PELIVIHJEET LADIES NIGHT 3.3.

Lähtö 01

A) 1,13,10,8,4
B) 2,6,11,9,12
C) 5,3,7

Perjantai-ilta käynnistyy melko kiharaisella pelipähkinällä, missä vielä laukatkin voivat näytellä isoa roolia. Rankingin aloittaa (1) NEITI FORMULA. Se kiertyi toissakerralla Forssassa 40 metrin takamatkalta kärkeen jo 1500 metriä ennen maalia ja hallitsi jatkossa tapahtumia varmaan tyyliin. Viimeksi Porissa Neiti Formula lähti 2. ulkoa kiriin päätöspuolikkaan alussa, ja tamma näytti voittajalta laukatessaan johtavan rinnalta loppusuoran alussa. Vastus kovenee viime starteista, mutta Neiti Formula on kehittyvä viisivuotias, ja asetelmatkin ovat mainiot. Viisivuotiskautensa aloittava (13) RENOO kulki neljävuotiaana hyvin, sillä kahdeksan kilpailua toi kaksi voittoa, kolme kakkossijaa ja yhden kolmossijan, ja ennätystulokseksi tuli hyvä täyden matkan volttitulos 30,8. Nyt alla on neljän ja puolen kuukauden tauko, ja takamatkaakin on peräti 60 metriä, joten ei menestyminen helppoa ole. Martti Hämäläisen valmennettavan kausiavausta odotetaan kuitenkin suurella mielenkiinnolla. (10) VIESKEEN APASSI on vahva ja hyväkuntoinen menijä, joka on parhaimmillaan vapaalta radalta, joten 40 metrin takamatka tuo omat haasteensa. Viimekertaisten Porin ravien kakkossija tuli johtavan rinnalta vain Landen Vinkalle häviten. (8) ILON MUISTO palaa Neiti Formulan tavoin neljän ja puolen kuukauden tauolta. Vire on siten arvoitus, mutta viime kauden parhaiden kilpailujensa veroisena ruuna on tässä ravia mennessään vakava voitontavoittelija. Viidentenä A-ryhmään nostetaan (4) MENOLIINAN SERIINA. Puristusta saisi olla enemmän, mutta tamma on kuitenkin nakutellut totosijoja hyvällä prosentilla. Fransin tytär ei ole kovin hanakka laukkaamaankaan. B-ryhmän avaava (2) SANTAKUOPAN KUNKKU on kolmesta viime kilpailustaan kahdessa alittanut 1.35-tuloksen, joten ruuna on suotuisista asetelmista realistinen menestyjä. Mobiilihepan grafiikassa valmentaja kuitenkin epäilee, ettei hevosen kilpailuvire ole yhtä hyvä kuin viime starteissa. (6) EERON TULI on menestynyt viime starteissaan, mutta laukan uhka on edelleen erittäin konkreettinen. Kunto on kyllä huipussaan. (11) NÄRVÄNÄ voisi ravia kulkiessaan olla mahdollinen yllättäjäkandidaatti, mutta tamma on todella epävarma. (9) FIDELIINA oli viimeksi Porissa johtopaikalta iso pettymys tullen päätöspuolikkaan vain 42,0-vauhtia.

Lähtö 02

A) 2,6,8,7
B) 3,5,1,4,9,10
C) –

Toisessa lähdössä A-ryhmään erottuu selkeästi neljä hevosta. (2) STONECAPES VINCE on aloittanut kautensa kolmella kaksarisijoituksella ja tavoittelee nyt hyvältä paikalta tiukasti uransa avausvoittoa. Alla oleva Turun kolmossija tuli keulasta, ja keulapaikka lienee nytkin Kari Venäläisen mielessä. (6) EXPENSIVE EVERWOOD ei vakuuttanut kauden kahdessa ensimmäisessä kilpailussaan, mutta viimeksi Turussa Olli Koivusen ajaessa suoritus oli jo paljon parempi. Ruuna ei nimittäin saanut 4. sisältä edes mahdollisuutta kuudetta sijaa parempaan. Uran avausvoitto ei tulisi minkäänlaisena yllätyksenä. (8) MAHARANNA OAK sijoittui viimeksi Turussa Stonecapes Vincen takaa 2. sisältä neljänneksi, eikä tamma edes päässyt tulemaan loppumetrejä täysin vapaasti. Myös Maharanna Oak lähtee metsästämään tosissaan uransa avausvoittoa. (7) PACMAN POPPY on lähdön neljäs A-hevonen, jolle sillekin uran ensimmäinen ykkössija on täysin realistinen tavoite. Viimeksi Forssassa voitto oli jo todella lähellä. B-ryhmän avaavat ideaalitilanteessa johtavan selkään pääsevä (3) VIVA LA DIVA sekä tasaisesti puksutteleva (5) COLD HARD JADE.

