Pelivihjeet: Pori pe 5.3.2021 – Rarity Red varmana

Lähtö 01

A) 7

B) 6,5,3,4,2,1

C) –

FINNTACK-AMATÖÖRISARJA. (7) PÅRS SAMURAJ eteni viimeksi Teivossa taustalla päätössatasella ihan mukavasti kolmanneksi. Ruuna on muutenkin esittänyt sellaisia otteita, että mikäli kilpailukautensa käynnistävä Sara Hautamäki onnistuu luovimaan epävarmalla menijällä ravia, on tämä lähtö voitettavissa. Tosin, edes laukka ei vie välttämättä sopivassa lähdössä menestyshaaveita. (6) VEKTORIN VALO on laukkaillut kahdessa viime startissa hylkäykseen, mutta siitä huolimatta tamma ei ole suomenhevosten alasarjoihin mitenkään erityisen epävarma hevonen. Jorma Mattilan suojatilla on loistosaumat hyvään sijoitukseen. (5) SISSIN SAMPO kulki koelähdössä vauhdikkaasti, mutta starteissa trendi on ollut jostain syystä laskeva. Tässä tehtävässä uran avausvoitto ei tulisi millään lailla yllätyksenä. (3) SYTTYVÄ aloitti uransa Seinäjoella ihan mukavalla kakkossijalla. On kuitenkin syytä noteerata, että Seinäjoen kakkossijan ohjasti urallaan jo yli 1700 voittoa narutellut Hannu Torvinen, kun taas nyt ohjiin nousee uransa ensimmäisen kilpailun ajava Viivi Tuominen. Saa nähdä, saako kokematon ohjastaja hevosesta irti samoja tehoja. Seuraavina rankingissa tulevat Syttyvän vuotta vanhempi isoveli (4) KIPINÖIVÄ, joka palaa tähän kilpailuun noin kolmen kuukauden tauolta sekä uransa kypsässä yhdentoista vuoden iässä aloittava (2) RALLA-KAISA. Ralla-Kaisa ei ottanut koelähdössä erityisemmin vauhtia, mutta se kuitenkin ravasi puhtaasti ja lisäksi ohjastaja Hannu Marttila on tähän tehtävään kokemukseltaan ylivertainen. Marttilalla on moninkertainen määrä niin startteja kuin voittojakin kuin lähdön muilla ohjastajilla yhteensä. (1) VALKEA UNELMA ei ole vielä toistaiseksi esittänyt ihmeitä. Toki alla on nyt taukoa.

 

Lähtö 02

A) 12,7,1,11,5,8,13

B) 10,2,9,14

C) 4,6,3

WINTER MONTÉ MEETING. Montélähtö on poikkeuksellisen haastava pelipähkinä. A-ryhmään päädytään nostamaan lopulta peräti seitsemän hevosta. (12) VISIONNAIRE on kulkenut montélähdöissä hyvin. Viisi kilpailua on tuonut yhden voiton sekä kolme kakkossijaa. Alla olevassa Forssan voittojuoksussa Visionnaire eteni takamatkalta johtopaikalle 1700 metriä ennen maalia ja piti 16-vauhtisella päätöspuolikkaalla mukavasti pintansa ennen Janita Antti-Roikon Daddy Boyta. (7) EXPLOSIVE ELVIS oli kuukausi sitten Vermossa montélähdössä varsin hyvä kakkonen vain Aging Wellille häviten. Sen jälkeiset suoritukset eivät ole olleet yhtä hyviä, mutta Vermon kaltaisella suorituksella otellaan ehdottomasti aivan kärkisijoista. (1) DESTINY LIME laukkasi viimeksi Seinäjoella heti ensimmäisessä kaarteessa hylkäykseen. Kuopiossa tamma roikkui kuitenkin sen verran positiivisesti kärjen tuntumassa, että on loistoasetelmista syytä huomioida ajoissa. (11) LEON on suorittanut vaihtelevasti, mutta pystyy hyvänä päivänään menestymään. Leon nappasi viime vuonna Vermon montélähdöistä yhden kakkos- ja yhden kolmossijan, molemmat Anette Antti-Roikon ratsastamana. (5) AMAZING CRUISE sijoittui viimeksi Seinäjoella kolmanneksi 2./3. sisältä. Lähdön onnistuessa Amazing Cruise voi nytkin keikkua kärkikuvioissa alusta loppuun. (8) HOCUSPOCUS AVENGER suorittaa montédebyyttinsä. Ainakin kärrylähtöjen perusteella Anniina Lindforsin valmennettava kilpailee nousuvireessä. (13) REDHOT TAP DANCER kilpailee ehdottomasti koko lähdön jykevimmässä vireessä. Kysymysmerkkejä kuitenkin riittää, sillä kyseessä on uran ensimmäinen montéstartti ja takamatkaakin on paljon.

