Ilmaisravit Isänpäivänä

Porin raviradalla kilpaillaan sunnuntaina 8. marraskuuta klo 13:00 Isänpäivänä ilmaisravit. Alueelle sekä ravintolakatsomoon on vapaa pääsy. Kyseessä on OP Länsi-Suomen omistaja-asiakkaan perheravit.

 

Ravipäivän ohjelmassa on yhteensä kymmenen totolähtöä. Päivän pääpelinä pelataan Toto4 lähtöihin 4-7. Troikkakohteina ovat lähdöt 7 ja 9. Päivän Duo pelataan lähtöihin 8-9. Jokaiseen lähtöön on tarjolla voittaja- ja kaksaripeli. Huom, sijapeliä ei näihin raveihin ole.

 

Ensimmäisessä Toto4-kohteessa kilpailevat enintään 6 000 euroa tienanneet lämminveriset. Todella voitokkaasti uransa aloittanut 3 NU DEL ei ole kahteen viime starttiin voittanut, mutta nyt voisi taas olla mahdollisuus. Lähtöpaikka on loistava. 3-vuotias 7 SPIKE’S STAR on mielenkiintoinen haastaja. Joni-Petteri Irri ohjastaa tässä itse valmennettavaansa, josta varmasti kuullaan vielä paljon jatkossa. 4 NEFERNEFERNEFER ja 5 TWINFIL ovat myös mielenkiintoisia ja pystyvät voittokamppailuun.

 

Tasoitusajona kilpailtava ravien viides lähtö on myös Toto4-pelin toinen kohde. Kyseessä on ravipäivän korkein kylmäverisarja. 20 metrin takamatka muuttuu ikään kuin paaluksi, koska paalulle ei ilmoitettu hevosia ja näin 3 KRUUNUN PRINSSI on ”uudelta paalulta” suosikki. 7-vuotias ruuna vaikuttaisi olevan hyvässä kunnossa ja osaa voittamisen taidon. 4 LAYLA palaa pikkupaussilta takaisin tositoimiin. Kohti kovia tammakoitoksia suuntaava 7-vuotias voi tässä sijoittua korkealle. 5 YPÄJÄ LUOTSI ja 6 HIPATSU lähtevät matkaan 40 metriä Kruunun Prinssin takaa ja siinä voi olla liikaa kiinni otettavaa.

 

St. Leger -päivänä Porissa juhlinut 10 MARIA SÅNNA vierailee jälleen Porissa ja varmasti voitto mielessä. Helppo tehtävä ei kuitenkaan ole, sillä 6 I KEEP MY WORD ja 4 QUEEN OF THE WORLD ovat päässet eturiviin ja pääsevät luultavasti kiihdytyksessä Maria Sånnan etupuolelle. Myös 12 FEELS LIKE FLYING on perusluokaltaan sellainen hevonen, joka menestyy näissä rahasarjoissaan.

 

Toto4-pelin päättävä ravien seitsemäs lähtö on myös Troikka-kohde. Erittäin mielenkiintoiseen lähtöön kaikki suosikit ovat saaneet enemmän tai vähemmän hankalan lähtöpaikan. 6 ERNA’S KING (kuvassa) voitti 16.10. Porissa, kun 8 CHERI SANE kesti kolmanneksi. Niiden välistä matkaan lähtee 7 STAR CAT, joka on pitkän kilpailutauon jälkeen kilpaillut nyt kolme kertaa. Harri Koivusen valmentama ja Olli Koivusen kuskaama 10 HE IS IN voi toki kiertää takarivistä koko porukan.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.