Pelivihjeet sunnuntairaveihin 1.10.

Lähtö 01

A) 3,4,12
B) 6,2,1,11,7
C) 10,8,13,9,5

Sunnuntaipäivän avauslähdössä A-ryhmään kohoaa kolme hevosta, joiden keskinäinen rankingjärjestys voisi olla mikä tahansa. (3) SCROOGE MC TIE olkoon marginaalinen ykkösrankkaus. Uran kolme ensimmäistä kilpailua eivät ole tuoneet vielä menestystä, mutta kahden viime kilpailun perusteella onnistuminen todellakin roikkuu ilmassa. Toissakerralla Vermossa Scrooge Mc Tie pääsi laskeutumaan ensimmäisen kaarteen lopussa johtavan selkään, mutta keulahevonen romahti jo viimeisellä takasuoralla, eikä kirivaihe mennyt jatkossakaan sujuvasti. Ruuna tuli maaliin kärkirintaman takana selvästi voimia tallella. Kirivaiheen onnistuessa Scrooge Mc Tie olisi erittäin todennäköisesti kamppaillut voitosta. Viimeksi Kouvolassa taas 2. sisällä matkannut ruuna laukkasi kärjen takaa viimeisen kaarteen lopussa ja menetti mahdollisuutensa. Nyt kun vielä kuski vahvistuu selvästi, voi uran ensimmäinen onnistuminen olla tosiasia. (4) CASSANDRA ORDEN voi aloittaa uransa heti voitolla. Tamma ”voitti” toukokuisen koelähtönsä johtavan rinnalta. Päätöskierros sujui 17,2-vauhdilla loppua kohden vauhtia selvästi kiihdyttäen. Koelähdöstä on jo aikaa, joten on mielenkiintoista nähdä, mihin suuntaan tamman kehitys on sen jälkeen mennyt. Odotuksissa on joka tapauksessa ilman muuta täysipainoinen suoritus. Takamatkalta matkaan lähtevä (12) ROYAL LUCA on kolmas kova voitontavoittelija. Se aloitti uransa toukokuussa Turussa kakkossijalla ja kulki myös kesäkuisessa Teivon kisassa laukkojensa lomassa mallikkaasti. Ennakkoinfon mukaan kaikki kengät on tällä kertaa tarkoitus riisua. B-ryhmän käynnistävät uransa avaava kovasukuinen (6) PERFECT CIRCLE sekä uransa avauksessa Turussa 2. sisältä kelpo tuloksella neljänneksi sijoittunut (2) STRAWBERRY DAIQUIR.

Lähtö 02

A) 4
B) 1,3,9,7,10,8
C) 11,6,2,5,12

Ravien toisessa lähdössä (4) LEOPOLD on onnistuessaan tukevasti kiinni uransa avausvoitossaan. Kolmevuotias S.J.’s Photon poika on aloittanut kilpailu-uransa lupaavasti. Uransa avauskilpailussaan Turussa Leopold kiri kolmanneksi, vaikka jäi matkalla vetämättömissä selissä varsin toivottomiin asemiin. Vielä 700 metriä ennen maalia Leopold oli kaukana kärjestä kahdeksantena, mutta ori latoi viimeiset 700 metriä ulkoratoja pitkin peräti 13,5-vauhdilla. Forssassa Leopold hyökkäsi 5. ulkoa 700 jäljellä ja oli jo nousemassa mukaan kärkitaistoon laukatessaan loppusuoralle tultaessa. Keskiviikkona Vermossa Pia Räikän valmennettava ajautui takamatkasta huolimatta johtavan rinnalle, mistä kamppaili vahvasti kolmanneksi vain piikki-selkä –asetelmassa juosseille häviten. B-ryhmän avaava (1) OLGA DU RIVE kulki koelähdössä yksinään 19,5-tuloksen. Tyyli oli hieman omintakeinen, mutta vaikutti kuitenkin siltä, että ravin stemmatessa moottorista löytyy vääntöä. (3) VICTORIA’S SECRET oli uran avauksessaan Riihimäellä 2. radalta ilman selkää ihan positiivinen neljäs. Viimekertainen floppistartti uransa ensimmäisen kilpailun ajaneella ohjastajalla lienee paras sivuuttaa kokonaan. (9) WEST SIDE STORY aloitti uransa kakkossijalla, eikä suoritustaso ole sen jälkeen ainakaan heikentynyt. Ruunalla on takamatkaltakin täydet kaksarisaumat. Myös (7) LUWAWU lukeutuu pelihevosiin, vaikka väsyi elokuun Lahden startissaan keskeytyskuntoon. Uran avauskilpailussa kesäkuussa Turussa Luwawu oli kohtalainen viides, muttei kylläkään saanut missään vaiheessa minkäänlaista tuntumaa tototaistoon. (10) MACK COMEBACK jäi viimeksi Porissa pussiin menettäen täydet saumat tototaistoon. Tauon jälkeinen suoritus oli siis lupaava, mutta nyt ohjiin palaa Antti Teivaisen jälkeen amatöörikuski, minkä lisäksi takamatka tuo omat haasteensa.