 

Lähtö 03

A) 5

B) 1,8,2,4,10,6,3

C) 9,12,11,7

(5) MINI PEPPER spurttasi uran avauskilpailussaan Teivossa 3. sisältä sen verran pirteästi ykköseksi, että kohoaa takamatkasta huolimatta ainoaksi A-hevoseksi. (1) RAWIT on vaikea arvioitava, mutta joka tapauksessa asetelmat ovat mainiot. Ruunan suku on mielenkiintoinen, sillä emä Ballerina Luxx voitti 3-vuotiaana tammojen Kasvattajakruunu-finaalin ennen Amazing Soulia. (8) REAL PROUD paikkasi viimeksi Lahdessa lähtölaukkansa lupaavasti ja nousi vielä neljänneksi. Viimeiset 1500 metriä sujuivat 17,4-vauhdilla. Rasitteena on jälleen viitosradan lähtöpaikka, mutta alun sujuessa nousuvireinen tamma pystyy menestymään. (2) RIM BAY DIVA aloitti uransa jo 2-vuotiaana Kasvattajakruunu-karsinnasta. Tamma väsyi 3. sisältä viimeisen kaarteen lopussa ja putosi lopussa finaalista. Päätöspuolikkaan Rim Bay Diva jaksoi 22,7-vauhdilla. Mythical Lindyn tytär saavutti kuitenkin heti alle 1.20-tuloksen, ja on mielenkiintoista nähdä, onko talvitauon aikana tapahtunut kehitystä. Niin ikään tauolta palaava (4) HAPPY SUMMER JO lähtee metsästämään uran ensimmäistä totosijaansa. Tamma väläytteli viime kaudella muutamaan otteeseen näihin sarjoihin ihan kelpo menoa, vaikkei totoon asti yltänytkään. (10) ILONA VON BENTZ taipui Forssassa 2. ulkoa hännille. Lähtö oli kuitenkin selvästi tämänkertaista kovempi. Ei tamma ihan kuumimpiin suosikkeihin lukeudu, mutta ainakin sijoitus kärjen tuntumassa on mahdollinen.

 

Lähtö 04

A) 3,10,11,7

B) 9,1,4,8,6,5

C) –

Toto5-avauksessa A-ryhmään erottuu neljä hevosta. Ykkössuosikiksi nimetään (3) SIRILIISI. Se joutui tyytymään viimeksi Vermossa johtopaikalta kolmanteen sijaan, eikä ollut aivan yhtä hyvä kuin alla olleissa voitoissaan. Alla oli kuitenkin kolmen viikon starttiväli, joten eiköhän Juhani Inkisen valmennettava ole taas parempi. Alussa on pieni laukkariski, mutta ravilla Siriliisi on lähdön todennäköisin keulahevonen. (10) HYVÄNNÄKÖINEN kilpailee hienossa vireessä. Linkorin tytär ei ole kovinkaan nopea, eikä ravi ole aina oikein kaunistakaan, mutta tammaa jaksaa puurtaa ja on sisukas. Viimekertainen Vermon TalviCupin karsintalähdön voitto tuli johtavan rinnalta. (11) HIPATSU palaa kahden kuukauden tauolta, joten vire on hieman arvoitus. Hyvänä ollessaan Hipatsu kirii onnistuneen selkäjuoksun jälkeen pontevasti. (7) VILLIKUTI on lähdön neljäs A-hevonen. Huippukuntoisena Villikuti olisi ollut ehdottomasti lähdön selkeä ykköshevonen, mutta loukkaantumisen jälkeisten kilpailujen perusteella huippukuntoon on vielä paljon matkaa. Kyseessä on kuitenkin niin kovaluokkainen hevonen, että siihen pitää silti suhtautua vakavasti. (9) KONRAD ei ole varsinaista voittajatyyppiä, mutta viimeksi Forssassa ruuna kamppaili johtopaikalta varsin sisukkaasti voitosta maaliin asti. Tosin, maltillinen tempo ja lyhyt matka olivat Konradin puolella. Väliajat olivat 31,0-33,0-23,5. Mikäli Konradin kilpailumotivaatio on kohdallaan, se pystyy haastamaan suosikitkin. Tasaisesti puurtava (1) H.V. TUREKS tulee sitten rankingissa seuraavana.

