelaajan liikkuessa ympäri pelimaailmaa.

Perusideana pelissä on hyödyntää erilaisia materiaaleja, kuten puita ja kiviä, joita voi hankkia eri tavoin. Pelissä keskeisiä toimintoja ovat muun muassa taisteleminen, esineiden valmistaminen, kaivaminen, seikkailu, viljely, eläinten kasvattaminen ja rakentaminen.

KENELLE ?

Pelikeskuksen koodarikerho on kerho kokonaisvaltaisesta serverin ylläpidosta ja kehityksestä kiinnostuneille pelureille. Pelikasvattajan johdolla rakennetaan omaa serveriä ja kohdataan turvallisesti serverin ylläpitoon liittyviä haasteita.

PELIKASVATUSTAVOITTEET

Kaveritaidot, sosiaaliset tilanteet & tunteiden hallinta. Muiden kanssapelaajien huomioiminen. Vastuullinen pelaaminen, esiintymistaidot, elämäntaitojen harjoittelu pelin kautta.

KOULUTUSTAVOITTEET

Serverin luomisen ja ylläpitämisen perusteet. Koodarikerhossa rakennetaan ja ylläpidetään serveriä, jonne pääsee pelaamaan kuka vain, joten toiminta on todellista. kerhon koodarit vastaavat serverin kehittämisestä ja ylläpidosta. Lisäksi kerhossa tutustutaan serverin eri rooleihin ja millaisia rooleja kenellekin kannattaa luovuttaa. koodarikerhossa tutustuvat olemassa olevien ammattimaisten serverien rakenteisiin ja roolituksiin.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.