Pelivihjeet 16.7.2020 – pääpelinä Toto65

Lähtö 01

 1. 1
 2. 3,11,4,8,7,5,6,2,10,9

Korkean profiilin torstairavit käynnistyvät tasaisella pelilähdöllä. (1) MURUSTELLA kohoaa A-hevoseksi, sillä tamma kulki talvella laukkojen lomassa varsin hyvin, ja nuoren hevosen voisi kuvitella tauon aikana kehittyneen. Mikään varma menestyjä Murustella ei kuitenkaan ole, sillä tauolta palaavan tamman todellinen iskukyky selviää vasta startissa, ja joka tapauksessa laukkariski on konkreettinen. Lähtö on siis kokonaisuudessaan tasainen, ja jokaiselle osallistujalle on annettava realistinen menestymismahdollisuus. Myös rankingin kakkoshevoseksi nostetaan tauolta palaava 5-vuotias. (3) DELLING on kilpaillut viimeksi syyskuussa, joten tämän hetken vire on vaikea arvioitava. Joka tapauksessa Toni Ylitalon suojatti kehittyi 4-vuotiskauden aikana mukavasti. (11) KAUNIIN ROHKEE riittäisi vauhtiensa puolesta, mutta se on toivottoman epävarma. (4) HARJAN HUUMA on suorittanut ihan mukavasti, ja Hannu Hietanen voi saada kaivettua 5-vuotiaasta ruunasta tehoja hieman tuttua valmentajaa enemmän. Viime Porin vierailullaan Harjan Huuma sijoittui Nuorten Sarjassa johtavan takaa neljänneksi. (8) TUULAN VILITÄR on kilpaillut taukonsa jälkeen viidesti ja on napannut niissä kolme kaksarisijoitusta. Kiihdytysvaiheessa on pieni laukkariski, mutta muuten kyseessä on ravivarma menijä. (7) KARISMAN HELMI on suorittanut taukonsa jälkeen nousujohteisesti, ja viimekertainen Teivon esitys oli jo positiivinen. (5) EINON ALBERT floppasi jostain syystä Kouvolassa, mutta koelähdön perusteella ruuna on ihan normaalivireessä.

Lähtö 02

 1. 2,5
 2. 1,3,10,9,8,4
 3. 7,11,12,6

Suosikki (2) ADORABLE PRINCESS on aloittanut uransa mukavasti, sillä kolmesta kilpailusta on irronnut voitto sekä kakkossija. Turun epäonnistumisen saa unohtaa, sillä tamma kuumeni lähdön uusinnoista ja laukkasi sitten ratkaisevan pahoin lähtöön. Viimeksi Lahdessa Juho Ihamuotilan valmennettava pääsi piippuhyllyn lähtöpaikalta lopulta 2. ulos, mistä irtosi päätöspuolikkaalla voittotaistoon yhdessä edessään juosseen Piece Of Heron kanssa. (5) BWT EDEN on kirinyt kahdessa viimeisessään mallikkaasti. Kaustisella tamma eteni hallittuun voittoon 800 metrin kirillä 4. ulkoa. Myös viimekertainen Jyväskylän kakkossija tuli 4. ulkoa. Viimeiset 700 metriä sujuivat ulkoratoja pitkin 13,5-vauhdilla. BWT Eden ei ole aiemmin ollut autolähdössä eturivissä, joten heti kiihdytysvaihe on mielenkiintoinen. (1) CALLELA LIONEL on ollut sukuunsa nähden selkeä pettymys, mutta viimekertainen Lahden suoritus oli uran toistaiseksi paras. Tiedä sitten johtuiko asia etukenkien riisumisesta, nousuvireestä, vai sekä että, mutta joka tapauksessa ruuna kiri joukon hänniltä hyvätasoisessa lähdössä mukavasti viidenneksi. Nyt kun asetelmatkin ovat hyvät, on uran ensimmäinen kaksarisija mahdollinen. (3) PLATONIC aloitti uransa viime Porin raveissa kakkossijalla. Päätöskierros sujui johtopaikalta 14,6-vauhdilla. Myös Riihimäellä johtavan rinnalta kakkoseksi yltänyt (10) PERFECT CHAPMAN lukeutuu ehdottomasti pelihevosiin.

