Pelivihjeet: Pori pe 20.8.2021

Lähtö 01

A) 2

B) 3,4,6,5

C) 1

SATAKUNNAN YRITTÄJÄT RY –LÄHTÖ. Perjantai-illan teemana on amerikkalainen ilta, ja kaikki kymmenen totoravilähtöä ovat lyhyen matkan ryhmäajoja. Avauslähdössä (2) KUJANPÄÄN JYRÄYS on sopivassa tehtävässä erittäin vahvasti kiinni keulavoitossa. Toissakertaisessa Jämsän kilpailussaan Kujanpään Jyräys oli johtavan takaa hyvä kakkonen maamme eturivin suomenhevosiin kuuluvien Välkyn Tuiskun sekä Evartin välissä. Kuukausi sitten Mikkelissä Kujanpään Jyräys joutui tyytymään 3. ulkoa kuudenteen sijaan, vaikka kulki ihan ennätysvauhtejaan. Saman tason suoritus riittää kyllä tässä lähdössä. Antti Teivainen on ajanut hevosta aiemminkin, ja luonnollisesti hyvällä menestyksellä. (3) SHEIKKI sijoittui viime vuonna Kuninkuuskilpailun kokonaiskisassa hienosti neljänneksi, mutta tänä vuonna oriin oli tyytyminen seitsemänteen sijaan. Muutenkin tämä kausi on sujunut vähän takkuillen, vaikka Sheikki onkin parantanut ennätystään niin auton takaa kuin myös voltista.  Kujanpään Jyräyksen kukistaminen keulasta on hankalaa, mutta Sheikki on kuitenkin selkeä kakkoshevonen. (4) WAUHTI tähtää johtavan selkään. (6) YPÄJÄ LUOTSI on lähdön nuorin ja kokemattomin, ja ruuna lienee porukan ainoa hevonen, jolla uran parhaat suoritukset ovat vielä edessäpäin. Ypäjä Luotsi jää rankingissa neljänneksi, mutta ihan nappionnistumisella kaksarisijakin voi olla mahdollinen. Viimeistä kauttaan kilpailevat ja hienon uran tehneet (5) A.T. VEETI sekä (1) RAPIN AATOS jäävät vain haastajaosastolle. Varsinkin Rapin Aatoksen kohdalla kaksarisijoitus olisi iso yllätys.

 

Lähtö 02

A) 1,4,9,6

B) 5,8,3

C) 2,7

VERSTAS JUHLAT –LÄHTÖ/MONTÉKYPÄRÄT-OSAKILPAILU. (1) DONATO HYRDEHÖJ on suorittanut alla olevat montéstarttinsa mallikkaasti, ja mikäli viime kilpailuja merkittävästi kokemattomampi ratsastaja saa hevosesta samat tehot irti, on menestystä hyvältä paikalta luvassa. (4) ZULAMIT on hyvä kirihevonen. Pikamatka ei ole missään tapauksessa Zooginin tyttären bravuuri, mutta kunto on kohdallaan ja ratsastaja Suvi Vaittinen on ehdottomasti lähdön parhaimmistoa. (9) WALL STREET COMERY kohdalla pikamatka voidaan sen sijaan laskea eduksi. Ruuna on muutenkin hyvin sarjassa sisällä. Wall Street Comery on kilpaillut urallaan montélähdöissä kolme kertaa ja tuloksena on ollut mukavasti yksi kakkossija sekä kaksi neljättä sijaa. (6) BRAVO SENCELLO on menestynyt Jukka Huuskolan valmennuksesta käsin kärrylähdöissä mainiosti. Uran ensimmäiseen montéstarttiin suoritustasoa on kuitenkin vähän vaikea arvioida. Toki lajia lienee kotioloissa kokeiltu, koskapa ratsailla on valmentajan tytär sekä hevosen hoitaja Heta Huuskola. (5) GENE TOUCH kiri varmaan voittoon Lahden montélähdössä 29. päivä viime kuuta. Kahdessa viime startissa meno on kuitenkin ollut sen verran vaisumpaa, että ruuna lipsahtaa B-ryhmän puolelle. B-ryhmän haastajiin kuuluvat myös (8) CUTTHECRAP ja (3) BADASS, jotka molemmat hyötyvät pikamatkasta.