Lähtö 03

A) 6
B) 1,7,2,5,3,4
C) –

Kolmannessa lähdössä ainoaksi A-hevoseksi kohoaa tiistaisen välistarttinsa perusteella (6) TRINGA OAK. Markku Niemisen valmennettava joutui avaamaan ensimmäisen puolikkaan johtopaikan pitääkseen 13,5-vauhdilla, mutta kamppaili silti varmaan voittoon. Mikäli lyhyt starttiväli ei vaikuta menoon negatiivisesti, on keulavoitto nytkin tiukasti haarukassa. (1) IAGO VICI on voittanut tänä vuonna jo kahdesti, ja keskipitkän matkan luulisi olevan pelkästään plussaa. (7) CASTANO hyötyy ehdottomasti juostavasta matkasta, onhan sen uran toistaiseksi ainoa voittokin peräisin nimenomaan keskipitkältä matkalta. Vaikka sijoitukset ovat vaihdelleet, on kunto pysynyt tasaisen hyvänä. (2) ARMELL jäi keskiviikkona Vermossa johtavan rinnalle, joten kirivaiheen taipuminen oli täysin ymmärrettävää. Forssassa kuukausi sitten Armell hävisi tällä keskipitkällä matkalla vain nytkin vastassa olevalle Castanolle. (5) KNOWS THE WAY lannistui tiistaina Forssassa saatuaan raskaan reissun. Suurimmillaan kaksarisaumat olisivat, mikäli ruuna onnistuisi hankkimaan juoksuasemat Tringa Oakin takana 2. sisällä. Myös (3) TSARINA ja (4) LADY AGOSTINA ovat ihan kelpo vireessä, mutta niiden kohdalla kaksarisijoitus edellyttää kyllä täydellistä onnistumista.