Lähtö 03

A) 4
B) 5,8,9,7,3,11,2,12,6,1,10
C) –

ALOITTELEVIEN NUORTEN LÄHTÖ. (4) HISSUN URHO on aloittanut uransa kahdella voitolla. Tehtävät ovat olleet sopivia, mutta sellaiselta vaikuttaa tämäkin. Lisäksi neljävuotias Camrin poika on ottanut voittonsa sen verran hallitusti, että eiköhän ori kykene tarvittaessa selvään ennätysparannukseen. (5) KIHASSI ja (8) AISSA ovat laukkailleet paljon, mutta laukkojen lomassa molemmat ovat esittäneet ihan mukavaa potentiaalia. Mikäli laukat eivät pilaa juoksua, ottelevat Kihassi ja Aissa hyvistä sijoituksista. (9) JUSTJOO on napannut kaksi peräkkäistä voittoa. Nyt tehtävä kuitenkin tiukkenee, ja ainakaan onnistunut Hissun Urho ei ole helppo kukistettava. On myös syytä noteerata, että Teivon voittojuoksussa Justjoo lähti matkaan 60 metriä Aissan edeltä, kun nyt kaksikko on samalla paalulla. Toki Justjoo on ilman muuta perushevosia. (7) JAMES aloittaa Hannu Hietasen valmennuksesta, ja odotuksissa on, että neljävuotias Fiilingin poika on kehittynyt taukonsa aikana. James kuuluu ehdottomasti pelihevosiin. Onnistuessaan totosijaa lähtevät jahtaamaan myös tauolta palaava (3) SOHVELI sekä pitkältä takamatkalta liikkeelle lähtevä (11) EKA KÄRKI.