 

Lähtö 03

A) 7

B) 6,4,5,3,2

C) 1

MIKMAR RAKENNUS OY –LÄHTÖ. (7) POKEN ROOPE kohdalla tämä vuosi on sujunut menestyksekkäästi, sillä kauden kuusitoista kilpailua on tuonut kahdeksan totosijaa – kauden totoprosentti on näin tasan 50. Mikäli kuukauden starttiväli ei vaikuta suoritustasoon negatiivisesti, on Päivi Miettisen valmennettavalla sopivassa tehtävässä hyvät saumat kauden kolmanteen voittoonsa. Kengitysbalanssia on syytä seurata, sillä kenkien riisumisesta on ruunalle ilman muuta apua. Sunnuntaina Kankaanpäässä omistajalleen Tatu Westerlundille ohjastajana uran avausvoiton tuonut (6) AURAUKSEN POIKA kilpailee kelpo vireessä ja otellee ravilla kärkisijoista. (4) VELARS ei ole menestynyt aikoihin, mutta nyt ruunalla on loistotilaisuus palata pitkästä aikaa takaisin totokantaan. Mikäli Velars käynnistyy yhtä reippaasti kuin juhannuksena Kokemäellä ja ravaa koko matkan, voi ruuna keikkua tässä varsin arkisessa lähdössä pikamatkalla kärkikuvioissa alusta loppuun. (5) LARVAN PRAMIA on hieman tasavauhtinen, mutta vastus ei ole sieltä kovimmasta päästä. Tasaisesti suorittava (3) PARENSKI on yksi monesta mahdollisesta. (2) VILLIN VIKSU on tällaiseen lähtöön ihan pääsevä tapaus, mutta hyppy on todella herkässä. (1) CARELEO on saanut viimeksi raveissa rahaa Porissa 27.7.2017. Silloin ori itse asiassa voitti pikamatkan keulasta ennätysajallaan isona yllättäjänä, ja niinkin kova hevonen kuin Niemen Eemil joutui tyytymään tiukassa matsissa kakkossijaan. Nyt kun alla on jälleen vuoden tauko, ja ikääkin on karttunut jo viisitoista vuotta, on huippusuoritukseen enää vaikea uskoa. Careleo putoaa itse asiassa ainoaksi C-hevoseksi, vaikka tuon edellä mainitun Porin voittojuoksun kaltaisena Turon poika olisi tähän tehtävään käytännössä varma voittaja.

 

Lähtö 04

A) 7,3,9,2

B) 1,6,4,8

C) 5

RENTTI-LÄHTÖ. Toto5-peli käynnistyy todella haastavalla pelipähkinällä. (7) CLUB NORD ELIT olkoon ykkösrankkaus, vaikka lähtöpaikka ei tee hommasta ollenkaan yksinkertaista. Vastus on kuitenkin sopiva. Viimeksi Vermossa Club Nord Elit peruutteli avoimessa tammalähdössä kasiradalta porukan hännille, mistä eteni päätöspuolikkaalla sisäkautta mukavasti neljänneksi Ice Winelle, Lady Luckille sekä Dream Girlille häviten. Staro Miami joutui kuitenkin tyytymään lopulta Club Nord Elitin jälkeiseen viidenteen sijaan. Harri Koivusen tallista tulee kaksi vakavaa voitontavoittelijaa. (3) SHADOW OF BRISBANE ei ole enää parhaiden päiviensä vedossa, eikä pikamatkakaan ole tavannut olla ruunan bravuuri. Viimeksi Turussa ruuna teki kuitenkin pikamatkalla ihan kelpo suorituksen, ja lähtöasetelmat ovat tällä kertaa mainiot. (9) NORTH LEXUS on Koivusen tallin toinen valttikortti. Sen kohdalla runsaan kahden kuukauden tauko sekä takarivin lähtöpaikka ovat miinustekijöitä, mutta muuten lähtö on kyllä ruunan tämän kauden suoritustasoon peilaten äärimmäisen sopiva. (2) GRAINFIELD OLIVER ei ole tämän kauden starteissaan säväyttänyt, mutta nyt ruunalla kokeiltaneen keulasta, eikä olisi mikään maailman suurin ihme, vaikka komean voittoprosentin omaava ruuna intoutuisi pikamatkalla keulapaikalta selkeään tasonnostoon. B-ryhmän avaa loistopaikalta matkaan kiihdyttävä (1) GAMBINO DEGATO. Todennäköisin juoksupaikka on ehdottomasti Grainfield Oliverin takana 2. sisällä. (6) SUNBEAM on kilpaillut tänä vuonna pääsääntöisesti montéssa. Toki ruuna voi voittaakin, mutta taktiikka tullee olemaan melko passiivinen. (4) M.T.MASTER DON on nyt aika epäsopivassa sarjassa, eikä juoksukaan tule välttämättä menemään helpoimman kautta. (8) PHARAON FACE on vaihtanut viime startin jälkeen valmentajaa, ja joskus pelkästään maisemanvaihdos voi kohentaa vanhaa hevosta selvästikin. Toki näistä asetelmista voittaminen ei ole helppoa hyvänäkään. Viimeistä kauttaan kilpaileva (5) VICTOR QUO VADIS on jo pidemmän aikaa ollut niin vaisu, että menestys olisi melkoinen jymypaukku.

