Pelivihjeet 14.7.2022 Jazz-ravit

Lähtö 01

 

 1. 11,3,1,4,10
 2. 6,15,12,13,14,8,16
 3. 9,2,5,7

 

Torstai-illan käynnistävä lämminveristen alokassarja on varsin haastava pelipähkinä. (11) SAM THE MAN aloittaa rankingin. Express Duon poika vaikutti jo kaksivuotiaana juoksijalta, mutta niin vain uran totosaldo näyttää kahdeksan kilpailun jälkeen edelleenkin nollaa. Viime kilpailujen perusteella jyvä on kuitenkin löytymässä. Teivossa Sam The Man paikkasi pahan alkulaukkansa mukavasti ja nousi vielä rahoille. Viimeksi Vermossa taas Antti Pihlströmin ajokki seuraili 2. sisältä hyvätasoisessa lähdössä kärjen imussa maaliin asti. (3) YOKOTAI aloitti Harri Koivusen valmennuksesta juhannuksena Kokemäellä, mutta siellä peli pilaantui heti ratkaisevan pahaan lähtölaukkaan. Mikäli alku sujuu kunnialla, riittänee Yokotai tässä tehtävässä pitkälle. (1) LADY AGOSTINA ei ole vielä hätyytellyt kärkisijoja, mutta nyt tehtävä on huomattavasti aiempaa helpompi ja myös lähtöasetelmat ovat mainiot. Muutenkin tuntuisi, että kehityskäyrä osoittaa hiljalleen ylöspäin. (4) WESTSIDE BARON suoritti koelähtönsä jo 2-vuotiaana marraskuussa, joten nykyvire on puhdasta arvailua. Ainakin lähtökohtaisesti ruuna vaikuttaa kuitenkin täysin mahdolliselta voittajakandidaatilta. Myös Kokemäellä keulasta voittanut (10) CANKUS IVANHOE nostetaan mukaan A-ryhmään. On mielenkiintoista nähdä, pystyykö ori takamatkaltakin yhtä hyvään suoritukseen kuin johtopaikalta. B-ryhmän avaava (6) UP MORE tuli Kokemäellä pitkältä takamatkalta kohtalaisesti perille ja sai samalla startin kroppaansa. (15) QUEEN OF GOLD omaa tällaiseen lähtöön ihan mukavat vauhtivarat, mutta epävarmuus leimaa otteita. (12) ZOMBIE AVENGER ja (13) DYBALA kärkkyvät suosikkien epäonnistumista.

 

Lähtö 02

 

 1. 1
 2. 6,4,5,3,7,2

 

Toisessa lähdössä suosikin nimeäminen on helppoa. (1) HIIPELI aloitti Reijo Ranteen valmennuksesta kahdella laukkastartilla, mutta sen jälkeiset kaksi Olli Koivusen ajamaa kilpailua ovat sujuneet voittoisasti. Lauantaina Kaustisella Hiipeli hallitsi Toto75-lähtöä alusta loppuun. Hiipeli osaa olla välillä hieman oikukas, mutta mikäli Patrikin Muiston poika keskittyy olennaiseen, se ei ole näistä asetelmista lyötävissä. Suosikin jälkeen on todella tasaista. B-ryhmä aloitetaan kahdella Antti Ala-Rantalan valmennettavalla. (6) SJÖ KONGEN on hankkinut Suomen menestyksensä lähinnä montélähdöistä, mutta nyt ruuna on 60 metrin takamatkasta huolimatta mukana todella sopivassa sarjassa. (4) VALLE HUGO ei ole vielä toistaiseksi Suomessa vakuuttanut, mutta hevosessa pitäisi olla potentiaalia merkittävästi nähtyä parempaan. (5) MELLUN MYRSKY ei ole ollut tänä vuonna parhaimmillaan, mutta tässä tehtävässä kauden ensimmäiseen totosijaan on hyvät mahdollisuudet. Kuukauden takaisessa Kouvolan kisassa Mellun Myrsky olisi kyllä yltänyt Suvelan Rinssin voittamassa lähdössä rahoille, ellei olisi laukannut 4. sisältä 700 jäljellä. (3) KONRAD väsyi Forssassa johtavan takaa loppusuoralla selvästi. Nyt ruunalla on kuitenkin kahden kuukauden tauolta startti kropassa, ja ideaalitilanne olisi, mikäli nopea menijä onnistuisi hankkimaan asemat Hiipelin takaa 2. sisältä. (7) EKIN TOIVE on vauhdikas hevonen, mutta tämän kauden suoritustaso on ainakin toistaiseksi ollut vielä kaukana parhaasta. (2) H.V. TUREKS on tasainen puurtaja.