Lähtö 04

A) 11,12,1,4,7,8,5,10
B) 3
C) 2,9,6

Toto4-peli käynnistyy niin kimurantilla kohteella, että A-ryhmään kohoaa peräti kahdeksan hevosta. Rankingin kärkikaksikko on arvottu takarivin huonoille lähtöpaikoille, mikä lisää lähdön tasaisuutta. (11) IES KNIGHTQUEEN on juossut kolmessa viime kilpailussaan johtopaikalla. Näistä on irronnut kaksi voittoa, ja viimeksi Vermossa tamma putosi selvästi tämänkertaista kovemmassa lähdössä kalkkiviivoilla ulos totosta. Vastuksen puolesta porukka on Ies Knightqueenille ilman muuta sopiva. On mielenkiintoista nähdä, miten vähän turhankin energiseltä vaikuttanut tamma käyttäytyy takarivin lähtöpaikalta. (12) ROCK’N ROLL AX epäonnistui viimeksi Vermossa, mutta sen startin saa unohtaa, sillä kaikki meni niin pieleen kuin vain mennä voi. Ennen Vermoa alla oli viiden kilpailun totoputki. Rock’n Roll Ax on osoittanut kykenevänsä haalarihommiin, mutta toki piippuhyllyn lähtöpaikalta on silti ehdottomasti juoksunkulullisia haasteita. (1) BRILLIANT SHADE on tehnyt tällä kaudella pääsääntöisesti oikein positiivisia suorituksia. Lähtöpaikkakin on loistava. (4) MAKE ME STAR on siirtynyt viime startin jälkeen omistajanvaihdoksen myötä Juha Utalalta Marko Vähämaan valmennukseen. Make Me Star on ihan vauhdikas avaaja, ja keulasta tai kärjen takaa sisäradalta tamma voi hyvinkin aloittaa uusista käsistä heti totosijalla. (7) READY FOR TOMORROW on napannut jo kolme peräkkäistä totosijaa. Viimeksi Porissa ruuna tuikkasi lopussa 3. sisältä mukaan kärkirintamaan. Lähtöpaikka huononee viime starteista, mutta juoksun luontuessa kaikki on mahdollista. (8) EMPERE’S BLACK kiertyi viimeksi Porissa 3. ulkoa johtavan rinnalle 1300 jäljellä ja jaksoi kärjen tuntumassa positiivisesti viidenneksi. Ruuna on täysin realistinen menestyjä. A-ryhmään mahtuvat myös viimeksi Porissa sujuvasti 2. ulos päässyt ja siitä loppusuoralla kakkoseksi kirinyt (5) CARBON COMBO sekä uransa molemmat voitot nimenomaan Olli Koivusen ajamana ottanut (10) MADAME SAIGON.

Lähtö 05

A) 9,8,11
B) 2,6,10,13,3,4
C) 1,5,12,7

Toto4-pelin toisessa kohteessa suosikit erottuvat selvästi, mutta jokaisella on kuitenkin omat haasteensa. (9) ISOSALON SE on tähän lähtöön kova hevonen. Ruunan ravi ei aina ole sulavinta mahdollista, mutta ravin stemmatessa menestystä pitäisi kyllä tästä lähdöstä irrota. (8) VARJOSI on pilannut viime juoksunsa jatkuvasti laukkoihin. Laukkariski on nytkin konkreettinen, mutta muuten Varjosi kilpailee niin hurjassa kunnossa, että ravilla se kyllä pärjää. Myös jälleen pitkältä tauolta palaava (11) VOIMA-SIMO mahtuu mukaan A-ryhmään. Toki iskukyky on arvoitus, mutta ainakin helmikuussa Turussa Voima-Simo oli suoraan pitkältä tauolta niin hyvä, että ruunaan pitää suhtautua tällaisessa lähdössä heti vakavasti. Hyvistä asetelmista liikkeelle pääsevä (2) TAKSOMYKKE aloittaa B-ryhmän. Taksomykke on kehittynyt tämän kesän aikana selvästi. Suosikit ovat kuitenkin onnistuessaan kovia. Lisäksi on huomion arvoista, ettei Taksomykke ole voittanut vielä koskaan urallaan. (6) Y.P. SON on suoraan tauoltakin mahdollinen totohevonen, sillä ruuna joutuu pääsääntöisesti kilpailemaan selvästi tätä kovemmissa lähdöissä. Y.P. Son on kankea kiihdyttäjä. (10) POKEN ROOPE kulki viime kaudella hyvin, mutta tänä vuonna samanlaista virettä ei ole löytynyt. Tässä porukassa totosija ei kuitenkaan yllättäisi. (13) KOPSU on kelpo vireessä, mutta kyseessä on huumorihevonen, jonka suoritustaso ei ole tasalaatuinen. Takamatkaakin on ihan riittämiin. Suureen Toto4-systeemiin lisätään vielä ison yllätyksen toivossa ravivarma (3) PALOPÄÄLLIKKÖ sekä (4) SENIKKI, joka puhkaisi 1.30-rajan jo neljävuotiaana kesäkuussa täyden matkan tasoitusajon voittojuoksussaan. Sittemmin nyt kuusivuotiaan tamman kehityskäyrä ei ole kuitenkaan ollut odotetunlainen.