Lähtö 03

 1. 3,8,4,1,2,5
 2. 9,7,6

NUORTEN SARJA. Illan kolmas lähtö on matala sarjamääritys huomioiden todella hienotasoinen Nuorten Sarja. Yhdeksän hevosen lähdössä A-ryhmään erottuu peräti kuusi hevosta, joiden keskinäiseen järjestykseen rankkaaminen ei todellakaan ollut helppo juttu. Eivätkä B-hevosetkaan ole lainkaan noloja varsoja, nekin voivat taistella totosijoista. (3) FIORINI olkoon ykkösrankkaus. Se aloitti uransa Turussa ylivoimaisella keulavoitolla. Viimeksi Lahden Tammahambossa Fiorini väsyi loppusuoralla johtopaikalta kahdeksanneksi. On kuitenkin huomattava, että 10,5-vauhtinen avauspuolikas uran toiseen kilpailuun on 3-vuotiaalle tammalle aika kovaa keittoa. (8) MR BIG MONEY laukkasi viimeksi Porissa lähtösuoralla väkisinkin aivan hylkäyksen rajamaille ja jäi kauas kärjestä. Laukan jälkeinen suoritus oli joka tapauksessa komeaa katseltavaa, sillä Mia Lammisen valmennettava ehti vielä jopa oikein varmaan voittoon kulkemalla viimeiset 1500 metriä hurjasti 12,8-kyytiä. (4) RANCH THE ROCK sai viimeksi Lahdessa 3. sisältä niin myöhään tilaa, että joutui tyytymään neljänteen sijaan. Teivon Kriterium-kokeen kakkossija tuli johtavan rinnalta. (1) WISHING DREAMS on lähtenyt uransa molemmissa kilpailuissa liikkeelle takarivistä, joten lähtönopeus on vielä hämärän peitossa. Joka tapauksessa loppua Juho Ihamuotilan suojatti on latonut molemmilla kerroilla mallikkaasti. Viimekertaisessa Lahden voittojuoksussa päätöspuolikas oli 12,5-vauhtinen. (2) WALLIS on parantanut menoaan startti startilta. Viimeksi Teivossa Quite Easyn tytär sijoittui 3-vuotiaiden tammojen lähdössä johtavan takaa kakkoseksi tullen maaliin mukavalla tyylillä. (5) SKYFALL SOFIE laukkasi viimeksi jo ensimmäisessä kaarteessa hylkäykseen, mutta on muuten menestynyt Joni-Petteri Irrin käsistä hienosti.

Lähtö 04

 1. 10
 2. 9,4,1,5,6,2,7,3,8

TILITOIMISTO OLLIKAINEN OY -LÄHTÖ. Toto65-kierros käynnistetään heti varmalla. (10) JULMIN (kuvassa) ei ole voittanut tänä vuonna vielä kertaakaan, mutta nyt lähtö on niin sopiva, että voiton on pakko olla lähellä. Siitäkin huolimatta, että alla on taas runsaan kuukauden starttiväli, mikä voi näkyä viimeisen silauksen puuttumisena. Viimeisimmässä startissa Turussa Julmin irtosi johtavan rinnalta voittotaistoon yhdessä keulassa juosseen Tahtovan kanssa. Loppusuoralla kuskille kävi kuitenkin pieni lipsahdus, ja Julmin laukkasi jalan osuttua Tahtovan pyörään. Laukkaan paloi siis vähintään kaksarisijoitus. Julmin on tällaiseen lähtöön todella kovan kaliiberin hevonen, ja keskipitkä matkakin sopii mainiosti. Julmin on kilpaillut urallaan keskipitkällä matkalla kolme kertaa, ja näistä on irronnut kaksi arvokasta (5 000 euroa ja 4 500 euroa) voittoa. (9) TAHTOVA voitti siis Turussa johtopaikalta tuon lähdön, missä Julmin laukkasi loppusuoralla. Silti varsinkin tällä matkalla Tahtova jää Julminia vastaan lähtökohtaisesti vain hyväksi haastajaksi. On hyvinkin mahdollista, että Tahtova etenee kiihdytysvaiheen onnistuessa takamatkasta huolimatta nytkin johtopaikalle. Tahtova on kerran aiemmin kilpaillut tällä keskipitkällä matkalla. Tämä tapahtui Porissa vuonna 2018, ja silloin Tahtova taipui johtopaikalta kuudenneksi. Mainittakoon, että Julmin voitti kyseisen 76-lähdön. (4) AUROTAR kamppaili viimeksi johtopaikalta sen verran mallikkaasti, että omaa nytkin hyvät totosaumat, vaikka keskipitkä matka ei missään tapauksessa ole vauhdikkaan tamman bravuuri. (1) RÅGER on hyvä hevonen, joka ei kuitenkaan viime kesän vakavien ongelmien jälkeen ole ollut ollenkaan tasollaan. Teivon tiistainen välistartti on syytä seurata tarkasti. Myös (5) PONUTELLA viimeistelee kuntoaan vielä tiistaina Teivossa.

