Pelivihjeet: Magic Monday 1.2.2021

PELIVIHJEET, Pori/Mikkeli (Magic Monday) 1.2.2021

 

Toto65-1 (Pori lähtö 5)                    A) 1,7  /  B) 6,4,9,2  /  C) 8,5,3

A-ryhmään erottuu kaksi hevosta. 1 HE IS FELIX (kuvassa) päässee juoksemaan tästä kaksikosta etupuolella, minkä ansiosta kohoaa rankingin ykköshevoseksi. He Is Felix on jonkin verran mainettaan nopeampi avaaja, ja ihan poissuljettua ei ole sekään, että se pystyisi pitämään ykkösradalta johtopaikan. Ei tämä kuitenkaan missään tapauksessa todennäköisin skenaario ole. Yhtä kaikki, tuskinpa pussiin jäämisen riski tässä kovin suuri on. Sekin on yksi vaihtoehdoista, että johtopaikka olisi haettavissa myöhemmin. Viimeksi Forssassa He Is Felix kiertyi 2. ulkoa johtavan rinnalle 600 jäljellä ja eteni varmaan voittoon Perfect Rainmakerin laukattua johtopaikalta 400 jäljellä. 7 NEW LIFE WHEELS kilpailee suosikin tavoin vahvassa vireessä. Se sijoittui viimeksi Turun 75-lähdössä kolmanneksi rehdillä suorituksella 2. radalta ilman selkää vain piikki-selkä –asetelmassa juosseille häviten. Seinäjoen voitto tuli mallikkaalla kirillä 5. ulkoa. New Life Wheels ei ole nopea avaaja, mutta se pystyy tekemään tämän tason lähdöissä itse juoksunsa. 6 REDHOT TAP DANCER avasi viimeksi Seinäjoella ensin keulaan, päästi Excalibur Itin 300 juostuna eteensä ja pysyi kiripuolikkaalla ainoana keulavoittajan tuntumassa. Seppo Markkula panostanee nopealla avaajalla nytkin lähtöön. Ei olisi kuitenkaan mikään ihme, vaikka Markkulalle kelpaisi He Is Felixin tai New Life Wheelsin selkä, mikäli tällainen vaihtoehto tulisi eteen. 4 WALL STREET COMERY taipui Forssassa 2. radalta ilman selkää. Suojajuoksulla ruuna pystyy ottelemaan totosijasta. 9 BLACK ICE BOOST ei ole ollut viime starteissa päätössatasella parhaimmillaan, mutta ruuna voi kyllä pystyä nyt parempaankin. Totosija on täysin mahdollinen. 2 YOUNGBLOOD PELLINI ei ole esittänyt Suomen starteissaan ihmeitä, mutta on siirtynyt viime startin jälkeen Marjo Lindströmin valmennukseen ja mahtuu siksi vielä B-ryhmän puolelle.

 

Toto65-2 (Mikkeli lähtö 5) Troikka  A) 1,6,10,11,3,7,4,5  /  B) 8,14,13,12,9,2,15  /  C) –

