Pelivihjeet: Pori pe 7.5.2021

Lähtö 01

A) 9

B) 7,8,5,6,1

C) 2,4,3

NUORTEN SARJA. Perjantai-illan aloittavassa Nuorten Sarjassa (9) HIPASSI kohoaa selväksi suosikiksi. Jo 4-vuotiaana oikein lahjakkaita otteita esittänyt Apassin poika on aloittanut 5-vuotiskautensa Jussi Suomisen käsiin siirtyneenä kahdella tyylipuhtaalla voitolla. Suoritukset ovat olleet sen verran mallikkaita, että ravilla voittokulku saanee jatkoa. Vihjaajan näkemyksen mukaan kyseessä on koko ravien todennäköisin voittaja. (7) YPÄJÄ NORPPA laukkasi uran viidestä ensimmäisestä kilpailusta kolmessa, mutta sen jälkeen varmistumista tuntuisi selvästi tapahtuneen, sillä laukkoja ei ole enää tullut. Ei ole tosin tullut enää voittojakaan, mutta viidestä viime kilpailusta on kuitenkin tullut hienosti neljä kakkossijaa. (8) TARLING aloitti 5-vuotiskautensa Turussa voitolla, eikä heikkoon viime sijoitukseen kannata tuijottaa, sillä tamma jäi väsyvän selkään, mikä selittää heikon sijoituksen. (5) PATULAINE on kankea kiihdyttäjä, mutta Fransin poika on varsin kehityskelpoinen. Viimeksi Jyväskylässä peli pilaantui Hipassin voittamassa lähdössä ratkaisevan pahaan alkulaukkaan, mutta Patulaine kulki kyllä jatkossa kulisseissa mukavasti. (6) R.R. JYLHÄ on parantanut kauden edetessä kaiken aikaa. Lähtö on nyt kuitenkin selvästi kovempi kuin viimekertaisessa Teivon voittojuoksussa, joten toinen peräkkäinen voitto yllättäisi – totosija kuitenkaan missään tapauksessa ei. (1) FIANNAN HUUMA pyrkii hyödyntämään laatulähdössä mainiot lähtöasetelmansa. Viimeksi Turussa Fiannan Huuma laukkasi lähtösuoralla. Viimeiset 600 metriä Pasi Teinin valmennettava kulki taustalla 33,0-kyytiä.

 

Lähtö 02

A) 6,13,4

B) 8,9,15,12,10,7,11,2

C) 5,14,3,16,1

Aloittelevien lämminveristen lähdössä A-ryhmään nostetaan kolme hevosta. (6) CHARMEUR ORDEN suoritti Forssan koelähtönsä oikein positiivisella tyylillä ja tuli maaliin selvänä ykkösenä. Väliajat olivat 21,5-21,5-(18,0)-16,0. Asetelmat ovat hyvät, ja Ari Moilanen nousee kuskin pukille. (13) COMANCHE XO on aloittanut varsinaisen kilpailu-uransa kypsässä kuuden vuoden iässä, mutta on tehnyt sen mukavilla suorituksilla. Ensiksi Turussa Tapio Romppaisen valmennettava kamppaili johtavan rinnalta rehdisti neljänneksi ja viimeksi Forssassa So Perfectin poika hävisi johtopaikalta vain oikein lahjakkaalle 3-vuotiaalle American Zakkelle, mutta kukisti muun porukan selvästi. (4) MILLION LIGHTYEARS on vielä täysin kääntämätön kortti. Se kulki 2-vuotiskauden marraskuussa suorittamassaan koelähdössä päätöskierroksen 18,9-vauhdilla. Sen jälkeen Million Lightyears on vaihtanut Christa Packalenilta Ville Mäkelän valmennukseen. (8) NUBIA ylsi maanantaina Seinäjoella nappireissulla kärjen tuntumassa neljänneksi. Ei pienikokoinen tamma mitenkään loistanut, mutta nyt sillä on startti alla sekä Antti Teivainen ohjissa. (9) CALLECUSTAA voi olla lähdön jokerikortti. Toki jo 2-vuotiaana suoritetun koelähdön tulos ei riitä vielä mihinkään, mutta ruunan olemus miellytti, joten uran alkua odotetaan mielenkiinnolla. (15) SOME ADOLF on aloittanut uransa kahdella totosijalla. Totoputken jatkuminen ei missään tapauksessa yllättäisi, mutta juoksusta on vaarassa tulla selvästi aiempaa haastavampi.