 

Lähtö 05

A) 5,6,3,4,2

B) 9,10,8,1

C) 12,11,7

A-ryhmään nostetaan viisi hevosta, joiden keskinäiseen järjestykseen rankkaaminen on ihan arpapeliä. (5) NATASHA LOVE olkoon ykkösrankkaus. Se on kärsinyt viime aikoina tosi huonosta lähtöratatuurista, eikä taulu siksi ole niin hyvässä kunnossa kuin se suoritusten puolesta voisi olla. Viimeksi Seinäjoella Love Youn tytär nousi 5. ulkoa 600 metrin kirillä mukavasti kolmanneksi. Nyt lähtöasetelmat ovat sellaiset, että Natasha Love voi keikkua kärkipään kuvioissa alusta alkaen. (6) TAJS AMBASSADOR ei ole voittanut vielä koskaan urallaan. Ruuna on kuitenkin viime aikoina tehnyt useampia sen verran hyviä suorituksia, että voitonkin luulisi joskus tulevan. Kolmesta viime kilpailusta kahdessa Tajs Ambassador on tsempannut 2. radalta ilman selkää oikein positiivisesti. Teivossa 9. päivä viime kuuta Tajs Ambassador haastoi 2. ulkoa 600 metrin kirillä keulasta päätöspuolikkaan 13-kyytiä lopettaneen Midnight Princen. (3) EMBOSSED LEMON on suorittanut tasaisen positiivisesti. Lähtöasetelmatkin ovat hyvät. Askelten osuessa lankulle Embossed Lemon pääsee ihan vauhdikkaasti matkaan. (4) PROSPECT TAG avasi viimeksi Porissa ensin keulaan, päästi suosikki Marylandin avauspuolikkaan kohdalla eteensä ja punnersi loppusuoralla varmasti edelle. Lähtökiihdytys lienee nytkin ratkaisevassa roolissa. Mikäli Prospect Tag pääsee keulaan tai kärjen taakse, on ruunalla jälleen hyvät menestyssaumat. Toiselle radalle jäädessään homma menisi huomattavasti vaikeammaksi. (2) MARYLAND ei pystynyt siis viimeksi vastaamaan Prospect Tagille, mutta starttiväli on nyt optimaalisempi. Maryland tuskin ottelee keulapaikasta, mutta kakkosradalta on kuitenkin mainio lähteä rakentamaan juoksua. B-ryhmän aloittavat viimeksi Teivossa keulasta voittaneen Midnight Princen taakse 2. sisälle pussiin jäänyt (9) TOO RED FOR YOU sekä viimeksi Vermossa keulapaikalta lopulta yhdeksänneksi taipunut (10) ALWS LAUDATUR.

 

Lähtö 06

A) 3,2,4,8,12,10

B) 1,6,11,9

C) 5,7

Toto5-kohteet ovat poikkeuksellisen tasaisia, ja myös kolmannessa kohteessa suosikin nimeäminen on täyttä lottoa. A-ryhmään kohoaa kaikkiaan kuusi valjakkoa. (3) MAMMOTAR riittää helposti vauhdeiltaan ja on ravivarmakin, mutta loppuun saisi löytyä lisää puristusta. Loistopaikalta Jukka Torvinen pääsee valitsemaan ajaako tammalla keulasta vai selästä. Vaikka puristusta on puuttunut, on tämän lähdön voittaminen täysin mahdollista. (2) TOSI INNOKAS ei sekään ole mikään loppumetrien leijona, mutta Antti Teivainen voi tuoda loppumetreille piristävän vaikutuksen. Mikäli vain Tosi Innokas haluaa, niin se pystyy ottelemaan näistä asetelmista aivan kärkisijoista. (4) DELLING ei ole läheskään yhtä nopea kuin edellä mainitut, mutta ruuna on paljon rehdimpi lopuntulija. Delling käynnisti kautensa Seinäjoella kelpo nelossijalla 2./3. sisältä, ja varmaan startti vei vielä suoritustasoa eteenpäin. (8) VILLITUISKU on menestynyt Heikki Torvisen valmennuksesta mukavasti. Viimekertainen Forssan kolmossija tuli 800 metrin kirillä 2. ulkoa. (12) ERÄSMIES on huonolla lähtöpaikalla, mutta kausi on alkanut positiivisilla suorituksilla. Viimeksi Teivossa Eräsmies kohottautui 2. ulkoa 3. radalle kierros jäljellä, pääsi laskeutumaan 2. radalle ilman selkää 700 jäljellä ja kamppaili lopussa tiukasti voitosta. (10) TUURIN ELLI on toivottoman epävarma ja laukkaa käytännössä aina. Fyysisen kuntonsa puolesta Tuurin Elli pystyisi tällaisen lähdön voittamaan. B-ryhmän käynnistävät tasavauhtinen (1) FRAKKER sekä viime starteissaan hyväksyttävästi suorittanut (6) UNNAN VEITIKKA, joka saattaa olla lievässä nousuvireessä.

