Koivuset ryöstöretkellä Porin perjantai-illassa 18.2.2022

Yhdeksättä peräkkäistä Vuoden Voitokkaimman valmentajan titteliä Suomessa jahtaava Harri Koivunen marssitti starttiviivalle seitsemän hevosta perjantaina. Yyteri Virkistyshotellin ohjastajaliigan kärkipaikalle noussut Olli Koivunen ajoi tallille neljä voittoa hevosilla Wildrose Sala, Rarity Red, Juiceman ja Highlove Tech sekä kolmossijan Precious Rockilla, Harrin säestäessä kakkossijalla Questionmark Me’n rattailla.

Perjantaina nähtiin myös nousevia suomenhevoskykyjä. Illan ensimmäisessä lähdössä Antti Veteläisen valmentama ja ohjastama sukuhirmu Beris hallitsi keulasta ja on nyt aloittanut uransa kahdella perättäisellä täysosumalla. Beriksen menossa on sellaista potkua, että 5-vuotiaan ruunan on helppo ennustaa nousevan sarjoissaan kohinalla. Myös troikka-kohteessa, lähdössä yhdeksän, nuoret suomenhevoset näyttivät juoksemisen mallia. Hannu Hietasen Mega-Kulta otti uransa kuudennessa startissa jo kolmannen voittonsa. Tuomo Ojanperän ohjastama nousukas Karkki Rols kiri laukasta huolimatta toiseksi.

Toto5-kohteissa juhlivat suosikit. Illan kovin kamppailu nähtiin lähdössä 6, kun keulassa juossut Vuaran Viima ja rinnalla rummuttanut Caijus kävivät hurjan kamppailun. Loppusuoralle tultaessa Caijus hankki yliotteen ja lipui voittoon Vuaran Viiman urhoollisesta vastarinnasta huolimatta. Viime vuonna vain kuudesti kilpailleen oriin edellisestä voitosta ehti vierähtää yhtä päivää vajaa vuosi, mutta nyt menossa oli tuttua potkua.

Seuraavan kerran Porissa ravataan perjantaina 11.3, kun ÄIJÄ-ravit tekee odotetun comebackin.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.