ÄIJÄ-raveista viikonlopun viettoon

Perjantaina 17.2. kilpaillaan Porin raviradalla ÄIJÄ-ravit. Huippusuosittu konsepti, jossa yhdistyvät raviurheilu ja rento illanvietto – tästä osoituksena ravintolakatsomo täyttyi jo viikkoa ennen itse kilpailuja.

Myös kilpailijoiden puolella perjantain ÄIJÄ-ravit keräsi suuren määrän osallistujia, kun yhdeksään toto-lähtöön ilmoitettiin yhteensä 106 hevosta. Kylmäveristen ja suomenhevosten kovimmassa sarjassa kilpaillaan aikatasoituksilla ja Kavioliiga-tasollakin menestyneet Tuli Uljas ja Karlo iskevät yhteen. Tammikuun alussa Porissa ajetuissa Kavioliigaraveissa Tuli Uljas teki laukan jälkeen väkivahvan juoksun, kirien Nousijadivisioonan pronssisijalle. Samoissa raveeissa Hopeadivisioonassa kilpaillut Karlo jyräsi niin ikään vahvalla kirillä laukan jälkeen oman lähtönsä kakkoseksi. Perjantaina Tuli Uljas starttaa 40 metriä Karlon edeltä.

Lämminveristen kovimmassa sarjassa suosikin viittaa sovitellaan viime vuonna peräti 12 kertaa voittaneelle Ray Boylle. Lämminveriravureille on myös kaksi tulista mailin ryhmää sekä oma lähtö tammoille. ÄIJÄ-ravien totolähdöt ovat kauttaaltaan todella tasaiset ja mielenkiintoa, sekä ideoita riittää moneen makuun.

Ravikilpailut alkavat kello 18.00 ja tarjoiluista raviradalla vastaa tuttuun tapaan Ravintola Gomee.
Kuvassa Karlo / Seppo Markkula

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.