Lähtö 06

A) 4,6,11
B) 8,5,7,10,1,3,2
C) 12,9

LADYLIIGA-LÄHTÖ. A-ryhmään kohoaa kolme valjakkoa, joista jokainen tavoittelee tiukasti voittoa. (4) PORLA FUTURA kohoaa niukaksi ykkösrankiksi siitä syystä, että on erittäin todennäköinen keulahevonen. Tamma on edelleen kelpo vireessä, vaikka totosijoja ei ole nyt tullutkaan. Muut A-hevoset ovat kuitenkin juoksun luontuessa oikein kirivoimaisia, ja rankingin suosikkiasema on erittäin niukka. Peräkkäisinä päivinä kilpaileminenkin aiheuttaa omat kysymysmerkkinsä. Suvi Vaittinen ajoi Porla Futuralla kilpaa Porissa 14.7. ja silloin tamma oli pikamatkalla johtopaikalta hyvä kakkonen voimassa olevalla ennätystuloksellaan. (6) MICO MICK pujotteli viimeksi Teivossa 6. sisältä pirteästi neljänneksi ja ohitti selityksittä 4. sisältä kuudenneksi jääneen Porla Futuran. Mico Mick ei ole täysin suoritusvarma, mutta hyvänä päivänään ruuna on tässä lähdössä hyvän selkäjuoksun jälkeen kirivaiheessa vaikea pysäytettävä. Heidi Vuori ohjastaa Mico Mickiä kilpailutilanteessa ensimmäistä kertaa. (11) OUR LEXA on kirinyt viime starteissaan jatkuvasti oikein positiivisesti. Viimeksi Forssassa Meri Elomaan valmennettava eteni tasokkaassa Toto75-lähdössä sisäkautta mukavasti neljänneksi. Mikäli matkalla pidetään yhtään tempoa, on Our Lexa loppukirissä huippuvaarallinen. Miia Salminen on menestynyt Our Lexalla mainiosti, sillä kauden ainoa voitto on Salmisen käsialaa. Myös Our Lexan viime kauden ainoa totosija tuli Salmisen ohjastamana, kun valjakko sijoittui heinäkuussa Tallinnassa kolmanneksi. (8) DIOR ADDICT ei ole mitenkään nappisarjassa, eikä lähtöpaikkakaan ole kadehdittava. Alla on kuitenkin kelpo kolmas sija, ja lisäksi etuna tähän lähtöön on, että Tiina Routalammi tuntee ajokkinsa läpikotaisin. (5) CAIPIRINHA P.C. on tasainen puurtaja, jolle paikka johtavan rinnallakaan ei olisi välttämättä tässä lähdössä huono vaihtoehto. Seija Myllyharju on menestynyt Caipirinha P.C.:llä hyvin, sillä hän on ohjastanut ruunalla tänä vuonna yhden voiton, kaksi kakkossijaa sekä vielä näiden lisäksi ruunan ennätyksen. Nämä kaikki ovat kuitenkin peräisin montélähdöistä, kärrylähdöissä Seija Myllyharju ajaa nyt ruunaa ensimmäistä kertaa. Laajemmissa peleissä huomioidaan myös Sara Hautamäen ohjastama (7) FEELING GLORY sekä pitkään alle kykyjensä mennyt (10) LUCK’S EQU.

