Pelivihjeet: Pori su 2.1.2022

Lähtö 01

A) 2,4

B) 1,5,8

C) 6,9,7,3

Porin ravikauden 2022 avauslähdössä suosikkikaksikko erottuu aivan omiin sfääreihinsä. (2) VALTAAJA ja (4) FRAASI muodostivat kaksariparin jo tiistaina Teivossa, kun Valtaaja voitti johtopaikalta hallitusti ja Fraasi oli johtavan takaa selvä kakkonen. Kun kehityskelpoisen 5-vuotiskaksikon pitäisi nyt startti alla olla vieläkin parempi, jää muiden tehtäväksi kärkkyä vain suosikkikaksikon epäonnistumista. (1) AIKA LIEKEISSÄ on siirtynyt tauon aikana Kim Åkerlundin valmennukseen, ja ruuna voi hyvinkin tehdä nyt uransa toistaiseksi parhaan suorituksen. Kovaa suosikkikaksikkoa vastaan on silti varmasti vaikea riittää. Muut B-hevoset ovat Jyväskylän tauoltapaluussaan vaisusti esiintynyt (5) HETVIN KINGI sekä viimekertaisessa Porin nelossijassaan päätöspuolikkaan ainoastaan 50,8-vauhtia jaksanut (8) SMARTI. Smartin etuna on tähän lähtöön hyvä lähtönopeus.

 

Lähtö 02

A) 11,7,1

B) 9,5,2,6,3

C) 8,10,4

WINTER MONTÉ MEETING. (11) QUESTIONMARK ME on kilpaillut urallaan montéssa viidesti, ja aina tuloksena on ollut tyylikäs ykkössija. Ilman muuta totuttuun tapaan Liisa Nummen ratsastama ruuna on tämänkin lähdön selvästi todennäköisin voittaja, mutta ei tehtävä 80 metrin takamatkalta missään tapauksessa helppo ole. Questionmark Me ehti Porissa 14.11. vastaavalta 80 metrin takamatkalta oikein varmaan voittoon, mutta on kuitenkin syytä noteerata, että vastus on nyt pykälää kovempi. Varsinkin 60 metriä Questionmark Me:n edeltä matkaan pääsevä (7) SHACKHILLS THUNDER on tosi kova vastustaja, mikäli asiat menevät sujuvasti. Shackhills Thunder kilpaili vuonna 2021 raviratsastuksessa 13 kertaa statistiikalla 3-6-1. (1) MOUNTAIN ST LEO voitti tiistaina kärrylähdön Teivossa, joten kunto on kohdallaan. Uran ensimmäinen montéstartti Turussa 19.11. päättyi hylkäykseen pitkästä laukasta ruunan laukattua johtavan takaa 700 jäljellä. Suorituksesta jäi kuitenkin sellainen fiilis, että Kari Puosin valmennettavaan on syytä suhtautua näistä asetelmista vakavasti, kun iskukykykin taitaa nyt olla vielä paremmalla mallilla kuin silloin. (9) REDHOT TAP DANCER aloitti taukonsa jälkeen täysipainoisella suorituksella ja olisi sijoittunut keulasta voittaneen Callela Einsteinin takaa kakkoseksi, mikäli olisi päässyt tulemaan lopussa vapaasti. Redhot Tap Dancer aloitti montéuransa vuonna 2021 lupaavilla suorituksilla, sillä maaliskuussa Porissa ruuna nousi vastaavista asetelmista 80 metrin takamatkalta 16,5-tuloksella kolmanneksi, ja toukokuussa Vermossa Jouni Myllyharjun valmennettava tykitti auton takaa pikamatkalla ennätystuloksensa 12,8, mikä ei kuitenkaan sillä kertaa riittänyt kovatasoisessa lähdössä kuin viidenteen sijaan. (5) LOVELY GIRL ja (2) BELODON ovat ihan mukavia montéhevosia, eikä totosija tulisi yllätyksenä. (6) LA MASSE MONETAIRE on tauon jälkeen arvoitus. (3) CASTOR TROY nappasi Kaustisen kakkossijansa tämänkertaista helpommasta lähdöstä. Viimekertainen Porin kärrylähdön suoritus oli oikein vaisu.