Lähtö 05

 1. 1,6
 2. 2,4,3,9,10,11
 3. 7,8,5,12

KIVIKYLÄN KOTIPALVAAMO –LÄHTÖ. A-ryhmään erottuu kaksi hevosta. (1) BEACH GIRL oli vielä ennen koronataukoa hyvinkin arkinen hevonen, mutta nyt tilanne on täysin toinen. Alla on kolme niin vakuuttavaa voittoa, että loistopaikalta voittoputki voi hyvinkin saada jatkoa. Kova voitontavoittelija on kuitenkin myös (6) THE BREEZE. Se aloitti Vermossa Christa Packalenin valmennuksesta pitkän taukonsa jälkeen ylivoimaisella keulavoitolla, eikä kaikki ollut vielä missään tapauksessa pelissä. Lähtöasetelmien vuoksi ykkösvihje menee Beach Girlille, mutta turvallisinta on ottaa kupongille mukaan molemmat. (2) BWT ELLOSPANK on sitten selkeä kolmosrankkaus. Sekä Teivon voitto että Seinäjoen kolmossija tulivat johtavan rinnalta alkumatka kolmatta rataa kiertäen. Kakkosradalta alussa ei tarvitse puurtaa kolmatta rataa, ja tietysti kuskin vaihtuminen amatöörikuskista Ari Moilaseen on myös laskettava plussaksi. (4) HEELYS ANDORRA nakuttelee jatkuvasti totosijoja, ja totoputken jatkuminen on täysin mahdollista. Viimeksi Riihimäellä Heelys Andorra seurasi keulasta hallinneen Adannan selästä kakkoseksi saamatta koskaan edes tilaa ohitusyritykseen. (3) GUNVALD, (9) MARIA SÅNNA ja (10) ESSI FASTBACK muodostavat sitten seuraavan ryhmän. Essi Fastbackista mainittakoon, että viime kerran Seinäjoen startista puuttuu laukkamerkintä.

Lähtö 06

 1. 10,5,1
 2. 12,3,4,7,2,11,9,8

LÄNNEN TIMANTTIPURKU –LÄHTÖ. Tammalähdössä suosikiksi nostetaan takarivistä huolimatta (10) PICA-PICA OAK. Sen verran vakuuttavaa oli meno aloitusstartissa Christa Packalenin valmennustallista. Pica-Pica Oak matkasi aivan joukon hännillä 6. ulkona, mutta kun päätöskierros sujui ulkoratoja pitkin peräti 12,6-vauhdilla, ehti Anderbergin tytär vielä jopa ylivoimaiseen voittoon. Pica-Pica Oak näytti jo ennen lähtöä jäätävän hyvältä. (5) MATTER OF COURSE on suorittanut läpi kesän hienosti. Juoksunkulut ovat kuitenkin välillä menneet mahdottomiksi. Ongelmana on keskinkertainen lähtönopeus, mutta fyysinen vire on huipussaan. Juoksun onnistuessa Martti Patrakan valmennettava ottelee kärkisijoista. (1) MAS CHILI on todella mielenkiintoinen tauoltapalaaja. Tapio Perttusen valmennettava oli yksi Lappeenrannan Villinmiehen Tammakilpailun suosikeista voitettuaan karsintalähtönsä johtopaikalta näytöstyyliin, mutta finaalissa tamma jäi kuitenkin hännille, eikä ole sen jälkeen startannut. (12) BANSKY voitti viimeksi Vermossa johtopaikalta yläpystyyn. Nyt lähtöasetelmat ovat kuitenkin sellaiset, että juoksusta tulee aivan erilainen. Juostavaa matkaakin on puoli kierrosta enemmän. (3) HILARIOUS HANGOVER saattaa hyvinkin juosta keulassa. Sen verran lujaa tamma Antti Teivaisen opastuksella toissakerralla Turussa käynnistyi, kun nappasi seiskaradaltakin keulat. Suoritus oli muutenkin oikein positiivinen, sillä vain Matter Of Course pystyi sillä kertaa Hilarious Hangoverin ohitukseen. Myös Saku Ankelon käsissä profiiliaan nostanut (4) GABRIELLA LA RENTA on nopea avaaja. (7) LOVEYA FASHION oli lauantaina Kaustisella pettymys, mutta mahtuu sentään mukaan suuriin T-vihjesysteemeihin.

