Pelivihjeet Eurajoki-ilta 21.4.

Lähtö 01

A) 8
B) 3,5,1,6,2
C) 4,7

3-V. PORI ENERGIA LIIGA II. (8) ZIDONIA COMERY aloitti uransa vakuuttavalla voitolla hienolla tuloksella. Kyseessä on varsin luonteikas tamma, minkä vuoksi epäonnistumisen riski on olemassa, mutta mikäli Zola Bokon tytär malttaa keskittyä oikeisiin asioihin, on vaikea kuvitella takamatkankaan olevan este toiselle peräkkäiselle voitolle. Lähtötilanteen kannalta on itse asiassa oikein hyväkin asia, että Zidonia Comery saa lähteä täysin omassa rauhassaan vailla ulkoisia häiriötekijöitä. Suosikin jälkeen tulee tasainen neljän hevosen ryhmä, jonka keskinäiseen järjestykseen rankkaaminen ei ollut helppoa. Zidonia Comeryn tavoin Harri Koivusen tallista tuleva (3) SECRET FOR EVER olkoon niukka kakkosrankkaus. Sen uran avauskilpailu pilaantui Pori Energia Liigan ensimmäisessä osalähdössä ratkaisevan pahaan lähtölaukkaan, mutta jo kaksivuotiaana suorittamansa koelähdön perusteella Le Monteilin pojassa on potentiaalia. Myös uransa avaava (5) COOL FLAME suoritti koelähdön jo kaksivuotiaana. Sen perusteella on vielä vaikea tehdä johtopäätöksiä, mutta valmentaja Joni-Petteri Irri on kommentoinut suojattiaan varsin positiiviseen sävyyn. Porin kapealla lähtöpaikalla voltin viitosrata on toki automaattisesti uransa avaavalle hevoselle riskitekijä. (1) TOBLERON on aloittanut uransa kahdella kohtalaisella Vermon suorituksella. Nyt rima ei ole yhtä korkealla, lähtöpaikka on mainio ja kuskikin vahvistuu. (6) SMILING LEROY sijoittui Pori Energia Liigan ensimmäisessä osalähdössä mukavasti neljänneksi häviten vain kovalle kolmikolle Magical Prince, Fortnite ja Seaside Inferno. Myös Olli Lähtisen valmennettava lähtee kamppailemaan tosissaan kaksarisijoituksesta. Myös (2) MAY TEMPEST lukeutuu henkihevosiin, mutta tulee rankingissa hieman edellä mainitun nelikon jälkeen.

Lähtö 02

A) 2
B) 10,4,5,11,12,13,9,1,8,3,7,6
C) –

KAUNISMÄKI OY -LÄHTÖ. Illan toisessa lähdössä selväksi suosikiksi kohoaa (2) PRISIT PARDOO. Neljävuotiaan Costellon tyttären uran avaus oli lupaava, sillä tamma kiri Turussa ykköseksi lähtösuoran laukasta huolimatta. Päätöskierroksen Olli Lähtisen valmennettava kulki 33,6-vauhdilla, eivätkä olosuhteet olleet missään tapauksessa nopeimmillaan. Onnistuessaan Prisit Pardoo pystyy kyllä tuntuvasti viime kertaa kovempaan tulokseen. Toki lähdön ainoalla neljävuotiaalla ja vasta uransa toisen kilpailun juoksevalla hevosella on riskitekijänsä, mutta onnistuessaan Prisit Pardoon kyllä luulisi riittävän tässäkin. (10) KUNINGAS-SONAATTI on aloittanut Sauli Lähdeniemen valmennuksesta kahdella kaksarisijoituksella ja käynnistää B-ryhmän. (4) OSARAN VANESSA on parantanut alkukauden aikana jonkin verran otteitaan ja tavoittelee tosissaan uransa ensimmäistä kaksarisijoitusta. (5) SUIVISKA ja Osaran Vanessa on viimekertaisen Teivon kilpailun perusteella hyvinkin tasavertainen kaksikko. Suiviska sai Teivossa tauolta startin kroppaansa, mutta vastaavasti tamma joutuu nyt lähtemään liikkeelle voltin viitosradalta. (11) VIKKEN EEMELI on ravivarma hevonen, joka pystyy ottelemaan aivan kärkisijoista, mikäli ottaa homman täysin tosissaan. Toissakertaisessa Vermon kolmossijassa päätöskierros sujui 31,9-vauhdilla. (12) TIMON TÄHTI voitti viime vuonna kauden molemmat kilpailunsa, mutta palaa taas todella pitkältä tauolta ja on siten vaikea arvioitava. Pelihevosia ovat lisäksi ainakin maaliskuussa uransa avausvoiton nimenomaan Porista ottanut (13) EKA-PATU sekä Jarmo Saarelalla vahvistuva (9) R.R. RIKI.