 

Lähtö 03

A) 5,8,6,3

B) 4,2

C) 1,7

(5) KRETONKI voitti kaudella 2021 peräti kuusi kertaa, mutta viimeisin voitto on kuitenkin jo niinkin kaukaa kuin Kokemäeltä 22.5.. Sen jälkeen Kretonki on kilpaillut 21 kertaa ilman voittoa. Suoritukset eivät ole kuitenkaan heikentyneet, vaan kehitystä on tapahtunut sarjojen nousun myötä kaiken aikaa. Vaikkei voittoja ole tullutkaan, on Kretonki viihtynyt edelleen usein kärkisijoilla, ja nämä viimeiset 21 kilpailua ovat tuoneet tiliä mukavasti 8 550 euroa. Tiistaina Teivossa Kretonki matkasi 3. sisällä ja tuli lopulta maaliin kolmantena keulasta voittaneen Siriliisin imussa. Tässä tehtävässä Kretonki omaa onnistuessaan täydet saumat voittokantaan paluuseen. (8) VUARAN VIIMA sijoittui viime Porin vierailullaan kakkoseksi, vaikkei missään tapauksessa ollut terävimmillään. Viimeiset 800 metriä sujuivat silloin 28,8-vauhdilla. Maanantaina Seinäjoella 2. ulkoa 700 metriä ennen maalia vapaan radan eteensä saanut Vuaran Viima vaikutti paremmalta, mutta laukkasi 500 jäljellä johtavan rinnalta hylkäykseen. (6) VILLIHAAVE on kehityskelpoinen nuori suomenhevostamma, jonka uran jatkoa seurataan mielenkiinnolla. Tamma on yksi tämän lähdön voittajakandidaateista. Viimekertaisessa Kuopion 75-lähdössä Villihaave nousi 4. sisältä 2. radalle ilman selkää kierros ennen maalia, mutta laukkasi viimeisen takasuoran lopussa kärjen tuntumasta ja putosi taustalle. Myös jatkuvasti tasaisen vahvaa työtä tekevä (3) MASAVESA mahtuu mukaan A-ryhmään. (4) JÄTTIPOTTI PEE kiri keskiviikkona Vermossa lähdön voittaneen Masavesan kanssa samalla ajalla kolmanneksi, mutta nyt Jättipotti Pee lähtee liikkeelle keskiviikosta poiketen 20 metriä Masavesan takaa. (2) SALLI SORJONEN kiri Antti Teivaisen ajamassa Teivon kisassa loppumetrit positiivisesti, mutta viimeksi Seinäjoella suoritus oli taas vaisu.

 

Lähtö 04

A) 7,9

B) 3,2,8,5,1

C) 4,6

Toto5-pelin avauskohteessa kaksi kovaa takamatkalaista erottuu muusta porukasta niin selvästi, että kaikkien muiden voitto tulisi isona yllätyksenä. Voittosummaltaankin täysin omissa lukemissaan olevat (7) T.REX ja (9) SHADOW OF BRISBANE ovat tähän porukkaan hevosina niin ylivertaisia, ettei kaksikon tarvitse olla edes läheskään parhaimmillaan kärkisijat vallatakseen. Vaikka molemmat laitetaan mukaan jo Pieneen Toto5-vihjeriviin, niin T.Rex on kyllä selkeä ykköshevonen, mikäli perjantainen Forssan välistartti ei tuo asiaan muutosta. T.Rex juoksee haavereitta ilman muuta Shadow Of Brisbanen etupuolella, ja sen jälkeen Shadow Of Brisbanen on toki T.Rexiä vaikea kukistaa. (3) JOHNNY FLAME palasi Vermossa pitkältä tauolta. Suoritus oli vaisu, sillä 3. ulkoa 700 metriä ennen maalia kiriin kohonnut ruuna sammui rahataistosta jo 300 jäljellä. Mikäli ruuna otti kuitenkin startin oikealla tavalla, niin suosikkikaksikkoa lukuun ottamatta porukka vaikuttaa sopivalta. (2) FRANCKY DES MOLLES on mukana rahallisesti epäedullisessa sarjassa. Ruuna on kuitenkin paljon tauluaan kovakuntoisempi, ja myös kuski vahvistuu tuntuvasti. Suosikkikaksikon kukistaminen yllättäisi, mutta totosijaan on täydet mahdollisuudet. (8) SUE’S PHOTO on jo pidemmän aikaa vaellellut varjojen mailla, mutta nyt rima on tuntuvasti matalammalla kuin pitkään aikaan.

