STELLARIS

STELLARIS

Tutustu mittaamattomaan galaksiin tässä scifi-strategiapelissä

Viikonpäivä: Keskiviikko
Kellonaika: 
Aloituspäivä: syys / marras / tammi / maalis / touko 17.00-18.30
Kesto: 1,5h / kerta – 2 kuukautta
Ikäryhmä: 7+
Hinta: 45 €/kk
Lisätietoja: Severi S, 0400 626 229

PELI – STELLARIS

Valmistaudu tutkimaan, löytämään ja vuorovaikuttamaan monien lajien kanssa matkustaessasi tähtien keskellä. Muodosta oma galaktinen imperiumi lähettämällä tiedelaivoja tutkimaan ja tutustumaan avaruuden saloihin, kun taas rakennusalukset rakentavat asemia vasta löydettyjen tähtijärjestelmien ympärille. Löydä kauan sitten unohdettuja sivilisaatioita ja niiden aarteita sekä galaktisia ihmeitä, kun luot suuntaa yhteiskunnallesi, luo rajoituksia ja kehitä hallintoasi. Muodosta yhteyksiä ja julista sotia haluamistasi alueista.

Kuten kaikissa Strategia -peleissä, seikkailu kehittyy ajan myötä.

Mitä löydät tähtien ulkopuolella? Vain sinä voit vastata siihen.

TUTKIMUSMATKAILUA

Jokainen peli alkaa sivilisaatiosta, joka on juuri löytänyt keinon matkustaa tähtien välillä ja on valmis tutkimaan galaksien salaisuuksia.

Ohjaa tiedelaivojasi tutkimaan ja tarkkailemaan poikkeavuuksia, jotka johtavat useimpiin tehtäviin. Etsi outoja maailmoja, joissa on vielä omituisempia tarinoita ja löytöjä, jotka voivat muuttaa historiasi kokonaan.

HÄMMÄSTY NÄKYMISTÄ

Stellaris on visuaalisesti miellyttävä kokemus. Planeettojen eri vaihtelut ja valtavat värivalikoimat tuovat värikkyyttä ja vaihtelevuutta mustaan avaruuteen.

VALTAVASTI ERILAISIA TÄHTIJÄRJESTELMIÄ

Kasvata ja laajenna imperiumiasi tuhansilla avaruudessa piilevillä satunnaisesti generoiduilla planeettatyypeillä, galakseilla, tehtävillä ja hirviöillä.

Ole vuorovaikutuksessa muiden kanssa edistyneen diplomatiajärjestelmän kautta. Diplomatia on avaintekijä näin suuressa strategiaseikkailussa. Opi säätämään itsellesi tilanteeseen sopiva lähestymistapa ja ota neuvottelut haltuun galaktisessa senaatissa.

AVARUUDELLISTA SODANKÄYNTIÄ

Ikuisen sodan, diplomatian, epäilyksen ja liittoutumien kierto odottaa sinua. Puolusta tai hyökkää täysin muokattavissa olevalla sotalaivastoilla, joka on useimmin avain voittoon.

Tutki monimutkaisia teknologioita suunnitellessasi kansallesi uutta ja parempaa tulevaisuutta tai vihollistesi tuhoa.

LAJIEN LOPPUMATTOMAT VAIHTELUT JA EDISTYNYT DIPLOMATIA

Arvotun ja itselle luodun sivilisaation kautta kohtaat äärettömän määrän erilaisia vaihtelevuuksia. Valitse positiivisia tai negatiivisia piirteitä, erilaisia ideologioita, rajoituksia, evoluutioita tai mitä vain voit kuvitella.

PELAA NIIN KUIN HALUAT

Stellariksessa imperiumisi on täysin muokattavissa! Valitsemasi hahmot, olipa se sitten murhanhimoinen sieniyhdistys tai teknillisiä matelijarobotteja, kaikki nämä voidaan räätälöidä eri ominaisuuksilla, kuten etiikalla, rakennusten ja alusten ulkonäöllä, elinympäristötyypein, filosofioin ja niin monella muulla eri tavalla.

Pelin suunta perustuu valintoihisi.

KENELLE?

Ehdottomasti henkilöille, jotka ovat kiinnostuneet strategia peleistä ja ovat valmiita oppimaan.

Soveltuu kaikenikäisille.

Pelistä ei löydy suomenkielistä versiota, joten osallistuja tarvitsee englannin osaamista tai halua oppia englantia. Kuitenkin peli on hyvin visuaalinen ja heikosti englantia osaava henkilö kykenee nauttimaan pelistä muiden lisäksi.

PELIKASVATUSTAVOITTEET

Pelin perusidean sisäisitäminen, kyky pelata peliä itsenäisesti. Tutustua eri rotuihin ja ideologioihin.

KOULUTUSTAVOITTEET

Kielelliset taidot (englanti), Diplomatia, Yhteistyötaidot, Ongelmanratkaisutaidot, Sinnikkyys, Uskallus yrittää

ETENEMINEN

Kiitos Stellariksen peliyhteisön, käytössämme on valtava määrä eri teemoja, joita voidaan käydä läpi. Jatkokurssien teemoihin voit vaikuttaa

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.