Lähtö 03

A) 8,11
B) 7,2,9,4,10,6,12
C) 5,13,3,1

EURAJOEN HEVOSKASVATUSYHDISTYS –LÄHTÖ/SEASONS MONTÉ CUP. Montélähdössä A-ryhmään nostetaan kaksi ratsukkoa. (8) CHARLY DU TREMBLE on erikoistunut viime aikoina montélähtöihin, ja jälki on ollut hyvää. Uran ensimmäinen montévoitto irtosi tiistaina Jyväskylästä. Se tuli sen verran tyylikkäästi, että voitto on nytkin tiukasti tähtäimessä, mikäli voltin viitosrata tai Porin kaarteet eivät tuota hankaluuksia. (11) ROSELINE FORBES on lähdön toinen A-hevonen. Se on voittanut tänä vuonna toistaiseksi kerran, ja kyseinen voitto tuli nimenomaan raviratsastuksesta Liisa Nummen ohjastamana. B-ryhmästä löytyy hyviä haastajia. (7) VIKENS ULTRA vaikuttaa alla olevien kärrylähtöjen perusteella nousuvireiseltä. Vikens Ultra ei ole vielä tänä vuonna kilpaillut montélähdöissä, mutta viime vuonna ruuna takoi montélähtöjä mainiolla menestyksellä; kahdeksan kilpailua toi kolme voittoa, yhden kakkossijan ja yhden kolmossijan. (2) BOSSAROUND ja (9) COLD PLAYER esittivät montéosaamistaan viimeksi Turussa, missä Cold Player voitti montédebyyttinsä ja Bossaround oli tämän rinnalla hyvä kakkonen uransa toisessa montéstartissa. Molemmat lähtevät nytkin jahtaamaan hyviä sijoituksia. Cold Playerin kohdalla on huomattava, ettei takamatkan juoksulangan paikka ole kokemattomalle ohjastajalle helppo, joten heti kiihdytysvaiheen onnistuminen tulee ratkaisemaan paljon. (4) SALUDADOR ei ole vielä koskaan kilpaillut raviratsastuksessa, mutta alla olevien kärrylähtöjen perusteella kuntokäyrä osoittaa ylöspäin. Viimeksi Turussa Saludador kesti täysin kunnialla 900 metrin kirinsä 4. ulkoa. (10) LOVELY GIRL on kokenut ja mukavasti menestynyt montéhevonen. Uran 41 montéstarttia on tuonut neljä voittoa, seitsemän kakkossijaa ja seitsemän kolmossijaa. Tässä tehtävässä kaksarisijoitus olisi kuitenkin pikkuyllätys.

