Magic Monday vuorossa 2.12.2019

Porin ravikausi jatkuu maanantaina 2. joulukuuta klo 18 alkavilla raveilla, kun kilpaillaan Lappeenrannan raviradan kanssa yhteiset Magic Monday -ravit. Kumpaisellakin radalla kilpaillaan kuusi lähtöä vuoron perään. Totopelaajien illan huipentaa Toto65-peli, jossa on kolme kohdetta kumpaiseltakin radalta.

Pori L4 (Toto65-1)

Toto65-peli pyöräytetään käyntiin Porissa enintään 15 000 euroa tienanneiden kylmäveristen 2600 metrin ryhmäajolla. Lähdön suosikit on arvottu melko hankalille lähtöpaikoille. 10 Jamas Viljo on ollut syksyllä hienossa vireessä ja osallistuu jälleen voittomatsiin. 8 Merran Petra voitti viimeksi Porissa, kun 6 Valssaus sijoittui toiseksi. Niiden välistä matkaan starttaa 7 Annan, joka myös kilpaillut erinomaisesti syksyllä.  

Lappeenranta L4 (Toto65-2)

Toinen kohde kilpaillaan vuorostaan Lappeenrannassa, jossa enintään 55 000 euroa tienanneet lämminveriset käyvät mielenkiintoisen taiston. 3 Look Complete kilpaili viimeksi Toto75-tasolla ja sijoittui vaativan juoksun jälkeen hienosti toiseksi. Selkeä varmaehdokas. Haastajista mielenkiintoisimpia ovat Matias Salon käsistä kilpaileva 8 Einstein Sisu sekä takariviin arvottu 9 Don Corleone Trot.

Pori L5 (Toto65-3)

1 Gillian Comery on tehnyt itselleen kolmen voiton mittaisen voittoputken ja moni siihen varmasti luottaa tässäkin tehtävässä. Viereltä starttaava 2 Ove on myös pystyvä hevonen, jota ei voi sivuuttaa. 3 Promptus ja 6 Mr Nice Way ovat suosikkikaksikon ennakkoon kovimmat haastajat.

Lappeenranta L5 (Toto65-4)

Kylmäveristen tasainen koitos jatkaa Toto65-peliä. 2 Varoitus, 5 Milrid, 6 Nuga Rols ja 8 Eliten ovat ainakin pelihevosia. Kiharainen lähtö pelimielessä!

Pori L6 (Toto65-5)

Pori ravien päätöskohteessa nähdään enintään 100 000 euroa tienanneita lämminverisiä 2600 metrin matkalla. 1 Excalibur It ja 3 Sue’s Photo ratkaisevat alussa johtopaikan kohtalon. Kumpaisenkin tiedetään olevan johtopaikalta kova lyötäväksi. 2 Por Nie Rock kirii välillä aivan hurjasti ja matkakin suosii. Viime vuonna peräti 11 kertaa voittanut 6 Jugador ei ole tänä vuonna ollut aivan niin kovassa lyönnissä, toki lähdötkin ovat koventuneet. Ruuna on kuitenkin niin vahva menijä tällaiseen lähtöön, että se täytyy ottaa peleihin mukaan.

Lappeenranta (Toto65-6)

Toto65-peli päätetään Lappeenrannassa varsin tasaiseen koitokseen. 8 Othellos Magi on saanut huonon lähtöpaikan ja palaa pieneltä tauolta. Takarivistä matkaan lähtevät 10 BWT Bayern ja 11 O.P. Rock ovat sellaisia hevosia, jotka voivat kiertää voittotaistoon. 2 The Rector on saanut hyvän lähtöpaikan osallistuu siitä ihan voittotaistoon.

Huom, Porissa raviasiakkaita maanantaina palvelee Pelikahvila sekä ravintolakatsomo. Tervetuloa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.