Magic Monday 3.2. tarjoilee tasokasta raviurheilua

Porissa ravikautta jatketaan ripeään tahtiin, kun tiistaina 3. helmikuuta klo 18 alkaen kilpaillaan jo kauden neljännet ravit. Tällä kertaa kyseessä on Magic Monday, jossa rataparina on Lappeenranta. Kumpaisellakin radalla kilpaillaan porrastetusti kuusi lähtöä eli yhteensä 12 lähtöä. Pelillisesti illan huipentaa Toto65, jossa on kumpaiseltakin radalta kolme kohdetta.

Toto65-1 (Pori lähtö 4)

Enintään 60 000 euroa tienanneet kylmäveriset ottelevat Toto65-pelin avauskohteessa. 7 Oiva-Sointu voitti juuri tammikuun lopulla Porissa ja miksipäs menestystä ei tulisi tässäkin lähdössä. 1 Viriori saapuu Poriin Jyväskylästä. 14-vuotiaalla on takanaan kilpailutaukoa kolme kuukautta, mutta lähtöpaikka on mainio. Jouni Miettisen talli on jälleen vahvasti edustettuna, sillä menestystä tavoittelevat 3 Riipinen, 4 Ponutella sekä 6 Råger.

Toto65-2 (Lappeenranta lähtö 4)

Lappeenrannassa kilpaillaan Toto65-pelin toinen kohde. Melko kiharaisessa kohteessa voittajan ennustaminen ei ole se helpoin tehtävä. Luokkahevoseksi tunnustettu 5 El Dirtyman palailee yli kolmen kuukauden kilpailutauolta ja tuskin on heti herkimmillään. 3 Fast Time puolestaan on hyvässä kilpailurytmissä ja asetelmatkin suosivat. Sen sisäpuolelta kiihdyttävä 2 Rebel Rapid on myös pelihevosia. 7 Ramble On on kilpaillut viime aikoina pääasiassa montélähdöissä menestyen niissä hienosti. Nyt on mielenkiintoista seurata, miten se suorittaa kärryt perässään.

Toto65-3 (Pori lähtö 5)

Erittäin hieno ja tasainen lähtö ratkaisee Toto65-pelin kolmannen kohteen voittajan. 2 Pope olisi ihan voittopaikalla, mutta kauden avausstartti ei vielä tuonut menestystä. 8 Al E.Gador Zet on puolestaan tosi huonolla paikalla, mutta kunto on hurja. Erkki-Pekka Mäkinen siivittänee ruunan voittotaistoon huonosta lähtöpaikasta huolimatta. 10 He Is Felix voitti juuri Porissa vakuuttavasti ja on takarivistäkin pelihevosia. 9 Diesel Degato ei tuolloin mahtanut He Is Felixille mitään, mutta viime startti varmaan avasi paikkoja ja parempaa on luvassa. 7 Quido Di Quattro hävisi viimeksi vain kovalle Callela Einsteinille, 4 Gunvaldiakaan voi jättää laskuista pois. Tämä lähtö on myös Troikka-kohteena.

Toto65-4 (Lappeenranta lähtö 5)

Neljäs kohde on tosi upea kylmäverilähtö. Suosikkikolmikko erottuu hieman muista, mutta kyseessä on varsin voitokkaita hevosia. 2 Syneri on erittäin hyvässä kunnossa ja erinomaisella lähtöpaikalla. 8-vuotiaan ruunan uran voittoprosentti on lähes 50, vaikka startteja uralla on jo 36 kappaletta. 4 Vilju on myös voitokas tapaus, sillä 7-vuotias ruuna voitti vuonna 2019 peräti 12 kertaa. Ori kilpailee välistartin vielä Vermossa. Kolmas tosi kova on 10 Alvar Hem, joka lähtöpaikassa antaa hieman tasoitusta. Kunto on toki mahtava ja siitä viimeisimpänä osoituksena on upea voitto Vermosta.  

Toto65-5 (Pori lähtö 6)

Illan kovatasoisimmat lämminveriset juoksevat Porin päätöslähdössä. Enintään 100 000 euroa tienanneiden ryhmäajosta ei löydy suursuosikkia. 1 Grand Ale on nopeana kiihdyttäjänä oivalla paikalla. 4 Trot Kronos kilpailee Harri Koivusen menestystallista käsin ja on osallistunut pääasiassa koviin Toto75-lähtöihin. 6 Vixpress Li on kilpaillut läpi talven ja osoittanut hyvää kuntoa. 8 Valle Streamline on mielenkiintoinen vieras Porissa ja hieman vaikeasti arvioitava tosi huonolta lähtöpaikalta.

Toto65-6 (Lappeenranta lähtö 6)

Magic Monday laitetaan pakettiin Lappeenrannassa. 5 Adrienne’s Ami kilpaili viimeksi Toto75-lähdössä, mutta jäi sisäradan syövereihin pussiin. Nyt 6-vuotias meneväinen ori kiihdyttää matkaan keskeltä rataa ja tähdännee koko matkan johtoon. 4 Filius Felix ja 7 Lucille Bourbon ovat kovia kilpakumppaneita.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.