Lähtö 04

A) 8,3
B) 6,5,1,11,9,4,12
C) 10,2,7

ERMAIL OY -LÄHTÖ. Toto5-pelin avauskohteessa vihjesysteemeihin rastataan kaksi hevosta. (8) STARDUST COMERY on tottunut menestymään. Uran 22 starttia on tuonut hurjan saldon; 12 voittoa, seitsemän kakkossijaa ja yhden kolmossijan. Tämän kauden avaus kuukausi sitten päättyi sijalukuun kymmenen, mutta heikolle sijoitukselle ei kannata antaa minkäänlaista painoarvoa, sillä ruuna ei pystynyt pitämään ykkösradalta johtopaikkaa ja jäi sitten kirivaiheessa sammuvan selkään. Stardust Comery on kasiradan lähtöpaikaltakin erittäin todennäköinen menestyjä. (3) PERFECT CHAPMAN on kuitenkin paremmalla lähtöpaikalla ja päässee juoksemaan Stardust Comeryn etupuolella. Lisäksi tamma on jo kilpaillut tänä vuonna säännöllisesti ja on tehnyt kaiken aikaa täysipainoisia suorituksia. Niinpä moni asia on Perfect Chapmanin puolella, vaikka hevosena Stardust Comery on kyllä ainakin vihjaajan mielestä parempi. Varminta on huomioida systeemeissä molemmat suosikit. B-ryhmään jää tosin kaksi ihan hyvää haastajaakin. Sekä (6) TRUE COLORS että (5) BEGIN TO TRUST kilpailee ennakkografiikan mukaan kokonaan kengittä, mikä on molemmille ehdottomasti plussaa. True Colors nappasi viime lokakuussa Turun Voimaeläincupin finaalista 3 500 euron arvoisen kakkossijan vain kovalle Goodlookin’ Pepperille häviten. Silloin Kenneth Danielsenin suojatti kilpaili ilman etukenkiä. Begin To Trust sijoittui viimeksi Teivossa johtavan takaa kengät jalassa hyväksyttävästi kolmanneksi, ja nyt siis kenkien riisuminen tuonee lisätehoja. Begin To Trust on nopea avaaja. (1) JACKPOT ARIA ei vakuuttanut kauden avauksessaan. Eiköhän ruuna pysty nyt parempaan, ja lähtöpaikkakin on optimaalinen. Sijoitus kärjen tuntumassa on täysin mahdollinen, mutta voitto olisi iso yllätys. (11) TIARA C.D. hävisi viimeksi Forssassa vain Ray Boylle, mutta tällä kertaa lähtöpaikka laskee selvästi osakkeita. Tamma kun on ehdottomasti parhaimmillaan sisäratajuoksulla.

Lähtö 05

A) 7,3,4,9
B) 2,6,11,12,1,8,10,5
C) –

EURAJOEN KUNTA -LÄHTÖ. Toisesta Toto5-kohteesta löytyy neljä oikein realistista voitontavoittelijaa. (7) BOMBARD aloittaa rankingin. Se kiri jo toissakerralla Vermossa lupaavasti, ja viimeksi Turussa ruuna kamppaili kakkoseksi 2. radalta ilman selkää häviten vain keulasta hallinneelle Leemark’s Ghostille. Pikamatka on ehdottomasti vauhdikkaan ruunan mieleen ja ulkona olevasta lähtöpaikasta huolimatta voittokantaan palaamiseen on nyt hyvät mahdollisuudet. (3) INGELA K. eteni viimeksi Teivossa johtopaikalle 400 juostuna ja piti äärimmäisen niukkaan voittoon ennen selästään myöhään tilaa saanutta Zest Boyta. Ingela K. oli onnekas rata-arvonnassa, sillä se sai suosikeista parhaan lähtöpaikan. Ei juoksu silti automaattisesti suosiollisesti mene, sillä alku voi mennä tosi tuliseksi, sillä eiköhän myös esimerkiksi Wall In Carlinalla ja Beauty Erinillä ladata pikamatkalla tosissaan starttiin. (4) FAYETTE SISU kiri viimeksi Kaustisella kovassa Toto75-lähdössä niin mallikkaasti viidenneksi, että tamma vaikuttaisi kilpailevan aivan huippuiskussa. Jos vielä kengät ennakkografiikan mukaisesti riisutaan, niin Fayette Sisuun on ehdottomasti syytä suhtautua vakavasti. (9) ZEST BOY on lähdön neljäs A-hevonen. Se olisi spurtannut viimeksi Teivossa keulasta voittaneen Ingela K.:n takaa ykköseksi, mikäli olisi saanut tilaa edes hieman aiemmin. Kyseessä oli vasta toinen tauon jälkeinen kilpailu, joten kuntokäyrän pitäisi ilman muuta jatkaa nousussa. Takarivin lähtöpaikka on pikamatkalla kesäkeleillä harvoin hyvä asia, mutta oikein tulinen avaus nostaisi toki selvästi osakkeita. Kengitysgrafiikkaakin on syytä seurata, sillä kenkien riisuminen on tavannut olla eduksi. (2) CAPERCAILLIE COCK suoritti viimeksi epäedullisessa sarjassa ihan mukavan tauolta paluun. Nappionnistumisella totosija on huippupaikalta täysin mahdollinen. (6) TRIX FOR FREE aloittaa Suomen uransa niin pessimistisin tallikommentein, että putoaa B-ryhmään. (11) ERNA’S KING ja (12) ARTFUL DEIMOS kohdalla lähtöpaikka laskee merkittävästi osakkeita.