Ylivoimaisesti Toto65-kierroksen tasaisin kohde, missä oikeastaan kaikki on mahdollista. 1 JACQUES HYNEMAN olkoon marginaalinen ykkösrankkaus, sillä ruuna on todella väkevässä fyysisessä vireessä. Valitettavasti vain laukka on todella herkässä. Heti kiihdytysvaihe on iso riskitekijä. Todennäköisesti Jacques Hyneman ei pysty hyödyntämään lähtöpaikkaansa ravillakaan, joten monta mutkaa on lähdön aikana edessä. 6 WHITE CROSS DIEGO on paljon tauluaan parempi hevonen. Viimeksi Kouvolassa se ylsi 3. ulkoa ihan mukavasti viidenneksi merkittävästi tämänkertaista kovemmassa lähdössä. Samalla ruuna sai puolentoista kuukauden tauolta startin kroppaansa. White Cross Diego voi päästä keulaankin, ja varsinkin silloin se olisi huippuvaarallinen. 10 WILLE WIND on suorittanut viime starteissaan positiivisesti ja pystyy juoksun luontuessa menestymään. 11 PINK DYNAMITE eteni viimeksi Lappeenrannassa takamatkalta johtopaikalle jo 1500 jäljellä, mutta väsyi loppusuoralla ihmeen pahoin. Muuten tamma on suorittanut positiivisesti. 3 LA FAVORITE voitti kauden avauksensa 2. radalta ilman selkää. Lähtö oli varsin heikkotasoinen, mutta joka tapauksessa suoritus oli positiivinen. Kyseessä on nopea avaaja, joka voi saada hyvän juoksun keulassa tai 2. sisällä. Esimerkiksi paikka White Cross Diegon takana 2. sisällä olisi mainio. 7 QUEASY DU POINT kiri keskiviikkona Vermossa 6. sisältä hyväksyttävästi neljänneksi. Tamma vaikuttaa selkeästi nousuvireiseltä. 4 JONTTE JUNIOR on saanut taulunsa koreaan kuntoon, mutta kyllä tehtävätkin ovat olleet jatkuvasti oikein sopivia. Nyt nähdään ruunan oikea nykyosaaminen. 5 SLICK VICK olisi parhaimmillaan ylivauhtisessa juoksussa. 8 RICK RUBIN putoaa synkältä lähtöpaikalta B-ryhmään.

 

Toto65-3 (Pori lähtö 6) Toto4-1      A) 3  /  B) 1,12,10,7,9,2,6  /  C) 4,8,5

Kun ylivoimaisesti kovin vastustaja 11 RARITY RED jäi lähdöstä pois, vaikuttaa 3 MR BIG MONEY koko Toto65-kierroksen todennäköisimmältä voittajalta. Ravilla rehdin ruunan tappiota on vaikea kuvitella. Toissakertainen Vermon voitto tuli 900 metrin kirillä 4. ulkoa. Viimekertaisessa Turun 75-lähdössä Mr Big Money kamppaili kärkirintamassa 500 metrin kirillä 2. ulkoa. Voi hyvin olla, että Mr Big Money pääsee lopulta etenemään suosiolla johtopaikalle, mutta Mia Lammisen valmennettava on kyllä ravatessaan vahvoilla miltä juoksupaikalta tahansa. 1 GABRIELLA LA RENTA ei ole ihan niin hyvässä vireessä kuin viime kaudella parhaimmillaan, mutta sellaisessa vireessä kuitenkin, että näistä asetelmista tammalla on täydet saumat ainakin kakkossijaan. Lähdön onnistuessa keulapaikan pitäisi olla ykkösradalta saletissa, ja sen jälkeen johtopaikka lienee tarjolla korkeintaan Mr Big Moneylle. 12 HOLA ALEJANDRO on kunnossa, mutta varsinkin näistä lähtöasetelmista velipoika Mr Big Moneyn kukistaminen on tiukassa. Viimeksi Teivossa Hola Alejandro ei voinut mitään keulasta hallinneelle Astrumille, mutta kiri 3. sisältä loppusuoralla terävästi kakkoseksi. 10 LARRY BELL kilpailee nousuvireessä, mutta joutuu Hola Alejandron tavoin lähtemään liikkeelle takarivistä. 7 FRANCKY DES MOLLES aloitti Suomen uransa kelpo keulakakkosella, vaikka aisakin meni lähdön aikana poikki. 9 GLADSTONE COMERY aloittaa Tuija Irrin valmennuksesta ja voi parantaa viime kauden juoksuista.