 

Lähtö 03

A) 3

B) 4,2,5,6,7,1

C) –

(3) HOTLINKI kiersi maanantaina Seinäjoella neljänneksi nousukuntoa osoittaen. Huippukuntoon on vielä matkaa, mutta mikäli ruuna otti startin oikealla tavalla, on tämä lähtö ravilla voitettavissa. Kyseessä on vahva menijä, jolle sopii tarpeen vaatiessa paikka johtavan rinnallakin. (4) MATTILAN MIINA ei ole ollut viime starteissa parhaimmillaan, mutta nyt tammalla on loistosaumat päästä mielipaikalleen keulaan. Vastuskaan ei ole niin kova kuin normaalisti. (2) ANNAN suoritti Turun tauoltapaluussaan vain hyväksyttävästi. Kolmossija tuli kuuden hevosen tynkälähdöstä, ja Annan hävisi lopulta kärkiparille selvästi huolimatta nappireissusta 2. ulkoa. Eiköhän Annan kuitenkin startti kropassa ole nyt parempi, ja Jarmo Saarelan ajokki on yksi lähdön tiukimmista voitontavoittelijoista. (5) RÅGER ja (6) VIESKERIN VIRVA tulevat sitten rankingissa edellisten kannoilla. Molemmat ovat hyviä hevosia, mutta hyvistä suorituksista on jo aikaa. Saa nähdä, vieläkö kaksikko palaa terveydellisten ongelmiensa jälkeen kapasiteettinsa edellyttämälle tasolle. (7) RAPIN AATOS on lähdön paras hevonen, mutta 15-vuotiaan veteraanioriin ura on jo jäähdyttelyvaiheessa. (1) KAINO HELMI sai Villinmiehen Tammakilpailun kakkossijasta sen verran paljon rahaa, että tamma on tällä hetkellä vasta rakennusvaiheessa voittosumman edellyttämiin sarjoihin.

 

Lähtö 04

A) 4,3,7,6,11

B) 5,1,10,9,8,2

C) –

Toto5-pelin avauskohteessa (4) QUESTIONMARK ME nostetaan niukaksi suosikiksi. Ruuna on aika tarkka juoksun onnistumisesta, mutta kunto on kuitenkin sillä tasolla, että Quite Easyn poika ansaitsisi välillä voitonkin. Viimeksi Turussa Questionmark Me kiri 2. sisältä pirteästi kakkoseksi vain tallikaverilleen Callela Einsteinille häviten. Pelisuosikki Bosses Ladyn oli kuitenkin tyytyminen Questionmark Me:n kirin edessä kolmanteen sijaan. (3) REAL RED olisi keulaan päästessään voiton suhteen erittäin vahvoilla. Andree on kuitenkin paljon todennäköisempi keulahevonen, mikä mutkistaa asioita. Toki Real Red on siitä huolimatta sopivassa tehtävässä tiukka voitontavoittelija ja voisi ihan yhtä hyvin tulla rankingissa ykkösenäkin. Sari Orreveteläisen käsistä aloittava (7) SEBASTIAN JOURNEY on ilman muuta tauluaan vaarallisempi. Viime startissaan Lahdessa Sebastian Journey hävisi vain tosi koville Stonecapes Picassolle, Mark Morelle sekä Look Completelle, ja tätä aiemmissa kilpailuissa juoksunkuluissa on ollut paljon epäonnea. Tämän hetken tulosrivi ei tee ruunan suorituksille ollenkaan oikeutta. (6) VIXPRESS LI ei ole tahtonut riittää viime aikoina terävimpään kärkeen, mutta nyt lähtö on tasoltaan varsin sopiva, ja myös lyhyt matka suosii. (11) WALL STREET COMERY piti kuukausi sitten johtopaikalta ykköseksi ennen tallikaveri He Is Iniä. Lähtöpaikka on Wall Street Comerylle iso miinus, sillä ruuna on parhaimmillaan keulapään juoksupaikoilta, ja ihan yhtä hyvin Wall Street Comery olisi voinut jäädä B-ryhmäänkin. (5) CAVALIER BRODDE on laukannut kauden molemmissa kilpailuissa, mutta ruuna on kuitenkin vaikuttanut ainakin hieman viime vuotta paremmalta. (1) ANDREE sijoittui viimeksi Turussa johtopaikalta neljänneksi, ja eiköhän Ilkka Korpi ole pikamatkalla nytkin liikkeellä keulataktiikalla. Myös (10) DUST COLLECTOR mahtuu mukaan suureen Toto4-systeemiin, koska valmentaja Armas Palmroosin tallikommentit 7 oikein –lehdessä ovat sangen positiiviset.