Lähtö 06

A) 9
B) 7,3,5,12,1,8,6,3,11
C) 2,10

EURAJOEN MAA-AINES OY -LÄHTÖ. (9) VIESMANNI aloitti kautensa paljon sijoituksiaan paremmilla suorituksilla, joten viimekertainen Turun onnistuminen oli vähintäänkin ansaittu. Viesmanni iski kolmannelta sijalta kärkeen 400 juostuna ja hallitsi jatkossa tapahtumia mielin määrin, kun vielä loppusuoralla Viesmannia takaa ajanut Villieläin laukkasi. Takarivistä juoksusta ei tule läheskään yhtä suoraviivaista, joten juoksunkulussa on paljon enemmän haasteita, mutta silti Viesmanni on allekirjoittaneen mielestä koko Toto5-kierroksen todennäköisin voittaja ja toimii vihjesysteemien tukipilarina. (7) PATE POLLEA epäonnistui viime perjantaina Forssan tauolta paluussaan täysin, mutta ensimmäisessä laukassa oli kyllä ulkoistakin häiriötä. Alla olevasta epäonnistumisesta huolimatta tänä vuonna Porissa jo Toto75-lähdönkin voittanut ruuna aloittaa haastajien ryhmän. Myös rankingin kolme seuraavaa hevosta tulevat samassa haastajakategoriassa yhdessä Pate Pollean kanssa. (3) HÄYRILÄN HERO kierteli viime perjantaina Forssassa 6. ulkoa 1200 metrin kirillä mukavasti neljänneksi. Tätä edeltänyt Porin vierailu toi Toto75-lähdössä kolmannen sijan 700 metrin kirillä 4. ulkoa. Viimeiset 700 metriä sujuivat silloin keskipitkällä matkalla 25,8-vauhdilla. (5) VUARAN VIIMA osoitti jo toissakerralla Seinäjoella laukkojensa lomassa vahvaa nousuvirettä, ja viimeksi Teivossa tamma kiri loppusuoralla joukon hänniltä Suvelan Unelman, Virin Varpun sekä Humu-Liisan jälkeen oikein positiivisesti neljänneksi. Huippukunto on löytymässä, ja eiköhän kauden ensimmäinen totosijakin ole pian tosiasia – mahdollisesti jo nyt. (12) TUULIAN SÄLLI ei ole sekään vielä tänä vuonna yltänyt totosijoille, mutta viimekertainen Porin ensimmäisen kaarteen laukan paikkaus oli lupauksia herättävä. Ruuna kulki nimittäin viimeiset 2400 metriä 26,8-vauhdilla. (1) HELUN KUVA onnistuu harvoin, mutta tämän tason lähdössä tamma on nappionnistumisella potentiaalinen yllättäjäkandidaatti. (8) EKOSALAMA kohdalla nykyvire on vähän arvoitus. Joka tapauksessa ruuna ei ole kasiradalta ihan kuumimpia suosikkeja.