Toto65-4 (M lähtö 6)     Toto4-2      A) 2  /  B) 3,8,9,11,4,6  /  C) 5,7,1,10

2 WOOD LANE on Mr Big Moneyn ohella T-pelien toinen tukipilari. Ruunan Suomen debyytti pilaantui Kouvolassa pitkäksi menneeseen alkulaukkaan, mutta Iikka Nurmonen ajeli Matias Salon valmennettavalla taustalla maaliin asti, ja ruunan olemus oli sellainen, että ravilla Muscle Hillin poika ei ole välttämättä tätä lähtöä häviämässä. 3 AMIRAAL VICTOR oli kauden avauksessaan epäonninen, kun kenkä irtosi kesken matkan. Viimeksi Oulussa Amiraal Victor pääsi kuitenkin näyttämään oikeaa osaamistaan. Jukka-Pekka Kauhanen tyytyi ruunalla suosiolla johtavan selkään ja lopullinen juoksupaikka oli 3. sisällä. Sieltä Amiraal Victor iski johtavan kimppuun 600 jäljellä ja lipui loppusuoralla selvään voittoon. Vastus on nyt kovempi, mutta asetelmat ovat jälleen mainiot. Tällä kertaa Kauhanen päästänee eteensä korkeintaan Wood Lanen. 8 ERIK FLASH on rehti puurtaja. Mikäli juoksu ei mene kasiradalta yliraskaaksi, on totosijaan täydet mahdollisuudet. Paikka johtavan rinnalla sopisi Erik Flashille hyvin. 9 AMAZING TYCOON väsyi viimeksi Vermossa johtavan takaa pahoin, mutta on muuten suorittanut positiivisesti. Lähtöpaikka suosikin takana on ihan hyvä. 11 VERY GONE FACE on tähän paikkaan arvoitus. Joka tapauksessa rutiinia näihin lähtöihin on vielä vähän, eivätkä asetelmatkaan ole kadehdittavat. Tamma saa rankingissa paikan viidentenä.

 

Toto65-5 (Pori lähtö 7) T4-3, Duo-1 A) 4,1,6,5,3  /  B) 10,11,9,2,8,7  /  C) –

4 WAY TO GO sai keskiviikkona Vermossa vähän kilpaa ajaneen amatöörivalmentajansa jälkeen Antti Teivaisen kyytiinsä ja oli kuin uudelleen syntynyt. Le Monteilin poika siirtyi 5. sisältä avauspuolikkaan kohdalla 3. ulos, mistä tykitti loppusuoraa neljättä rataa pitkin hurjasti ja ehti kalkkiviivoilla kakkoseksi ohi keulassa juosseesta He Is Inistä vain kovalle Callela Lincolnille häviten. Ammattikuski jatkaa kyydissä, nyt Ari Moilanen, ja vastaavan tason suorituksella voitto on tiukasti haarukassa. Way To Go ei ole starttiraketti, mutta keulapaikalle pääsemistäkään ei voi sulkea pois. 1 ERNA’S KING on jo pitkään kilpaillut hyvässä vireessä. Keskiviikkona Vermossa se kiri 5. sisältä mukavasti neljänneksi, häviten kuitenkin Way To Go:lle selvästi. Ykkösradalta Erna’s Kingillä on paikka nappireissuun. Arna Ruohomäen ajokki avannee ensin keulaan, mutta jatkossa hyvän hevosen selkä kelvannee. 6 WANT TO WHEELS on muita suosikkeja huonommin sisällä sarjassa, mutta vauhtikestävä tamma on silti tiukka voitontavoittelija. Alla olevassa Turun 75-lähdössä Want To Wheels kohottautui 4. ulkoa 3. radalle 600 jäljellä, sai Mr Big Moneyn selän eteensä 500 jäljellä, suuntasi loppusuoran alussa 4. radalle ja punnersi kalkkiviivoilla niukkaan voittoon. 5 QUARTAM DE VICTOR oli viimeksi Teivossa ihmeen vaisu. Viime kausi päättyi Forssassa keulavoittoon. Ruuna sai tehdä silloin johtopaikalla täysin oman juoksunsa ja lopetti keskipitkällä matkalla päätöspuolikkaan 12,0-kyytiä. 3 VINCI POWER kiri Forssassa 4. sisältä päätöspuolikkaalla ulkoratoja pitkin ykköseksi. Voitosta huolimatta Vinci Power ei vaikuttanut kuitenkaan ihan priimalta, joten suoritustasoon on jätettävä pieni varaus. Hyvänä ollessaan kyvykäs ruuna pystyy kyllä ottelemaan voitosta. Ruunalta löytyy lähtönopeuttakin. 10 RIM BAY ORCHID on parhaimmillaan keulapäästä ja jää takarivistä vain hyvien haastajien joukkoon. 11 BWT CRUSADER on jonkin verran tauluaan paremmassa kunnossa, mutta lähtöpaikka on haastava.

