Lauantai-iltana ravattiin huippuhienot St. Leger -ravit

Porissa kilpailtiin erittäin hienot St. Leger -ravit viime lauantaina. Erittäin tasokkaat lähdöt takasivat asiakkaille todellista lauantai-illan huumaa. Ravintolakatsomo oli ennakkoon loppuunmyyty ja tunnelma nousi niin sanotusti kattoon.

Kaviouran kilpailutapahtumissa pääkisat SF-Caravan St. Leger & Satakuntaliitto Satakunta-ajo häikäisivät tälläkin kertaa. St. Legerin piti etukäteen olla 4-vuotiaiden supertammojen An-Dorran ja Magical Princessin keskenäinen vääntö, mutta vanhempana tammana 20 metriä niiden takaa lähtenyt Willow Pride oli asiasta eri mieltä. Markku Niemisen valmentama ja Santtu Raitalan tällä kertaa ohjastama tamma kiri kilometrin mittaisella kirillään vastustamattomasti voittoon uudella suomenennätyksellä. Lämminveritammojen yli 2500 metrin tasoitusajon suomenennätys kirjataan nyt lukemin 13,5/2620m. 4-vuotiaiden suomenhevosten Satakunta-ajosta ounasteltiin ikäluokkaa hallinneiden V.G. Voiton ja Siirin Valtsun kaksintaistelua. 60 metrin takamatka oli kuitenkin niille liikaa, sillä paalulta lähtenyt Pro pystyi parantamaan ennätystään sekuntitolkulla, eikä ollut ohitettavissa. V.G. Voitto sijoittui toiseksi ja sen aika 25,1/2160m alitti ikäluokan suomenennätyksen kymmenyksellä, muttei kelpaa uudeksi suomenennätykseksi, koska kyseessä ei ole voittoaika. Hienossa kunnossa ollut kavioura mahdollisti ennätystehtailun vaikka illalla lämpötila laskikin +1 asteeseen.

Ravi-ilta oli myös onnistunut Porin raviratayhtiölle, etenkin myynnillisesti. Silmin nähden hyvällä tuulella olleet asiakkaat käyttivät mielellään palveluja ja hyvissä ajoin loppuunmyydyn ravintolakatsomon tunnelma oli kuin ”vanhaan hyvään aikaan” ja desibelit nousivat varsinkin lähtöjen loppusuorien aikaan, kun yleisö kannusti omia suosikkejaan. Ravien alkamisaika (klo 17:00) vaikutti onnistuneelta muutokselta. Asiakkaille tehdyn kyselyn perusteellakin suosituimmaksi alkamisajaksi St. Leger -raveille toivottiin nyt käytössä ollutta (klo 17:00). Hyvää palautetta saatiin myös yhteistyössä Kivikylän Kotipalvaamon kanssa toteutetusta St. Leger -juhlaillallisesta, jonka konjakkihärkää, rosvopaistia ja punaviinikastiketta kehuttiin maasta taivaaseen. Iloisia ilmeitä saattoi tavata myös lähtöauton kyytiin nousseiden ihmisten kasvoilta. Lähtöautokyyditykset olivat tällä kertaa muutamaa paikkaa vaille loppuunmyydyt.

Porin ravikausi jatkuu siten, että jäljellä on vielä neljät ravit: su 14.11.2021, su 28.11.2021, pe 10.12.2021 sekä su 19.12.2021.

 

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.