 

Lähtö 05

A) 5

B) 7,9,10,3,6,4,8,2

C) 1,11

Toto5-vihjesysteemien tukipilarin valinta oli tällä kertaa helppoa. Sen verran hyvä kolmas (5) SHACKHILLS FLASH Vermossa suoraan pitkältä tauolta oli. Starttiväli näkyi lopussa, kun Farfallone ja Solomon Joe punnersivat edelle, mutta suoritus oli kuitenkin olemusta myöten oikein miellyttävä. Väliajat olivat 13,0-15,8-(21,1)-13,4. Kenelläkään eturivin valjakoista tuskin on minkäänlaista halukkuutta lähteä ajamaan Shackhills Flashiä vastaan, ja Jari Kinnusen suojatin keulavoitto on erittäin lähellä. (7) SOME ADOLF avaa sen verran lujaa, että voi täräyttää seiskaradaltakin johtavan selkään, ja ainakin silloin ruunalla olisi loistosaumat kakkossijaan. Porin voitto tuli keulasta, ja viimekertaisessa Turun nelossijassaan Brionin poika kiri loppusuoraa 4. ulkoa oikein positiivisesti. (9) AMONGST STARS kilpaili 3-vuotiskaudellaan viidesti, eikä eksynyt kertaakaan ulos kolmen parhaan joukosta. Pitkän tauon jälkeinen Uumajan kilpailukin toi heti voiton. Lähtöasetelmat ovat kuitenkin sellaiset, että Shackhills Flashillä on oikein vahva etulyöntiasema. (10) GOLDIIVO HOSS aloitti taukonsa jälkeen oikein positiivisella suorituksella ja punnersi Porissa 2. ulkoa 500 metrin kirillä kakkoseksi vain Anna K. Gardenille häviten. On mielenkiintoista nähdä, veikö startti vielä hevosta eteenpäin. Voitto yllättäisi, mutta totosijaan on täydet mahdollisuudet. (3) CRIMINAL ACE suoritti ihan näppärän 3-vuotiskauden ja tulee rankingissa viidentenä. (6) ROBERT ja (4) BEAST ACE kärkkyvät kuumimpien suosikkien epäonnistumista.

 

Lähtö 06

A) 3,1,6

B) 2,8,7,5

C) 4

A-ryhmään erottuu kolme hevosta, joiden keskinäinen rankingjärjestys voisi olla oikeastaan mikä tahansa. (3) HOTLINKI on kolmikosta väkivahvoin, mutta samalla se on myös ehdottomasti epävarmin. Nytkin alla on kaksi hylkäystä pitkästä laukasta. Näitä edeltänyt Porin kolmossija tuli rehdillä suorituksella johtavan rinnalta vain koville Joriinille sekä Enon Vilpille häviten. Seuraaviksi sijoittuivat nytkin vastassa olevat Kruunun Prinssi ja Ypäjä Luotsi. Paikka toisen radan vetojuhtana on ilman muuta todennäköisin, mutta ravilla Hotlinki pystyy siitäkin paljoon. (1) KRUUNUN PRINSSI on nopea ja suoritusvarma hevonen, mutta loppumetreillä saisi olla hieman lisää leijonan luonnetta, minkä vuoksi muita totosijoja tulee nykyään voittoja enemmän. Kruunun Prinssi juossee joko keulassa tai Konradin takana 2. sisällä. Molemmissa vaihtoehdoissa on hyvät ja huonot puolensa. (6) LILY on sitten kolmas kova A-hevonen. Sen viimekertainen Porin vierailu sujui parhaalla mahdollisella tavalla. Lily kohottautui 3. ulkoa Ypäjä Luotsin kantaan 3. radalle viimeisen takasuoran lopussa, suuntasi 4. radalle 300 jäljellä ja eteni lopussa ykköseksi. Juoksunkulun kannalta optimaalinen tilanne olisi, että Hotlinki taivaltaisi 2. rataa ilman selkää ja Lily pääsisi vaanimaan tämän takana 2. ulkona. (2) KONRAD sijoittui Lilyn voittamassa Porin kilpailussa johtopaikalta kakkoseksi ja (8) YPÄJÄ LUOTSI 4. ulkoa runsaan 700 metrin kirillä kolmanneksi. Tämä kaksikko avaa B-ryhmän. Saa nähdä, haluaako Jarmo Saarela ajaa Konradilla mieluummin keulasta vai Kruunun Prinssin takaa 2. sisältä. Ypäjä Luotsin kohdalla sarja on rahallisesti aika epäsopiva, eikä virekään ole nyt aivan tapissaan. (7) TEMENTIKKO oli viimeksi Porissa selvästi parempi kuin edellisiin startteihinsa. Mikäli noususuuntaus vielä jatkuu, voisi Tementikko olla mahdollinen jymy-yllättäjä, kun ruuna on vielä 20 metriä viime kertaa paremmin sarjassa sisälläkin. (5) YPÄJÄ JALLU oli Seinäjoen tauoltapaluussaan 4. sisältä sen verran vaisu, että voittoon on vaikea uskoa.

