Eurajoki-illanviettoa Porin raviradalla 21.4.

Perjantai-iltaa vietetään Porin raviradalla Eurajoki-illan merkeissä. Eurajoen seudun hevosystävät, yrittäjät, sekä harrastajat ovat illan kilpailuissa vahvasti mukana. Porin ravikilpailut ovat olleet alkuvuonna huippusuosittu tapahtuma, jo neljästi peräkkäin katsomo on ollut loppuunmyyty ja innostus sen kuin kasvaa. Myös kaviouralla ravi-innostus kukoistaa, kun yhdeksään lähtöön ilmoitettiin upeat 114 hevosta kilpailemaan, joten luvassa on jälleen mielenkiintoisia ja jännittäviä ravilähtöjä.

Illan neljännessä lähdössä voitokkaat (3) Perfect Chapman ja (8) Stardust Comery hakevat paluuta voittokantaan. Tapio Mäki-Tulokkaan valmentama Perfect Chapman on päässyt starttirytmiin ja hyvältä lähtöpaikalta Suomen ajajatilaston kakkonen, Hannu Torvinen iskee kohti johtopaikkaa. Harri Koivusen tallin Stardust Comery vasta availee kilpailukauttaan ja eturivin uloimmalta radalta Olli Koivusella on ajokkinsa kanssa luovimista, jotta juoksu onnistuisi. Suosikkikaksikon takana kiriherkät haastajat kärkkyvät yllätystä.

Kylmäveristen korkeimmassa sarjassa, lähdössä 6, nähdään kovien suomenhevosten matsi. Lähtöauton taakse asettuvat kaikki 12 hevosta ovat onnistuessaan vahvoja voitontavoittelijoita. Tasainen lähtö voi tarjota yllätyksellisiä tapahtumia, ja ohjastajien onnistuessa tarjoamaan ajokeilleen namureissut, saattaa voittaja tulla miltä paikalta tahansa. Sama pätee myös seitsemänteen lähtöön, jossa kylmäveriset kilpailevat keskipitkällä 2600 metrin matkalla. Tasoitusajona ajettavassa voimainkoitoksessa hevosia lähtee neljältä eri paalulta ja kilpailusta on odotettavissa tapahtumarikas.

Porin ravivuoden 2023 kilpailusarjat Pori Energia Liiga, sekä Seasons Monte Cup kilpaillaan lähtöinä 1 ja 3. Menestyjille on jälleen tarjolla sarjapisteitä kohti syksyn finaalilähtöjä ja kilpailijat ovat nälkäisinä starttiviivalla. Katsomon puolella nälkää tyydyttää totutusti mainio Ravintola Gomee. Porin perjantaiset Eurajoki-ilta ravit alkavat kello 18:00.

Viime vuonna Porissa neljästi voittanut Stardust Comery hakee tämän vuoden avausvoittoaan tutulla kaviouralla.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.