Joriini lauantai-illan ravien tähtenä

Tulevana lauantaina 22. elokuuta kilpaillaan Porissa jälleen ravien merkeissä. Ohjelmassa on ensin peräti viisi ponilähtöä, jotka kilpaillaan klo 16:00 – 17:00. Ensimmäinen varsinainen totolähtö esittäytyy klo 18:00. Yhteensä 10 totolähtöä sisältävät ravit pitävät sisällään seuraavanlaisen Peli-Mixin. Illan pääpelinä pelataan Toto4 lähtöihin 4-7. Troikka pelataan lähtöön 9. Jokaiseen lähtöön voi pelataa voittajaa ja kaksaria. Sijapeliä ja Päivän Duoa ei ole siis tarjolla Veikkauksen pelikohteena.

Toto4-pelin avauskohteessa on mielenkiintoinen varmaehdokas. Jos 1 NU DEL selvittää sisimmän lähtöradan kunnialla, on se varmasti lähellä avauskohteen voittoa. 4-vuotiaalla ruunalla on uransa viiteen ensimmäiseen starttiin peräti neljä voittoa. 5 FIXIT kohtasi suosikin viimeksi Jyväskylässä ja sijoittui kolmanneksi suosikin voittaessa. 6 MARIA SÅNNA on suorittanut mukavasti ja on mahdollinen menestyjä. 10 LANGEN’S MOTÖRHEAD voitti viime kertaisella Porin vierailullaan lyhyellä matkalla. Nyt sitä hieman rasittaa takarivin lähtöpaikka, mutta ei kai peli silti ole sen osalta vielä kokonaan pelattu.

Harri Koivusen valmentama 8 MINECRAFT on toisen nelkkukohteen suosikki huonosta lähtöpaikasta huolimatta. Ruunaa jahtaa jo tämän kauden seitsemättä voittoaan. 9 FLASHDANCE SISU voitti viimeksi Teivossa ja tamma on tälläkin kertaa varmasti kova vastus suosikille. 7 MISS UNIVERSE sijoittui viimeksi Vermon kovassa lähdössä seitsemänneksi, mutta tekaisi kyllä ihan mukavan kilometriajan. 3 HERE COMES THE SUN on huippupaikalla ja voi saada nappijuoksun, jolla ruuna sijoittunee ihan kärkipäähän.

Kolmas Toto4-kohde on ennakkoon todella tasainen. 7 CHERI SANE voitti Porissa 3.7, mutta sen jälkeen voittoja ei ole tullut. Nytkin lähtöpaikka om sen verran haastava, että ruuna on vain yksi suosikeista. Hannu Korpi kilpaili kesällä valmentamallaan 4 JANIS JOPLIN SISULLA Ruotsissa, mutta nyt tamma on palannut Suomeen. Nelosradalta tamma saanee hyvän juoksun ja on mahdollinen voittaja. 1 ARVIKA BY KNIGHT ja 2 QUATTRO TILLY ovat huippupaikoilla ja tasaisessa lähdössä se saattaa olla ratkaisevaa.

Vuoden 2020 suomenhevosten Kultaloimen nimiinsä vienyt 11 JORIINI (kuvassa) on Toto4-päätöskohteen suuri suosikki. Ori kilpaili viimeksi Seinäjoen Kuninkuusraveissa ja sijoittui kokonaiskilpailussa viidenneksi. Hieman ehkä enemmänkin ruunalta odotettiin, mutta ei suorituksessa varsinaisesti mitään vikaakaan ollut. Kilpailtava matka 2600 metriä sopii varsin mainiosti. 1 HOTLINKI on paaluhevosista ehkäpä kovin ja se pääsee matkaan 60 metriä Joriinin edeltä. Tuskin silti etumatka riittää maaliin asti. Tammahuipulle nousua tekevä 6 LAYLA lähtee matkaan yksi 20 metrin takamatkalta. Siltä voidaan odottaa hyvää suoritusta. 7 RÅGER laukkasi viimeksi Kokemäellä, mutta pari viimeistä Porin suoritusta ovat olleet hyviä. 40 metrin takamatkalta on silti kärkeen nousemista.

Osta lippusi raveihin ennakkoon Ticketmasterista:

https://www.ticketmaster.fi/event/porin-ravit-satakunnan-yrittajaravit-lippuja/283875

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.