 

Lähtö 03

 

 1. 3
 2. 4,5,1,2

 

PORI ENERGIA 3V. LIIGA. (3) EL KICKOFF on aloittanut uransa kolmella tyylikkäällä voitolla. Varsinkin, kun kovin kilpakumppani joutuu lähtemään liikkeelle ulkopuolelta, on neljäs peräkkäinen voitto lähellä. (4) EL CHEAPO on sekin oikein hyvä 3-vuotikas. Kuukauden takainen Solvallan kakkossija tuli 2. sisältä. Vermon toukokuisessa Seppele-Ajossa Harri Koivusen valmennettava hävisi vain Corazon Combolle sekä Luciano Brynelle. El Cheapo on lähdön selkeä kakkosrankkaus, mutta näistä asetelmista El Kickoffilla on kuitenkin etulyöntiasema. (5) FORTUNEWHEELGARDEN eteni Lahden Tammahambossa 4. sisältä pirteästi kolmanneksi vain piikki-selkä –asetelmassa juosseille Ava Di Alessialle sekä Carla Combolle häviten. Ainakin ennakkografiikan mukaan tarkoitus on jatkaa kengittä, mistä oli tammalle selvästi hyötyä. (1) JULIET RAY tähtää johtavan selkään. Kaksarisija edellyttäisi kuitenkin sieltäkin huippuonnistumista. (2) BWT HIGHWAY STAR kiertyi Vermossa johtavan rinnalle 1500 metriä ennen maalia ja punnersi lopussa rehdisti ykköseksi. Kehityskäyrä osoittaa vahvasti ylöspäin, mutta rima on tällä kertaa varsin korkealla.

 

Lähtö 04

 

 1. 6,5
 2. 9,4,2,8,1,3,7

 

DACIA MONTÉ CUP. Montélähdössä A-kaksikko erottuu muusta porukasta selvästi. (6) MINECRAFT on aloittanut montéuransa tänä vuonna mainiosti. Ensiksi tuli kaksi voittoa, ja viimeksi Lahdessa ruuna sijoittui avoimessa lähdössä hyvin neljänneksi vain Hierro Bokolle, Janis Joplin Bokolle sekä Target Kronokselle häviten. Nyt Minecraft on taas mukana sopivassa rahasarjassa, ja kaksarisijan ulkopuolelle jääminen olisi melkoinen pettymys. Keskipitkä matkakin on pelkästään plussaa, ja uran ensimmäinen montévoitto tuli nimenomaan tältä matkalta. (5) MOZARTKUGEL on lähdön toinen kova. Mozartkugel on kilpaillut tämän ja viime vuoden aikana montélähdöissä kaksitoista kertaa komealla saldolla; viisi voittoa, neljä kakkossijaa ja kaksi kolmatta sijaa. Viimeksi Vermossa Mozartkugel tarkkaili ensin viimeisenä. Ruuna eteni taustalla neljänneksi 500 jäljellä, tavoitti kärkikolmikon loppusuoran alussa ja kiri lopussa hyvin lähdön voittaneen suursuosikki Campari Jetin tuntumaan. Mozartkugel on nimenomaan vahva lopuntulija, joten tämänkertainen matka on sille ehdottomasti etu. (9) AMON-RA suorittaa jatkuvasti tasaisen hyvin ja on selkeä kolmosrankkaus. Taktiikka tullee olemaan ulkoakin suoraviivainen. Suosikkikaksikon kukistaminen ei ole kuitenkaan helppoa. (4) SILVESTER aloitti montéuransa mukavasti kolmossijalla ja lähtee taas jahtaamaan sijoituksia aivan kärjen tuntumassa. Miisa Pulkkasen ratsastama ruuna on selvähkö nelosrankkaus. (2) DONATO HYRDEHÖJ on kelpo montémenijä ja lähtöpaikkakin on mainio, mutta viimeinen puristus on kuitenkin ollut vielä tänä vuonna kateissa.