Lähtö 04

A) 1
B) 5,9,3,10,8,2,7,4,6
C) –

Toto5-vihjesysteemien tukipilari kilpailee heti avauskohteessa. Neljävuotiaana ikäluokkansa absoluuttisiin huippuihin kuulunut (1) VIESKOFF ei onnistunut viisivuotiskaudellaan ihan odotetunlaisesti, vaikka kauden yksitoista kilpailua toi kuusi totosijaa ja lähes 15 000 euron tienestit. Matkan varrelle mahtui virus, jonka myötä Vieskerin poika ei päässyt näyttämään oikeaa osaamistaan. Nyt Jyrki Filatoffin valmennettava käynnistelee kuusivuotiskauttaan. Vaikka kauden kolme kilpailua ei ole tuonut vielä yhtään totosijaa, oli kahdessa ensimmäisessä kilpailussa kovissa lähdöissä paljon hyvääkin. Viimeisimmässä Vermon kilpailussaan Vieskoff ravasi epärytmissä jo ennen ensimmäisen kaarteen laukkaakin, mutta siihen oli selvä syy, sillä kengitystä oli kevennetty. Nyt palataan takaisin entiseen balanssiin, ja vastuskin on kauden toistaiseksi helpoin. Koko matkan johtoon on hyvät mahdollisuudet. (5) HUMU-LIISA on rehti tamma, joka tekee käytännössä aina parhaansa. Viime Teivon kilpailussaan Humu-Liisa pääsi liikkeelle yksin paalulta, ja tamma hangoitteli mukavasti 40 metrin takamatkalta voittoon jyrännyttä Morisonia vastaan. Niin ikään 40 metrin takamatkalta lähteneet Sheikki ja Caijus jäivät Petri Myllymäen valmennettavan takapuolelle. Humu-Liisa on pystynyt täysipainoisiin suorituksiin johtavan rinnaltakin. (9) HÄYRILÄN HERO suoritti Turussa lupaavan kauden avauksen. Se menetti toisessa kaarteessa häirinnän myötä vauhtiaan, mutta kiri vielä lopussa kolmanneksi. Viimeiset 700 metriä ruuna kulki 26,1-vauhtia. Ainakin normaalisti tauon jälkeinen startti on vienyt Häyrilän Heroa eteenpäin. (3) HIPATSU palaa tauolta positiivisin tallikommentein, ja ruuna on heti yksi mahdollisista. (10) SIPISEE väsyi kauden avauksessaan Turussa maltillisesta taktiikasta huolimatta pahoin ja tuli päätöspuolikkaan ainoastaan 33,3-vauhdilla. Kyseessä on kuitenkin niin kovakapasiteettinen hevonen, ettei menestyminen silti yllättäisi, sillä ori saattaa parantaa startti kropassa yllättävänkin paljon. (8) GRISLEPRINSEN G.L. on vielä hakenut uusissa käsissä itseään, muttei ruuna silti missään tapauksessa ole onnistuessaan vailla mahdollisuuksia. Vermossa 1. päivä helmikuuta Grisleprinsen G.L. olisi itse asiassa kukistanut Vieskoffin ilman laukkaansa 100 metriä ennen maalia. Silloin Vieskoff lähti kuitenkin liikkeelle takarivistä. (2) LAYLA on vielä kaukana huippuvireestään, ja vaikka kuntokäyrä osoittaakin hiljalleen ylöspäin, on tamma vihjaajan papereissa tällä kertaa vain haastajaosastoa.

Lähtö 05

A) 7,9,4,5,12
B) 11,3,6,2,1
C) 10,8

Toisessa Toto5-kohteessa A-ryhmään valikoituu viisi valjakkoa. (7) MICO MICK on ykkösrankkaus. Se on viime starteissaan joko menestynyt tai epäonnistunut täysin. Toissakerralla Forssassa Mico Mick siirtyi 3. sisältä 2. ulos 700 jäljellä, jatkoi tyhjää toista rataa 500 jäljellä ja lipui loppusuoralla varmaan voittoon ohi johtavan rinnalta vahvan suorituksen tehneestä Business Schoolista. Muut hävisivät lopulta tälle kaksikolle selvästi. Viimeksi Porissa Mico Mick tarkkaili seitsemän hevosen lähdössä alun viimeisenä. Ruuna siirtyi 5. sisältä kierros ennen maalia 3. ulos, mistä iski huonosta selästä runsaat 400 jäljellä. Andover Hallin poika lähti etenemään vauhdilla, kunnes laukkasi pian pahoin. Sen verran pontevasti Mico Mick lähti etenemään, että ravilla se olisi todennäköisesti kamppaillut voitosta. Mico Mick on nopea hevonen, joka vaikuttaisi kuitenkin olevan selkäjuoksulla keulajuoksua parempi. (9) CRIMINAL ACE on suorittanut viime starteissaan jatkuvasti positiivisesti. Viimeksi Turussa Criminal Ace hyökkäsi 3. ulkoa vetämättömästä selästä 500 jäljellä ja kiri varmaan voittoon. Vastus on nyt selvästi viime kilpailua kovempi, mutta kyllä Criminal Ace tässäkin riittää onnistuessaan aivan kärkeen. (4) LEONORE CROWN eteni viimeksi Porissa johtopaikalle 400 juostuna. Tamma ei pystynyt vastaamaan lainkaan Sahara Magarian loppukiriin, mutta pinnisteli kuitenkin taustalla kakkoseksi. Leonore Crown on nytkin potentiaalinen keulavaihtoehto. (5) MILLION LIGHTYEARS jäi viimeksi 400 juostuna kärkeen edenneen Leonore Crownin rinnalle, mistä taipui kärkitaistosta 500 jäljellä. Tamma ei kuitenkaan koskaan heittänyt pyyhettä kokonaan kehään. Paremmalla juoksulla Million Lightyears on potentiaalinen voitontavoittelija. (12) PIECE OF BATTLE olisi hyvältä eturivin paikalta ollut lähdön ykkösrankkaus, mutta piippuhyllyn lähtöpaikka tekee sen, että ruuna jää pienten marginaalien lähdössä viidenneksi A-hevoseksi. B-ryhmän aloittava (11) COUNT ROMEO toivoo ylivauhtista juoksua, jolloin se pystyy jyräämään lopussa korkealle. (3) BEAST ACE hävisi viimeksi Porissa 2. radalta ilman selkää vain Edward Snipesille sekä Piece Of Battlelle. (6) LUCK’S EQU aloitti kautensa Lahdessa 4. sisältä sen verran vaisulla suorituksella, ettei ole nyt kuumimpia suosikkeja. (2) MAD JOKING BOY kohdalla kannattaa huomioida, että se on nopea avaaja.

