Layla ja Ypäjä Luotsi iskevät yhteen Luvia-illassa

Lounais-Suomen aluehallintovirasto on määrännyt, että 3.-23.12.2020 välisenä aikana Satakunnassa on mahdollista järjestää sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa korkeintaan 20 henkilön yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia. Viranomaisten päätös perustuu Satakunnassa lähiviikkoina huonontuneeseen koronavirustilanteeseen. Näin ollen Porin ravit perjantaina 11.12.2020 ja maanantaina 21.12.2020 tullaan järjestämään ilman yleisöä.

Perjantain 11. joulukuuta ravien lähtölistat ovat nyt valmistuneet. Kyseessä on perinteinen Luvia-ilta. Ravien pääpelinä pelataan Toto5 lähtöihin 4-8. Troikka-kohteina ovat lähdöt 7 ja 9. Päivän Duo pelataan lähtöihin 8-9. Jokaiseen illan lähtöön on tarjolla voittaja-, sija- kaksaripeli. Pelaaminen ja TotoTV:n katseleminen onnistuu osoitteessa veikkaus.fi.

Toto5-pelin avauskohteessa laitetaan tasaisella lähdöllä illan mielenkiintoinen Toto5 käyntiin. 5 DONNA LEONORA on ikäluokkansa kärkitammoja. On mielenkiintoista nähdä 4-vuotias nyt rahasarjassa. 1 HIDALGO BOKO tulee tähän lähtöön pikkupaussilta, mutta Väreen perheen suojatti on heti pelihevosia hyvältä lähtöpaikalta. 7 KNOWWHENTOHOLD’EM lähtee matkaan hieman ulkoa, mutta 4-vuotiaan ruunan voisi olettaa menestyvän siitä huolimatta. Porissa useasti vieraillut 10 STAR CAT lienee myös mukana kärkikamppailussa.

5 LAYLA ja 7 YPÄJÄ LUOTSI (kuvassa) kumpainenkin nappasivat voiton Porissa marraskuussa. Ypäjä Luotsin voitto tuli siten, että se kukisti tuolloin 20 metriä edeltä lähteneen Laylan lopulta melko selkeästi. Jälleen Layla saa 20 metriä etua ja osat voivat toki kääntyä. 3 AIKA-VALTTI on kehityskelpoinen 6-vuotias ja voisi olla suosikkiparin epäonnistuessa lähellä. 8 RAPIN AATOS istuu rahojensa puolesta sarjaan erinomaisesti. Voitto saattaa silti olla liian tiukassa 60 metrin takamatkalta.

Toto5-pelin kolmas kohde on erittäin hieno lähtö. Enintään 100 000 euroa tienanneiden lämminveristen 2100 metrin ryhmäajossa suosikin nimeäminen ei ole helppoa. 2 MR BIG STAR on huippupaikalla ja kerännee peliä. Sillä on myös voitto alla viime kisastaan. 1 LILY’S STAR kiihtyy matkaan erinomaisen hyvin ja pitänee keulat ainakin aluksi. Erkki-Pekka Mäkisen 3 VIXPRESS LI kilpailee hyvässä vireessä. Viime kertainen Porin vierailu päätyi hienoon voittoon. Harri Koivusen tallista tähän lähtöön tulevat 4 STARO MOSCHINO sekä 8 NORTH LEXUS. Ei niitäkään voi laskuista pois jättää.

Ravien seitsemäs lähtö on Toto5-pelin neljäs kohde ja samalla myös Troikka-kohde. Lähtö vaikuttaa todella tasaiselta. 8 BOSS BIRDLAND olisi voinut hyvältä paikalta olla selkeä suosikki, mutta kasiradalta voittoon asti kaiken on onnistuttava. 3 RANCH ROCKY ROAD puolestaan on hyvällä paikalla ja tamma lienee voittotaistossa. 6 MAKEADREAMCOMETRUE kukisti viimeksi Ranch Rocky Roadin, eikä sen voitto tulisi yllätyksenä. 9 EAGLE OWL on suorittanut viime aikoina varmasti ja eiköhän sekin kohta puoliin jo voitakin, ehkä jo tässä.

Toto5-peli päätetään niin ikään melko kiharaiseen kohteeseen. 11 VERBIER on Harri Koivusen tallin ässä tähän lähtöön. Huipputamma Venicen pikkuveli omaa hyvän kapasiteetin. Jos 7 LEEMARK’S GIDEON onnistuu lähtökiihdytyksessä hankkimaan hyvät asetelmat, voisi se olla korkealla ja jopa voiton syrjässä kiinni. Kotiradan hevonen 2 UP EASY on huippupaikalla ja saanee mielekkään juoksunkulun. Tapio Perttunen tuo lähtöön mielenkiintoisen 3-vuotiaan. 12 SULTAN OF SOPRANO otti viimeksi Kasvattajakruunun alkuerässä loppukurviin pikkulaukan, muttei olisi kärkisijoista kamppaillut ilman laukkaakaan. Nyt tehtävä on kovin erilainen rahasarjassa.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.