OP Länsi-Suomen omistaja-asiakas perheravit ja Isänpäivälounas sunnuntaina 14.11. klo 13:00 alkaen

Porin raviradalla ravataan sunnuntaina 14. marraskuuta OP Länsi-Suomen omistaja-asiakas perheravit ja ravintolakatsomossa tarjolla on myös Isänpäivän buffet. Omistaja-asiakkaan mobiilietuna koko omistaja-asiakkaan perhe pääsee ilmaiseksi raveihin alueelle sisään. Etu lunastetaan OP-mobiili -sovelluksen kautta. Etu tulee esittää lipunmyynnin yhteydessä, jossa kertaluonteinen etu kuitataan käytetyksi.

Ravipäivä sisältää lapsiperheille suunnattua mukavaa ohjelmaa. Hanna ja Henri Hippo sekä Porin raviradan maskottiponeja on paikalla klo 13-15 ja lapsilla on mahdollisuus ilmaiseen poniratsastukseen. Sisätiloihin on myös rakennettu aina yhtä suosittu kepparirata. Paikalle saapuvien on mahdollisuus osallistua OP Länsi-Suomen arvontaan, jossa palkintona on ponisynttärit. OP Länsi-Suomi arpoo isänpäiväviikolla Instagramissa ja Facebookissa lähtöautokyydit. Pistä sivut seurantaan ja osallistu arvontoihin!

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Porin Ravit Oy ja OP Länsi-Suomi. Tervetuloa Porin raviradalle viettämään kivaa Isänpäivää!

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.