Lähtö 06

A) 7,11,8,1,10,6
B) 12,3,2,4,5,9
C) –

Illan kovimmassa kylmäverisarjassa vihjaamisen vaikeusastetta lisää se, että oikeastaan jokaisella suosikilla on riskitekijänsä. (7) HURMAN VIESKER on tehnyt alkulaukkojensa jälkeen niin jykeviä suorituksia, että ruunan odotettiin menestyvän heti, kun se kulkee koko matkan ravia. Viimeksi Teivossa Hurman Viesker sitten ravasi koko matkan, mutta niin vain ruuna ei saanut missään vaiheessa mitään otetta terävimpään kärkeen. Vaikka Hurman Viesker lähti liikkeelle piippuhyllyn paikalta ja kyseessä oli Haastajadivisioonafinaali, eivät nämäkään seikat ”pelasta” Hurman Vieskeriä – suoritus oli rehellisesti iso pettymys. Hurman Viesker on suosikki, mutta ei siihen aukottomasti uskalla luottaa. (11) VIESMANNI ja (8) HIIPELI ovat kovia seitsemänvuotiaita, jotka parhaimmillaan ollessaan ottelevat ilman muuta tämän lähdön voitosta. Molemmat palaavat kuitenkin tauolta, joten kilpailuvireestä ei voi olla täyttä varmuutta. Molempien kohdalla myös ohjastaja vaihtuu. Viesmannin osalta asialla tuskin on merkitystä, mutta Hiipeli on käyttäytymiseltään vähän omalaatuinen, joten sen kohdalla ohjastajan vaihtumisella on aina oma lisäriskinsä. (1) NOSTE punnersi viimeksi Turussa ykköseksi juostuaan viimeiset 1200 metriä toista rataa ilman selkää. Tässä tähtäimessä lienee koko matkan johto, mutta takaa tulee kyllä kovia hevosia. Lisäksi Nosteen ravi ei aina kestä kirivaiheessa kasassa. Ei sen loppumetrien tyyli viime voitossakaan sataprosenttinen ollut, vaikka muuten suoritus olikin tyylikäs. (10) KSAR on lähdön nuorin hevonen, vasta viisivuotias. Suomen kilpailut eivät ole vielä tuoneet totosijoja, mutta hevosessa on kyllä selvästi potentiaalia, kunhan palaset loksahtavat kohdalleen. (6) AJATUSTENLUKIJA on hidas avaaja, jolla on tapana parannella kirivaiheessa asemiaan. Kausi käynnistyi Teivossa mukavalla suorituksella. Ajatustenlukija lähti kaukaa kymmenenneltä sijalta reissuun 1100 metriä ennen maalia ja nousi kolmanneksi vain Fiorille sekä Heilikselle häviten. (12) BONUS DIAMANT kierteli viimeksi Porissa ihan mukavasti neljänneksi. Asetelmat eivät ole helpot, mutta ruuna on täydellisesti onnistuessaan potentiaalinen jymy-yllättäjä. (3) ISOSALON ISKU oli viimeksi Turussa johtopaikalta suosikkina selkeä pettymys. Nyt kun vastuskin kovenee hurjasti, jää Isosalon Isku vain haastajaosastolle. Myös (2) VAITTER mahtuu mukaan Suureen Toto5-vihjesysteemiin.

