Bismarck Comery tähdittää tiistain 24.11. raveja

Porissa kilpaillaan kuluvana vuonna vielä kolme ravipäivää. Näistä ensimmäinen on vuorossa tiistaina 24. marraskuuta klo 18. Ohjelmassa on yhteensä kymmenen totolähtöä ja ravipäivän pääpelinä pelataan Toto5 lähtöihin 4-8. Troikkapeli on tarjolla lähtöihin 7 ja 9. Päivän Duo pelataan lähtöihin 8-9. Voittaja-, sija- ja kaksaripeli on tarjolla jokaiseen lähtöön.

 

Toto5-pelin avauskohteessa kilpailee yksi kierroksen parhaista varmaehdokkaista. Se on Talli Hiihtoliiton eli Iivo Niskasen ja kumppaneiden omistama 3 BISMARCK COMERY (kuvassa). Lähtöpaikka on loistava ja ruuna sännännee johtopaikalle kuin omistajansa konsanaan. Siitä sillä on erittäin hyvä sauma johtaa maaliin saakka. 5 TUMBLE DRYER yllätti Porissa voittamalla Magic Monday -lähdön 5.10. Antti Teivaisen ohjastama 6 REDHOT TAP DANCER sijoittui tuolloin neljänneksi ja on pitänyt sen jälkeen taukoa. 7 WALL STREET COMERY lähtee matkaan hieman turhan ulkoa, mutta omaa myös pienet yllätyssaumat.

 

3-vuotias 2 CHESTNUT SALA on avannut uransa hienosti kahdella voitolla ja kahdella kolmossijalla. Loistavalta lähtöpaikalta saattaa tässäkin voitto mennä Harri Koivusen talliin. 9 BWT EDEN on kova vastus edelliselle. 4-vuotias tamma lähtee matkaan takarivistä, mutta noussee kirissä kärkikamppailuun. 5 HALIA WEB palaa kolmen kuukauden tauolta. Ville Mäkelän suojatti voi olla silti lähellä voittoa.

 

Kolmannessa kohteessa suosikiksi pelattaneen 8 LAYLA, joka lähtee yksin matkaan 60 metrin takamatkalta. Kilpailtava perusmatka on 2600 metriä, joten takaakin on sauma ehtiä voittoon. Jouni Miettisen kaksikko 6 AIKA-VALTTI ja 7 ARVON HERRA lähtevät matkaan 40 metrin takamatkalta. Myös 4 HUMU-LIISA voi osallistua kamppailuun kirkkaimmista sijoista.

 

Toto5-pelin neljäs kohde on kimurantti tapaus. 2 CATAHECASSA ZEST voitti viimeksi Porissa vastaavalta lähtöpaikalta, eikä voitto nytkään ole mahdottomuus. 11 HE IS IN sijoittui samassa lähdössä suosikkina viidenneksi. Varsinkin ylivauhtisessa juoksussa Harri Koivusen suojatti on valmis rokottamaan. 12 OILSHEIK on Ruotsin turneensa jälkeen siirtynyt Mauno Laurilan valmennukseen. Usein Porissa kilpaillut ja menestynyt ruuna on huonosta lähtöpaikasta huolimatta mielenkiintoinen. 7 POP’S SUNRISE on myös mahdollinen menestyjä, jos kiihdytys onnistuu.

 

Päätöskohteessa erottuu hieman muusta porukasta kaksi hevosta. 5 FLASHDANCE SISU on tehnyt hienon kauden ja hakee tässä kauden neljättä täysosumaa. Lähdön mielenkiintoisin hevonen on kuitenkin 7 STONETASTIC. 4-vuotias ruuna on siirtynyt Ruotsista Suomeen ja tekee debyyttinsä uudessa kotimaassaan. Sen ura alkoi 3-vuotiaana kahdella voitolla, mutta sen jälkeen on ilmeisesti taulusta päätellen ollut jonkun verran ongelmia. Kaiken kaikkiaan viimeinen kohde on melko vaikea pelilähtö, jos ei luota kahteen edellä mainittuun.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.