 

Lähtö 07

A) 2,12,14

B) 10,6,7,1,3,9,13,11,15,8

C) 4,5

Illan ensimmäinen troikkalähtö on myös ravien urheilullinen herkkupala. Ykkösvihjeeksi kohoaa viime Porin vierailullaan keulapaikalta hallitusti voittanut (2) LEEMARK’S GHOST. Voltin kakkosrata tuo mukanaan lähtölaukan mahdollisuuden, mutta alun sujuessa Leemark’s Ghost voi hyvinkin napata toisen peräkkäisen Porin voittonsa. Keulapaikka lienee nytkin mieluisin vaihtoehto, mutta tarpeen vaatiessa ruunalle sopii selkäjuoksukin. Sen sijaan johtavan rinnalta Leemark’s Ghost ei todennäköisesti pystyisi tämän lähdön voitosta ottelemaan. (12) HE IS FELIX on yhtä Porin floppistarttia lukuun ottamatta tehnyt suoritusvarmaa työtä ja lähtee taas jahtaamaan tosissaan kärkisijoja. Viimeksi Forssassa He Is Felix hyökkäsi selässä 3. ulkoa 800 jäljellä, käänteli vapaalle radalle loppusuoralle tultaessa ja kiri mukavasti ykköseksi. Kolmantena A-ryhmään nostetaan (14) WIDE GAME, johon Antti Teivainen otti tuntumaa Porin 75-lähdössä. Valjakon yhteistyö tuotti tulosta, sillä ylivauhdista hyötynyt Wide Game tykitti lopun 5. ulkoa ylivoimaista kyytiä ja ehti kakkoseksi Mr Big Starin tuntumaan. Keskipitkä matka on Wide Gamelle plussaa, joten Teivainen voi jälleen narutella ruunaa menestyksekkäästi. (10) MORRIS on luokkahevonen, joka selviytyi viime vuonna Derbyn finaaliin. Ori kiertyi Derbyn karsintalähdössä 3. ulkoa johtavan rinnalle kierros juostuna ja oli siitä oikein hyvä kakkonen vain keulasta rehdisti vastanneelle American Herolle häviten. Finaalissa kävi sitten ikävästi, kun Morris laukkasi loppukaarteessa häirittynä ja kaiken lisäksi vielä loukkasi itsensä kyseisessä tilanteessa. Kapasiteettinsa puolesta Morris kuuluisi tietysti heittämällä A-ryhmään ja olisi jopa lähdön suosikki, mutta Kari Savolaisen esillä olleet kommentit ovat kuitenkin olleet sen verran maltillisia, että näistä lähtökohdista Mr Pine Chipin poika jää niukasti B-ryhmän puolelle. (6) FULLHAND COMERY satsaa varmasti juoksulangalta tosissaan starttiin. Mikäli ruuna onnistuisi nappaamaan ensimmäiset keulat, nostaisi se toto-osakkeita tuntuvasti. (7) REHAB jäi viimeksi pussiin, eikä ollut yhtään voittojuoksujaan huonompi. (1) ZIZZY HIGHNESS nappasi viimeksi Teivon 75-lähdöstä 3. sisältä yllätyskakkosen. Lähtö on nyt vieläkin kovempi, mutta joka tapauksessa asetelmat ovat mainiot. (3) DAISY NASH on aloittanut Jouni Kivelän valmennuksesta kolmella hyvällä suorituksella, mukana voitto Porin 75-lähdöstä. Volttilähtö tuo mukanaan lähtölaukan riskin, mutta juoksun luontuessa kovakuntoinen tamma on mahdollinen menestyjä. (9) ITALIANO BOKO jäi viimeksi johtavan rinnalle, mikä oli ruunalle liian vaativa juoksupaikka.