Lähtö 07

A) 3,7,10
B) 4,8,5,6,1
C) 2,9,12,11

Illan ensimmäisessä troikkalähdössä (3) EVENTFUL SWAMP on keulapsyykillä ykkösrankkaus. Ruuna ei ole sarjojensa nopeimpia avaajia, mutta pääsee kuitenkin liikkeelle sen verran reippaasti, että tässä lähdössä keulapaikalle etenemiseen on alun sujuessa normaalisti hyvä mahdollisuus. Vaikka Eventful Swamp jäi viimeksi Vermossa TalviCupin finaalissa yhdeksänneksi, oli suoritus kovassa lähdössä toivottomista asetelmista normaalin hyvä. Heikkoon sijoitukseen ei siis kannata tuijottaa lainkaan! (7) KRATOS DI QUATTRO on tehnyt kahdessa viimeisessään rehdit suoritukset johtavan rinnalta. Ravilla juoksupaikka johtavan rinnalla on nytkin ehdottomasti todennäköisin, ja ruuna on siltäkin juoksupaikalta ravia polkiessaan todennäköinen menestyjä. (10) ROCKY COBBLER on lähdön kolmas A-hevonen. Ruuna on kahdessa viime kilpailussaan osoittanut pystyvänsä kirimään kärkeen takarivistäkin. Rocky Cobbler tulee rankingissa käytännössä täysin tasapäin Kratos di Quattron kanssa. (4) EMBOSSED LEMON ja (8) HENRIETTE SISU ovat sitten ihan hyviä haastajia. Embossed Lemon putosi tiistaina Forssassa lähtölaukkansa myötä viimeiseksi, mutta pujotteli vielä loppusuoralla mukavasti kakkoseksi, kun moni kanssakilpailija lähti edestä kirivaiheessa ulkoradoille. Henriette Sisu on sekin kunnossa, mutta kasiradan lähtöpaikalta juoksunkulussa pitää olla vähän tuuriakin. (5) HOGAN STAR on aloittanut kautensa kolmella kaksarisijoituksella, ja viime kauden kaksitoista kilpailua toi seitsemän totosijaa. Ruuna on siis menestynyt hienosti. Silti jotenkin tuntuisi, että tässä lähdössä Hogan Star ei riitä aivan voittotaistoon asti. (6) RAINBOW HIGHLIGHT ja (1) WHAT A FEELING ovat hevosia, joita voi harkita troikan kolmosriville. Näistä What A Feeling pystyy hyödyntämään hyvän lähtöpaikkansa.

Lähtö 08

A) 7
B) 3,1,2,9,10,5
C) 8,6,4

Toto5-peli päättyy varsin hyvätasoiseen mailin ryhmäajoon. (7) NU DEL kohoaa A-hevoseksi alla olevasta kahden kuukauden tauosta huolimatta. Ainakin joulukuussa Teivossa Nu Del pystyi täysipainoiseen suoritukseen heti neljän ja puolen kuukauden tauolta. Silloin ruuna aloitti suoraan Toto75-lähdöstä. Nu Del täräytti eturivin uloimmalta paikalta tapansa mukaan todella vauhdikkaasti matkaan, mutta ohi Speedy Scionista ei ollut asiaa, joten Jarmo Saarela peruutteli ajokkinsa 300 juostuna johtavan selkään. Nu Del siirtyi 2. ulos 600 jäljellä ja jaksoi mukavasti neljänneksi, vaikka ravi lopussa sakkasikin. Edellä maaliin tuli vain hurja kolmikko Mr Stahl, Alien Scout sekä Arnie’s Emilie. Avauspuolikaskin oli 09,5-kyytinen, mistä alku vieläkin kovempaa, mikä todellakin on kovaa keittoa suoraan tauolta. Nu Del on näistäkin asetelmista lähdön todennäköisin keulahevonen, ja kyllä jo tuolla Teivon taukostartin veroisella suorituksella oltaisiin tässä lähdössä vahvasti kiinni voitossa. Tärkeintä on, että ravi pysyy kirivaiheessa kasassa. (3) FANTOM FACTOR ei välttämättä ole mielimatkallaan, mutta kunto on niin jykevällä tolalla, että kyllä ruuna nytkin on hyvältä paikalta vakava voitontavoittelija. (1) QIULIUS ON STAGE on kolmas merkki Suureen Toto5-vihjesysteemiin. Mikäli Qiulius On Stage onnistuisi pitämään johtopaikan, olisi se lähdön todennäköisin voittaja. Johtopaikan pitäminen ykkösradalta ei kuitenkaan vaikuta kovin todennäköiseltä, ja paikka rankingin kolmosena perustuu nimenomaan tähän näkemykseen. (2) MR NOON on nopea avaaja, jolle paikka johtavan takana olisi optimaalinen. Lähtökohtainen ajatus onkin, että ruuna juoksee Nu Delin takana 2. sisällä. Mr Noon ei ole ollenkaan voittajatyyppiä, mutta pikamatkalla totosija olisi Nu Delin takaa lähellä. (9) NEW GROVE WAYLON ja (10) SARA K.M.E. ovat mukavassa vireessä, mutta takarivistä ne jäävät voittoa ajatellen vain hyviksi haastajiksi. (5) ENZO VICTORY on sekin kunnossa, mutta kaarreongelmat vaikeuttavat jatkuvasti menestymistä.

