Pelivihjeet Luvia-ilta raveihin 1.12.2023

Lähtö 01

A) 4,10,3

B) 5,11,9,8,2

C) 12,6,1,7

Luvia-illan avauslähdössä A-ryhmään nostetaan kolme hevosta. (4) BLUEHILL’S WIZARD on pilannut uransa alussa paljon laukkoihin, mutta viimeksi Porissa nähtiin tamman oikeaa osaamista. Bluehill’s Wizard otti alun maltilla, eteni jatkossa tyhjää toista rataa pitkin johtavan rinnalle ja jyräsi varmaan voittoon. Ravilla toinen peräkkäinen Porin voitto on tiukasti tähtäimessä. (10) SHACKHILLS LEGACY ei ole vielä urallaan menestynyt, mutta on syytä noteerata, että uran kolmesta ensimmäisestä kilpailusta kaksi on ollut Kasvattajakruunu-alkueriä, joten kilpailuttaminen on ollut kunnianhimoista. Lisäksi kolmesta kilpailusta kahdessa ruuna on pilannut laukkaan. Shackhills Legacy on suoraan tauoltakin tosi vakava voitontavoittelija. (3) JAMOCHA on avauslähdön kolmas A-hevonen. Jo viiden vuoden iästä huolimatta ruunalla on vielä omat oikkunsa, mutta onnistuessaan Conway Hallin poika ottelee kärkisijoista. Viime Porin vierailullaan Jamocha ylitti maalilinjan ensimmäisen kaarteen laukasta huolimatta kolmantena, mutta hylättiin maaliintulon jälkeen pitkästä laukasta. Jamocha kilpailee ehdottomasti ennätyskunnossa. B-ryhmän avaava (5) CALLA CORONA PHOTO on mielenkiintoinen tauoltapalaaja. Kolmevuotias tamma on paljon kyvykkäämpi kuin kevään kilpailujen saldo antaa ymmärtää. (11) POR GLAM ROCK parantaa hiljalleen otteitaan, mutta voittoa ajatellen asetelmat ovat haastavat. (9) CAMPI FLEGREI kiri viimeksi Teivossa joukon hänniltä sen verran positiivisesti kolmanneksi, ettei toinen peräkkäinen totosija olisi enää yhtä suuri yllätys kuin viimekertainen kolmossija.

 

Lähtö 02

A) 6

B) 5,4,1,9,7,3,10

C) 2,12,8,11

Toisessa lähdössä (6) FRAASI saa suosikin paineet harteilleen. Mikäli laukat eivät sotke juoksua ja ravi muutenkin stemmaa, on voittokantaan palaaminen todella lähellä. Alla on oikein mallikkaat suoritukset. Viimeksi Porissa Fraasi putosi ensimmäisen puolikkaan laukkansa myötä selvästi viimeiseksi, mutta kiri vielä hienosti kakkoseksi kulkemalla päätöskierroksen 28,4-kyytiä ja päätöspuolikkaan peräti 27,5-vauhdilla. (5) TIMON TÄHTI ja (4) TUPETTAJA aloittavat haastajaryhmän. Molempien etuna on ravivarmuus. Timon Tähti nappasi lokakuussa kaksi peräkkäistä kaksarisijoitusta, ja mikäli vire on starttivälin venymisestä huolimatta ennallaan, on totoputken jatkuminen todennäköistä. Tupettaja on niin nopea avaaja, että Kauko Toroska päässee valitsemaan ajaako keulasta vai selästä. Keulataktiikka lienee lähtökohtainen vaihtoehto. Alla olevista totosijoista huolimatta ravi on viime starteissa murentunut kirivaiheessa. Mikäli ravi säilyy loppuun asti kasassa, pystyy Tupettaja paljoon. Edellisten tavoin myös (1) MAUNO HENRIK on ravivarma menijä, ja Jere Hurmeen ajokki lähtee sekin ottelemaan tosissaan kärkisijoista. (9) NEVAN VESSELI on osoittanut viime starteissaan oivaa virettä, ja nyt kun vielä kuskikin vahvistuu, on ruunalla täydet saumat otella aivan kärkisijoista. Nevan Vesseli kuuluu samaan haastajaryhmään yhdessä Timon Tähden, Tupettajan sekä Mauno Henrikin kanssa. (7) TULI-HUVITUS on tähän paikkaan iso arvoitus. Taulu on päässyt lohduttomaan jamaan, mutta tauolta palaava viisivuotias ei ole kuitenkaan kyvyiltään lainkaan nolo tapaus. (3) URHO ILMARI kohtaa nyt viime kilpailuja kovemman vastuksen, ja ilman suosikkien epäonnistumista kaksarisijoitus tulisi yllätyksenä.

