Median akkreditointi (Porin raveihin 3.7.2020)

Päivittäisen ravikilpailutoiminnan käynnistyessä 1.6. alkaen ravikilpailuihin saapuvalta medialta vaaditaan toistaiseksi akkreditoituminen. Näin järjestävä ravirata voi valmistautua ennakkoon alueelle saapuvien ihmisten määrään ja tarvittaessa olla heihin yhteydessä.

Porin raveihin 3.7. saapuvia median edustajia pyydetään ilmoittautumaan sähköpostitse (2.7. mennessä porinravit@porinravit.fi) suoraan raviradalle. Ilmoittautuessa tulee kertoa media, jota toimija edustaa, sekä se, haluaako työskennellä tallialueella vai yleisöalueella. Liikkuminen tallialueen ja yleisöalueen välillä ei ole mahdollista.

Kesäkuun alusta alkaen ravikilpailuissa on mahdollista tehdä haastatteluita turvaetäisyydet huomioiden.  Haastatteluita voidaan tehdä myös puhelimitse ja kilpailijoiden yhteystietoja löytyy mm. Hippoksen Heppa-järjestelmästä. Ravirata ja Hippoksen viestintäosasto auttavat mielellään kilpailijoiden tavoittamisessa.

Valokuvaajien ja tv-kuvaajien saapuminen ravikilpailuihin on akkreditointikäytäntöä noudattaen mahdollista, ja kuvaaminen on sallittua tallialueella sekä maalisuoralla turvaetäisyydet huomioiden. Medialle ei järjestetä erillisiä työskentelytiloja raviradalta.

Lisätiedot media-asioissa:

Jose Laaksonen / Porin Ravit Oy

jose.laaksonen@porinravit.fi

040-7534615

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.