Magic Mondayn tähtenä Madrid

Porissa ravikautta jatketaan maanantaina 5. lokakuuta klo 18:00, kun ravataan Joensuun raviradan kanssa yhteiset Magic Monday -ravit. Kumpaisellakin radalla kilpaillaan kuusi lähtöä vuoron perään. Totopelaajien illan huipentaa Toto65-peli, jossa on kolme kohdetta kumpaiseltakin radalta.

 

Katsaus Toto65-kohteisiin:

 

Toto65-1 (Joensuu 4. lähtö)

Avauskohteessa 2 KAAPPI saattaa näyttää kilpakumppaneilleen kaapin paikan ja Kaapin paikkahan voi löytyä johtopaikalta alusta loppuun asti. 5 MALKKIN voi olla asiasta eri mieltä ja Jukka Torvinen rattaillaan se osallistunee voittotaistoon. 9 VILJU voitti viime vuonna peräti 12 kertaa. Tänä vuonna voittoja on tilillä vasta yksi, mutta nyt voisi olla sauma ottaa toinen. Pelihevosiin lukeutuu myös 8 N.P. VILLARI, joka tosin oli rata-arvonnassa epäonnekas ja joutuu matkaan eturivin uloimmalta paikalta.

 

Toto65-2 (Porin 4. lähtö)

Toisen Toto65-kohteen kuumimmista pelihevosista 2 TROOPERS oli onnekkain rata-arvonnassa. Markku Hietasen ajokki osaa voittamisen jalon taidon ja on varmasti lähellä voittoa myös tässä. 9 DIESEL DEGATO on yleensä esiintynyt edukseen Porin kaviouralla ja ei voitto takarivistäkään mahdottomuus olisi. Harri Koivunen tuo valmennustallistaan tähän lähtöön kolme kovaa. 3 WALL STREET COMERY sai niistä parhaan lähtöpaikan, mutta 7 HE IS FELIX ja 8 BISMARCK COMERY eivät myöskään ole etukäteen ulkona voittotaistosta.

 

Toto65-3 (Joensuun 5. lähtö)

Ossi Nurmosen valmentama 1 ROBERTO DIVER palasi Kuopissa parin kuukauden kilpailutauolta ja kunto lienee nousussa. Sisäradalta se voisi johtaa tässä koko matkan. 8 AMBROGIO voitti tuon kyseisen startin, mutta sille on sattunut tosi kurja lähtöpaikka. 4 READY PRESS on kunnossa ja hyvältä paikaltaan vahva voittajakandidaatti. Hurjasti tasoitusta lähtöpaikan muodossa antaa 12 EDFROMED, joka eritoten heinäkuun starteissaan esitti vallan upeita otteita.

 

Toto65-4 (Porin 5. lähtö)

Tapio Mäki-Tulokkaan valmentama ja Santtu Raitalan ohjastama 7 MADRID  (kuvassa) oli muutama vuosi sitten hevonen, josta odotettiin kovaa tekijää kaikkein kovimpiin lähtöihin. Nyt 8-vuotiaaksi varttuneen ruunan ura ei kuitenkaan ole sujunut ongelmitta ja voittotienestit ovat pysyneet maltillisena hevosen kykyihin nähden. Ruuna saa vielä Vermosta välistartin ja se kannattaa tsekata. 5 NORTH LEXUS juoksee samaisessa Vermon lähdössä ja on niin ikään mielenkiintoinen. Puolestaan Jyväskylästä välistartin saa 9 ONE MEMPHIS, pelihevosia sekin. 8 THE SWEDE on arvottu huonolle lähtöpaikalle, mutta se voi silti yllättää.

 

Toto65-5 (Joensuun 6. lähtö)

1 JASMINE ZON ei aivan kestänyt totokolmikkoon Lappeenrannan Toto75-lähdössä, mutta ei esitystä pahemmin moittia voi. Lähtöpaikka on taas mainio. 4 IL FUNNY LI tekaisi viime starttiinsa Mikkelissä upean uuden ennätyksen 11,5a/1600m. Markus Dahlströmin suojatti on tässä hyvin lähellä voittoa. Kolmas kova on 7 ALL IN LADDIE, joka sijoittui Lappeenrannan Toto75-lähdössään neljänneksi.

 

Toto65-6 (Porin 6. lähtö)

Enintään 60 000 euroa tienanneiden kylmäveristen koitos huipentaa tämän kertaisen Toto65-pelin. 1 MERRAN JYSKE voitti Superlauantaina Porissa lyhyen matkan. Sen vuotta nuorempi veli 6 MERRAN ROIHU oli puolestaan hetkeä aiemmin voittanut Mikkelissä vastaavan lähdön. Veljekset ovat tähän lähtöön suurimmat suosikit, mutta mikään kahden kauppa ei lähtö silti ole. 9 MELLUN MYRSKY viimeisteli Turussa voitolla ja vaikuttaa nousukuntoiselta. 6-vuotias 8 HEPORIX on superlahjakkuus, joka ei kuitenkaan erinäisten ongelmien vuoksi onnistunut ikäluokkakilpailuista kerryttämään kykyjensä edellyttämää voittosummaa. Kolikon kääntöpuolena positiivisena asiana on, että sen ei rahasarjoissa tarvitse vielä kohdata kaikkein kovimpia vastustajia.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.