 

Lähtö 08

A) 2,6

B) 1,5,9,7,10,11,4,12

C) 8,3

Toto5-päätöksessä A-ryhmään erottuu kaksi hevosta. (2) RARITY RED (kuvassa) ja (6) MARIA SÅNNA kohtasivat toisensa jo viimeksi Porissa. Silloin Rarity Red kipusi alussa kolmatta rataa hiljalleen eteenpäin, pääsi laskeutumaan 2. radalle ilman selkää 400 juostuna ja painui kärkeen 1500 metriä ennen maalia. Rarity Red ei ollut kuitenkaan parhaimmillaan, vaan laukkasi lyötynä 300 jäljellä. Maria Sånna taas oli hyvä kakkonen 700 metrin kirillä 3. ulkoa. Viime kohtaamisesta huolimatta Rarity Red on vihjaajan suosikki. Kiihdytyksen sujuessa Rarity Redillä on jälleen hyvät mahdollisuudet edetä johtopaikalle, mistä ruuna ei ole normaalina helppo ohitettava. Toki Maria Sånna on kova vastustaja. (1) HOLA ALEJANDRO on arkinen avaaja, eikä sen pitäisi pystyä pitämään johtopaikkaa ykkösradasta sekä Antti Teivaisesta huolimatta. Ykkösradalta luvassa on kuitenkin säästöreissu, minkä jälkeen ruuna kykenee tilaa saadessaan terävään loppukiriin. (5) UNBOUNDED STRIDE on oikein hyvä hevonen näihin lähtöihin, muttei ole vielä parhaimmillaan. Sellaisessa vireessä ruuna kuitenkin on, että juoksun luontuessa sillä on täydet menestyssaumat. Unbounded Stride pystyy avaamaan reippaasti, mutta Mikael Pitkänen ei välttämättä halua panostaa Zola Bokon pojalla lähtöön ihan tosissaan, koska silloin ruunalle voi jäädä vaihde päälle. (9) ILO HANGOVER on aika tarkan juoksun hevonen, mutta onnistuneen juoksun saadessaan tamma pystyy spurttaamaan tulisesti, kuten teki viimekertaisessa Porin kakkossijassaan. Ilo Hangover tykitti nimittäin viimeksi oikein rauhallisen matkavauhdin jälkeen joukon viimeiseltä sijalta viimeiset 400 metriä peräti 09,8-kyytiä. (7) CLAY BRICK on hieman haastavalla paikalla, sillä ruuna ei ole nopea avaaja.

 

Lähtö 09

A) 4,3

B) 9,1,10,12,5,11

C) 2,8,7

Illan toisessa troikkalähdössä A-ryhmään erottuu selvästi kaksi hevosta, joiden uskotaan juoksevan piikki-selkä –asetelmassa. (4) BLUEHILL’S BEAST on statistiikkaansa parempi hevonen ja hakee tiukasti uransa avausvoittoa. Ruunan juoksut eivät ole monessa startissa oikein viimeisen päälle luontuneet. Vermossa 3. päivä viime kuutakin ruunan suoritus oli ehdottomasti viidettä sijaa parempi. Viimeiset 800 metriä sujuivat 14,6-vauhdilla. Viimeksi Lahdessa Bluehill’s Beast laukkasi voltin viitosradalta lähtöön, mutta nousi vielä neljänneksi. Tämä on Bluehill’s Beastin uran ensimmäinen autolähtö, mutta oletuksena on, että ruuna käynnistyy reippaasti. (3) GREAT HURRICANE on lähdön toinen A-hevonen. Se on jo osoittanut pääsevänsä auton takaa mukavasti liikkeelle, joten erittäin todennäköisesti ruuna juoksee joko Bluehill’s Beastin takana tai jopa keulassa. Kauden avauksessaan Teivossa Great Hurricane oli 6. sisältä kohtuullinen paljon tätä kovemmassa lähdössä. Startti vei varmasti eteenpäin, lähtö on siis paljon helpompi, asetelmat ovat mainiot ja kuskikin vahvistuu. Tero E Mäenpään valmennettavalla on siis loistopaikka menestyä. (9) MAGIC MONROE on B-ryhmän ehdoton kärkirankkaus. Se iski viimeksi Porissa johtavan takaa keulaan viimeisen takasuoran lopussa ja kamppaili Laurila’s Imanuelia vastaan niukkaan voittoon. Mikäli A-kaksikko juoksee kuitenkin odotusten mukaisesti piikki-selkä –asetelmassa, ei niiden kukistaminen tule olemaan takarivistä helppoa. (1) PRETTY DEVIL palaa kahden kuukauden tauolta, joten vire on vähän arvoitus. Osakkeita nostaa tuntuvasti, mikäli tamma onnistuu pitämään asemat suosikkien imussa. (10) MOVIE STAR W.F., (12) PROUD ENOUGH, (5) HURRY ja (11) MIDNIGHT MILE huomioidaan suuremman troikkavihjeen kolmosrivillä, mutta ainakin onnistuneen suosikkikaksikon kukistaminen tulisi yllätyksenä.

