Magic Monday aloittaa Porin ravivuoden – ei yleisöä paikalle

Helmikuun 1. päivänä klo 18:00 alkaen Porissa kilpaillaan Magic Monday -ravit, jossa rataparina toimii Mikkeli. Tänä vuonna Magic Monday sisältää kahdeksan totolähtöä molemmilla paikkakunnilla. Pääpelinä on edelleen ratojen kesken jaettu Toto65. Lounais-Suomen aluehallintoviraston asettamien rajoitusten vuoksi Satakunnassa on kielletty yli 20 henkilön yleisötapahtumat. Näin ollen tähän Porin Magic Mondayhin ei yleisö pääse paikalle. Ravit voit seurata kotisohvalta Veikkauksen TotoTV:stä osoitteessa veikkaustv.fi.

Toto65-1 (Pori)

Illan pääpeli laitetaan käyntiin Porissa enintään 65 000 euroa tienanneiden lämminveristen 2100 metrin ryhmäajolla. Ilmassa on hieman kaksinkamppailun makua, sillä 1 HE IS FELIX ja 7 NEW LIFE WHEELS vaikuttavat kovilta. Lähtökiihdytys on mielenkiintoinen. 6 REDHOT TAP DANCER on myös esittänyt sellaisia otteita, että se saattaa osallistua voittokamppailuun.

Toto65-2 (Mikkeli)

15 hevosen autolähdössä lähtöradat määräytyvät voittosumman mukaan. Porukan vähiten tienannut 1 JACQUES HYNEMAN kiihdyttää sisäradalta. Vasta kymmenen starttia urallaan kilpaillut ruuna on tosi laukkaherkkä, mutta pystyvä. 4 JONTTE JUNIOR on varmempi tapaus ja pelattaneen suosikiksi. 11 PINK DYNAMITE on mennyt viime aikoina hyvin ja on yksi mahdollisista.

Toto65-3 (Pori)

Kolmannessa kohteessa 3 MR BIG MONEY (kuvassa) lienee selvähkö suosikki. Se oli viimeksi Turussa Toto75-lähdössä suosikki, kun se sijoittui kolmanneksi. Hyvältä paikalta odotetaan taas menestystä. Haastajista erottuu hyvällä voittoprosentilla kilpaileva 11 RARITY RED, mutta sen lähtöpaikka on vaikea. Edellisen viereltä takarivistä starttaava 10 LARRY BELL on saanut kilpailutauon jälkeen kaksi starttia kroppaansa ja lienee nousukuntoinen. Ruotsista Suomeen muuttanut 7 FRANCKY DES MOLLES on mielenkiintoinen lisä Länsi-Suomen lähtöihin.

Toto65-4 (Mikkeli)

Yleensä, kun Matias Salon talliin siirtyy uusi starttari, alkaa tulosta heti syntyä. 2 WOOD LANE lienee myös tällainen tapaus. Ensimmäinen startti Suomessa päättyi laukkaan ja hylkäykseen, mutta jos ravisävel on löytynyt, voi olla jo voiton vuoro. Vasta 4-vuotias 11 VERY GONE FACE on myös siirtynyt Ruotsista Suomeen ja aloittaa nyt Tapio Perttuselta. Taukoa on takana ja koko porukan kiertäminen voi olla liikaa pyydetty. Mielenkiintoinen tapaus kuitenkin. 9 AMAZING TYCOON on tehnyt asiallisia suorituksia ja yltänee kärkikamppailuun.

Toto65-5 (Pori)

Erittäin tasaiselta vaikuttaa 65-pelin viides kohde. 6 WANT TO WHEELS voitti viimeksi T75-lähdön, joten se lienee vahvoilla. Myös 3 VINCI POWER tulee tähän kisaan voitto alla. 1 ERNA’S KING ja 5 QUARTAM DE VICTOR ovat myös mahdollisia.

Toto65-6 (Mikkeli)

Toto65-peli päätetään Mikkelissä. 7 LOVEYOU HANGOVER voi olla muita pään verran pidempi, mutta 3,5 kuukauden kilpailutauko asettaa epävarmuustekijän. Pahimmat vastustajat on arvottu takariviin. 11 ROWHILL’S KILLER ja 12 IL FUNNY LI osallistuvat voittotaistoon, jos juoksu yhtään onnistuu.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.