 

Lähtö 03

A) 4,6,3

B) 9,1,8

C)10,11,5,7

VALTRA –LÄHTÖ. Kolmannessa lähdössä rankingin kärkeen nousevat Koivusten ajokit. Ollin ajama (4) LAMMIN MATIAS on tehnyt tänä vuonna tosi hyvän nousun sarjoissa. Kauden kuusitoista kilpailua on tuonut komeasti yksitoista totosijaa ja lähes 13 000 euron tilin. Alla oleva Vermon nelossija tuli Nousijadivisioonafinaalista. Olisi aika isokin yllätys, mikäli Lammin Matias ei palaisi tässä totokantaan. Harrin ajama (6) WIIRU on hyvä viisivuotias, joka on kohonnut loppukaudesta huippukuntoon. Wiiru voitti Turussa Voimaeläincupin karsintalähdön, mutta finaalissa paha lähtölaukka pilasi pelin. Hyvä laukan paikkaus nosti Erkki Jänkälän valmennettavan kuitenkin vielä rahoille ja todisti huippuvireen pitävyyden. Mikko Jokiahon luotsaama (3) TÄHEN LOHTU on lähdön kolmosrankkaus. Toissakertainen Vermon keulavoitto tuli oikein sopivasta tehtävästä, mutta keskiviikkoinen kiri takajoukoista kolmanneksi oli niin mallikas, että tamma on syytä nostaa kolmanneksi A-hevoseksi Lammin Matiaksen ja Wiirun rinnalle. Lähtöasetelmatkin ovat vauhdikkaan avaajan puolella. (9) VIKKEN TÄHTI sijoittui viimeksi Turussa Voimaeläincupin finaalissa nappireissulla arvokkaalle kolmossijalle. Ruuna on oikein selvä nelosrankkaus. Vikken Tähti on nopea sekä ravivarma, mutta taistelutahtoa saisi olla enemmän. Seuraavina rankingissa tulevat tauolta palaava tasavauhtinen (1) PILSSIN TAIKA sekä pitkän taukonsa jälkeen hiljalleen parantava (8) ERKKAUS, mutta näiden kohdalla kaksarisijoitus olisi jo yllätys.

 

Lähtö 04

A) 3,1

B) 4,5,2,7,6,8

C) –

KIVIKYLÄN KOTIPALVAAMO –LÄHTÖ. Laadukas lähtö, missä jokaiselta osallistujalta löytyy kolmesta viimeisimmästä kilpailustaan vähintään yksi totosija. (3) JAKOB K.BOKO on selvähkö suosikki. Kauden yhdeksän kilpailua on tuonut komeasti kuusi voittoa. Asetelmatkin ovat mainiot, sillä kolmosradalta on hyvä ottaa alku tarkkaillen ja tehdä sitten matkan aikana tarvittavia ratkaisuja. Ei olisi mikään ihme, vaikka johtopaikkakin olisi lopulta Jakob K.Bokolle tarjolla, mutta Jari Kinnusen väkivahva suojatti olisi vahva voittajasuosikki johtavan rinnaltakin. (1) RAY BOY on tosi voitokas hevonen, ja nytkin alla on kaksi peräkkäistä voittoa. Viimekertainen Teivon ykkössija tuli nappireissulla 300 metrin kirillä 2. ulkoa. Tätä edeltäneessä ykkössijassaan Ray Boy joutui haalarihommiin, sillä Tapio Mäki-Tulokkaan valmennettava jyräsi ylivoimaiseen voittoon 2. radalta ilman selkää. Ray Boy on ehdottomasti suosikin ykköshaastaja. B-ryhmä onkin sitten tosi tasainen. (4) NEW GROVE WAYLON ja (5) MIGHT BE ROMEO ovat esittäneet oivaa virettä. Molemmat ovat myös nopeita avaajia. Näiltä lähtöpaikoilta New Grove Waylon rankataan niukasti Might Be Romeon edelle, vaikka sinänsä Might Be Romeon tuoreet kuntonäytöt ovat New Grove Wayloniakin paremmat. (2) MAKING MATCH oli kuukausi sitten Turussa vain hyväksyttävä viides. Pitää kuitenkin muistaa, että kyseessä on tämän vuoden Suur-Hollola-ajon finalisti. (7) STONECAPES ULRICA on lähdön ainoa tamma. Stonecapes Ulrica on melko tarkan juoksun hevonen, joten seiskaradan lähtöpaikka laskee osakkeita, mutta ei totoputken jatkuminen silti mikään yllätys olisi. (6) MANUZIO HANOVER voitti toissakerralla Seinäjoella yllättäjänä. Voitto olisi nytkin yllätys. (8) RARITY RED jää huonolta lähtöpaikalta rankingin hännille, sillä eiköhän taktiikkakin ole tauon jälkeisessä kilpailussa passiivinen.