Toto65-6 (M lähtö 7)T4-4, Duo-2, Troikka A) 6,7,2  /  B) 12,3,5,8  /  C) 9,1,4,10

6 ADRIENNE’S AMI aloitti kautensa mukavasti spurttaamalla Lappeenrannassa voittotaistoon 3. sisältä. Nyt tähtäimessä on keulapaikka, mistä Mikkelin rataprofiilista hyötyvä ori voisi hallita pikamatkaa maaliin asti. Tauolta palaava 7 LOVEYOU HANGOVER on lähdön kyvykkäin hevonen. Lokakuinen Mikkelin Suomen debyyttikin oli vakuuttava, sillä Love Youn poika painui 2. radalta ilman selkää kärkeen 500 jäljellä ja irtosi ylivoimaiseen voittoon. Vermon startin laukan saa unohtaa, sillä hevoselle tuli kyseisessä kilpailussa hammasmurheita. Taukoa on alla ja lähtöpaikka on huono, mutta ei tulisi ollenkaan yllätyksenä, vaikka Loveyou Hangover voittaisi tämän lähdön jopa johtavan rinnalta. 2 SCARLET COLLECTION on näistä asetelmista ehdottomasti tauluaan vaarallisempi. Pikamatka suosii, ja luvassa on juoksupaikka joko keulassa tai 2. sisällä. Arsi Skyttän valmennettavaan on syytä suhtautua vakavasti. 12 IL FUNNY LI taipui viimeksi Lappeenrannassa johtopaikalta selvänä suosikkina neljänneksi. Avaus oli 11-kyytinen, mikä verotti lopussa. Kyllä Il Funny Li muutenkin taitaa olla parempi selkäjuoksulla. Nyt sellainen lienee luvassa, mutta on lähtöpaikka kuitenkin sen verran haastava, että koko suosikkikolmikon kukistaminen on tiukassa. 3 LEEMARK’S FELICIA tähtää kärjen tuntumaan sisäradalle, mistä voi seurailla ihan mukavaan sijoitukseen.

 

Pori lähtö 1                                      A) 9,1  /  B) 6,2,7,8,5  /  C) 4,3

9 EKOSALAMA kohdalla vuosi 2021 käynnistyi parhaalla mahdollisella tavalla, sillä ruuna punnersi Turussa uran avausvoittoonsa 400 metrin kirillä 2. ulkoa. Vaikka sen jälkeen ei ole tullut totosijoja, on vire säilynyt ennallaan. Ensiksi Ekosalama laukkasi viimeisen kaarteen lopussa keulasta voittaneen Vonkarin rinnalta menettäen jo varmalta näyttäneen kaksarisijoituksen. Viimekertainen lähtö taas oli laadukas 75-sarja, eikä Ekosalama vain riittänyt kuudetta sijaa parempaan. Normaalisti Ekosalama kilpailee tämänkertaista kovemmissa lähdöissä, joten ravilla totosijoista ulos jääminen olisi melkoinen pettymys. Uran toiseen voittoonkin on hyvät mahdollisuudet. 1 PATE POLLEA viihtyy jatkuvasti kärkisijoilla, vaikkei selvästikään tee starteissa täyttä totta. Ruuna on seurustelijaluonne, minkä vuoksi muita totosijoja on tullut viime starteissa voittoja enemmän. Taija Mäki-Mustapään valmentamat 6 VIVEGA VILTSU ja 2 TUURIN ELLI ovat erittäin epävarmoja, mutta ravia polkiessaan ne olisivat kyllä riittäviä hevosia tähän lähtöön. 7 KRETONKI on napannut tarkkojen taktiikoiden jälkeen kaksi peräkkäistä voittoa, mutta siitä huolimatta ruuna ei ole vaikuttanut vielä ihan niin hyvältä kuin viime kaudella parhaimmillaan. Toki kuntokäyrä osoittaa säännöllisen starttirytmin myötä ylöspäin. 8 POKEN ROOPE ei ole mikään leijona, mutta sijoittuu usein kärjen tuntumaan.