 

Lähtö 07

A) 2

B) 3,8,4,12,5,10,6,9,7

C) 11,1

Mikäli (2) NU DEL kilpailee tasollaan, on se loistopaikalta ilman muuta tämän lähdön todennäköisin voittaja. Kyseessä on oikein voitokas hevonen, ja näistä asetelmista keulataktiikka lienee selvästi todennäköisin vaihtoehto. Viimekertaiseen heikompaan suoritukseen ei kannata tuijottaa, sillä hevonen osoittautui sairaaksi ja se lääkittiin. (3) ACTIVIST aloittaa haastajien ryhmän. Vaikka ruunan Suomen ura ei ole tuonut vielä totosijoja, ovat suoritukset olleet molemmilla kerroilla ihan positiivisia. Eiköhän Janne Ranta-Krenkun valmentama ruuna jatka edelleen nousuvireessä, ja asetelmatkin ovat nyt selvästi paremmat kuin kahdessa edellisessä kilpailussa. (8) SO LONG SUCKERS tulee edellisen kanssa rankingissa käytännössä täysin tasapäin, mutta Activist tulkoon paremman lähtöpaikkansa myötä rankingissa ensin. So Long Suckersilla on allaan kaksi voittoa, joista Seinäjoen voitto tuli keulasta ja Porin voitto 2. sisältä. (4) HOLA ALEJANDRO osoitti joulukuun starteissaan hyvää virettä. Kahden kakkossijan jälkeen ruuna joutui tyytymään tiistaina Teivossa viidenteen sijaan, koska jäi 3. sisälle pussiin. Juoksun luontuessa Hola Alejandro ottelee kärkisijoista. (12) BURNOUT siirtyi tiistaina Teivossa 5. sisältä 5. ulos 700 jäljellä ja kiri loppusuoralla nousukuntoa osoittaen neljänneksi. Piippuhyllyn paikalta voittoon nouseminen ilman ylivauhtia ei ole kuitenkaan todennäköistä. (5) BIRTHDAY CLOUD jäi maanantaina Seinäjoella 2. ulkoa 600 metrin kirillä kuudenneksi häviten runsaasti keulasta voittaneelle So Long Suckersille. (10) RANCH ROCKY ROAD on vähän etsinyt parasta virettään, mutta parhaimmillaan ollessaan tamma kykenee jonkin verran haalarihommiinkin.

 

Lähtö 08

A) 3,7

B) 4,8,1,11,2,5,10,9

C) 12,6

Vaikka (3) RIVER KING ei voittanut kaudella 2021 kertaakaan, on Mika Taittosen suojatti hyvältä lähtöpaikaltaan selvä suosikki. Kuukausi sitten Vermossa River King jäi reippaassa avauksessa 2. radalle ilman selkää, mistä hiillosti sitten itsensä lopulta keulapaikalle 1500 jäljellä. Loppusuoralla River King väsyi kuudenneksi, mutta ruuna pystyy kyllä parempiinkin suorituksiin, ja lisäksi johtopaikka irronnee nyt selvästi viime kertaa helpommin. (7) HIGHLOVE TECH kohoaa lähdön toiseksi A-hevoseksi. Se aloitti Turussa heti puolen vuoden taukonsa jälkeen tyylikkäästi kirimällä 2. ulkoa runsaan 500 metrin kirillä hallittuun voittoon ennen keulassa juossutta Stoneisle Sandrinea. Viimeksi sujui kuitenkin paljon huonommin, kun 5. ulkoa 700 metriä ennen maalia kiriin lähtenyt ruuna painoi loppusuoralla sisällepäin ja laukkasi rahataistosta ajauduttuaan kanssakilpailijan pyörään. On kuitenkin syytä noteerata, että lähtö oli tämänkertaista kovatasoisempi. Seiskaradalta on omat juoksunkululliset haasteensa, mutta juoksun luontuessa kaikki on mahdollista. (4) WHAT THE HELL ei voinut viimeksi Lahdessa mitään keulasta hallinneelle Pretty Visionille, mutta oli 3. sisältä kelpo kakkonen. Tamma ei ole kapasiteetiltaan kovien A-hevosten veroinen, mutta lähtöasetelmat ovat ihan hyvät. (8) ZEST BOY on menestynyt viime aikoina oikein hyvin, mutta ruuna on kuitenkin hieman tarkan juoksun hevonen ja vieläpä parhaimmillaan sisäratajuoksulla, joten lähtöasetelmat tuovat omat haasteensa. (1) MARIA SÅNNA laukkasi Seinäjoen tauoltapaluussaan heti alussa pitkäksi. Ravilla ykkösradalta on luvassa nappireissu, joten tammalla on mahdollisuutensa. (11) HE’S A HORSE jäi Turun tasokkaassa lähdössä 4. sisälle pussiin. Kunto on edelleen kohdallaan, mutta tietysti lähtöpaikka laskee osakkeita. (2) OUR LEXA kamppaili viimeksi Porissa tiukasti voitosta, mutta lähtö on nyt kovatasoisempi.