 

Lähtö 05

A) 4,2

B) 9,5,1,3,7,8,12,6

C) 11,10

Suosikkikaksikko erottuu selvästi. (4) GRANDE DRAGON vakuutti viimekertaisessa Kuopion Nuorten Sarjan voitossaan. Le Monteilin tytär hyökkäsi 5. ulkoa kierros juostuna, eteni johtavan rinnalle 700 jäljellä, painui kärkeen 650 jäljellä ja irtosi samassa täysin ylivoimaiseen voittoon hienolla täyden matkan tasoitustuloksella. Tätä edeltänyt Vermon viides sija tuli oikein kovatasoisesta lähdöstä. Mikäli vain uusi kuski onnistuu, on menestystä luvassa. (2) STONECAPES TOPGUN on lähdön toinen A-hevonen. Se kiri Teivon kausiavauksessaan 5. sisältä tilaa saatuaan oikein positiivisesti, kunnes laukkasi päätössatasella edettyään taustalla taisteluun nelossijasta. Stonecapes Topgun oli vielä ennen lähtöä hieman kankean näköinen, joten eiköhän tauon jälkeinen startti vienyt luokkahevosta selvästi eteenpäin. Ready Cashin 4-vuotias poika on oikein kehityskelpoinen. Seuraava kolmen hevosen ryhmä voisi olla rankingissa oikeastaan missä järjestyksessä tahansa. (9) MAGIC MONROE olkoon marginaalinen kolmosrankkaus. Se spurttasi viimeksi Forssassa 3. sisältä loppumetrit selvästi aiempaa terävämmin, ja ainakin ennakkografiikan mukaan tarkoitus on jatkaa viime startin tavoin ilman etukenkiä. (5) KWAKIUTI BOKO oli viimeksi Kouvolassa joukon hänniltä aseeton, mutta tätä edeltäneessä Seinäjoen kisassa tamma hävisi 2. sisältä vain keulasta voittaneelle Lex Nicolakselle. (1) MATAMIXX osallistui viimeksi Pilvenmäki Specialin karsintaan. Asetelmat ovat mainiot, ja tamma on nyt saanut tauon jälkeen kolme starttia kroppaansa. Realistisia totohevosia ovat myös viime starttinsa laukkoihin pilannut (3) ASHLEY MAN sekä välillä väläyttelevä (7) TAJS AMBASSADOR.

 

Lähtö 06

A) 7,10,6

B) 9,3,8,5,2,1,12,11,4

C) –

A-ryhmään erottuu etukäteen hyvin tasavertainen kolmikko, jonka keskinäiseen järjestykseen rankkaaminen ei ole ollenkaan helppo juttu. Ykkösrankkaus olkoon kahdessa viime startissa mukavasti totoon kirinyt (7) HALIA WEB, jonka on tarkoitus jatkaa viime starttien tavoin ilman takakenkiä. Viimeksi Vermossa Halia Web hävisi 3. sisältä loppusuoran mittaisella kirillä vain keulasta voittaneelle En Candy Tillille, joka on aloittanut Iikka Nurmosen käsistä kolmella tyylipuhtaalla voitolla. Sisärataa juokseminen olisi hieman huonolle kaarrejuoksijalle eduksi, joten tällä kertaa paras vaihtoehto lienee keulapaikalle eteneminen. Saa sitten nähdä, onko keulapaikka Halia Webille tarjolla. (10) SPEEDY SCION on aloittanut kautensa kolmella totosijalla. Porin voitot ovat tulleet keulasta sekä pääosin 2. radalta ilman selkää, ja myös Seinäjoen kolmossijassaan ruuna taivalsi 2. rataa ilman vetoapua. (6) SKYFALL SOFIE sijoittui Pilvenmäki Specialin karsintalähdössä neljänneksi. Viimeksi Tammaderbyn karsintalähdössä Skyfall Sofie laukkasi hännillä pahoin ensimmäisessä kaarteessa, mutta kulki kyllä jatkossa mallikkaasti. Viime starteista poiketen nyt on grafiikan mukaan tarkoitus kilpailla kengät jalassa, mikä viimeistään ratkaisi sen, että Skyfall Sofie jäi tasaisessa A-ryhmässä rankingin kolmoseksi. A-kolmikkoa lähtee haastamaan tasainen haastajalauma. (9) MEET ME IN SHADE oli Turussa pitkän taukonsa jälkeen 3. sisältä ihan mukava neljäs, ja startti kropassa tamma voi parantaa selvästikin. (3) ALWS LAUDATUR ei vakuuttanut Turussa 2. sisältä, mutta senkin kohdalla starttiväli on nyt paljon sopivampi. (8) BWT DICTATOR on fyysisesti hyvässä vireessä, mutta vauhtia saisi olla enemmän. Myös (5) SHACKHILLS DESIREE, (2) REVENANT ja (1) LEEMARK’S GIDEON huomioidaan suuressa Toto4-systeemissä.