 

Lähtö 10

A) 5,8

B) 1,7,6,4,3,2

C) –

Perjantai-illan päätöslähdössä A-ryhmään erottuu selkeästi kaksi hevosta. Uransa voitolla aloittanut (5) RAHAMIES epäonnistui viimeksi, muttei ollut missään tapauksessa niin huono kuin lopputulos antaa ymmärtää. Siitäkään huolimatta, että ravi kyllä hajosi selvästi päätöspuolikkaalla. Nyt Kilun Peedron pojalla on taas loistotilaisuus palata takaisin menestyskantaan. (8) NÄRVÄNÄ on toinen tiukka voitontavoittelija. Se aloitti uransa viime perjantaina Seinäjoella keulavoitolla edettyään johtopaikalle 400 metriä juostuna. Päätöspuolikkaan Tuomo Ojanperän suojatti kulki Sirpan Silverin kirittämänä 32,5-vauhdilla. Tuskinpa kotiradan tamma startti kropassa ainakaan huonontaa menoaan. (1) JERMALAN VIHUTAR pääsee aloittamaan uransa niin loistavista alkuasetelmista, että kohoaa sen ansiosta rankingin niukaksi kolmoshevoseksi. (7) ALTA POIS oli viimeksi Forssassa totaalisen riittämätön, mutta lähdön taso on nyt merkittävästi helpompi, ja totosijaan on ravilla täydet mahdollisuudet. Turun neljän hevosen Nuorten Sarjasta arvokkaat kärkisijat vieneet (6) APILAN MUISTO ja (4) TAIKATOIVO tulevat rankingissa seuraavina. Nekin pystyvät ottelemaan suosikkikaksikon jälkeisistä sijoituksista.

 

 

TOTO5 (lähdöt 4-8)

 

Pieni systeemi

I 3,7,10,11 (9,1)

II 2,3,4,5,6 (9,10)

III 2,3,4,8,10,12 (1,6)

IV 2 Leemark’s Ghost (12,14)

V 2 Rarity Red (6,1)

120 riviä*0,10 euroa = 12 euroa

 

Suuri systeemi

I 3,7,9,10,11 (1,4)

II 2,3,4,5,6,9,10 (8,1)

III 1,2,3,4,6,8,10,12 (11,9)

IV 2,12,14 (10,6)

V 2 Rarity Red (6,1)

840 riviä*0,10 euroa = 84 euroa

 

PÄIVÄN DUO (lähdöt 7-8)

 

Pieni systeemi

I 2,12,14

II 2 Rarity Red

3 yhdistelmää

 

Suuri systeemi

I 1,2,3,6,7,9,10,12,14

II 2 Rarity Red

9 yhdistelmää

 

TROIKKA (lähtö 7)

 

Pieni systeemi

I 2 Leemark’s Ghost

II 12,14

III 1,3,6,7,9,10,12,14

14 yhdistelmää*0,50 euroa = 7 euroa

 

Suuri systeemi

I 2 Leemark’s Ghost

II 1,3,6,7,9,10,12,14

III 1,3,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15

88 yhdistelmää*0,50 euroa = 44 euroa

 

TROIKKA (lähtö 9)

 

Pieni systeemi

I 3,4

II 3,4

III 1,9

4 yhdistelmää*1 euro = 4 euroa

 

Suuri systeemi

I 3,4

II 3,4

III 1,5,9,10,11,12

12 yhdistelmää*3 euroa = 36 euroa

 

Vihjeet laati Jouni Toroska

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.