Magic Monday päättää Porin ravikauden

Tulevana maanantaina 21. joulukuuta klo 18 alkaen Porissa kilpaillaan kuluvan vuoden päätösravit. Kyseessä on Lappeenrannan raviradan kanssa yhteiset Magic Monday -ravit.

Lounais-Suomen aluehallintovirasto on määrännyt, että 3.-23.12.2020 välisenä aikana Satakunnassa on mahdollista järjestää sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa korkeintaan 20 henkilön yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia. Viranomaisten päätös perustuu Satakunnassa lähiviikkoina huonontuneeseen koronavirustilanteeseen. Näin ollen myös nämä Magic Monday -ravit tullaan järjestämään ilman yleisöä.

Ravipäivän ohjelmassa Porissa on yhteensä kuusi totolähtöä. Porin ravien lähdöt 4-6 ovat mukana Lappeenrannan kanssa yhteisessä Toto65-pelissä. Porin lähdöt 3 ja 5 ovat Troikka-kohteita ja Porin lähtö 6 on mukana Lappeenrannan kanssa yhteisessä Päivän Duo -pelissä. Kaikkiin lähtöihin voi pelata voittaja-, sija ja kaksaripeliä.

Porin Toto65-kohteista ensimmäinen on 2100 metrin ryhmäajo enintään 50 000 euroa tienanneille lämminverisille. Hienolla statistiikalla kilpaileva 7 PERFECT RAINMAKER on yksi lähdön suosikeista. Tapio Mäki-Tulokkaan suojatti on kuitenkin arvottu sen verran huonolle paikalle, että varmaksi se ei kovin monelle kelpaa. Kesällä vauhdikkaita suorituksia tehnyt 9 PROMPTUS on mielenkiintoinen pelihevonen. 4-vuotiskauttansa päättelevä 3 SAMURAI COMERY starttaa tähän kisaan loistopaikalta. Kovia ikäluokkalähtöjä urallaan läpi käynyt ori on mahdollinen menestyjä tässä rahasarjassa. 2 ANNI SUEN kausi ei ole ollut napakymppi, mutta kovaa kirivä tamma on pakko huomioida loistopaikalta.

Porin viides lähtö on Toto65-pelin kolmas kohde. Erittäin mielenkiintoisessa lähdössä iskee yhteen monta nousevaa hevosta ja mukana on mm. viisi kappaletta 3-vuotiaita. Näistä vakuuttavimman statistiikan on latonut tauluun 11 RAY BOY, jonka lyhyt ura käsittää kuusi starttia ja niistä neljä voittoa ja yhden kakkossijan. Nyt se joutuu lähtöpaikan muodossa antamaan tasoitusta. 8 CHESTNUT SALA (kuvassa) on niin ikään 3-vuotias ja huonolla lähtöpaikalla. On mielenkiintoista seurata, minkälaisen taktiikan Olli Koivunen ajokilleen valitsee. 2 TOO RED FOR YOU, 4 MAYA EVERWOOD ja 5 KWAKIUTI BOKO on täydentävät lähdön 3-vuotis kvintetin. Ne ovat myös kaikki paremmilta paikoiltaan ihan pelihevosia.

Porin päätöslähtö on Toto65-pelin viides kohde. 4 BWT ELLOSPANK epäonnistui juuri Turun Toto75-kierroksella suurena suosikkina. Nyt se pääsee heti yrittämään kuitata pettymyksensä ja paikkakin on hyvä. 3 HADES on tosin arvottu sen sisäpuolelle ja Erkki-Pekka Mäkinen varmasti mielellään tuon edun käyttäisi hyödykseen. Takarivin kaksikko 10 TAIGO BLESSED ja 11 LE MIRAGE ovat sellaisia, jotka voisivat kärjen ylivauhdista kurittaa.

Nämäkin ravit ovat seurattavissa ja pelattavissa osoitteessa veikkaus.fi

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.