Lähtö 07

 1. 2
 2. 3,7,12,1,6,10,8,4,11,9,5

OP LÄNSI-SUOMI -LÄHTÖ. (2) TANPOPO tyylitteli viimeksi Vermossa keulapaikalta leikittelevän helpon voiton. Tulos 11,9 syntyi pintakaasulla, joten ei ruunalta voi tässäkään odottaa hyvältä lähtöpaikalta kuin vain ja ainoastaan voittoa. (3) ANNI SUE on menestynyt viime aikoinakin hyvin, vaikkei lähtöratatuuri ole ollut parasta mahdollista. Tällä kertaa Anni Sue voi saada nappireissun Tanpopon takana 2. sisällä, jolloin kakkossija olisi tosi lähellä. (7) DIESEL DEGATO piti viimeksi Teivossa johtopaikalta niukkaan voittoon. Selkäjuoksu sopii vielä keulajuoksua paremmin, ja hyvän selkäjuoksun jälkeen Diesel Donin pojalta löytyy räväkkä loppuveto. (12) SHE RAINS on synkällä lähtöpaikalla, mikä tietysti laskee merkittävästi osakkeita. Viimekertainen Lahden suoritus oli kuitenkin jatkoa ajatellen erittäin lupaava. (1) INSPIS ARIOSO kohdalla korkea rankingsijoitus tässä lähdössä perustuu yksinomaan loistavaan lähtöpaikkaan. Luvassa lienee nappireissu 3. sisällä tai jopa parhaassa tapauksessa 2. sisällä, joten totosaumat ovat kovasta vastuksesta huolimatta täysin realistiset. (6) NORTHERN TRICK olisi viimeksi Riihimäellä tilaa saadessaan todennäköisesti voittanut. Kuntokäyrä osoittaa vahvasti ylöspäin, mutta juoksusta voi tulla haastava. (10) EVEN SMALLER PLUM eteni viimeksi Teivossa 2. sisältä aivan keulasta voittaneen Diesel Degaton rinnalle. Kunto on hyvä, mutta lähtöpaikka laskee osakkeita. Myös (8) WERNER ORS on hyvässä vireessä, mutta juoksun onnistuminen kasiradalta edellyttää rutkasti hyvää tuuria.

Lähtö 08

 1. 6,3
 2. 4,10,11,1,9,2,8
 3. 5,7

HANKKIJA PORI KULTALOIMI. A-ryhmään erottuu selvästi kaksi hevosta, ja muusta porukasta näille erottuu kaksi hyvää haastajaa. (6) VIXUS ja (3) POLARA kohtasivat toisensa toukokuussa Solvallan Elitkampenissa. Silloin viidenneksi sijoittunut Polara kiri 3. ulkoa 800 metrin kirillä ohi johtavan takaa seitsemänneksi jääneestä Vixuksesta. Osat voivat kuitenkin tällä kertaa ihan hyvin kääntyä. Vixus on niin nopea avaaja, että se täräyttänee kuutosradaltakin keulaan. Polara taivaltanee joko johtavan rinnalla tai 2. ulkona. Polaran kanssa juoksupaikan johtavan rinnalla/2. ulkona ratkaissee (4) A.T. VEETI. Vapaan radan juoksu sopii 14-vuotiaalle oriille oikein hyvin, ja tämän kauden molemmat suoritukset ovat olleet hyviä. (10) JORIINI on sitten lähdön neljäs kova kärkisijojen tavoittelija. Takarivistä starttaavan oriin toiveissa on tietysti mahdollisimman kova matkavauhti. Mikäli matkalla ajetaan hiljaa, on Joriini voittokamppailun suhteen aika toivottoman paikan edessä, vaikka kunto onkin kohdallaan. (11) VAELLUS on joutunut sen verran huonolle lähtöpaikalle, että aivan kärkeen yltäminen edellyttää täydellistä nappionnistumista. Tämän tason lähdöissä juoksunkin on jo luonnistuttava Vaelluksen kannalta suotuisasti. (1) TEE WEE PARONI tähtää huippupaikalta johtavan selkään, mistä totosija ei ole mahdottomuus.

