Huippuravit Porissa torstaina: Parvelan Retu, Lexus Dream, isot palkinnot, Toto64 Jackpotilla…

Porin ravikausi jatkuu torstaina 15. heinäkuuta klo 18 alkavilla huippuraveilla. Ravi-illan kohokohtana kilpaillaan avointen lämminveristen Angeliquen mestaruusajo – Kivikylän Kotipalvaamo -lähtö, jossa kohtaavat maamme huippuhevosista mm. Lexus Dream ja Hotshot Luca. Lähdössä on hieno 10 000 euron ykköspalkinto. Kylmäveristen puolella illan kovin lähtö, Biofarm Oy -lähtö, kilpaillaan lyhyellä 1600 metrin matkalla ja sen lähdön itseoikeutettu suursuosikki on jo absoluuttiselle suomenhevoshuipulle noussut ja supertähti-statuksen ansainnut tuore Suur-Hollola -voittaja Parvelan Retu (kuvassa). Tässä lähdössä ykköspalkinto on 5 000 euroa. Porin raviradan rataennätys suomenhevosille on Costellon v. 2018 juoksema 21,2a/2100 m ja se lienee nyt paperia, mikäli keli on torstaina kohdillaan.

Edullisemmat ennakkoliput tapahtumaan ovat myynnissä Ticketmasterin verkkokaupassa. Ennakkolipun ostaneiden kesken arvotaan myös upeita palkintoja, mm. Porihalli Sport Clubin vuosijäsenyys (arvo 720 euroa) https://www.ticketmaster.fi/event/porin-ravit-lippuja/291867

Toton puolella ilta tarjoilee hienon peli-mixin. Pääpelinä on tarjolla ekstra Toto64-kierros, jossa on lisättyä Jackpot-rahaa 50 000 euroa ja potti voi kohota jopa 150 000 euroon. Toto64 pelataan lähtöihin 4-9. Toto4-peli on tarjolla lähtöihin 6-9. Troikka-lähtöinä ovat lähdöt 7 ja 9. Päivän Duo pelataan lähtöihin 8-9.

Lähtö 4: Tilitoimisto Ollikainen Oy -lähtö (Toto64-1)

Toto64-pelin avauskohteessa nähdään heti tasainen koitos. 3 VILLI VILPERTTI on alkukauden yhdeksässä startissaan sijoittunut kahdeksan kertaa kolmen parhaan joukkoon ja hyvin se sijoittunee nytkin. 6 HUMU-LIISA lähtee matkaan edelliseen verrattuna 20 metrin pakilta. Tamma on tehnyt kesällä todella hyviä suorituksia ja voi taas kiriä voittotaistoon. 40 metrin pakilta lähtee myös kovia. 8 HOTLINKI ja 10 KLEPPE SPÖDÅ ovat sellaisia joiden menestys ei yllättäisi tippaakaan.

Lähtö 5: Finntack-lähtö (Toto64-1)

Toisen kohteenkaan suosikin nimeäminen ei ole kovinkaan helppoa. 8 ROSELINE FORBES kuuluu ehdottomasti suosikeihin, mutta juoksun on onnistuttava hankalalta 8-radalta. 6 LAKE’S CERAFINA ja 11 BRIGHT KRONOS ovat edellä mainitun ohella samaa 4-vuotisikäluokkaa. Kullakin on uralla vielä kovin vähän startteja ja varmasti tulevat nousemaan sarjoissaan. 9 ANGEL MARANATA voitti juuri Porissa 2. heinäkuuta. Se palasi silloin pitkältä tauolta ja otteiden luulisi vain paranevan.

Lähtö 6: Biofarm Oy -lähtö (Toto64-3)

Yksi illan urheilullisista herkkupaloista tarjoillaan tässä kohtaa, sillä 6-vuotias superori 8 PARVELAN RETU on mukana lähdössä. Liisingin poika on jo tässä vaiheessa juossut itsensä historian kirjoihin ja siitä odotetaan yhtä kaikkien aikojen menestyneintä suomenhevosta. Uran 34 starttia ovat tuoneet käsittämättömät 32 voittoa. Tässä tehtävässä Retu joutuu varmasti töihin, koska lähtöpaikka on eturivin uloin ja matka on lyhyt. 4 POLARA ja 5 PYÖRYLÄN PARONI kiihdyttävät keskeltä rataa hyvin matkaan ja varmasti väijyvät Parvelan Retun epäonnea. 2 NYLAND on huippukuntoinen ja saa vielä välistartin lauantaina Kaustisella.

Lähtö 7: NEUfrau Oy -lähtö (Toto64-4)

Neljäs kohde on lämminverisille ja se mielenkiintoinen 3100 metrin tasoitusajo. 8 ORVAR IVER on ollut alkukesästä vakuuttavan hyvä ja kuuluu kaikille lapuille. Kotiradan 6 MR BIG MONEY ei ole nyt hetkeen voittanut, mutta on kyllä rautaisessa kunnossa ja pitkä matka sopii hyvin. 13 REDEMPTION lähtee matkaan 40 metrin pakilta, eli 20 metriä edellä mainittujen takaa. Sillä on tälle vuodelle jo peräti seitsemän voittoa ja se starttaa vielä sunnuntaina Jämsän kesäraveissa. 9 NO LIMIT STAR on kilpaillut urallaan rikkonaisesti, mutta toisaalta voitokkaasti voittaen 50 % uransa starteista.

Lähtö 8: Porihalli-lähtö (Toto64-5)

Viimeistä edellinen kohde on jälleen varsin tasainen paperilla. 3 ENZO VICTORY ei ole aivan täydellisesti sarjassa sisällä, mutta on huippukuntoinen ja loistopaikalla. Sen sisäpuolelta kiihdyttävä 2 WUTAN on myös mielenkiintoinen, vaikka se epäonnistuikin Lahden Suur-Hollola viikonloppuna. 5 PRIME LINI on todella jännittävä tapaus. Sen ura pääsi kunnolla käyntiin vasta viime vuonna, kun ruuna oli 7-vuotias. Nyt se on siirtynyt Timo Nurmokselta Nyyti-Maria Timoselle ja starttaa ensimmäisen kerran Suomessa. Taukoa on kertynyt puoli vuotta ja hevonen on tietysti arvoitus. 9 INDYANA JONESS on arvottu pikamatkalla takariviin, mutta ei sen menestys suuri yllätys olisi.

Lähtö 9: Angeliquen mestaruusajo, Kivikylän Kotipalvaamo -lähtö (Toto64-6)

Toto64 Jackpot-kierros päätetään Angeliquen mestaruusajoon, joka on avoimille lämminverisille suunnattu lähtö. 3 HOTSHOT LUCA lukeutui suosikeihin Suur-Hollola finaalissa, mutta se kisa meni täysin penkin alle. Tässä olisi heti mahdollisuus hyvältä paikalta saada balsamia haavoihin. 5 MAZE RUNNER on hiljattain siirtynyt Ruotsista Suomeen Kimmo Aholalle. Se ehti aloittaa torstaina uudessa kotimaassaan Seinäjoella häviten vain T.Rexille. 10 LEXUS DREAM  on usein menestynyt Porissa. Nyt asetelmat eivät vaikuttaisi olevan sen puolella, mutta ei Markku Niemisen suojattia voi kokonaan laskuista pois ottaa. 1 NOBEL AMOK on siirtynyt Ruotsista Suomeen Nina Petterson-Perklenille. Se kilpailee vielä lauantaina Maarianhaminassa, joka kertonee paljon sen nykyvireestä.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.