 

Lähtö 05

A) 1,2,7,9,10

B) 6,3,4

C) 5,8

EURAJOEN KUNTA -LÄHTÖ. Suosikin nimeäminen on todella haastavaa. A-ryhmään kohoaa viisi hevosta, joiden keskinäinen rankingjärjestys voisi olla oikeastaan mikä tahansa. (1) KUKKAROSUON KURKO ja (2) STEFFE pyrkivät paalulta karkumatkalle. Todennäköisesti Steffe lähtee vetämään joukkoa ja Kukkarosuon Kurko peesaa. Molemmille sopii hyvin tämä keskipitkä matka ja molemmat ovat osoittaneet viime starteissaan koko ajan hyvää kuntoa. (7) PATE POLLEA ei voinut viimeksi Lahdessa mitään keulasta voittaneelle Tuurin Tulille, mutta oli johtavan rinnalta varma kakkonen. (9) VIESMANNI on rohmunnut tänä vuonna yli 25 000 euron tilin ja on yksi lähdön voittajasuosikeista. Viesmanni on varsin varma suorittaja. (10) HAVGLIMT on lähdön viides A-hevonen. Se oli viimeksi Vermossa Aatsin voittamassa lähdössä 4. ulkoa aseeton, mutta tehtävä on nyt erilainen. Keskipitkä matkakin sopinee 60 metrin takamatkalta liikkeelle lähtevälle ruunalle hyvin. B-ryhmän avaava (6) MYLLYN VILI ei ollut tiistaina Teivossa yhtä hyvä kuin edellisiin startteihinsa.

 

Lähtö 06

A) 8,10

B) 11,1,5,4,2,6,3

C) 9,7

SRL LOUNAIS-SUOMI -LÄHTÖ. Toto4-avauksessa suosikit ovat huonoilla paikoilla. (8) JEPPAS WINSTON on lähdön selvästi kokemattomin kilpailija vain viidellä startillaan ja lähtöpaikkakin on kutakuinkin huonoin mahdollinen. Sarjat ovat nousseet Vermon Kuuma Cupin finaalivoiton myötä nopeasti, mutta Jeppas Winston vaikuttaa oikein lahjakkaalta ja kehityskykyiseltä neljävuotiaalta. Jeppas Winston on asetelmista huolimatta suosikki. Toinen A-hevonen on takarivistä liikkeelle lähtevä (10) EMMA E.. Se otti viimeksi Lahdessa alun ykkösradalta tosi maltilla. Tamma tavoitti kärkiviisikon 1500 jäljellä ja eteni pian tämän jälkeen johtavan rinnalle. Emma E. siirtyi kärkeen 500 jäljellä ja jatkoi 14-vauhtisella päätöspuolikkaalla varmaan voittoon. Emma E. jaksaa tehdä haalarihommiakin ja on tiukka voitontavoittelija. Suosikkikaksikon jälkeen tulee todella tasaista, ja lähdöstä löytyy kokonaisuudessaan peräti yhdeksän realistista voitontavoittelijaa. (11) EDWARD SNIPES on kykyhevonen. Ruuna ei ole huippukunnossa, mutta kelpo vireessä kuitenkin, ja kapasiteetti huomioiden tämänkertainen tehtävä on kyllä sopiva. Kaarrejuoksussa on kuitenkin ollut ongelmia, joten lähtöpaikka voi tuoda hankaluuksia. (1) FEELS LIKE POWER on lähdön toiseksi kokemattomin kilpailija, mutta ura on alkanut loistavasti, sillä kymmenen kilpailua on tuonut viisi voittoa, kaksi kakkossijaa ja kaksi kolmatta sijaa. Lähtö on nyt tasoltaan aiempia voittojuoksuja laadukkaampi, joten on mielenkiintoista nähdä, vieläkö iskukyky riittää voittoon asti. (5) EMPERE’S BLACK hävisi Vermon Kuuma Cupin finaalissa sekä karsinnassa vain nytkin vastassa olevalle Jeppas Winstonille. Alla olevassa Seinäjoen Nousijadivisioonakarsinnassa Empere’s Black joutui tyytymään 2. ulkoa ennätysajastaan huolimatta viidenteen sijaan. (4) TRINGA OAK on nakutellut kolme peräkkäistä totosijaa. Tamma ei ole starttiraketti, mutta se on vauhtikestävä. (2) DODII on nostanut viime aikoina selvästi tasoaan ja on yksi monista mahdollisista. (6) PORLA FUTURA on nopea avaaja ja voi saada kuutosradaltakin makoisat asemat. (3) OUR LEXA on tosi hyvin sarjassa sisällä, sillä kolmosradalta matkaan pääsevä ruuna on porukan selvästi rahakkain.