 

Pori lähtö 2                                      A) 1  /  B) 3,2,4,9,8  /  C) 6,5,7

1 HIGHLOVE TECH jäi viimeksi Forssassa ensimmäistä kertaa urallaan ulos kaksarista taivuttuaan johtopaikalta neljänneksi. Ruuna sai pullaavalta kanssakilpailijalta hieman painetta, mikä näkyi lopussa, mutta ei tempo kuitenkaan niin kovaa ollut, että Love Youn poika saisi suorituksestaan puhtaita papereita. Väliajat olivat 14,5-17,0-(19,0)-16,0. Täysin varauksetta Highlove Techiin ei nyt uskalla luottaa, mutta lähdetään kuitenkin siitä, että Harri Koivusen valmennettava palaa takaisin menestyskantaan. Highlove Tech saattaa juosta nytkin keulassa. 3 NORTHERNLIGHT GENIUS ei kirinyt toissakerralla Vermossa aivan joukon hänniltä ollenkaan, mutta niin viimeksi Turussa kuin Vermossa 23. päivä joulukuuta kirivaiheessa on jäänyt kärjen tuntumassa selvästi jossiteltavaa. Ideaalijuoksupaikka olisi Highlove Techin takana 2. sisällä. 2 RIM BAY DUCHESS on kohonnut elämänsä kuntoon. Kauden avauksessaan Turussa Rim Bay Duchess jäi lopulta 2. radalle ilman selkää, mistä hävisi vain keulasta voittaneelle Highlove Techille. Viimeksi Teivossa Esko Vehkaojan valmennettava kiertyi 2. ulkoa kierros ennen maalia johtavan rinnalle, mistä jyräsi ykköseksi. 4 GYRO GEARLOOSE päätti 3-vuotiskautensa marraskuussa Porissa keulavoittoon. Silloin keulapaikka irtosi ilman lähtöön panostamista, sillä ori eteni johtopaikalle 200 juostuna, ja avauspuolikas oli ainoastaan 18,5-vauhtinen. Gyro Gearloose on osoittanut pystyvänsä avaamaan lähtöön satsattaessa todella kovaa, mutta saa sitten nähdä, että millä taktiikalla Joni-Petteri Irri on tässä kauden avauksessa liikkeellä. 9 MOUNTAIN ST LEO aloitti Kari Puosin käsistä lupaavasti kirimällä Forssassa 4. sisältä pirteästi kolmanneksi. Luvassa lienee nytkin säästeliäs reissu, joten totosijan uusiminen ei tulisi yllätyksenä.

