Magic Mondaysta viikko käyntiin

Ensi viikon maanantaina 14.11. kilpaillaan Porin raviradalla talven ensimmäiset Magic Monday -ravit. Kisat alkavat kello 18:00 ja ohjelmassa on 8 lähtöä. Maanantain iltaravit tarjoavat virkistävän tavan avata uusi viikko talven tehdessä tuloaan.

Magic Monday -konseptissa ajetaan kahdet ravit vetoketjuna ja erikoisuutena pelataan toto65-peliä. Porin kanssa ensi maanantaina kisaillaan Lappeenrannassa. Porin ravien lähdöt 5, 6 ja 7 ovat toto65-kohteita, toiset kolme kohdetta ajetaan Lappeenrannassa limittäin Porin kanssa ja Lappeenrannan lähdöt näytetään livenä Porin radan jättiscreenillä ja televisioissa.

Porissa kaikki kahdeksan lähtöä ovat ryhmäajoja eli autolähtöjä, joista viisi on lämminveristen- ja kolme kylmäveristen lähtöjä. Porin lähtö viisi on toinen toto65-kohde ja lämminveristen mailin pikamatka. 4 Embossed Lemon on kilpaillut läpi vuoden hyvässä iskussa ja tavoittelee jo kauden seitsemättä voittoaan. 5 Beauty Erin on starttiraketti, jolle mailin matka sopii mainiosti ja kauden avausvoitto roikkuu ilmassa.

Porin kuudes lähtö, Dacia Monté Cup osakilpailu on toto65-pelin neljäs kohde. Hevoset starttaavat voittosummien mukaisessa järjestyksessä, pienimmän voittosumman hevoset sisäradoilta ja isoimman voittosumman keränneet hevoset ulkoradoilta. 10 Questionmark Me on menestynyt hienosti montéssa. Questionmark Me:n ratsastaja Liisa Nummi on voittanut tämän vuoden aikana jo neljä Dacia Monté Cup -lähtöä Porissa ja johtaa kokonaiskilpailua. Toisena kilpailusarjassa olevalla Jenni Kaijalla voittoja Dacia Monté Cupissa on kolme kappaletta ja maanantain lähdössä hänen ratsastamansa 1 Donato Hyrdehöj kiihdyttää sisimmältä radalta. Kilpailusarjan kärkikolmikon täydentävä Miisa Pulkkanen ratsastaa hevosta numero 8 Pharaon Face.

Toto65-pelin päätöskohde on Porin lähtö numero 7, joka kilpaillaan pitkällä 2609 metrin matkalla. 6 Mico Mick on noussut hyvään syysvireeseen ja ohjastuksesta vastaava Olli Koivunen johtaa Yyteri Virkistyshotellin ohjastajaliigaa ylivoimaisesti. Kotiradan valmentaja Mikko Aro tuo lähtöön peräti kolme hevosta. Aron itsensä ohjastama 1 Up Easy on sisäradalta yllätysvalmis. 3 Beast Ace ja ohjissa Janne Ranta-Krenkku on ollut menestysvaljakko läpi kesän ja syksyn. Beast Ace kuuluu Mico Mickin kovimpiin haastajiin. Tallin kolmas kova, 8 Criminal Ace, joutui synkälle eturivin uloimmalle lähtöpaikalle, mutta 4-vuotiaan ruunan kunto on mainio. Alla on voitto Porista syyskuun lopulta ja viimeksi Criminal Ace kilpaili kivenkovassa Voimaeläin Cupin Finaalissa Turun Kavioliigaraveissa.

Ravintolapalveluista vastaa suosittu Gomee Ravirata

Tervetuloa starttaamaan marraskuun toinen viikko Porin raveihin jännittävän ja viihdyttävän raviurheilun merkeissä!

Questionmark Me / Liisa Nummi

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.