Lähtö 07

A) 9,3,10,11,12,2,7,4
B) 13,6,1,8,15,16,5,14
C) –

RAKENNUS RAUVOLA OY –LÄHTÖ. Illan molemmat troikkalähdöt ovat äärimmäisen vaikeita pelipähkinöitä. Erityisesti sitä on tämä ensimmäinen troikkalähtö, missä mukana ei ole kuudentoista hevosen lähdössä ainuttakaan statistia. Kun vielä monen hevosen kilpailutauot sekä mahdolliset laukat hämmentävät pakkaa, niin rankingin laatiminen aiheutti poikkeuksellisen suuria haasteita. A-ryhmä koostuu peräti kahdeksasta valjakosta, ja suurempaan Toto5-vihjesysteemiin kelpuutetaan suosiolla kaikki lähdön kuusitoista valjakkoa. (9) KUKKAROSUON KURKO saa luvan aloittaa rankingin, vaikka kauden molemmat kilpailut ovat päättyneet hylkäykseen, ja lisäksi alla on nyt lähes kahden ja puolen kuukauden kilpailutauko. Kyllä Kukkarosuon Kurkolla nytkin on konkreettinen laukan mahdollisuus, mutta eiköhän kesäbalanssi sovi kuitenkin oriille selvästi paremmin kuin kauden alkustarteissa ollut talvibalanssi. Kukkarosuon Kurkolla on kyllä potentiaalia nousta selvästi sarjoissa. Kyseessä on muun muassa viime vuoden Pikkukunkun nelonen edellään vain sellaiset nimet kuin V.G. Voitto, Pro ja Fransson. Kukkarosuon Kurko ei ole aiemmin kilpaillut näin pitkällä matkalla, mutta matkan luulisi olevan vahvalta vaikuttavalle menijälle pelkästään plussaa. (3) BERIS on päässyt säännölliseen starttirytmiin, ja sitä myöten kehitystä tapahtuu kaiken aikaa. Nyt on vielä tarkoitus riisua takakengätkin. (10) LANDEN VINKKA pilaa jatkuvasti laukkoihin, mutta ruuna on kyllä fyysisesti hyvässä kunnossa, ja nämä tavallista pidemmät matkat ovat ehdottomasti plussaa. Myös (11) VIIMAVIRTA hyötyy tämänkertaisesta matkasta. Viimekertaisessa Lahden Toto75-lähdössä Viimavirta ei olisi riittänyt ravillakaan, mutta tätä edeltäneessä Teivon kisassa tamma jyräsi ykköseksi 3. ulkoa kierroksen kirillä, mistä viimeiset 500 metriä ilman selkää. (12) HARJAN CORIA oli vielä kauden avauksessaan Seinäjoella lähinnä tasainen. Viimeksi Porissa Harjan Corian ulkoinen olemus oli jo paljon terävämpi, mutta iskukyky jäi näkemättä, kun tamma laukkasi Satakunta Seniorissa johtavan takaa jo ensimmäisellä takasuoralla. Harjan Coria oli viime vuonna neljävuotiaana ikäluokkansa ehdotonta tammaparhaimmistoa, joten kauden etenemistä odotetaan suurella mielenkiinnolla. (2) SISSIN SAMPO voitti viime kauden yhdeksästä kilpailustaan peräti viisi ja kehittyi kauden edetessä suurin harppauksin. Pitkältä tauolta kilpailuvireen arvioiminen on kuitenkin vaikeaa. Voisi ajatella, että ainakin viimeinen silaus puuttuu. Myös tänä vuonna jo kahdesti voittanut (7) NEVAN HURMURI sekä jatkuvasti laukkoihin pilaava (4) KIPINÖIVÄ ovat oivassa vireessä kilpailevia hevosia, joille keskipitkä matka on pelkästään eduksi. Nämäkin mahtuvat mukaan laajaan A-ryhmään. (13) NOSTE on kilpaillut viime aikoina kovissa lähdöissä, mutta siitäkin huolimatta suoritukset ovat olleet pettymyksiä, ja siksi ruuna lipsahtaa nyt B-ryhmän puolelle.