 

Lähtö 05

 

 1. 1,6
 2. 3,2,5,4,8
 3. 7

 

VEIKKAUS SPRINTER CHAMPION -KARSINTA. Toto65-peli käynnistetään kahdella Veikkaus Sprinter Champion –karsinnalla, joista molemmista pääsee neljä parasta ravien viimeisenä lähtönä ajettavaan finaaliin. Tämä ensimmäinen karsintalähtö on tasoltaan huomattavasti toista karsintalähtöä kovempi. Koko rankingin kärkikuusikko muodostuu sellaisista hevosista, joiden kohdalla finaalin voittokaan ei tulisi yllätyksenä. (1) JUSTICE ÅS vasta käynnistelee kesäkauttaan ja alla on tauon jälkeen vasta kaksi kilpailua. Ei Justice Ås vielä missään tapauksessa huippuiskussa ole, mutta asetelmat ovat nyt vahvasti nopean avaajan puolella, ja koko matkan johto on pikamatkalla täysin mahdollinen skenaario. (6) FARZAD BOKO nostetaan toiseksi hevoseksi A-ryhmään. Farzad Boko nappasi Kajaanissa 4. päivä kesäkuuta johtavan takaa 7 000 euron arvoisen Toto75-voiton ennen Martin De Bosia sekä Sobel Conwayta. Kyseisen Kajaanin voiton jälkeen Farzad Bokolla oli taulussaan kolme peräkkäistä ykkössijaa. Sen jälkeen tuurit ovatkin sitten kääntyneet täysin ja Kajaanin jälkeiset viisi kilpailua ovat tuoneet sijat neljä, kuusi, yhdeksän, kymmenen ja kaksitoista – ja tiliä näistä starteista on kertynyt 300 euroa. Toki vastuskin on välillä ollut oikein laadukas, mutta silti viimeisen viiden startin saldo on aika käsittämätön, sillä ruuna jatkaa edelleen voittostarttiensa veroisessa iskussa. Nyt Antti Ala-Rantalan suojatilla on taas oiva tilaisuus palata menestyskantaan huonosta lähtöpaikasta huolimatta. B-ryhmän aloittaa pitkän tauon jälkeen paluuta radoille tekevä (3) COM MILTON. Ruuna meinasi jo voittaa toissakerralla Vermossa, mutta lopussa ravi hajosi ja laukka pilasi pelin. Viimekertainen Teivon kolmas sija tuli 4. ulkoa 700 metrin kirillä, tästä ensimmäiset 300 metriä selässä. Com Milton lienee se hevonen, jolla on alussa paras mahdollisuus Justice Åsin ohittamiseen. (2) NORTH LEXUS olisi saattanut selviytyä Suur-Hollola-ajon finaaliin, mikäli olisi päässyt tulemaan kirivaiheessa koko ajan täysin sujuvasti. Ideaalijuoksupaikka olisi 2. sisällä. (5) SAHARA SANDSTORM ei ole mielimatkallaan, mutta vahvan menijän kunto on jälleen kerran kohdallaan. Myös (4) BAG’S SIMONI lähtee jahtaamaan tiukasti kärkisijoja.