Lähtö 09

A) 2
B) 3,12,11,8,14,13,4,6,7,15,1,10,9,16,5
C) –

SEASONS MONTÉ CUP/WINTER MONTÉ MEETING. Montélähdössä on mukana täydet kuusitoista ratsukkoa, ja matkaan lähdetään viideltä eri paalulta. Jo heti lähtötilanne on siis hektinen, ja mahdolliset uusinnat voisivat vielä tuoda lähtöön oman mausteensa. Suosikki on helppo nimetä, mutta sen jälkeen on todella tasaista, ja rankingin muodostaminen on aika arpapeliä. (2) KNOWS ARES eteni viimeksi Vermossa johtopaikalle 1700 metriä ennen maalia ja hallitsi sen jälkeen tapahtumia oikeastaan mielin määrin. Tempo oli tasaisen reipasta, sillä väliajat olivat 18,0-17,7-(17,3)-17,3. Mikäli Knows Ares ravaa, on se nytkin voiton suhteen erittäin vahvoilla. Laukkaan kuitenkaan tuskin on varaa, eikä laukan uhkaakaan voi sivuuttaa. (3) BOSSAROUND aloittaa tasaisen B-ryhmän. Kyseessä on uran ensimmäinen montéstartti, mutta ainakin testihiitin perusteella taustavoimat ovat Mobiilihepan kommenttien perusteella ihan toiveikkaita. (12) SPEEDY SCION palaa tauolta, mutta ainakin viime kaudella ruuna suoritti mainiolla tasolla. Montékin sujui, sillä neljästä kilpailusta irtosi kaksi voittoa. Takamatkaa on 60 metriä, mutta Speedy Scion pääsee liikkeelle yksin omalta paalultaan, mikä on laskettava hyväksi asiaksi. Myös 40 metrin takamatkalta lähtevä (11) MAMI CHULO pääsee liikkeelle yksin omalta paalultaan. Mami Chulo voitti montédebyyttinsä Turussa 10. päivä viime kuuta. Tehtävä on nyt kovempi, mutta varsinkaan suosikin epäonnistuessa voitto ei yllättäisi nytkään. (8) BWT DICTATOR on mukana uransa ensimmäisessä montélähdössä. Mikäli vain käyttäytyminen on moitteetonta, niin kroppansa puolesta ruuna voi soveltua tähän lajiin hyvinkin. (14) POPE ja (13) TARGET KRONOS ovat kovia montéhevosia, mutta peräti 80 metrin takamatkalta tehtävä ei todellakaan ole yksinkertainen. Heti lähtökiihdytys ratkaisee paljon. (4) PORLA FUTURA ja (6) EYES ON ALLEY suorittavat montédebyyttinsä. (7) CASTOR TROY on keskittynyt Johanna Peiposen valmennuksessa montélähtöihin ja on kulkenut niissä hyvin, sillä neljä kilpailua on tuonut kolme kakkossijaa. Tämä on kuitenkin Peiposelle ohjastajana koko uran avauskilpailu, joten kysymysmerkkejä riittää. (15) REDHOT TAP DANCER on esiintynyt viime aikoina kärrylähdöissä vahvasti edukseen, mutta viimeisimpien montékilpailujen suoritustasoa pitää kyllä nostaa, mikäli mielii näistä asetelmista aivan kärkeen.