Lähtö 08

A) 7,12,2,8,5
B) 9,3,4,11,10,6,1
C) –

RAKENNUSPALVELU MÄKELÄ OY –LÄHTÖ. Toto5-pelin päätöskohteessa A-ryhmään kelpuutetaan viisi valjakkoa. Näistä vielä kolme ensimmäistä erottuu hieman. (7) FERGUS nostetaan ideasuosikiksi. Nappionnistumiset ovat alkukauden aikana kiertäneet, mutta vireen ollessa kohdallaan Fergus on kyllä näihin lähtöihin riittävä menopeli. Kuukauden takaisessa Porin kisassa Fergus matkasi takarivistä lähteneenä 4. sisällä. Sieltä ruuna pääsi nousemaan 2. ulos viimeisen takasuoran lopussa, mutta päätöspuolikkaan aikana vapaita latuja ei kuitenkaan löytynyt, ja voimia jäi selvästi varastoon. Nyt kun Fergus on eturivissä, Antti Teivainen ohjastaa ja etukengätkin on tarkoitus riisua, niin eiköhän tällä kertaa olla liikenteessä aktiivisella taktiikalla. Fergus on allekirjoittaneen mielestä lähdön todennäköisin keulahevonen. (12) UNELMAKO on lähdön kovakuntoisin hevonen, mutta piippuhyllyn lähtöpaikalta on toki omat juoksunkululliset haasteensa. Kyllä Unelmako kuitenkin pystyy tällaisissa lähdöissä kiertelemäänkin, joten tammalla on asetelmista huolimatta hyvät mahdollisuudet nousta aivan kärkeen. Viimeksi Porin Toto75-lähdössä Unelmakolla tyydyttiin suosiolla Sole Oleen selkään runsaat 1500 jäljellä, ja kun keulahevonen väsyi loppusuoran alussa, ei Unelmako saanut 2. sisältä mahdollisuutta viidettä sijaa parempaan. (2) KEN’S CALLAHAN aloitti kautensa kahdella kolmossijalla, mutta viimeksi Pilvenmäki Specialin karsintalähdössä ruuna laukkasi ratkaisevan pahoin jo ennen lähtölinjaa. On tosin myönnettävä, että Turun kolmossijassa juoksu luontui niin sujuvasti, että voittoakin tarjottiin. Nyt on valmentaja Harri Koivusen vuoro itse yrittää kaivaa ruunasta irti kykyjen mukaiset tehot, jolloin voitto olisi tosi lähellä. (8) CRIMINAL ACE ei ollut viimeksi parhaimmillaan ja alkoi taipua Nousijadivisioonakarsinnassa 3. ulkoa jo 800 jäljellä. Tätä ennen ruuna kulki varsin suoritusvarmasti, ja toki vastuskin on nyt paljon viime kertaa helpompi. (5) ARVIX ALL on kirinyt kauden molemmissa starteissaan sen verran positiivisesti, että mahtuu sekin mukaan A-ryhmään. Jatkuvasti hyväksyttävästi puurtava (9) BEAST ACE käynnistää B-ryhmän. (3) CASTANO palaa puolentoista kuukauden tauolta. Joka tapauksessa keskipitkä matka on ruunalle plussaa. Suuressa Toto5-vihjesysteemissä huomioidaan myös viime kuussa Jyväskylässä Aaro Hautamäelle uran avausvoiton tuonut (4) BRIXEN sekä kautensa avaavat (11) COMEFLYWITHME ja (10) CALLELA EXLOVER. Näistä Callela Exlover on siirtynyt tauon aikana Markku Niemiseltä Juha-Pekka Laurilalle.