 

Lähtö 07

A) 9,3,2

B) 6,1,4,12,10

C) 5,11,7,8

KUMEKO GROUP OY -LÄHTÖ. (9) MICKEY MATCH on illan ensimmäisen troikkalähdön ykköshevonen. Juho Ihamuotilan valmennettava on aloittanut taukonsa jälkeen kahdella hyvällä suorituksella. Ensiksi Teivossa Mickey Match kiri kaukaa 5. ulkoa vetämättömistä selistä aivan nappireissulla voittaneen Cecilia Cheerfulin tuntumaan. Viimeksi Lahdessa taas Mickey Match kiertyi 2. ulkoa johtavan rinnalle 900 jäljellä ja jyräsi oikein varmaan voittoon. Vastus oli kylläkin selvästi tämänkertaista köykäisempi. Yhtä kaikki, Mickey Match on voitokas hevonen, jolla on taas hyvät voittosaumat. (3) BOSSAROUND jatkaa hyvässä vireessä. Vielä jokin aika sitten ruuna oli ehdottomasti parhaimmillaan keulasta, mutta viime kilpailujen perusteella tämä asia on hyvinkin voinut muuttua, sillä ruuna on kirinyt selästä terävästi, kun taas keulasta ihan viimeiset metrit ovat olleet hieman vaikeita. Voi silti olla, että näistä asetelmista Tommi Kylliäinen valitsee keulataktiikan. Joka tapauksessa Bossaroundilla on hyvältä paikalta loistosaumat menestyä – juoksee se sitten keulassa tai 2. sisällä. (2) BOLD LANE voitti Turussa Voimaeläincupin karsintalähdön 500 metrin kirillä 3. ulkoa. Finaalissa ruunan oli tyytyminen 40 metrin takamatkalta seitsemänteen sijaan mukavasta loppukiristä huolimatta. Nyt asetelmat ovat niin mainiot, että Bold Lane kohoaa kolmantena mukaan A-ryhmään. (6) ELVIS TRAVIAN kiri viimeksi Kaustisella 4. ulkoa positiivisesti neljänneksi. Kyseessä on nopea avaaja, jolla Ville Koivisto panostanee lähtöön. Paljon on kiinni Tommi Kylliäisen taktisista ratkaisuista. Mikäli Kylliäinen haluaa ajaa Bossaroundilla selästä, on Elvis Travian todennäköisin keulahevonen, ja silloin menestymismahdollisuudet ovat hyvät. Mikäli taas keulapaikka ei ole tarjolla, voi juoksu mennä kärkisijoja ajatellen liian vaativaksi. (1) BACKGAMMON GARDEN saanee huippupaikalta nappireissun, joten totosijaan on täydet mahdollisuudet. (4) MICO MICK on pilannut kaksi viime kilpailuaan laukkoihin, mutta on vaikuttanut täysin normaalilta. Mico Mick on huumorihevonen, joka voi olla nappireissulla vaarallinen. (12) KEN’S CALLAHAN on niin vaikealla paikalla, että voittoon asti nouseminen edellyttänee selkeää ylivauhtia. (10) TIARA C.D. spurttasi viimeksi Teivossa 3. sisältä terävästi kakkoseksi vain MAS Flashille häviten. Takarivistä juoksu kuitenkaan tuskin menee yhtä jouhevasti.