 

Lähtö 05

A) 6

B) 8,9,7,4,10,11,1,5,2,3

C) –

LOGISTINEN.FI-LÄHTÖ. (6) VIISORI on ehdottomasti illan Toto5-kierroksen todennäköisin voittaja. Viisorilla on allaan oikein täysipainoisia suorituksia. Kahdessa viime kilpailussa keulapaikka on lopulta luovutettu tallikaveri Mitorille, mutta nyt tallikavereita ei ole viivalla, joten keulataktiikka on ilman muuta pikamatkalla tähtäimessä. Normaalina Viisori on johtopaikalta väkisinkin vahvoilla. Lähinnä Viisorin voittoa voisivat kyseenalaistaa (8) BRILJANTTI BUUGI ja (9) SOFIANNA PEE. Briljantti Buugi sijoittui toissakerralla Riihimäellä kolmanneksi samalla ajalla kuin kakkoseksi sijoittunut Viisori. Viisori hyötyy kuitenkin pikamatkasta, ja lähtöasetelmatkin ovat kovasti Viisorin puolella. Viimeksi Jyväskylässä Briljantti Buugi laukkasi Derbyn karsintalähdössä kahdesti, mutta todennäköisesti finaalipaikka olisi jäänyt ravillakin saavuttamatta (kuusi parasta pääsi finaaliin). Sofianna Pee on vauhdikas tamma, jolle pikamatka sopii Viisorin tavoin mainiosti. Sofianna Pee on kuitenkin arvottu takariviin, mikä tekee Viisorin kukistamisesta vaikeaa. Kun kolmas peräkkäinen hylkäys tietäisi kaiken lisäksi koelähtöön joutumista, ei Seppo Markkula välttämättä aja edes kirivaiheessa riskillä. (7) SIIRIN HILLA on starttiraketti, jolle pikamatka on ehdottomasti bravuuri. Päivän vire on arvoitus, mutta mikäli Siirin Hilla onnistuu hankkimaan juoksuasemat Viisorin takaa 2. sisältä, ei kaksarisija saa tulla yllätyksenä. (4) RALLAN SALAMA vaikutti 4- ja 5-vuotiaana oikeinkin lahjakkaalta, mutta sen jälkeen kehityskäyrä ei ole ollut toivotunlaista, ja laukkojakin on tullut paljon. (10) AMORIINI ei ole vielä huippukunnossa. Tamma kärkkyy kuumimpien suosikkien laukkoja, mutta on toki itsekin epävarma.

 