Lähtö 09

A) 8,9,5,10,6,12
B) 7,16,1,3,2,4,11,13,15,14
C) –

STRIDE HORSES –LÄHTÖ. Kuten jo ensimmäisen troikkalähdön yhteydessä todettiin, on myös toinen troikkalähtö haastava pelipähkinä. (8) CARBON COMBO olkoon niukka ykkösrankkaus, vaikkei ole vielä kertaakaan urallaan yltänyt edes kaksariin. Carbon Combo paransi alkukauden aikana Pekka Korven valmennuksessa hiljalleen otteitaan, ja myös aloitus Anne Talonen-Levulan treenistä oli ihan mukiinmenevä. Ruuna sijoittui viime perjantaina Forssan Nuorten Sarjassa takamatkalta 4. ulkoa kolmanneksi, vaikkei päässyt edes tulemaan lopussa täysin vapaasti. Mikäli Classic Photon poika otti startin oikealla tavalla, on uran avausvoittokin täysin mahdollinen. Hyvällä statistiikalla uransa aloittanut (9) SAHARA CHERIE lienee lähdön kyvykkäin hevonen, mutta samalla tamma on myös lähdön ainoa kolmevuotias. Sekin pitää ottaa huomioon, vaikka toki Sahara Cheriellä on tässä hyvät voittosaumat, ja aivan yhtä hyvin sekin olisi voinut olla lähdön ykkösrankkaus. (5) BE MY SUPERSTAR aloitti uransa Teivossa kakkossijalla. Ruuna nousi 3. sisältä 2. radalle ilman selkää 500 jäljellä. Keulasta voittanutta Haley Hossia Lexus Fontin poika ei pystynyt millään tavoin uhkaamaan, mutta kukisti muun porukan selvästi. Ainakin Teivossa lähteminen voltin viitosradalta sujui ravilla. Toki Porissa lähtöpaikka on merkittävästi ahtaampi. (10) MAYBE BLACK on mennyt starttien myötä koko ajan eteenpäin. Ruuna saavutti viimeksi Vermossa kovan 16,1-tuloksen, vaikka laukkasi alussa. Ravilla kaikki on mahdollista. Tauolta palaava (6) IT’S TRUE LOVE voi nyt hyvinkin pystyä uransa toistaiseksi kovimpaan suoritukseen. Kaksi viimeisintä kilpailua saa unohtaa, sillä hokkibalanssi ei sopinut. (12) EMPERE’S BLACK avasi kautensa viime perjantaina Forssan Nuorten Sarjan kakkossijalla. Empere’s Black sai nappireissun 2. sisällä, joten tällä kertaa juoksusta tulee vaativampi. Ruunalla on nyt kuitenkin startti kropassa, ja viimeksi jo olemus ennen lähtöä miellytti. (7) HEYBOBAREBOB palaa tauolta arvoituksena. Mavens Wayn pojan otteet ovat ailahdelleet, mutta parhaimmillaan ruuna on tähän lähtöön juoksun onnistuessa riittävä. (16) SAMBA VICE on aloittanut uransa komealla statistiikalla, mutta takamatkan takarivistä luvassa ei ole helppoa juoksua. Siksi Jarmo Virtasen suojatti ei mahdu A-hevosten joukkoon, vaan jää lähtökohtaisesti hyväksi haastajaksi.

TOTO5 (lähdöt 4-8)

Pieni systeemi
I 3,8 (6,5)
II 7 Bombard (3,4)
III 9 Viesmanni (7,3)
IV 2,3,4,7,9,10,11,12 (13,6)
V 2,5,7,8,12 (9,3)
80 riviä*0,10 euroa = 8 euroa

Suuri systeemi
I 3,8 (6,5)
II 3,4,7,9 (2,6)
III 9 Viesmanni (7,3)
IV kaikki
V 2,3,4,5,7,8,9,10,11,12 (6,1)
1280 riviä*0,10 euroa = 128 euroa

PÄIVÄN DUO (lähdöt 7-8)

Pieni systeemi
I 3,9,10,11,12
II 7,12
10 yhdistelmää

Suuri systeemi
I 2,3,4,7,9,10,11,12
II 2,5,7,8,12
40 yhdistelmää

TROIKKA (lähtö 7)

Pieni systeemi
I 9 Kukkarosuon Kurko
II 3,10,11,12
III 2,3,4,7,10,11,12
24 yhdistelmää*0,50 euroa = 12 euroa

Suuri systeemi
I 9 Kukkarosuon Kurko
II 2,3,4,7,10,11,12
III kaikki
98 yhdistelmää*0,50 euroa = 49 euroa

TROIKKA (lähtö 9)

Pieni systeemi
I 8 Carbon Combo
II 5,6,9,10,12
III 5,6,9,10,12
20 yhdistelmää*0,50 euroa = 10 euroa

Suuri systeemi
I 8 Carbon Combo
II 5,6,7,9,10,12,16
III kaikki
98 yhdistelmää*0,50 euroa = 49 euroa

Vihjeet laati Jouni Toroska

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.