 

Lähtö 08

A) 2

B) 4,5,1,6,3,10

C) 12,7,11,9

OP NAKKILA-LUVIA -LÄHTÖ. (2) SHOW MUST GO ON on ehdottomasti Toto4-kohteiden todennäköisin voittaja. Ruunalla on allaan pelkästään hyviä suorituksia. Tiistain GLI Grand Prixin karsintalähdössä Show Must Go On lähti joukon hänniltä 5. ulkoa reissuun jo vajaat 1200 jäljellä. Ruuna eteni johtavan rinnalle vajaat 500 jäljellä ja oli oikein hyvä kakkonen, sillä keulassa sopivalla tempolla vetäneelle kovakuntoiselle Piece Of Battlelle ei ollut todellakaan häpeä hävitä. Väliajat olivat 15,0-16,5-(17,0)-11,5. Samalla Show Must Go On hankki paikan GLI Grand Prix –finaaliin. Mikäli kiihdytysvaihe sujuu Show Must Go Onilta ravilla, on Reima Kuislan suojatti tukevasti kiinni voitossa juoksupaikasta riippumatta. (4) LEON COGER on B-ryhmän niukka kärkirankkaus. Alla oleva Jyväskylän neljäs sija tuli Toto75-lähdöstä Haastajadivisioonakarsinnasta. (5) LAIRD HAMILT BOKO jäi tiistaina GLI Grand Prixin karsintalähdössä kolmanneksi, eikä aivan selviytynyt finaaliin. Mikäli Laird Hamilt Boko olisi kuitenkin saanut 2. ulkoa vapaan väylän, olisi ruuna ollut saletti finaalihevonen ja kamppaillut karsintalähdön voitostakin. (1) ROSELINE FORBES jäi viimeksi Porissa 2. radalle ilman selkää, ja kun ruuna vielä painoi aika tavalla ohjillekin, oli kirivaiheen taipuminen ymmärrettävää. Nyt lähtöasetelmat ovat parhaat mahdolliset. Ideaalitilanne olisi ehdottomasti se, että Show Must Go On juoksisi keulassa ja Roseline Forbes tämän takana. Tällaisella juoksunkululla kaksarisijoituskin olisi lähellä, ja joka tapauksessa ruunalla on loistopaikalta täydet totosaumat. Myös rehdisti maaliin asti puurtava (6) BWT DICTATOR lukeutuu pelihevosiin. Se kiri tiistain GLI Grand Prix –karsinnassa 5. ulkoa neljänneksi. (3) SUNLIT TREASURE kiri viimeksi Seinäjoella ylisarjassa ihan mukavasti neljänneksi ja tulee rankingissa seuraavana.

 