Lähtö 06

A) 4,6,2

B) 9,11,7,3,1,5,8,10

C) –

TAPETIT.FI-LÄHTÖ. (4) VERY GONE FACE kohdalla otteet ovat hieman ailahdelleet, mutta hyvänä päivänään 4-vuotias tamma ottelee ilman muuta voitosta. Varsinkin Vermossa 14.7. Joke Facen tytär esiintyi kovasti edukseen kirimällä 4. ulkoa loistoajalla kolmanneksi vain todella koville Lady Luckille sekä The Next One US:lle häviten. Nämä molemmat olisivat melkoisia suursuosikkeja tähän porukkaan. Taakse jäi muun muassa neljänneksi sijoittunut Ava Di Emelin. (6) INOX RIVER omaa potentiaalia, kunhan asiat loksahtavat täysin kohdalleen.  Tiistaina Teivossa Inox River kiri 5. sisältä loppusuoralla pirteästi kakkoseksi. Tällä kertaa Kari Rosimo ladannee tosissaan lähtöön, eikä olisi mikään ihme, vaikka ruuna onnistuisi hankkimaan jopa asemat keulasta tai 2. sisältä. Loistavan viime kauden tehnyt (2) BWT ELLOSPANK ei ole vielä tämän kauden kolmessa kilpailussaan yltänyt totosijoille, mutta molemmissa montélähdön suorituksissa on ollut paljon hyvääkin, vaikkei ravi ole ollut ihan sataprosenttista. On todella mielenkiintoista nähdä, millä tasolla BWT Ellospank nyt kärrylähdössä kilpailee, kun asetelmatkin ovat mainiot ja ohjastaja huippuluokkaa. Takarivistä matkaan joutuvat (9) FRANCKY DES MOLLES ja (11) TREASURE OF PIRATE toivovat luonnollisesti rajusti ylivauhtista avausta. Kummallakin on tuore näyttö kelpo vireestä. (7) SELANNE oli Forssassa 4. sisältä kohtuullinen, ja eiköhän startti vienyt hevosta eteenpäin. (3) BIRTHDAY CLOUD on aika kankea kiihdyttäjä, mutta puurtaa normaalisti rehdisti maaliin asti. Toto5-revitykseen mahtuvat myös usein raviongelmien kanssa painiva (1) MADAM’S VIGGO BOY sekä loppumetreille lisää puristusta kaipaava (5) ACORN SHELL, joka kokee nyt merkittävän kuskinvahvistuksen.

 

Lähtö 07

A) 1,2,9,4

B) 12,3,11,5,8,10,6,7

C) –

MAALAUSLIIKE TUOMIKOSKI OY –LÄHTÖ. Todella vaikea pelilähtö, jossa mukana ei ole missään tapauksessa yhtään statistia. A-ryhmään nostetaan lopulta neljä hyvältä paikalta liikkeelle lähtevää hevosta. (1) ENJOY PEPPER on niin nopea, että Ari Moilanen päässee valitsemaan ajaako keulasta vai johtavan takaa. Enjoy Pepper on parhaimmillaan nimenomaan pikamatkalla ja on kyllä loistoasetelmista lähdön todennäköisin totohevonen, mutta voittoon asti puristaakseen tammalla on kyllä oltava paras päivänsä. (2) YPÄJÄ LOUVRE ailahtelee jonkin verran. Viimeksi Forssassa ori oli perin saamaton, mutta starttiväli on nyt paljon optimaalisempi. Kuukausi sitten Turussa Ypäjä Louvre oli keulapaikalta kelpo kakkonen. Osakekurssi olisi korkeimmillaan keulapaikalta, mutta pelkästään omin avuin keulapaikka ei ole Enjoy Pepperin rinnalta otettavissa. Pitkältä tauolta palaava (9) GLOBAL VENTURE debytoi Suomessa, ja tämän hetken todellinen suoritustaso selviää vasta startissa. Joka tapauksessa koelähdön olemus oli ihan positiivinen, ja tuurien ollessa kohdallaan juoksu voi mennä ihan nappiinkin. (4) AMBRIEL on ehdottomasti tauluaan paremmassa iskussa. Varsinkin keulapaikalta tamma olisi huippuvaarallinen, mutta ei Ambriel toki lähdön todennäköisin keulahevonen ole. Voi Ambriel silti otella voitosta muunlaisillakin juoksunkuluilla, eikä hevosen mahdollisuuksia tässä lähdössä kannata vähätellä. (12) SAMURAI COMERY on hevosena tähän lähtöön ehdottomasti riittävä, mutta pikamatkan voittaminen piippuhyllyn lähtöpaikalta tämän sarjan lämminverilähdössä ei ole koskaan helppo juttu. (3) PASTORN ei ole menestynyt kahdessa viimeisessään, mutta Loviisan voitto tuli rataennätysajalla. Etukäteisgrafiikan mukaan tällä kertaa napataan kaikki kengät pois. (11) ERNA’S KING on huippukunnossa, mutta lähtöasetelmat ovat haastavat. (5) MR BIG MONEY ei ole missään tapauksessa mielimatkallaan, ja kun alla on kaksi hylkäystäkin, pitää ruunaan suhtautua tällä kertaa vähän varauksella.