Lähtö 10

A) 7
B) 1,9,5,8,3
C) 2,10,6,11,4

Koko ravien todennäköisin voittaja löytyy illan viimeisestä lähdöstä. (7) SPACE ODDITY voitti viimeksi Vermossa niin vakuuttavasti, ettei neljävuotiaalta Orlando Vicin pojalta voi haavereitta odottaa nytkään kuin voittoa. (1) SHOW YOUR GUTS on tauosta huolimatta selkeä kakkosrankkaus. Neljävuotiskautensa aloittava RC Royaltyn poika kehittyi kolmevuotiaana hyvälle tasolle, vaikka kausiansiot jäivät alle 2 000 euroon. Kauden toiseksi viimeinen kilpailu oli Kriterium Consolation, ja siinä ruuna ei vain ymmärrettävästi yksinkertaisesti riittänyt. Show Your Guts kokeili rahkeitaan myös Kriterium-karsinnassa, mutta siinä ruuna laukkasi heti lähdössä pitkäksi. (9) ROCK’N ROLL AX on selkeä kolmosrankkaus. Laukkoja on vielä tullut, mutta muuten kehityskäyrä osoittaa vahvasti ylöspäin. Viimeksi Porissa Juhani Leinon valmennettava laukkasi lähtösuoralla pahoin, mutta nousi vielä toivottomista asemista kolmanneksi kulkemalla viimeiset 1200 metriä peräti 16,3-vauhdilla. (5) RANCH TAHITI on nyt iso arvoitus. Kaikki kolme talven kilpailua ovat sujuneet luokattoman huonosti, mutta aiempien kilpailujensa suoritustasolla tamma pystyisi ottelemaan tässä totosijoista. (8) SOUL ORDEN nappasi Forssan voittonsa paljon tämänkertaista helpommasta lähdöstä. Ruuna on lähdön viides pelihevonen, mutta suosikkien onnistuessa kaksarisijoitus on kuitenkin tiukassa.

TOTO5 (lähdöt 4-8)

Pieni systeemi
I 1 Vieskoff (5,9)
II 4,5,7,9,12 (11,3)
III 1,6,7,8,10,11 (12,3)
IV 3,7,10 (4,8)
V 7 Nu Del (3,1)
90 riviä*0,10 euroa = 9 euroa

Suuri systeemi
I 1 Vieskoff (5,9)
II 3,4,5,7,9,11,12 (6,2)
III 1,2,3,6,7,8,10,11,12 (4,5)
IV 3,4,7,8,10 (5,6)
V 1,3,7 (9,10)
945 riviä*0,10 euroa = 94,50 euroa

PÄIVÄN DUO (lähdöt 7-8)

Pieni systeemi
I 3,7,10
II 7 Nu Del
3 yhdistelmää

Suuri systeemi
I 3,4,7,8,10
II 1,3,7
15 yhdistelmää

TROIKKA (lähtö 7)

Pieni systeemi
I 3 Eventful Swamp
II 7,10
III 4,5,7,8,10
8 yhdistelmää*1 euro = 8 euroa

Suuri systeemi
I 3 Eventful Swamp
II 4,7,8,10
III 1,4,5,6,7,8,10
24 yhdistelmää*1 euro = 24 euroa

TROIKKA (lähtö 9)

Pieni systeemi
I 2 Knows Ares
II 3,12
III 3,4,6,7,8,11,12,13,14
16 yhdistelmää*0,50 euroa = 8 euroa

Suuri systeemi
I 2 Knows Ares
II 3,4,6,7,8,11,12,13,14
III 1,3,4,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15
108 yhdistelmää*0,50 euroa = 54 euroa

Vihjeet laati Jouni Toroska

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.