Lähtö 09

A) 7,8,1,2,4

B) 9,6,3

C) 10,5

SEASONS MONTÉ CUP FINAALI. Suomen kautta aikojen suuripalkintoisin montélähtö muhkealla 14 000 euron ykköspalkinnolla! Lähtö on myös urheilullisesti huippumielenkiintoinen. (7) MANDELA ZON on maamme vuoden voitokkain hevonen, joka on voittanut tänä vuonna jo käsittämättömät 23 kertaa!!! Näistä voitoista yksi on raviratsastuksesta. Kaikkiaan Mandela Zon on kilpaillut tänä vuonna montélähdöissä kolmesti, ja kahdesta muusta kisasta on irronnut kakkossija. Mandela Zon saa suosikin paineet, mutta on kuitenkin syytä noteerata, että molemmat montélähtöjen tappiot aiheuttaneet Exaudio Vici ja Claude P.Hill ovat nytkin vastassa, ja muutenkin lähtö on laadukas. (8) EXAUDIO VICI kukisti itse asiassa Mandela Zonin Oulun montélähdössä 8. päivä syyskuuta täysin selityksittä kilometriajassa turvallisella kuuden kymmenyksen marginaalilla. Muutenkin Exaudio Vicin Oulun suoritus oli todella vakuuttava. Heinäkuussa Mikkelin SM-finaalissa Exaudio Vici sijoittui Narzarion jälkeen kakkoseksi. Jyväskylän kärrylähdön kakkossija kävi varmasti hyvästä viimeistelystä tähän lähtöön. (1) CLAUDE P.HILL oli lokakuussa Seinäjoen montédebyytissään mainio ja piti johtopaikalta Mandela Zonin loppuun asti takanaan. Claude P.Hill pääsee Seinäjoen tavoin liikkeelle loistopaikalta ja on sekin tiukka voitontavoittelija. Ohjastaja vaihtuu kuitenkin selvästi kokemattomampaan, ja lisäksi kanssakilpailijatkin tietävät nyt varmuudella Claude P.Hillin hyvyyden, joten ruuna tuskin saa huseerata keulassa yhtä rauhassa kuin Seinäjoen voittojuoksussaan. (2) ADDE S.H. on pääsemässä säännölliseen starttirytmiin, ja lähtöpaikkakin on loistava. Montéosaamisesta ei ole kuitenkaan vielä näyttöä, sillä toukokuinen kokeilu Vermossa toi hylkäyksen liioista laukoista. (4) SUPER SCHISSEL ja (9) GRAINFIELD AIDEN ovat todella mielenkiintoisia montédebytantteja, sillä molemmat ovat oikein kovan kaliiberin menijöitä. Molempien voittosumma on huikeasti pitkälti yli 300 000 euroa. Säännöllisessä starttirytmissä kilpaileva Super Schissel mahtuu mukaan A-ryhmään, mutta Grainfield Aidenin kohdalla tilanne on toinen, sillä alla on lievistä terveysmurheista johtuva tauko, eikä lähtöpaikkakaan ole kadehdittava. Niinpä Grainfield Aiden jää B-ryhmän puolelle. (6) QUICK DIABLO on voittanut tänä vuonna jo kaksi montélähtöä, mutta ainakin Turussa 26.9. kyseisen lähdön voittanut Mandela Zon oli selityksittä parempi. Quick Diablo sijoittui tuossa kisassa Club Nord Elitin jälkeen kolmanneksi. Lisäksi viimeisimmissä montéstarteissa on tullut laukkoja.

 

Lähtö 10

A) 2

B) 7,4,5,10,11,9,12,8

C) 1,6,3

Kolmevuotias (2) ALBARINO SALA on aloittanut uransa kolmella totosijalla, ja loistopaikalta matkaan pääsevä Harri Koivusen valmennettava on selkeä ykköshevonen. Eiköhän uran ensimmäinen autolähtökin suju ongelmitta. (7) STOCKS AX aloittaa B-ryhmän. Se jaksoi Turussa Voimaeläincupin karsintalähdössä johtavan rinnalta hyväksyttävästi viidenneksi. Alla oli puolentoista kuukauden tauko, joten eiköhän vahva ori ole nyt parempi. Stocks Ax on kyllä parhaimmillaan menestynyt johtavan rinnaltakin. (4) JACKIE BOUVIER debytoi Jonny Länsimäen käsistä heinäkuussa Porin kakkossijalla, mutta sen jälkeen tamma on keskittynyt laukkailemaan kuten myös ennen tuota Porin kilpailua. Toki kilpailuvire on tauolta arvoitus, mutta kapasiteettinsa puolesta tamma pystyy kyllä ravilla menestymään. (5) CATARA PREPAID nappasi toissakertaisen Porin kakkossijansa 2. sisältä. Tiistaina Teivossa juoksu ei mennyt ollenkaan yhtä jouhevasti – vaikka tamma jäi seitsemänneksi, ei suoritus ollut missään nimessä Porin kakkossijaa huonompi. Ainakin 2. tai 3. sisältä totosijaan olisi hyvät mahdollisuudet. Takarivistä matkaan joutuvat (10) VERY MATCH ja (11) ATHLETIC ACE muodostavat sitten seuraavan kaksikon. Very Match sijoittui 29.10. Nuorten Sarjassa Albarino Salan jälkeen kolmanneksi. Nyt ei kuitenkaan pääse riisumaan viime starttien tavoin kenkiä, mikä lienee miinustekijä. Athletic Acen lokakuiset totosijat tulivat keulasta ja 2. sisältä. Nyt juoksusta tulee monimutkaisempi.

