Luvia-ilta päättää Porin ravien vuoden 2019

Questionmark Me tavoittelee tiukasti Porin lämminveriliigan voittoa

Joulu kolkuttaa pian jo ovella ja vuotta 2019 saatellaan päätökseensä. Porin ravikautta on jäljellä vielä tasan yhdet ravit. Kyseessä on perinteinen Luvia-ilta, joka kisataan perjantaina 20. joulukuuta klo 18 alkaen. Ohjelmassa on yhdeksän totolähtöä. Illan pääpeli Toto4 pelataan lähtöihin 4-7. Troikat ovat tarjolla lähtöihin 7 ja 9. Päivän Duossa kohteina ovat lähdöt 6-7. Kuhunkin lähtöön voi pelata myös voittajaa, sijaa ja kaksaripeliä.

Toto4-pelin ensimmäinen kohde on enintään 8000 euroa tienanneiden lämminveristen 1600 metrin ryhmäajo. Kohde näyttää paperilla melko tasaiselta. 4-vuotisikäluokkaa edustavat 6 Isiah Boko ja 8 Belmeri lienevät kyvyiltään lähdön parhaimmistoa. 9 Cherokee King oli joulukuun alussa Porin Magic Monday raveissa hyvä kakkonen. 5 Chloe Hoo palaa tauolta ja sitä seurataan mielenkiinnolla.

Toinen kohde on kylmäveristen tasoitusajo, joka vaikuttaa myös kovin tasaiselta. 5 Tohtori, 7 Naskalin Helmi ja 10 Rikastuva lähtevät kukin matkaan takamatkalta, mutta pieni paalu ja 2600 metrin matka auttavat tehtävää.

Toto4-3 saattaapi olla 3 Erna’ Kingin heiniä. Ruuna tulee kisaan voitto alla ja lähtöpaikkakin on mainio. 4 Star Cat lähtee matkaan sen viereltä ja on kovin haastaja. Se on voittanut uransa 31 startista kunnioitettavat 12 kertaa. 4-vuotias 11 Tornapull keräsi valtaosan uransa tienesteistä jo kaksivuotiaana ikäluokkalähdöissä. On mielenkiintoista nähdä, miten se suorittaa nyt normaalissa rahasarjassa.

Illan kovin lähtö on enintään 60 000 euroa tienanneiden lämminveristen 2100 metrin ryhmäajo. Olli Koivusen ohjastamalla 7 Questionmark Me:llä on hyvä mahdollisuus napata myös Porin vuoden 2019 lämminveriliigan voitto. Tässä lähdössä lähtöpaikka on melko ulkona ruunalta löytyy kyllä kirikykyäkin. 2 Gisela Luxi ja 4 Vixpress Li lähtevät matkaan napakasti ja paikat ovat varmasti mieleiset. 4-vuotias 9 Mr Big Star pummasi lähes koko kauden, mutta tekee nyt paluuta kilpailurytmiin. Se suoritti 3-vuotiskaudella niin hyvin, että toivottavasti hevonen palaa vielä tasolleen.  

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.