 

Lähtö 09

A) 2,10,3,4

B) 7,5,8,6

C) 12,11,1

Vaikka (2) MEGA-KULTA taipui Kuopiossa johtavan takaa 600 jäljellä ja putosi seitsemänneksi, ja ravikin vähän sakkasi, kohoaa Hannu Hietasen suojatti toisen troikkalähdön ykkösrankkaukseksi. On syytä noteerata, että Mega-Kulta palasi Kuopioon pitkältä tauolta, joten oletuksena on, että startti saattoi viedä selvästikin eteenpäin. Lisäksi asetelmat ovat nyt huippuedulliset, ja vastus selvästi Kuopiota helpompi. Ei luotto suoritustasoon täysin varauksetonta ole, mutta ykkösrankkaus kuitenkin. (10) VOITINKO aloitti Porissa neljän kuukauden tauolta heti voitolla. Ruuna lähti etenemään 40 metrin juoksulangalta heti kohti kärkeä ja valtasi johtopaikan itselleen jo vajaat 1500 jäljellä. Sen jälkeen tilanne oli kaiken aikaa hallinnassa. On kuitenkin vähän vaikea sanoa, että kuinka paljon varaa lopulta jäi. Varmasti startti vei eteenpäin, mutta tehtäväkin on nyt tiukempi. Kapasiteetti riittää heittämällä, mutta tämän hetken iskukyky ei siis ole alla olevasta voitosta huolimatta täysin selvillä. Edellisen pikkuveli (3) SIPORINKO on osoittanut uransa alussa hyvää juoksupäätä, sillä menestystä on tullut mukavasti, vaikka ravin kanssa on ollut ongelmia. Kehityspotentiaalia löytyy paljon, kunhan vain ravi saadaan sulavaksi. On mielenkiintoista nähdä, missä vireessä Siporinko palaa kahden ja puolen kuukauden tauolta. (4) VEKTORIN VALO on pilannut viime aikoina jatkuvasti laukkoihin, mutta ravilla tammalla olisi sanansa sanottavana. Alla on kolme peräkkäistä hylkäystä, mutta vuoden vaihtuessa ravikilpailusäännötkin muuttuvat, eikä Vektorin Valo joudu hakemaan kilpailuoikeutta koelähdön kautta. (7) ALIISON on ottanut voittonsa tätä helpommista lähdöistä, eikä aivan mahdu mukaan A-ryhmään, mutta on kuitenkin hyvä haastaja. Kovasukuinen (5) VAITTER aloitti Seinäjoella taukonsa jälkeen uusista käsistä, mutta vireestä ei saanut mitään käsitystä, koska ruuna laukkasi heti alussa pitkäksi. Viimeksi Porissa lähinnä tasaisesti suorittaneet (8) ISOSALON ILO ja (6) AUVILAN AAMOR ovat toisen troikkalähdön muut ”henkihevoset”.