Pori lähtö 3                   Troikka       A) 3,4,6  /  B) 1,9,7,2,8 /  C) 5,10

A-ryhmään nostetaan kolme hevosta. 3 DONT SAY NAY tekee jatkuvasti pikkunäppärää työtä, ja hyvältä lähtöpaikalta ravivarma menijä lähtee tavoittelemaan tiukasti uransa avausvoittoa. Viimekertaisessa Seinäjoen kakkossijassaan Dont Say Nay eteni johtopaikalle 400 juostuna. Väliajat olivat 19,0-18,5-(17,0)-18,5. Seppo Markkula ajaisi varmasti mielellään nytkin keulasta. 4 PRETTY PRISCILLA on voltista epävarma kiihdyttäjä, mutta auton takaa reipaskaan avaus ei tulisi yllätyksenä. Suoritukset ovat muutenkin olleet nousujohteisia, joten Dont Say Nayn tavoin uran avausvoitto on tiukasti tähtäimessä. 6 EASTER DREAM oli Suomen debyytissään 2-vuotiaana ennakko-odotuksiin nähden iso pettymys. Ennen starttia taustavoimat nimittäin uskoivat, että Venäjällä mukavasti uransa aloittaneen hevosen pitäisi pystyä täydelläkin matkalla 1.16-alkuiseen tulokseen. Tamma majaili kuitenkin läpi matkan viiden hevosen lähdössä koko ajan selvästi viimeisenä. On mielenkiintoista nähdä, millä tasolla 3-vuotias kauden avauksessaan kilpailee. Kykyjen puolesta tämä lähtö lienee voitettavissa. 1 FROZEN HUNTER kiri uran avauksessaan Forssassa 3. sisältä ihan mukavasti kolmanneksi. Edellisen kanssa samaan kategoriaan kuuluvat kautensa avaavat 9 MAGIC MONROE ja 7 PLASTIC BAG. Näistä Magic Monroe saa tällä kertaa Antti Teivaisen kyytiinsä.

 

Pori lähtö 4                                      A) 1,8,6,2  /  B) 7,5  /  C) 4,3

1 YPÄJÄ LUOTSI ei välttämättä ole puolentoista kuukauden tauolta ihan terävimmillään, mutta mikäli Jouni Miettisen valmennettava kilpailee edes kutakuinkin samassa vireessä kuin viime kauden päätöskilpailuissa, on sillä hyvät saumat otella heti kauden avauskilpailussaan voitosta. 8 EETI on voittanut urallaan lähtöjä kovalla prosentilla, vaikkei taulussa tällä hetkellä voittoja näykään. Ongelmat ovat varjostaneet oriin uraa, mutta nyt alla on taas useampi kilpailu, eikä tällaisen lähdön voittaminen saa tulla kenellekään yllätyksenä. Lahden 75-lähdön kolmossija irtosi jo varsin hyvällä kirillä vain Drakenille sekä Vennelmon Varmalle häviten. 6 YPÄJÄ JALLU voitti viimeksi Vermossa keulasta, joten Antti Tupamäki mielinee nytkin johtopaikalle. Käytännössä vain 5 VIRIORI voi olla esteenä keulaan pääsylle, mikäli Tupamäki keulaan haluaa. 2 OIVA-SOINTU kohdalla heti lähtökiihdytys on kriittinen. Mikäli alussa tulee laukka, menee se myös herkästi pitkäksi. Kunto on kyllä kelpo tolalla. 7 LAYLA oli viimeksi Forssassa selvänä suosikkina selkeä pettymys, sillä neljänneksi taipunut tamma pääsi etenemään suosiolla johtopaikalle jo runsaat 1400 metriä ennen maalia. Layla hävisi muun muassa Oiva-Soinnulle, vaikka tämä lähti liikkeelle 20 metriä Laylan takaa.

 

Pori lähtö 8                                      A) 1,4,2,6  /  B) 8,5,3  /  C) 7