 

Lähtö 06

 

 1. 6
 2. 7,4,2,3,5,1,8

 

VEIKKAUS SPRINTER CHAMPION -KARSINTA. Toisessa karsinnassa (6) HOTSHOT LUCA kohoaa selväksi suosikiksi. Ori oli Suur-Hollola-ajon välierässä pettymys, mutta nyt tehtävä on todella sopiva. Mikäli Hotshot Luca suorittaisi samalla tasolla kuin Vermossa 1. päivä kesäkuuta, jolloin hävisi johtavan rinnalta ainoastaan kärjen takana tarkkailleelle Suur-Hollola-ajon sankarille Run For Royaltylle ja kukisti keulasta kolmanneksi jääneen Global Satisfactionin, ei tämän lähdön voittajasta olisi pienintäkään epäselvyyttä. Eiköhän Ari Moilanen lähde ajamaan määrätietoisesti kohti keulapaikkaa. (7) SHOWTIMEJACKFLOWER on sitten selkeä kakkosrankkaus, ja lähdön loppujoukon kohdalla finaalivoittoon on jo todella vaikea uskoa. Showtimejackflower on starttiraketti, mutta Santtu Raitala voi hyvinkin tyytyä ajamaan suosiolla Hotshot Lucan selästä – varsinkin, kun saman päivän aikana ajetaan vielä toinenkin lähtö. Sunnuntaina Jämsässä Showtimejackflower johti alun, mutta Raitala tyytyi avauspuolikkaan kohdalla suosiolla rinnalleen edenneen Sahara Sandstormin selkään. Sahara Sandstormille Showtimejackflower ei riittänyt kirivaiheessa lainkaan, mutta oli varma kakkonen. (4) HAZELHEN HERMES vaikuttaa nousuvireiseltä, vaikka alla olevassa Loviisan kilpailussa epäonnistuikin. Finaalipaikkaan on hyvät mahdollisuudet. (2) ARTFUL DROP on karsintojen ainoa tamma sekä myös ainoa 5-vuotias. Nopea avaaja voi silti ihan hyvin roikkua loistopaikaltaan kärjen imusta finaaliin. (3) CONCRETE DEE jaksoi lauantaina Maarianhaminassa johtavan rinnalta kuudenneksi. (5) QUESTIONMARK ME väsyi samassa lähdössä johtavan takaa ihmeen pahoin ja putosi kauas yhdeksänneksi.

 

Lähtö 07

 

 1. 9,1,3
 2. 4,5,7,8,2,6

 

VALTRA–LÄHTÖ. Toto4-avauksessa suosikki (9) MR BIG MONEY on arvottu ainoana takarivin lähtöpaikalle. Kaikki taulun voitot ovat tulleet keulasta, joten nyt juoksusta tulee todennäköisesti toisenlainen. Mr Big Money osaa kyllä tulla muualtakin, mutta takarivistä asiat eivät ole pelkästään omissa käsissä ja joka tapauksessa kovat haastajat saavat alussa edun suosikkiin. Niinpä Mr Big Money ei kelpaa tällä kertaa vihjesysteemeihin varmaksi. Erityisesti (1) ENZO VICTORY ja (3) WESTCOAST SKIPPER ovat loistopaikoiltaan kovia haastajia. Tämä kaksikko ratkonee alussa keulapaikan kohtalon. Vermossa 18.5. Enzo Victory lähti matkaan radalta yksi ja Westcoast Skipper poisjäännin myötä radalta viisi, ja silloin Westcoast Skipper onnistui ohittamaan Enzo Victoryn ensimmäisen kaarteen alussa. Saa nähdä, miten käy tällä kertaa. Enzo Victory on fyysisesti mainiossa vireessä, mutta kaarrejuoksussa on jatkuvasti isoja ongelmia. Varsinkin ulkoratoja kiertäminen tuottaa tuskaa. Mikäli Enzo Victory pääsisi juoksemaan johtopaikalla, olisi se tosi vaikea ohitettava. Westcoast Skipper ei vakuuttanut viimeksi montéssa, mutta edellisten kärrylähtöjen perusteella kunto on edelleen kohdallaan. Westcoast Skipperille sopii niin keula- kuin selkäjuoksu. (4) MASTERSTROKE ARIA aloittaa B-ryhmän. Se ei ollut Kokemäellä parhaimmillaan, mutta juoksukin meni kyllä pieleen. Nyt Masterstroke Arialla on puolentoista kuukauden tauolta startti kropassa, ja lisäksi ohjastaja vahvistuu valmentajasta Olli Koivuseen. (5) EXCEPTIONAL tekee tasaisen mukavaa työtä. Se voittaa todella harvoin, mutta totosijoilla tamma viihtyy kuitenkin usein. Lahden Toto75-lähdössä Exceptional pääsi viidentoista hevosen autolähdössä kolmannesta rivistä sujuvasti 3. sisälle, mistä seuraili kärjen imussa kolmanneksi. (7) CARAMEL KID ja (8) NOTABLE kohdalla lähtöpaikka laskee osakkeita.