Lähtö 07

A) 11
B) 3,6,8,12,14,7,2,10,13,15,4
C) 16,9,1,5

Porin Toto4-kohteet ovat varsin haastavia. Systeemien tukipilariksi kohoaa päätöskohteen (11) JUSTICE ÅS. Se ei ole missään nimessä parhaimmillaan, ja tekee kaiken lisäksi ehdottomasti parhaat suorituksensa keulasta tai kärjen imusta sisäradalta. Nyt lähtö on kuitenkin tasoltaan ruunalle niin sopiva, että lähdön raharuhtinas kohoaa näistä seikoista huolimatta ainoaksi A-hevoseksi. Ei Justice Åsin kiertämiskykyyn tässäkään lähdössä voi aukottomasti luottaa, mutta mikäli vain ruunan motivaatio on yhtään kohdallaan, niin on porukka kyllä todella passeli. Alla olevassa Vermon tasokkaassa lähdössä Justice Ås seuraili ihan mukavasti muiden mukana. Mikäli Justice Ås ei voita, niin lähtö on ympäripyöreä. Monella osallistujalla on tässä täysin realistiset menestyssaumat. (3) ZEST BOY aloittaa B-ryhmän. Vaikka taulussa ei näy tällä hetkellä yhtään totosijaa, kilpailee ruuna edelleen positiivisessa vireessä. Viimeksi Porissa Whodouthinkuare, Leemark’s Ghost, Phantom Opera ja Brolle F. olivat vain yksinkertaisesti parempia, mutta ne ovat kovakuntoisia hevosia. (6) SUEJEDI jäi Teivon tauoltapaluussaan yhdeksänneksi. Oli suorituksessa silti positiivisiakin elementtejä. Mikäli Suejedi otti startin oikealla tavalla, on se juoksun onnistuessa hyvinkin realistinen menestyjä. (8) EXPLOSIVE SECRET kohdalla kirivaihe meni viimeksi Teivossa vihkoon, kun Jarmo Saarela eksyi päätöspuolikkaalla pois vetävältä sisäradalta. Heikkoon sijoitukseen ei siten kannata tuijottaa, sillä hevonen oli täysin normaali. Ohjastaja vaihtuu nyt selvästi kokemattomampaan, mutta Explosive Secretin kauden ainoa voitto on nimenomaan Matti Lammelan käsialaa. (12) REDHOT TAP DANCER ja (14) LINDY POPPINS palaavat tauolta, joten molemmat ovat vaikeita arvioitavia. Hevosina ne ovat joka tapauksessa tähän lähtöön ilman muuta riittäviä. (7) WALL IN CARLINA ja (2) MAMI CHULO ovat nopeita avaajia, eikä olisi mikään ihme, vaikka ne keikkuisivat kärkikuvioissa alusta loppuun. (10) RASKOLNIKOV FRIDO on aikansa Kriterium-voittaja, mutta tämän kauden suoritukset ovat olleet toistaiseksi mitäänsanomattomia. (13) WAY TO GO palaa kahden kuukauden tauolta, ja kun vielä valmentaja jatkaa ruunan ohjissa, niin tuskinpa mitään huippusuoritusta tullaan heti näkemään. Ei totosija tässä lähdössä silti mikään varsinainen yllätys olisi.

Lähtö 08

A) 15
B) 9,8,6,10,14,12,13,7,3,1,4
C) 11,5,16,2

SEASONS MONTÉ CUP. Montélähdössä suosikiksi on helppo nostaa 40 metrin takamatkasta huolimatta (15) COLD PLAYER. Sen verran vakuuttavaan voittoon Eevamaija Ramirezin ohjastama ruuna viime Porin raveissa sooloili. (9) DODII on mielenkiintoinen montédebytantti, kun vastuskaan ei ole kovinta mahdollista tasoa. Martta Smura on ohjastanut tällä kaudella hyvällä statistiikalla, sillä 23 starttia on tuonut kuusi voittoa, kolme kakkossijaa sekä yhden kolmossijan. (8) FINGERBORG oli viimeksi Jyväskylässä mukana tämänkertaista kovemmassa lähdössä. Lisäksi ruuna sai kahden kuukauden tauolta startin kroppaansa. Fingerborg on kaiken ollessa kohdallaan oikein kirivoimainen hevonen. (6) EXPENSIVE EVERWOOD on kilpaillut raviratsastuksessa toistaiseksi vasta kerran. Kankaanpään paikallisraveissa 22. päivä heinäkuuta Expensive Everwood sijoittui Saludadorin jälkeen kakkoseksi. (10) DYBALA on kilpaillut montéssa tänä vuonna Porissa 9. päivä toukokuuta. Dybala sijoittui kakkoseksi, vaikka väsyi kirivaiheessa selvästi. Tuolloin kilpailtiin kuitenkin keskipitkällä matkalla, ja tämä puoli kierrosta lyhyempi matka sopinee paremmin. (14) UNBOUNDED STRIDE aloitti montéuransa ihan mukavasti sijoittumalla viimeksi Porissa aivan totosijojen tuntumassa neljänneksi. Kaksarisijoitus ei olisi minkäänlainen yllätys. Myös kaikki tämän sekä viime kauden totosijansa raviratsastuksesta ottanut (12) STARLET CLOUD lukeutuu pelihevosiin.