 

Lähtö 07

A) 5,6,1,3,4

B) 8,12,7,9,2,11

C) –

(5) HIDALGO BOKO on ollut viime starteissaan paljon sijoituksiaan parempi ja hakee nyt kunnon onnistumista. Viimeksi Teivossa piippuhyllyn lähtöpaikka pikamatkalla oli jo etukäteen toivoton, eikä ruuna saanut 6. ulkoa edes rahaa, vaikka tuli uloimpaa oikein positiivisesti perille. Tätä edeltäneessä Vermon kisassa taas Hidalgo Boko jäi ykkösradalta 4. sisälle, mistä ei löytänyt kirivaiheessa hyvätasoisessa lähdössä vapaata väylää. (6) NEO SÅNNA kohdalla juoksu meni viimeksi Forssassa yliraskaaksi, joten lopun väsyminen oli vähintäänkin ymmärrettävää. Kuukauden takainen Porin voitto tuli loppusuoran mittaisella kirillä 2. ulkoa. Mikäli Neo Sånna selvittää kaarteet ravilla, se pystyy juoksun onnistuessa paljoon. Neo Sånna on myös yksi lähdön keulavaihtoehdoista. (1) ZIZZY HIGHNESS on tehnyt luotettavaa työtä laadukkaissa lähdöissä. Viimekertaisessa Porin 75-lähdössäkin Zizzy Highness pinkoi loppusuoraa taustalla mukavasti, vaikkei yltänyt edes rahoille. Tällä kertaa asetelmat ovat sellaiset, ettei edes voitto tulisi yllätyksenä. (3) HADES on oivassa vireessä ja lähtöasetelmatkin ovat hyvät. Myös (4) DAISY NASH lukeutuu A-ryhmään. Se on tehnyt tänä vuonna Jouni Kivelän käsistä viime kerran romahtamista lukuun ottamatta jatkuvasti mukavia suorituksia. Toissakertainen Porin heikko sijoitus johtuu ajovirheestä sekä pussiin juuttumisesta. Daisy Nashin kohdalla tärkeintä on, ettei energisen tamman energisyys mene ylienergian puolelle. (8) JULIENNE CANE on nopea avaaja, ja Tapani Salojensaari voi ihan hyvin satsata lähtöön kasiradaltakin. Lähtöpaikka tuo joka tapauksessa omat haasteensa. (12) FRANCKY DES MOLLES on aika huono kaarrejuoksija, joten myös sen kohdalla asetelmat vaikeuttavat selvästi. (7) CHANGEMAN ei vielä kauden avauksessaan pitkän tauon jälkeen vakuuttanut, mutta saa sitten nähdä kuinka paljon ruuna startti kropassa parantaa, jos vielä kengätkin ennakkoilmoituksen mukaisesti riisutaan.