Lähtö 09

 1. 4,1,2,7,11
 2. 3,10,5
 3. 9,6,12,8

KARJALA KULTALOIMI. Vuoden 2020 lämminveristen Kultaloimi on huippumielenkiintoinen, sillä tasaisesta lähdöstä löytyy roppakaupalla realistisia voittajaehdokkaita. Viime vuonna Porissa Suumestaruuden voittanut sekä St. Legerissä kakkoseksi sijoittunut (4) LEXUS DREAM kohoaa niukaksi suosikiksi. Ruuna on hyvässä vireessä, muttei kuitenkaan alla olevien kilpailujen perusteella sellaisessa loistovireessä kuin parhaimmillaan. Niinpä mikään varma menestyjä Lexus Dream ei tällä kertaa ole. Suur-Hollola-ajon välierän viides sija johtavan rinnalta ensimmäinen puolikas kolmatta rataa kiertäen tuli oikein kelpo suorituksella, mutta parhaimmillaan ollessaan juoksunkulkukaan ei olisi vienyt Lexus Fontin pojalta finaalipaikkaa. Tällä kertaa nelosradan lähtöpaikka antaa juoksunkulun suhteen monenlaisia mahdollisuuksia. (1) TITO C.A. ja (2) JUSTICE ÅS ovat kääntämättömiä kortteja Suomen raviradoilla. Molemmilla on paljon kapasiteettia, ja alla olevat suoritukset tekevät tilanteesta loistopaikoilta mielenkiintoisen. Tito C.A. spurttasi lauantaina Kaustisella 4. sisältä loppumetrit lupaavasti. Justice Ås taas eteni perjantaina Forssassa johtopaikalle avauspuolikkaan kohdalla ja voitti lopulta ylivoimaisesti. Vastus oli arkinen, mutta päätöspuolikas sujui peräti 08,5-vauhdilla, eikä läheskään kaikki ollut Seppo Markkulan voittajahaastattelun mukaan pelissä. On mielenkiintoista nähdä, halutaanko jommallakummalla edellä mainituista ajaa tämä lähtö keulasta. (7) T.REX puolustaa viime vuoden voittoaan. Ruuna suorittaa aina luotettavan hyvin, mutta seiskaradalta homma ei tule olemaan yhtä suoraviivainen kuin viime vuoden keulavoitossa. (11) FARZAD BOKO toivoo ylivauhtista juoksua. Sellaisen jälkeen edes voitto ei saa yllättää, sillä Farzad Boko pystyy kirimään palan matkaa todella lujaa. (3) WORKOUT WONDER ei ole ollut viime starteissa lainkaan parhaimmillaan ja putoaa B-ryhmän puolelle hyvästä lähtöpaikastaan huolimatta. (10) ONE DIRECTION oli Suur-Hollola-ajon ilopilleri. Se hävisi välierässä vain Elian Webille ja olisi taistellut finaalissakin totosijoista, mikäli olisi päässyt tulemaan vapaasti. Lahden perusteella pieni voittosumma ei huoleta, mutta lähtöpaikka kylläkin. (5) CAMERON EVO oli kaikissa kolmessa Lahden Suur-Hollola-karusellin starteissaan kuin kalpea varjo huipputasostaan, vaikka finaaliin selviytyikin. Niinpä Olli Koivusen ajokki ei lukeudu tällä kertaa kuumimpien suosikkien joukkoon.