 

Lähtö 10

A) 5,7,4,12

B) 2,3,13,1,14,10,9

C) 6,11,8

Kun uran viisi ensimmäistä kilpailua on tuonut rahaa ainoastaan 100 euroa, voisi yleisesti ottaen ajatella, ettei uran jatkoltakaan kannata paljoa odotella. (5) SULTAN MAHARAJAHin kohdalla asia on kuitenkin toisin, sillä hevosessa on kyllä paljon potentiaalia, kunhan palaset loksahtavat kohdalleen. Sukukin on huippuluokkaa. Viimeksi Jyväskylässä Sultan Maharajah laukkasi heti alussa pitkäksi, mutta tätä edeltäneessä Kaustisen kilpailussa hylkäystuomio tuli vasta maaliintulon jälkeen. Siinä Maharajahin poika paikkasi lähtölaukkansa varsin positiivisesti ja ylitti vielä maalilinjan kuudentena. Ravilla uran avausvoitto on täysin mahdollinen. (7) MIGHTY KISS KISS sijoittui viimeksi Porissa kolmanneksi muuten oikein positiivisella suorituksella, mutta hevonen oli erittäin vino ja vaikeasti ajettavissa. Jos käyttäytyminen on samanlaista kuin viimeksi, niin saa sitten nähdä, että miten uusi kuski tammalla onnistuu. Kykyjensä ja kuntonsa puolesta Le Monteilin tyttärellä on hyvät voittosaumat. (4) RODNEY AX laukkasi uran avauskilpailussaan Turussa johtopaikalta voittonsa 450 jäljellä. Uusi laukka hännillä loppusuoran alussa pilasi sitten pelin lopullisesti. Kari Venäläinen tähdännee ajokillaan nytkin keulapaikalle. (12) PRECIOUS ROCK on nakutellut jo viisi totosijaa putkeen. Viimekertainen loppukiri oli niin näyttävä, että kehitystäkin on selvästi tapahtunut. Neljänkympin pakilta on omat juoksunkululliset haasteensa, mutta mikäli asiat luontuvat sujuvasti, on voittokin mahdollinen. (2) BRILLIANT STRIDE aloitti uransa kohtuullisella suorituksella. On mielenkiintoista nähdä, kuinka paljon startti vei kovasukuista aloittelijaa eteenpäin. (3) IRON HEART aloitti uransa Teivossa 2-vuotiaana kelpo kakkossijalla, sillä ruuna taivalsi viimeiset 1100 metriä 2. rataa ilman selkää. On mielenkiintoista nähdä, kuinka kovaan tulokseen 3-vuotias Winter Harborin poika tässä itseään vanhempien seurassa heti tammikuun alussa pystyy. (13) UNTO MASTERPIECE oli viimeksi Teivossa parempi kuin Turun voittojuoksussaan, joten suunta on oikea. Ruuna on kuitenkin ollut jonkin verran vino, joten kiertäminen 40 metrin takamatkalta ei ole helppoa, mikäli hevonen ei ole nyt suorempi. (1) UP MORE, (14) AMAZING HUNTER, (10) LILY MAY ja (9) PORLA FUTURA ovat päätöslähdön muut B-hevoset. Näidenkään kohdalla totosijaa ei voisi pitää isona yllätyksenä.

 

TOTO5 (lähdöt 4-8)

Pieni systeemi

I 7,9 (3,2)

II 5 Shackhills Flash (7,9)

III 1,3,6 (2,8)

IV 2,3,4,8 (12,5)

V 3,7 (4,8)

48 riviä*0,10 euroa = 4,80 euroa

 

Suuri systeemi

I 7,9 (3,2)

II 5 Shackhills Flash (7,9)

III 1,2,3,6,7,8 (5,4)

IV 2,3,4,5,8,10,12 (6,9)

V 1,2,3,4,5,7,8,9,10,11 (12,6)

840 riviä*0,10 euroa = 84 euroa

 

PÄIVÄN DUO (lähdöt 7-8)

Pieni systeemi

I 2 Nu Del

II 3,7

2 yhdistelmää

 

Suuri systeemi

I 2,3,4,8

II 3,7

8 yhdistelmää

 

TROIKKA (lähtö 7)

Pieni systeemi

I 2 Nu Del

II 3,4,8

III 3,4,5,8,10,12

15 yhdistelmää*0,50 euroa = 7,50 euroa

 

Suuri systeemi

I 2 Nu Del

II 3,4,5,8,10,12

III 3,4,5,6,7,8,9,10,12

48 yhdistelmää*0,50 euroa = 24 euroa

 

TROIKKA (lähtö 9)

Pieni systeemi

I 2 Mega-Kulta

II 3,4,10

III 3,4,5,7,10

12 yhdistelmää*0,50 euroa = 6 euroa

 

Suuri systeemi

I 2 Mega-Kulta

II 3,4,5,7,10

III 3,4,5,6,7,8,10

30 yhdistelmää*0,50 euroa = 15 euroa

 

Vihjeet laati Jouni Toroska

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.