 

Lähtö 08

A) 7

B) 2,1,6,10,8,5,11,9

C) 4,3,12

Toto5-systeemien tukipilarina toimii päätöskohteen (7) GALILEO WAY, vaikka on kyllä myönnettävä, että lyhyt matka ja seiskaradan lähtöpaikka tuovat omat riskitekijänsä. Pätkänopeus ja rytminvaihtokyky eivät kuitenkaan ole Galileo Wayn parhaita ominaisuuksia. Hevosena ja fyysiseltä vireeltään Galileo Way on kuitenkin tähän tehtävään ehdottomasti riittävä, ja on ruunalla vauhtiakin enemmän kuin moni olettaa. Voi tosin olla, ettei ruunalla uskalla ladata Porin ensimmäiseen kaarteeseen aivan täysillä. Viimeksi Seinäjoella Galileo Way pääsi sujuvasti 2. ulos, mistä eteni ykköseksi 700 metrin kirillä. (2) QUEEN OF THE WORLD käynnistää B-ryhmän. Se pujotteli Jyväskylässä 4. ulkoa mukavasti kolmanneksi, ja tamman kuntokäyrä osoittaa tällä hetkellä ylöspäin. Harri Koivusen tallin kaksikon (1) HEELYS ANDORRA ja (6) PRADA NIGHTS tämän hetken tilanne on hieman arvoitus. Heelys Andorra sijoittui kauden avauksessaan 3. sisältä ihan mukavasti neljänneksi, mutta nyt alla on taas kuukauden starttiväli. Voi tosin olla, että hevosta on hiottu tuona aikana vielä paremmaksi. Joka tapauksessa ykkösradan lähtöpaikka ja pikamatka on Heelys Andorralle optimaalinen yhdistelmä. Prada Nightsin kohdalla tilanne on vieläkin arvoituksellisempi, sillä alla on yli vuoden kilpailutauko, eikä alla olevan koelähdön perusteella pysty tekemään vielä kovinkaan suuria johtopäätöksiä. (10) WHAT’S UP CLOUD oli viimeksi Teivon tauoltapaluussaan huomattavasti sijoitustaan parempi, sillä ruuna menetti pelin väsyvän selässä, mutta kiri vielä sitten taustalla tilaa saatuaan pontevasti. Eturivin hyvältä paikalta What’s Up Cloud olisi ollut tähän tehtävään oikeinkin mielenkiintoinen. Pelihevosia ovat myös (8) NEW SENSATION ja (5) RIM BAY DUCHESS, joilla molemmilla on allaan johtavan takaa tullut kolmossija.

 

Lähtö 09

A) 9,1,16,15,5,10

B) 13,4,2,3,14,8,11,6,12,7

C) –

Illan toinen troikkalähtö vilisee hyväkuntoisia hevosia, mutta valitettavasti vain monen kohdalla laukkariski on todella merkittävä, mikä tekee lähdöstä erittäin vaikeasti arvioitavan. (9) HELMIN HERMANNI laukkasi kauden avauksessaan kahdesti, mutta kulki laukkojen lomassa sen verran lupaavasti, että on nyt startti kropassa ravia kulkiessaan erittäin vaarallinen. (1) HURMAN VIESKER saattaa olla kapasiteetiltaan koko porukan lahjakkain, mutta valitettavasti vain laukka on edelleen todella herkässä. Viimeksi Lahdessa Hurman Viesker laukkasi heti alussa pitkäksi, mutta kauden avanneen Jyväskylän kilpailun neljäs sija kahden laukan rasittamana osoitti vireen olevan kohdallaan. Ravilla Hurman Viesker kyllä pärjää, mutta laukkariski on valtava. (16) ERKKAUS on suorittanut jo pitkään varsin mukavalla tasolla, eikä edes koko porukan kiertäminen yllättäisi lainkaan. Vaikka taulussa on vain yksi laukkamerkintä, on laukkariski Erkkauksen kohdallakin konkreettinen. (15) BEBE ei ole varsinaista voittajatyyppiä, mutta se on nopea sekä ravivarma, ja nämä avut voivat auttaa tässä lähdössä pitkälle. Yksi pelillinen vaihtoehto troikkaan voisikin olla kierrättää Bebeä kakkos- ja kolmosrivillä. (5) VIIMAVIRTA on hyvässä kunnossa, mutta monen muun lähdön perushevosen tavoin laukkariski on merkittävä. Ensimmäinen riskin paikka on heti voltin viitosrata Porin kapealla volttipaikalla. Viimekertaisessa Lahden johtavan takaa tulleessa kolmossijassa voimia jäi vielä varastoonkin. Myös (10) POKEN ROOPE nostetaan mukaan A-ryhmään, vaikka viimekertainen Forssan suoritus jättikin ilmaan kysymysmerkkejä, sillä suoritus oli merkittävästi kahta edellistä kilpailua vaisumpi. (13) TOSI INNOKAS on huumorihevonen, joka pyrkii hyödyntämään suosikkien laukkoja. Mikään kiertelijä Tosi Innokas ei ole. (4) NÄRVÄNÄ on edelleen kunnossa. Vaikka sarjat ovat koventuneet, ei totosija suuremmin yllättäisi. Seuraavana rankingissa tulevat Turussa johtavan takaa kolmanneksi sijoittunut (2) VARJOTUULI sekä vielä torstaina Lappeenrannassa kuntoaan viimeistelevä (3) TULISPA.