Lähtö 09

A) 10,5
B) 3,4,11,2,12,8,9
C) 7,1,6

Päivän toisessa troikkalähdössä A-ryhmään nostetaan kaksi hevosta. (10) CALLA HAT TRICK kohdalla kiihdytysvaihe on kriittisin kohta. Mikäli ruuna selviytyy matkaan normaalisti muiden mukana, on siltä lupa odottaa menestystä. Kyseessä on vauhtikestävä hevonen, joka jaksaa tehdä haalarihommiakin. Viime Porin raveissa Calla Hat Trick eteni johtopaikalle avauspuolikkaan kohdalla ja voitti täysin eleettömästi. Varaa jäi vielä selvästi. (5) STOCKS AX on lähdön toinen A-hevonen. Se ei ole vielä urallaan voittanut, mutta kuusi kilpailua on tuonut kolme kakkossijaa sekä kolme nelossijaa. Calla Hat Trickin tavoin Stocks Ax on vauhtikestävä hevonen, joka ei moiti mitään juoksupaikkaa. Paikka johtavan rinnallakin sopii vahvalle menijälle hyvin. Kun vielä kengätkin on tarkoitus riisua, lähtee Stocks Ax jahtaamaan tosissaan uransa ensimmäistä voittoa. Tuskinpa vajaan kahden kuukauden starttivälistä tarvitsee olla sen enempää huolissaan. Myös B-ryhmään jää ihan hyviä haastajia. (3) MAYBE BLACK sijoittui kuukausi sitten Turussa 2. ulkoa 500 metrin kirillä kolmanneksi, vaikka painoi kirivaiheessa rajusti sisällepäin, mikä vei tehoja. Todennäköisesti viime startin jälkeen on tehty pieniä huoltotoimenpiteitä, ja eiköhän ruuna ole nyt selvästi suorempi. (4) STINA LADAY paikkasi viimeksi pahan lähtösuoran laukkansa ihan mukavasti. Tamma on syytä huomioida ajoissa. (11) THE BOSS BABY kilpailee totoputkessa. Viimeksi Porissa The Boss Baby haastoi 2. ulkoa 300 metrin kirillä keulasta voittaneen BWT Iron Manin. Vaikka kaikki alla olevat totosijat ovat tulleet takarivistä, niin ei se todellakaan mikään etu ole, että ruuna on jälleen arvottu takariviin. (2) ATHLETIC ACE ei saanut viimeksi 5. sisältä mahdollisuutta. Voimia jäi paljon varastoon. Lähtö on nyt selvästi kovempi, mutta toisaalta asetelmat ovat mainiot. (12) HEYBOBAREBOB on Turun 3.9. startin perusteella Maybe Blackin ja The Boss Babyn kanssa tasavertainen. Lähtöpaikka laskee kuitenkin osakkeita. (8) IGNACIO on kyvykäs, mutta oikukas ja onnistumisia tulee harvoin.

