Larvan Hurmos hakee paluuta voittokantaan

Larvan Hurmos Porissa 16.4.2019

Porissa ravit sunnuntaina klo 16 alkaen ja ponilähtöjä jo klo 14 alkaen

Ravintolapaikat

jose.laaksonen@porinravit.fi tai
hanna.heinonen@porinravit.fi

Pöytäpaikka 5 € / henk.

Menu

  • Vihersalaatti L,G
  • Sadonkorjuusalaatti L,G
  • Juustosalaatti L,G
  • Perunat L,G
  • Possupata L,G
  • Emännän herkkusilakat L,G
  • Leipä ja levite
  • Kahvi ja jälkiruoka

Ennakko

Porin ravikausi jatkuu sunnuntaina 8. syyskuuta OP omistaja-asiakkaan perheraveilla. Ohjelmassa on peräti kuusi ponilähtöä klo 14 alkaen ja varsinaiset totolähdöt ravataan klo 16 alkaen. Pelimix on tuttu. Toto4 pelataan lähtöihin 4-7, Päivän Duo lähtöihin 6-7 ja Troikat lähtöihin 7 ja 9. Kuhunkin totolähtöön voi pelata voittaja-, kaksari- ja sijapeliä. Satakunnan Ravinaisten mestaruusajo kilpaillaan ravien kolmannessa lähdössä.

Toto4-pelin avauskohteessa mittelevät enintään 14 000 euroa tienanneet lämminveriset. Suosikin nimeäminen on tasaiseen lähtöön hankalaa, mutta 3-vuotiaat 3 Bee Snipes ja 4 Janis Joplin Boko vaikuttavat luokkahevosilta. 5 Cape’s Caviar, 6 Quell ja 8 Freddy K. ovat myös sellaisia hevosia, joiden voitto ei tulisi suurena yllätyksenä.

Amatööriohjastajien SM-kilpailussa Mikael Pitkänen tuo 3-vuotiaan 6 Unbounded Striden starttiin ja siltä varmasti moni odottaa tässä voittoa. Marko Hautamäen 2 Taj One ja Rami Kankaan 7 Stoneisle Passion ovat hyviä haastajia.

Jouni Miettisen valmennustallin kovin kaksikko 9 Larvan Hurmos ja 10 Rapin Aatos ovat suorittaneet melko samalla tasolla koko kauden. Ne ovat nyt suosikkipari, mutta ei tehtävä 60 metrin takamatkalta ole mikään läpihuutojuttu. 1 Komento paalulta ja 7 Jyllätys 40 metrin takamatkalta ovat mielenkiintoisia.

Toto4-peli päätetään päivän kovimpaan lämminverilähtöön. Kyseessä on todella tasainen 1600 metrin ryhmäajo. 8 Deangelo tekee Aripekka Pakkasen käsistä mielenkiintoisen tauolta paluun, mutta lähtöpaikka on surkea. 4 Arvika By Knight, 5 Lemon Breezer, 10 Black Ice Boost ja 11 May Rose lukeutuvat myös pelihevosiin.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.