 

Lähtö 11

A) 11

B) 8,2,7,5,6,4,10

C) 1,9,3

Luvia-illan päätöslähdössä (11) CALLA HAT TRICK lähtee hakemaan jo kuudetta peräkkäistä voittoaan. Rahantulon myötä sarjat kovenevat kaiken aikaa, mutta ruunan suoritustaso on kuitenkin ollut sellainen, että tämänkin lähdön pitäisi olla voitettavissa – lähtöasetelmista huolimatta. Suosikin jälkeen on sitten todella tasaista. (8) COCONUT MATCH on sinänsä helppo nostaa kakkosrankiksi, sillä kyseessä on kehittyvä hevonen, jolla on allaan jo kuusi peräkkäistä totosijaa. On kuitenkin huomattava, että Coconut Match on lähdön ainoa kolmevuotias, ja on kasiradan lähtöpaikaltakin aina omat haasteensa. (2) READY FOR TOMORROW ei ollut välttämättä viimeksi Turussa ihan parhaimmillaan, mutta muuten ruuna on suorittanut tasaisen positiivisesti. Lähtöasetelmatkin ovat mainiot. (7) PETER PIPER on niin nopea avaaja, että voi täräyttää kuskin halutessa seiskaradaltakin alussa johtopaikalle. Lopun tuleminen ei aina ole ollut ensiluokkaista, mutta vaikuttaisi, että potentiaalia olisi nähtyä parempaankin. (5) CARBON COMBO ylsi viimeksi Teivossa 4. ulkoa vaikeista asemista hyväksyttävästi kuudenneksi. Nyt starttiväli on selvästi viime kertaa optimaalisempi. (6) IAGO VICI on tehnyt parhaat suorituksensa ilman kenkiä, mutta ruuna on silti yksi monesta mahdollisesta. (4) REMEMBER MY NAME laukkasi viimeksi Teivossa ensimmäisessä kaarteessa kärjen tuntumasta pitkäksi. Ravilla nopea avaaja voi saada onnistuneen juoksun. (10) THE GREEK SOX laukkasi Suomen debyytissään heti lähdössä ratkaisevan pahoin, eikä nykyvireestä saanut kunnon käsitystä. Ruuna on yksi pelihevosista, mutta ilman tuoretta näyttöä sitä ei nosteta kuitenkaan kuumimpien suosikkien joukkoon.

 

TOTO4 (lähdöt 6-9)

 

Pieni systeemi

I 8,10 (11,1)

II 2,3,9 (6,1)

III 2 Show Must Go On (4,5)

IV 1,2,4,7,8 (9,6)

30 riviä*0,20 euroa = 6 euroa

 

Suuri systeemi

I 1,2,3,4,5,6,8,10,11 (9,7)

II 1,2,3,4,6,9,12 (10,5)

III 2 Show Must Go On (4,5)

IV 1,2,4,7,8,9 (6,3)

378 riviä*0,20 euroa = 75,60 euroa

 

PÄIVÄN DUO (lähdöt 8-9)

 

Pieni systeemi

I 2 Show Must Go On

II 7,8

2 yhdistelmää

 

Suuri systeemi

I 2 Show Must Go On

II 1,2,4,7,8

5 yhdistelmää

 

TROIKKA (lähtö 7)

 

Pieni systeemi

I 9 Mickey Match

II 2,3

III 1,2,3,4,6,12

10 yhdistelmää*0,50 euroa = 5 euroa

 

Suuri systeemi

I 9 Mickey Match

II 1,2,3,4,6,12

III 1,2,3,4,6,10,12

36 yhdistelmää*1 euro = 36 euroa

 

TROIKKA (lähtö 9)

 

Pieni systeemi

I 7,8

II 1,2,4,7,8

III 1,2,4,7,8

24 yhdistelmää*0,50 euroa = 12 euroa

 

Suuri systeemi

I 1,2,4,7,8

II 1,2,4,7,8

III 1,2,4,6,7,8,9

100 yhdistelmää*0,50 euroa = 50 euroa

 

TROIKKA (lähtö 11)

 

Pieni systeemi

I 11 Calla Hat Trick

II 2,7,8

III 2,4,5,6,7,8,10

18 yhdistelmää*0,50 euroa = 9 euroa

 

Suuri systeemi

I 11 Calla Hat Trick

II 2,4,5,6,7,8,10

III 2,4,5,6,7,8,10

42 yhdistelmää*1 euro = 42 euroa

 

Vihjeet laati Jouni Toroska

 

 

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.