 

Lähtö 08

 

 1. 6
 2. 4,10,5,1,2,9,3

 

AINA KEITTIÖT, ALEX SALO –LÄHTÖ. (6) STARDUST COMERY on voittanut kesäkauden molemmat starttinsa ja kohoaa sopivassa lähdössä suursuosikiksi. Viimeksi Kokemäellä Stardust Comery oli heikkotasoisessa lähdössä lopulta täysin omaa luokkaansa huolimatta juoksupaikasta johtavan rinnalla. Tätä edeltäneessä Porin kisassa Stardust Comery kiertyi 3. ulkoa johtavan rinnalle 1500 jäljellä, iski viimeisellä takasuoralla tosissaan johtavan Rawitin kimppuun, painui kärkeen 500 jäljellä ja voitti hallitusti. Ruuna on siis osoittanut kykenevänsä tarvittaessa haalarihommiin, ja tässä lähdössä johtopaikankin luulisi olevan lopulta suosiolla tarjolla. (4) MAZE MATCH on B-ryhmän kärkirankkaus. Se joutui viimeksi Vermossa matkaan piippuhyllyn paikalta ja oli täysin normaali, vaikka jäi 5. ulkoa kahdeksanneksi. Tätä edeltänyt Kaustisen voitto tuli keskipitkältä matkalta, joten tämänkertainen matka sopii. (10) AMONGST STARS palaa kahden ja puolen kuukauden tauolta, joten vire on vähän arvoitus. Kyseessä on joka tapauksessa hyvällä statistiikalla kilpaileva 4-vuotias. (5) ROCKY COBBLER on paljon tauluaan parempi sekä kovakuntoisempi hevonen, eikä kaksarisijoitus saa yllättää lainkaan. Viimeksi Vermossa Rocky Cobblerilla oli vielä paukut varastossa ruunan laukatessa hännillä ulkoradoilla viimeisen kaarteen lopussa. (1) HOPE SUNRISE ottanee ensimmäiset keulat, ja jatkossa juoksupaikka Stardust Comeryn takana olisi ideaalitilanne. Viimeksi Kaustisella Hope Sunrise johti alun, jatkoi kaksi kierrosta ennen maalia 2. sisällä ja sijoittui lopulta Maze Matchin voittamassa lähdössä kärkirintamassa kolmanneksi.

 

Lähtö 09

 

 1. 2,7,6,9,10
 2. 12,14,3,13,1,4,8,5,11

 