 

Lähtö 08

A) 4

B) 2,7,5,3,8,10,6,12,9

C) 1,11

HUHTALA-YHTIÖT –LÄHTÖ. (4) RIM BAY DUCHESS (kuvassa) on siitä hieman hankala arvioitava, että suoritustaso vaihtelee, mutta hyvänä ollessaan tamma on tähän lähtöön vahva voitontavoittelija. Taulussa näkyvä Porin voitto tuli keulapaikalta, ja nappilähdöllä johtopaikka lienee nytkin haettavissa. Etukengätkin on tarkoitus riisua, mikä ei ainakaan vähennä pelillistä mielenkiintoa. Kyseisellä balanssilla Rim Bay Duchess sijoittui huhtikuussa Pilvenmäki Specialin karsintalähdössä kolmanneksi vain EL Houdinille sekä Ray Boylle häviten. (2) JULIUS ARES aloittaa loistopaikalta B-ryhmän. Viimeksi Turussa juoksu ei luontunut, mutta nyt luvassa lienee nappireissu kärjen imussa. (7) ANGEL MARANATA kiri Vermon Toto65-lähdössä säästöreissun jälkeen oikein positiivisesti kolmanneksi. Lähtöpaikka on vähän ulkona, mutta juoksun luontuessa kaikki on ammattikuskin ajaessa mahdollista. (5) LAURENZ VON BENTZ kilpailee ylisarjassa, mutta mikäli reippaasti liikkeelle pääsevä ruuna onnistuu hankkimaan asemat 2. tai 3. sisältä, on totosijaan täydet mahdollisuudet. (3) HOGAN STAR tekee tasaisen varmaa työtä. Viimekertainen Härmän kakkossija tuli keulapaikalta, mutta nyt lähtönopeus tuskin riittää johtopaikan ottamiseen. Muutenkin vastus on viimekertaista kovempi. (8) STEELY STRIDE jätti viimeksi Turussa itsestään sijoitustaan paremman vaikutelman. Tällä kertaa lähtöpaikka on synkkä, mutta ruuna voi kyllä lähiaikoina menestyä – nappituureilla ehkä jo nyt. (10) EMBOSSED LEMON jää takarivistä haastajaosastolle. Toissakertainen Loviisan voitto tuli keulapaikalta tuntuvasti tämänkertaista helpommasta lähdöstä. (6) LAURILA’S GERTRUDE on aika varma suorittaja. Sijoitus on pitkälti juoksunkulusta kiinni.

 

Lähtö 09

A) 9

B) 3,4,11,5,8,1,12,10

C) 6,2

KIINTEISTÖUUDISTUS HUHTAMÄKI OY –LÄHTÖ. Kaarlo Ahokkaan kasvattama hienosukuinen (9) VAPPU-UKKO vaikutti jo uran alkustarteissa 4-vuotiaana lahjakkaalta hevoselta, mutta pitkään Fransin poika meni starteissa käsijarru päällä. Vielä viimevuotisen 5-vuotiskauden päätyttyä voittosummaa ei ollut kertynyt kuin 1 200 euroa, vaikka kilpailuja oli takana jo 21. Tänä vuonna valmentaja Jaakko Santala on kuitenkin löytänyt viisasten kiven ja saanut oriilta käsijarrun pois päältä, ja nyt näyttää oikeasti hyvältä. Alla on uran paras suoritus, ja kehityskäyrä osoittaa tällä hetkellä vahvasti ylöspäin. Vappu-Ukko kohoaa takarivistäkin lähdön ainoaksi A-hevoseksi, vaikkei ole koskaan aiemmin kilpaillut pikamatkalla. Myös B-ryhmän avaavalla (3) METKU MAIKKI on allaan uran toistaiseksi paras suoritus. Mikko Kallin valmennettava siirtyi tiistaina Teivossa tähtijuoksijakerhoon voittaessaan Tammasarjan hyvällä täyden matkan tasoitusajalla 29,2. Ilman Vildellin loppusuoran laukkaa Metku Maikki olisi jäänyt kakkoseksi, mutta se ei tee suoritusta yhtään sen heikommaksi. Metku Maikki oli aiemmin toivottoman hidas avaaja, mutta viime aikoina lähtönopeutta on tullut sen verran lisää, että tamma voi menestyä pikamatkallakin. (4) VIRIN TOIVO täräyttää ravilla heittämällä keulaan ja mikäli vain ravi pysyy kasassa maaliin asti, on Apassin poika tässä mielimatkallaan todennäköinen totohevonen. Kesäkuussa Porissa Virin Toivo sijoittui lyhyessä ryhmässä johtopaikalta kolmanneksi ennätystuloksellaan 27,0. Väliajat olivat 25,5-27,5-25,0. Valeriana ja Varjotuuli kirivät loppusuoralla edelle, mutta vastaavasti muu porukka Kurtakon Huldan ja Vappu Valkian johdolla pysyi selvästi takana. Myös tällä kaudella selvästi kehittynyt (11) VEKTORIN VALO lukeutuu perushevosiin. Jorma Mattilan suojatti kilpailee ennätyskunnossa. (5) KARTOS kohdalla on mielenkiintoista nähdä, veikö pitkästä aikaa tullut ehjä startti hevosta eteenpäin. (8) MYRSKIS on ollut viime starteissa pettymys. Kykyjä pitäisi olla parempaankin. (1) JYLHÄSÄDE taas on viime aikoina osoittanut orastavaa nousuvirettä, joten loistopaikalta totosija ei olisi mikään jymypaukku.