1 KIPINÄ ROLS on esiintynyt kahdessa viime startissa niin vahvasti edukseen, että kohoaa rankingin ykkösnimeksi. Ensiksi Forssassa Kipinä Rols jyräsi ykköseksi johtavan rinnalta. Viimeksi Vermossa Kipinä Rols jäi johtavan rinnalle avauspuolikkaan kohdalla, minkä jälkeen iski tosissaan keulahevosen kimppuun. Turon Innon poika painui kärkeen 24,8-vauhtisen avauskierroksen kohdalla, mutta joutui kalkkiviivoilla päästämään kaksi tasaisemman juoksun saanutta hevosta ohitseen. 4 TOUKO KEVÄTÖN laukkasi Teivon tauoltapaluussa taustalla keskijoukoissa hylkäykseen kierros juostuna, eikä vireestä saanut mitään kuvaa. Tuskinpa Touko Kevätön vielä parhaimmillaan on, mutta se on tähän lähtöön oikein hyvä hevonen. 2 NASKALIN HELMI saa toisen kerran peräkkäin Ari Moilasen ohjiinsa. Viime Forssan kilpailu toi mukavasti kakkossijan. Naskalin Helmi haparoi alussa ja käynnistyi muutenkin oikein verkkaisesti, mutta ehti lopussa taustalta Kipinä Rolsin tuntumaan. 6 TAISTELU JASKA ei ollut vielä Vermossa parhaimmillaan, mutta eiköhän startti vienyt statistiikkaansa kyvykkäämpää menijää eteenpäin. 8 AIKA-VALTTI ja 5 H.V. TUREKS kärkkyvät kuumimpien suosikkien epäonnea.

 

 

VIHJESYSTEEMIT:

 

TOTO65

 

Pieni systeemi                                          Suuri systeemi

 

I 1 He Is Felix (7,6)                                     I 1,7 (6,4)

II 1,3,4,5,6,7,10,11 (8,14)                            II kaikki

III 3 Mr Big Money (1,12)                             III 3 Mr Big Money (1,12)

IV 2 Wood Lane (3,8)                                  IV 2 Wood Lane (3,8)

V 1,3,4,5,6 (10,11)                                      V kaikki

VI 2,6,7 (12,3)                                             VI 2,6,7 (12,3)

120 riviä*0,10 euroa = 12 euroa                  990 riviä*0,10 euroa = 99 euroa

 

TOTO4

 

Pieni systeemi                                          Suuri systeemi

 

I 3 Mr Big Money (1,12)                              I 3 Mr Big Money (1,12)

II 2 Wood Lane (3,8)                                   II 2 Wood Lane (3,8)

III 1,3,4,5,6 (10,11)                                     III kaikki

IV 2,6,7 (12,3)                                            IV 2,6,7,12 (3,5)

15 riviä*0,20 euroa = 3 euroa                       44 riviä*1 euro = 44 euroa

 

PÄIVÄN DUO (Toto65-5 & Toto65-6)

 

Pieni Systeemi                                          Suuri systeemi

 

I 4 Way To Go                                             I 1,3,4,5,6

II 2,6,7                                                       II 2,6,7

3 yhdistelmää                                             15 yhdistelmää

 

TROIKKA (Pori lähtö 3)

 

Pieni systeemi                                          Suuri Systeemi

 

I 3,4,6                                                        I 3,4,6

II 3,4,6                                                       II 1,3,4,6,7,9

III 1,3,4,6,7,9                                              III 1,2,3,4,6,7,8,9

24 yhdistelmää*0,50 euroa = 12 euroa         90 yhdistelmää*2 euroa = 45 euroa

 

TROIKKA (Toto65-2)

 

Pieni systeemi                                          Suuri Systeemi

 

I 6 White Cross Diego                                 I 6 White Cross Diego

II 1,3,7,10,11                                              II 1,3,4,5,7,10,11

III 1,3,4,5,7,10,11                                       III kaikki

30 yhdistelmää*0,50 euroa = 15 euroa         91 yhdistelmää*0,50 euroa = 45,50 euroa

 

TROIKKA (Toto65-6)

 

Pieni systeemi                                          Suuri Systeemi

 

I 2,6,7                                                        I 2,6,7

II 2,6,7                                                       II 2,6,7,12

III 2,6,7,12                                                 III 2,3,5,6,7,8,12

12 yhdistelmää*0,50 euroa = 6 euroa           45 yhdistelmää*1 euro = 45 euroa

 

Vihjeet laati: Jouni Toroska

 

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.