GIGANTTI CUP -FINAALI. Gigantti Cupin finaalissa pakka on varsin avoin ja monella kilpailijalla on realistinen mahdollisuus 5 000 euron ykkösrahoihin. A-ryhmään nostetaan viisi hevosta, mutta myös B-ryhmään jää lukuisa joukko vakavia voitontavoittelijoita. (2) VILBERTH pystyy kyllä fyysisen vireensä puolesta ykköseksi, mutta raviakin täytyisi päästä. Tämän kauden neljästä kilpailusta saldo on kaksi voittoa ja kaksi hylkäystä, ja myös Vermon voittojuoksussa ori laukkasi välittömästi maalilinjan jälkeen. Kauden toistaiseksi ainoassa tasoitusajossa Jyväskylässä rytmiä ei löytynyt alussa millään, joten saa sitten nähdä, löytyykö rytmiä voltin kakkosradalta nytkään. (7) TÄHEN LOHTU hangoitteli karsintalähdössä johtopaikalta sisukkaasti kakkoseksi finaalin ainoana väliin jättänyttä Suvelan Salamaa vastaan. Jämsässä Tähen Lohtu laukkasi tiukassa ensimmäisessä kaarteessa pitkäksi, mutta normaalisti tamma ei ole kovinkaan herkkä laukkaamaan. Keulasta tai johtavan takaa Tähen Lohtu olisi mielenkiintoinen. (6) WINETTO johti karsintalähdössä alun ja tyytyi 700 metriä juostuna paikkaan 3. sisällä. Sieltä ruuna tuikkasi lopussa positiivisesti kolmanneksi. Winetto voi keikkua kärkikahinoissa alusta loppuun. (9) PASTORI säilytti karsintalähdössä asemansa 3. ulkoa ja pääsi viidentenä mukaan finaaliin. Kannattaa noteerata, että ennen tuota lähtöä alla oli vaisun startin jälkeen runsaan kuukauden starttiväli, ja ennen tätä kilpailua alla oli taas kahden kuukauden tauko. Pastorilla on kykyjä, ja se voi nyt startti alla olla paljon parempi kuin karsintajuoksussa. (10) VALERIANA valui karsintalähdössä sammuvan takana kauas hännille, mutta ehti vielä viidentenä finaaliin kulkemalla viimeiset 400 metriä 25,8-vauhdilla. Sen jälkeen Siporin tytär nappasi Pilvenmäki Specialin karsintavoiton runsaan 300 metrin kirillä kärjen takaa. Kunto tuntuisi siis löytyneen, ja mikäli askelmerkit sekä kilpailuhuumori ovat kohdallaan, riittävät vauhtivarat kyllä takamatkaltakin. B-ryhmän käynnistävä (12) VAPPU VALKIA ei ollut Pilvenmäki Specialin karsinnassa parhaimmillaan, vaikka finaaliin selviytyikin. Muuten tamma on kulkenut varsin suoritusvarmasti. Gigantti Cupin karsintalähdön kakkossijassaan Vappu Valkia taivalsi pitkän matkaa johtavan rinnalla. (14) AJATUSTENLUKIJA punnersi karsintalähdössä ykköseksi, mutta kyseessä on sen verran kankea kiihdyttäjä, ettei koko porukan ohittaminen tule olemaan tällä kertaa helppoa. (3) R.R. JYLHÄ tsemppasi karsintalähdössä totoon 2. ulkoa. (13) POKEN ROOPE selviytyi Gigantti Cupin finaalin lisäksi myös Pilvenmäki Specialin finaaliin. (1) PELI-PEKKA on kunnossa, mutta kankea kiihdyttäjä ei pysty hyödyntämään ykkösradan lähtöpaikkaansa. Myös (4) HIEKKAMÄEN OTTO ja (8) TULI ULJAS ovat ihan realistisia totohevosia tässä tasaisessa lähdössä.

 

Lähtö 10

 

 1. A) 3
 2. B) 1,9,4,5,2,6,10,7,8
 3. C) –

 