Lähtö 10

A) 9

B) 5,2,6,1,11,10,4,8

C) 3,7

Ravi-illan päätöslähdössä suosikki lähtee liikkeelle 40 metrin takamatkalta. (9) HYMYNVIRNE on aloittanut kautensa pitkän tauon jälkeen hienoilla suorituksilla. Ensiksi Turussa Tero E Mäenpään suojatti eteni 2. ulkoa 700 metrin kirillä ylivoimaiseen voittoon. Viimeksi Jyväskylässä suoritus oli vieläkin hurjempi, vaikka oriin olikin tyytyminen kakkossijaan. Hymynvirne nousi 3. sisältä 2. radalle ilman selkää toisen kaarteen lopussa, mutta sai selän eteensä 1100 jäljellä. Siitä Turon Myrskyn poika iski 600 jäljellä, eteni johtavan rinnalle 400 jäljellä ja irtosi hienoon voittokamppailuun yhdessä keulasta voittaneen Malkkinin kanssa. Molemmat saavuttivat loistoajan 24,1. Kolmanneksi sijoittunut hävisi kivikovalle kärkiparille niin selvästi, että sen kilometriaika oli 25,5. (5) VOIMA-SIMO aloittaa haastajien ryhmän. Se on jyrännyt molemmissa tauon jälkeisissä starteissaan rehdisti, ja tuloksena on ollut voitto sekä kakkossija. Ravilla ainakin totoputken pitäisi saada jatkoa. (2) MIRAN SIRU kilpaili kesäkuussa Turussa kolmesti, ja jokaisella kerralla tuloksena oli keulavoitto. Ravilla Miran Siru avaa nytkin keulaan. On mielenkiintoista nähdä, pystyykö voitokas tamma venymään tässä voittojuoksuja kovemmassa lähdössä. (6) HOTLINKI taisi tehdä viimeksi Seinäjoella uransa toistaiseksi kovimman suorituksen. Hotlinki lähti takamatkalta nopeasti reissuun ja eteni jo toisella puolikkaalla kärkiparin rinnalle. Ruuna pääsi laskeutumaan johtavan Rantaniemelän Savun rinnalle 900 jäljellä ja punnersi loppumetreillä väkisin ohi keulassa juosseesta pelisuosikista. Samalla syntyi myös ennätystulos 27,6. Ravilla Hotlinki ottelee tiukasti totosijoista. (1) VILMAI voi seurailla nappipaikalta mukavaan sijoitukseen, mutta aivan kärkisijoja ajatellen loppumetreille pitäisi löytyä lisää puristusta.

TOTO65 (lähdöt 4-9)

Pieni systeemi

I 10 Julmin (9,4)

II 1,6 (2,4)

III 1,5,10 (12,3)

IV 2 Tanpopo (3,7)

V 3,6 (4,10)

VI 1,2,4,7,11 (3,10)

60 riviä*0,10 euroa = 6 euroa

Suuri systeemi

I 10 Julmin (9,4)

II 1,2,6 (4,3)

III 1,3,4,5,7,10,12 (2,11)

IV 2 Tanpopo (3,7)

V 3,4,6,10 (11,1)

VI 1,2,3,4,5,7,10,11 (9,6)

672 riviä*0,10 euroa = 67,20 euroa

TOTO4 (lähdöt 6-9)

Pieni systeemi

I 1,5,10 (12,3)

II 2 Tanpopo (3,7)

III 3,6 (4,10)

IV 1,2,4,7,11 (3,10)

30 riviä*0,20 euroa = 6 euroa

Suuri systeemi

I 1,3,4,5,7,10,12 (2,11)

II 2 Tanpopo (3,7)

III 3,4,6,10 (11,1)

IV 1,2,3,4,5,7,10,11 (9,6)

224 riviä*0,20 euroa = 44,80 euroa

PÄIVÄN DUO (lähdöt 8-9)

Pieni systeemi

I 3,6

II 1,2,4

6 yhdistelmää

Suuri systeemi

I 3,4,6,10

II 1,2,4,7,11

20 yhdistelmää

TROIKKA (lähtö 7)

Pieni systeemi

I 2 Tanpopo

II 3 Anni Sue

III 1,6,7,8,10,12

6 yhdistelmää*1 euro = 6 euroa

Suuri systeemi

I 2 Tanpopo

II 1,3,6,7,8,10,12

III kaikki

70 yhdistelmää*0,50 euroa = 35 euroa

TROIKKA (lähtö 9)

Pieni systeemi

I 1,2,4

II 1,2,4,7

III 1,2,4,7,11

27 yhdistelmää*0,50 euroa = 13,50 euroa

Suuri systeemi

I 1,2,4,7,11

II 1,2,4,7,11

III 1,2,3,4,5,7,10,11

120 yhdistelmää*0,50 euroa = 60 euroa

Vihjeet laati Jouni Toroska

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.