Liput myynnissä elokuun raveihin (4.8. ja 22.8.)

Liput ovat nyt myynnissä – osta omasi ennakkoon Ticketmasterista

Porissa ravataan kilpaa elokuussa jälleen tiistaina 4.8. klo 18:00 alkaen ja lauantaina 22.8. klo 18:00 alkaen. Aiempi päivä on nimeltään Amerikkalainen ilta, jossa kaikki ravien lähdöt ovat 1600 metrin ryhmäajoja. Jälkimmäinen päivä on Satakunnan Yrittäjäravit.

Miten pääsen Porin raveihin elokuussa?

Ostamalla pääsylipun edullisemmalla ennakkohinnalla Ticketmasterista:

Porin ravien omalla kausikortilla tai karavaanarikortilla:

  • Vapaa pääsy

(Huom! Suomen Hippoksen kausikortilla tai SHKL-jäsenkortilla ei ole sisäänpääsyä.)

Mikäli lippuja jää ennakkomyynnin jälkeen jäljelle, myydään ne loppuun portilta. Lippujen saatavuutta kaikille ei voida henkilömäärärajoituksen vuoksi taata.

Kaikki lippujen hinnat (ennakko/portilta) voit katsoa tästä: https://porinravit.fi/tapahtumat/porin-ravit-amerikkalainen-ilta/ ja tästä: https://porinravit.fi/tapahtumat/porin-ravit-poniravit-iltaravit/

Mitkä palvelut ovat auki?

Yleisöllä on mahdollisuus olla väljästi raveissa, sillä kaikki tavanomaiset katsomotilat ovat käytössä. Sisätiloista auki ovat ravintolakatsomo, Cafe Rata, Pystis sekä totohalli. Näissä tiloissa on max. puolet virallisista asiakaspaikoista käytössä ja jokaisella on oma pöytäpaikka. Myös ulkoalue terasseineen ja grilleineen on auki. WC-tilat ovat käytössä ja niitä siivotaan myös ravien aikana. Totomyynti palvelee normaalisti.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.