ANGELIQUEN MUISTOAJO/AUTOTALO PELTTARI –LÄHTÖ. (3) GOODYGOODYTWOSHOES kohoaa tammalähdössä suureksi suosikiksi. Viimeksi Härmässä Googoo Gaagaan tytär ei ollut alussa niin nopea kuin moni oletti, mutta rymisteli kuitenkin kolmatta rataa pitkän kärkipaikalle vajaa kierros matkaa maaliin. Caramel Club ja Endless Story tulivat lopussa ohi, mutta Goodygoodytwoshoes oli hyvä kolmas uudella ennätystuloksellaan. Tuskinpa Goodygoodytwoshoes nytkään suoraan keulaan avaa, mutta oletettavasti johtopaikka on tässä lähdössä suosiolla tarjolla. Joka tapauksessa haavereitta Olli Koivusen ajokki on todella tukevasti kiinni voitossa. (1) ISABEL B.R. oli Lahden Toto75-lähdössä keulasta voittaneen Ithinkiama Geniuksen selästä varma kakkonen. Oletuksena on, että nopea avaaja ottaa ykkösradalta ensimmäiset keulat ja odottaa sitten Goodygoodytwoshoesin eteensä. Tämän jälkeen kakkossijaan olisi taas hyvät mahdollisuudet. (9) CLUB NORD ELIT on kyllä tauluaan kovakuntoisempi, mutta juoksut eivät ole menneet viimeisen päälle nappiin. Nytkin takarivin lähtöpaikka laskee kyllä osakkeita, mutta hevosena vuoden 2018 St. Legerin sankaritar pystyy tässä lähdössä paljoon. (4) ESTHER RICH jäi Härmässä pussiin. Anne Kankaan valmennuksesta aloittava tamma voi saada hyvän juoksun kärjen tuntumassa. (5) GAL GADOT RACING on vahvasti ehdolla johtavan rinnalle. Kyseinen juoksupaikka sopii kyllä sinänsä vahvalle vääntäjälle mainiosti, mutta ei Goodygoodytwoshoesin ulkopuolelta ole kuitenkaan henkisesti mitenkään helppo menestyä. (2) DOUBLE REVENGE kilpailee vahvassa nousuvireessä, mutta näin kovassa lähdössä sijoitus kärjen tuntumassa olisi jo hyvä saavutus. (6) MAS FOR YOU on lähdön ainoa 4-vuotias. Voi olla, että ihan kärkeen on nyt vaikea yltää.

 

Lähtö 11

 

 1. A) –
 2. B) –
 3. C) –

 

VEIKKAUS SPRINTER CHAMPION -FINAALI. Finaaliin pääsee neljä parasta lähdöistä 5 ja 6!

 

TOTO65 (lähdöt 5-10)

 

Pieni systeemi

I 1,6 (3,2)

II 6 Hotshot Luca (7,4)

III 1,3,9 (4,5)

IV 6 Stardust Comery (4,10)

V 2,6,7,9,10 (12,14)

VI 3 Goodygoodytwoshoes (5,9)

30 riviä*0,10 euroa = 3 euroa

 

Suuri systeemi

I 1,2,3,4,5,6 (8,7)

II 6 Hotshot Luca (7,4)

III 1,2,3,4,5,7,8,9 (6)

IV 6 Stardust Comery (4,10)

V 1,2,3,4,6,7,8,9,10,12,13,14 (5,11)

VI 3 Goodygoodytwoshoes (5,9)

576 riviä*0,10 euroa = 57,60 euroa

 

TOTO4 (lähdöt 7-10)

 

Pieni systeemi

I 1,3,9 (4,5)

II 6 Stardust Comery (4,10)

III 2,6,7,9,10 (12,14)

IV 3 Goodygoodytwoshoes (5,9)

15 riviä*0,20 euroa = 3 euroa

 

Suuri systeemi

I kaikki

II 6 Stardust Comery (4,10)

III kaikki

IV 3 Goodygoodytwoshoes (5,9)

126 riviä*0,20 euroa = 25,20 euroa

 

PÄIVÄN DUO (lähdöt 9-10)

 

Pieni systeemi

I 2,6,7,9,10

II 3 Goodygoodytwoshoes

5 yhdistelmää

 

Suuri systeemi

I 1,2,3,4,6,7,8,9,10,12,13,14

II 3 Goodygoodytwoshoes

12 yhdistelmää

 

TROIKKA (lähtö 8)

 

Pieni systeemi

I 6 Stardust Comery

II 4 Maze Match

III 1,5,10

3 yhdistelmää*2 euroa = 6 euroa

 

Suuri systeemi

I 6 Stardust Comery

II 1,4,5,10

III kaikki

24 yhdistelmää*1 euro = 24 euroa

 

TROIKKA (lähtö 10)

 

Pieni systeemi

I 3 Goodygoodytwoshoes

II 1 Isabel B.R.

III 4,5,9

3 yhdistelmää*2 euroa = 6 euroa

 

Suuri systeemi

I 3 Goodygoodytwoshoes

II 1,4,5,9

III kaikki

32 yhdistelmää*1 euro = 32 euroa

 

TROIKKA (lähtö 11)

 

HUOM! Myös lähtöön 11 pelataan troikkaa!

 

Vihjeet laati Jouni Toroska

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.