 

Lähtö 10

A) 5

B) 10,11,7,3,9,2,6,1

C) 8,4

ROPO GARDEN OY –LÄHTÖ. (5) NUBIA aloitti tiistaina Teivossa Jouni Miettisen valmennuksesta ja tuloksena oli heti uran ensimmäinen totosija tamman pujotellessa 2. sisältä positiivisesti kolmanneksi samaan kärkirintamaan yhdessä Aura Riverin sekä Xenia Comeryn kanssa. Jo viimeisin kilpailu Markku Niemisen käsistä kertoi kehityskäyrän lähteneen nousuun. Nyt haussa on tiukasti uran ensimmäinen ykkössija, sillä selvästi kovimmat vastustajat (10) MAS FURIOUS ja (11) STRAWBERRY BOY joutuvat lähtemään liikkeelle takarivistä. Nubian tavoin vasta 3-vuotias MAS Furious oli viimeksi Teivossa selvästi tämänkertaista kovemmassa lähdössä positiivinen neljäs. MAS Furious siirtyi 4. sisältä 3. ulos vajaat 900 jäljellä. Kärkikolmikolle Big Apple Delin tytär hävisi selvästi, mutta sijoittui siis neljänneksi. Strawberry Boy palaa kahden kuukauden tauolta ja on siis huonolla lähtöpaikalla, mutta ruuna on nakutellut totosijoja hyvällä prosentilla. Strawberry Boy on osoittanut pystyvänsä kiertelemäänkin. (7) NOTAM LIVE on suorittanut viime starteissaan hyväksyttävästi ja tämän tason lähdössä toinen peräkkäinen totosija on täysin mahdollinen. Seuraavina rankingissa tulevat tasaista työtä tekevä (3) ILONA VON BENTZ sekä tähän porukkaan totosijoja ajatellen ihan kilpailukykyinen, mutta takarivin lähtöpaikasta kärsivä (9) FLYING DIAMOND. (2) SECRET MATIAS hyötyy pikamatkasta ja on mainiolla lähtöpaikalla, mutta viimeisimmästä kunnon suorituksesta on  jo aikaa.

 

TOTO5 (lähdöt 4-8)

Pieni systeemi

I 2,3,7,9 (1,6)

II 6 Viisori (8,9)

III 2,4,6 (9,11)

IV 1,2,4,9 (12,3)

V 4 Rim Bay Duchess (2,7)

48 riviä*0,10 euroa = 4,80 euroa

 

Suuri systeemi

I 1,2,3,4,6,7,8,9 (5)

II 6 Viisori (8,9)

III 1,2,3,4,5,6,7,9,11 (8,10)

IV kaikki

V 4 Rim Bay Duchess (2,7)

864 riviä*0,10 euroa = 86,40 euroa

 

PÄIVÄN DUO (lähdöt 7-8)

Pieni systeemi

I 1,2,4,9

II 4 Rim Bay Duchess

4 yhdistelmää

 

Suuri systeemi

I kaikki

II 4 Rim Bay Duchess

12 yhdistelmää

 

TROIKKA (lähtö 7)

Pieni systeemi

I 1 Enjoy Pepper

II 2,4,9

III kaikki

30 yhdistelmää*0,50 euroa = 15 euroa

 

Suuri systeemi

I 1,2,4,9

II 1,2,4,9

III kaikki

120 yhdistelmää*0,50 euroa = 60 euroa

 

TROIKKA (lähtö 9)

Pieni systeemi

I 9 Vappu-Ukko

II 3,4,11

III 3,4,11

6 yhdistelmää*1 euro = 6 euroa

 

Suuri systeemi

I 9 Vappu-Ukko

II 1,3,4,5,8,11

III 1,3,4,5,8,10,11,12

42 yhdistelmää*1 euro = 42 euroa

 

Vihjeet laati Jouni Toroska

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.