 

Lähtö 10

A) 12,2,9

B) 3,4,6,11,7,10,5,1,8

C) –

Tämän perjantai-illan lähdöt ovat harvinaislaatuisen tasaisia, eikä viimeinen lähtö tee sen suhteen poikkeusta. Päinvastoin, lähtö on niin tasainen, että aivan rankingin hännille jäävilläkin on täysin realistiset totosaumat. A-ryhmään nostetaan kolme valjakkoa. (12) STRAWBERRY BOY saa tuntuvana vahvistuksena ohjiinsa Seppo Markkulan ja nousee rankingin ykköseksi synkästä lähtöpaikasta huolimatta. Sen verran rehdisti Strawberry Boy hangoitteli viimeksi Turussa runsaan 800 metrin kirillä 2. ulkoa kovaa Southwind Bokoa vastaan. (2) NORTH SUNNY on todennäköinen keulahevonen. Vaikka North Sunny taipui viimeksi Teivossa Tammasarjassa johtopaikalta kuudenneksi, oli suoritus tähän tehtävään suhteutettuna riittävää tasoa. Vastus oli nimittäin Teivossa oikein laadukas ja tempokin oli läpi matkan reipasta. Väliajat olivat 16,5-16,5-(14,5)-16,5. Kovasukuinen (9) BRIGHT KRONOS on oikein mielenkiintoinen Suomen debytantti. Vastus on sen verran sopiva, että Suomen uran avaamiseen voitolla on täydet mahdollisuudet. (3) LAURILA’S IMANUEL seuraili viimeksi Turussa johtavan takaa kakkoseksi. Samankaltaisella juoksulla totosijat ovat taas haarukassa. (4) COLONIAL AICHA on kilpaillut viime aikoina tätä kovemmissa lähdöissä. (6) FAON DE SUE aloittaa Mia Lammisen käsistä. Takakengät on heti tarkoitus riisua. (11) PLASTIC BAG toivoo ylikovaa matkavauhtia.

 

TOTO5 (lähdöt 4-8)

Pieni systeemi

I 3,4,6,7,11 (5,1)

II 2,4 (9,5)

III 6,7,10 (9,3)

IV 1,3,4,5,6 (8,12)

V 7 Galileo Way (2,1)

150 riviä*0,10 euroa = 15 euroa

 

Suuri systeemi

I 1,3,4,5,6,7,10,11 (9,8)

II 2,4 (9,5)

III 1,2,3,5,6,7,8,9,10 (12,11)

IV 1,3,4,5,6,7,8,12 (9,2)

V 7 Galileo Way (2,1)

1152 riviä*0,10 euroa = 115,20 euroa

 

PÄIVÄN DUO (lähdöt 7-8)

Pieni systeemi

I 1,3,4,5,6

II 7 Galileo Way

5 yhdistelmää

 

Suuri systeemi

I 1,3,4,5,6,7,8,12

II 7 Galileo Way

8 yhdistelmää

 

TROIKKA (lähtö 7)

Pieni systeemi

I 5 Hidalgo Boko

II 1,3,4,6

III 1,3,4,6

12 yhdistelmää*0,50 euroa = 6 euroa

 

Suuri systeemi

I 1,5,6

II 1,3,4,5,6

III 1,3,4,5,6,7,8,12

72 yhdistelmää*0,50 euroa = 36 euroa

 

TROIKKA (lähtö 9)

Pieni systeemi

I 1,5,9,10,16

II 15 Bebe

III 1,5,9,10,16

20 yhdistelmää*0,50 euroa = 10 euroa

 

Suuri systeemi

I 1,9,16

II 1,5,9,10,15,16

III 1,2,3,4,5,9,10,13,15,16

120 yhdistelmää*0,50 euroa = 60 euroa

 

Vihjeet laati Jouni Toroska

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.