Kultaloimiravit 16.7.2020 – Liput ovat ennakkomyynnissä!

Lippuja on myynnissä vain rajoitettu määrä – osta omasi ennakkoon Ticketmasterista. On epätodennäköistä, että lippuja riittää portille.

Porissa ravataan kilpaa jälleen torstaina 16.7. klo 18:00 alkaen. Tuolloin kyseessä on perinteisen Kultaloimiravit, jotka huipentuvat lämminveristen ja suomenhevosten Kultaloimiajoihin. Yleisöalueella on mahdollista olla enintään 500 ihmistä mukaan lukien yleisöalueen toimihenkilöt.

Miten pääsen Porin Kultaloimiraveihin 16.7?

Ostamalla pääsylipun edullisemmalla ennakkohinnalla Ticketmasterista:

Porin ravien omalla kausikortilla tai karavaanarikortilla:

  • Pakollinen ennakkoilmoittautuminen ti 14.7. klo 12:00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen toimisto@porinravit.fi
  • Ilmoita viestissä: nimesi ja kausikorttisi numero

(Huom! Suomen Hippoksen kausikortilla tai SHKL-jäsenkortilla ei ole sisäänpääsyä.)

Mikäli lippuja jää ennakkomyynnin jälkeen jäljelle, myydään ne loppuun portilta. Lippujen saatavuutta kaikille ei voida henkilömäärärajoituksen vuoksi taata. On hyvin epätodennäköistä, että lippuja jäisi portille myytäväksi.

Kaikki lippujen hinnat (ennakko/portilta) voit katsoa tästä: https://porinravit.fi/tapahtumat/porin-ravit-8/

Mitkä palvelut ovat auki?

Yleisöllä on mahdollisuus olla väljästi raveissa, sillä kaikki tavanomaiset katsomotilat ovat käytössä. Sisätiloista auki ovat ravintolakatsomo, Cafe Rata, Pystis sekä totohalli. Näissä tiloissa on max. 75 % virallisista asiakaspaikoista käytössä ja jokaisella on oma pöytäpaikka. Ravintolakatsomoon on myynnissä ainoastaan illallisen sisältäviä lippuja. Myös ulkoalue terasseineen ja grilleineen on auki. WC-tilat ovat käytössä ja niitä siivotaan myös ravien aikana. Totomyynti palvelee normaalisti.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.