Lähtö 10

A) 4,3,14
B) 12,6,10,1,11,15,5,7,9
C) 13,8,2

Päivän päätöslähdössä A-kolmikko erottuu selvästi, mutta toki suosikkikolmikollakin on omat riskitekijänsä. (4) MAININKI kohoaa alla olevan Porin suorituksensa ansiosta suosikiksi. Maininki sijoittui toissakerralla Teivossa hienosti kakkoseksi, mutta viimekertainen Porin suoritus oli vieläkin parempi, vaikkei sijoitus sitä kerrokaan. Maininki laukkasi lähtösuoralla ja vielä uudelleen 600 metriä ennen maalia edettyään jo kärkirintaman kantaan. Laukoista huolimatta Maininki kiri vielä maaliin kolmantena, mutta lopulta tamma tuli hylätyksi alun pitkästä laukasta. Viime suoritus oli ehdottomasti uran toistaiseksi kovin. Mikäli Maininki kykenee nyt samanlaiseen suoritukseen ilman laukkoja, on uran avausvoitto vahvasti hyppysissä. Myös (3) SUIVISKA hakee tosissaan uransa avausvoittoa. Tamma ei taida olla mikään viimeisen päälle voittajaluonne, mutta kuntonsa puolesta Suiviska riittää ehdottomasti tässä lähdössä aivan kärkeen. (14) PALANTERI on koko lähdön kovakuntoisin, mutta se lähtee kuitenkin liikkeelle 40 metriä edellä mainitun kaksikon takaa. Niinpä ruuna jää rankingissa niukasti kolmanneksi. Palanterin kohdalla laukan uhkakin on konkreettinen. Viimeksi Turussa Palanteri laukkasi Nuorten Sarjassa heti alussa ratkaisevan pahoin. Tätä edeltäneessä Kokemäen kisassa taas Palanteri kamppaili johtavan rinnalta tiukasti kärkisijoista laukatessaan loppusuoran alussa. B-ryhmä on sitten keskenään todella tasainen, ja laukoillakin voi olla tässä lähdössä iso rooli. (12) NÄRVÄNÄ ailahtelee ja on todella epävarmakin, mutta kapasiteetiltaan tamma on kyllä tähän lähtöön kilpailukykyinen. (6) LIISI KÄRKI laukkasi viimeksi Porissa kahdesti. Ravilla tamman pitäisi kyllä pystyä parantamaan normaalioloissa tasoitusennätystään. (10) METKUPOIKA ei viimeksi Porissa vakuuttanut, mutta josko startti terävöittäisi. (1) LOUKON MISSI pääsee matkaan loistavista asetelmista. Tamma on nakutellut parhaimmillaan 1.34-alkuisia tuloksia. (11) EKA EKO taipui viimeksi kirivaiheessa, mutta startti saattoi tehdä hyvää. (15) SEEKERIN AUROORA tavoittelee ravilla näistäkin asetelmista tosissaan kauden ensimmäistä totosijansa, mutta laukkariski on valtava.

TOTO4 (lähdöt 4-7)

Pieni systeemi
I 1,4,5,7,8,10,11,12 (3,2)
II 8,9,11 (2,6)
III 4,6,11 (8,5)
IV 11 Justice Ås (3,6)
72 riviä*0,20 euroa = 14,40 euroa

Suuri systeemi
I 1,4,5,7,8,10,11,12 (3,2)
II 2,3,4,6,8,9,10,11,13 (1,5)
III 4,5,6,7,8,10,11 (1,3)
IV 11 Justice Ås (3,6)
504 riviä*0,20 euroa = 100,80 euroa

PÄIVÄN DUO (lähdöt 6-7)

Pieni systeemi
I 4,6,11
II 11 Justice Ås
3 yhdistelmää

Suuri systeemi
I 4,5,6,7,8,10,11
II 11 Justice Ås
7 yhdistelmää

TROIKKA (lähtö 7)

Pieni systeemi
I 11 Justice Ås
II 2,3,6,7,8,12,14
III 2,3,6,7,8,12,14
42 yhdistelmää*0,50 euroa = 21 euroa

Suuri systeemi
I 11 Justice Ås
II 2,3,4,6,7,8,10,12,13,14,15
III 2,3,4,6,7,8,10,12,13,14,15
110 yhdistelmää*0,50 euroa = 55 euroa

TROIKKA (lähtö 9)

Pieni systeemi
I 5,10
II 5,10
III 2,3,4,8,11,12
12 yhdistelmää*0,50 euroa = 6 euroa

Suuri systeemi
I 5,10
II 2,3,4,5,8,10,11,12
III 2,3,4,5,8,9,10,11,12
98 yhdistelmää*0,50 euroa = 49 euroa

Vihjeet laati Jouni Toroska

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.