ÄIJÄ-RAVIT perjantaina 11.3. klo 18!

Perjantai-illan ravit alkavat kello 18 ja ohjelmassa on yhteensä 10 totolähtöä. Toto5-
peli pelataan lähtöihin 4-8, Päivän Duo lähtöihin 7-8 ja Troikat lähtöihin 7 ja 9.
Jokaiseen lähtöön on tarjolla voittaja-, kaksari- ja sijapeli.

 

Porin raveissa on perjantaina kevään tuntua radalla ja katsomossa, kun ÄIJÄ-ravit tekee paluun. Raviurheilun monitoiminainen Miia Salminen emännöi ravitapahtumaa ravintolakatsomossa. Suosittu ja energinen Miia haastattelee yhtä maamme huippukuskeista katsomossa ja perehdyttää yleisöä raviurheilun saloihin.

Kaviouralla nähdään monipuolinen kattaus. Edellisvuodelta tuttu Finntack-amatöörisarja käynnistyy vuoden 2022 osalta kylmäverilähdöllä, sekä ravi-illan päättävä Dacia Monté Cupin ensimmäinen osalähtö avaa uuden kilpailusarjan.

Toto5-kohteissa nähdään kaksi 2609 metrin lähtöä. Kakkoskohteen keskipitkällä matkalla Kokemäellä hevosiaan valmentavan Ari Vianderin nelivuotislupaus 5 Luck’s Equ hakee paluuta voittojen tielle. Helmikuun alussa Porissa ajetuissa 75-raveissa Luck’s Equ aiheutti Harri Koivusen tallin Ken’s Carlokselle sen uran ainoan tappion tulisella loppukirillään. Tällä kertaa Koivusen tallista Luck’s Equn haastajaksi asettuu Vermossa pitkältä paussilta palannut ja johtavan rinnalta vahvasti toiseksi runtannut 3 Stardust Comery, joka ei ole uransa yhdeksässä startissa kaksarisijojen ulkopuolelle erehtynyt.

Kotiradan hevosista yksi seuratuimmista hevosista on Toto5 neloskohteessa kautensa avaava 5 Pirttilän Roosa. Jouni Miettisen valmentama ja Jarmo Saarelan ohajastama 5-vuotias tamma esitteli kykyjään jo viime vuonna ja on mielenkiintoinen nousukas.

 

Lähdössä yhdeksän, toisessa troikkakohteessa pakka on sopivasti avoin. Kristian Lellan valmentama 2 Let Her Go pääsee kiihdyttämään Antti Teivaisen ohjastamana huippupaikalta. 4-vuotias tamma on tehnyt hyviä juoksuja ja sijoittunut totoon viidesti uransa kahdeksassa startissa. Jere Kiveisen 8 Merciless Cat on osoittanut olevansa kyvykäs menijä, mutta eturivin uloimmalta lähtöpaikalta nuori ohjastajavirtuoosi saa näyttää ajotaitojaan, jotta juoksu onnistuu.

 

TERVETULOA NAUTTIMAAN KEVÄISESTÄ PERJANTAISTA PORIN ÄIJÄ-RAVEIHIN!

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.