Pelivihjeet tiistairavit 9.5.

Lähtö 01

A) 2,3,1,7
B) 4,15,13,6,11,9,10,5,14,16,8,12
C) –

Tiistai-illan ravit käynnistyvät lämminveristen alokassarjalla, ja siinä A-ryhmään erottuu selvästi neljä hevosta. Mikäli voittaja löytyy tämän nelikon ulkopuolelta, niin puhutaan ilman muuta yllätyksestä. Sen sijaan suosikkinelikon voimasuhteiden arvioiminen ei ole helppoa. (2) HAGA’S COMACCHIO olkoon ykkösrankkaus, koska ori olisi sijoittunut joulukuussa Turussa kakkoseksi ilman lopun laukkaansa. Myös muita suosikkeja vanhempi ikä on laskettava tässä kohtaa plussaksi. (3) ART FLOWER on lähdön ainoa kolmevuotias. On vaikea arvioida minkälaiseen tulokseen tamma tässä uran avauksessaan pystyy, mutta Enjoy Lavecin tytär oli kyllä lokakuussa suorittamassaan koelähdössä juoksijan oloinen. Vielä koelähdössä Art Flower oli Joni-Petteri Irrin valmennuksessa, mutta on sittemmin siirtynyt Markku Niemisen treeniin. (1) MAS GOES ON kohdalla tyyli ei ollut helmikuisessa koelähdössä täysin priimaa. Kesäbalanssi voi kuitenkin sopia talvibalanssia paremmin, ja onhan ruuna myös voinut kolmen kuukauden aikana kehittyä. Lähtö vaikuttaa muutenkin uran avausstartiksi sopivalta, ja myös lähtöasetelmat ovat mainiot. (7) BONDHEMS VICI on lähdön neljäs vakava voitontavoittelija. Koelähdön suoritus oli vielä hieman tasainen, mutta joka tapauksessa osaavista käsistä tuleva ruuna pääsee aloittamaan uransa sopivasta tehtävästä. Koska muu porukka ei ole uransa kilpailuissa vielä suuremmin säväyttänyt, kohoaa uransa aloittava (4) LAURILA’S KALYPSO B-ryhmän kärkinimeksi, vaikka ei sekään vielä koelähdössä esittänyt ihmeitä. Koelähdöstä on kuitenkin vierähtänyt jo lähes kolme kuukautta. (15) PRIMUS QUO VADIS on yltänyt kerran urallaan kakkoseksi, mutta muuten menestys on ollut pääosin kovin vaisua.

Lähtö 02

A) 4,8
B) 5,6,7
C) 2,1,3

SEASONS MONTÉ CUP. Montélähdössä suosikkikaksikko erottuu selvästi muun ryhmän yläpuolelle, mutta on ihan makuasia, että kumman suosikkikaksikosta rankkaa ykköseksi. Kyseessä on käytännössä tasavahvat voitontavoittelijat. (4) KNOWS ARES olkoon marginaalinen ykkösrankkaus, koska raviratsastuksessa viihtyvällä ruunalla on allaan uran toistaiseksi kovin kärrylähdön suoritus. Knows Ares on kilpaillut urallaan montéssa yhdeksän kertaa, mistä saldona on neljä voittoa ja yksi kakkossija sekä 8250 euron tienestit. (8) COLD PLAYER on toinen kova suosikki. Se aloitti montéuransa kahdella voitolla ja sijoittui viimeksi Forssassa kakkoseksi. Cold Player kukisti viimeksi Forssassa kuudenneksi jääneen Knows Aresin, mutta on kuitenkin syytä noteerata, että paalulta matkaan lähtenyt Cold Player juoksi keulassa, kun taas Knows Ares lähti liikkeelle 20 metrin takamatkalta ja taivalsi kaiken lisäksi toista rataa ilman selkää. (5) DYBALA kokeili montéa jo viime vuoden lokakuussa kahdesti, mutta laukkasi molemmilla kerroilla. Quite Easyn poika on kuitenkin sen jälkeen hieman kehittynyt, joten montéosaaminenkin on voinut kohentua. Alla olevassa Vermon kisassa Dybala oli kelpo neljäs 900 metrin kirillä 4. ulkoa. (6) FINGERBORG ailahtelee. Parhaimmillaan ollessaan ruuna voisi onnistuessaan haastaa kovat suosikitkin, mutta tuskinpa vire suoraan sairaustauolta on heti huipussaan. Mobiilihepan tallikommenttienkin mukaan alla on vain hiljaisia hiittejä. (7) GRACE SCION ei ole esittänyt viime starteissa ihmeitä, mutta tamma jätetään B-ryhmään siltä varalta, että suosikit sattuisivat epäonnistumaan. Paalun kolmikon menestyminen on ainakin etukäteen todella tiukassa.

Lähtö 03

A) 9,10,6,2,7
B) 12,1,8,3,4,11
C) –

3-V. PORI ENERGIA LIIGA III. Kolmevuotiaiden lämminveritammojen lähdössä voimasuhteiden arvioiminen on aika vaikeaa, sillä moni vasta aloittaa uransa. Niin tekee myös rankingin ykkösnimeksi kohoava (9) BID ON PRINCESS. Knows Nothingin tytär kulki jo kaksivuotiaana syyskuussa koelähdön läpi 22,5-vauhdilla, eikä olisi mikään ihme, vaikka se pystyisi heti uran avauksessa mallikkaaseen suoritukseen. Tapio Perttusen tallikuntokin on kohdallaan. (10) FORTNITE on aloittanut uransa lupaavasti, ja mikäli luonteikas tamma keskittyy oikeisiin asioihin, voi se nousta takamatkaltakin aivan kärkeen. (6) ÖNAS SANDY olisi sijoittunut uransa avauskilpailussa Turussa kakkoseksi ilman loppukaarteen laukkaansa. Kenneth Danielsen tuo Poriin kaksi uransa avaavaa kolmevuotiasta tammaa; (2) MISS VILMA ja (7) INEVITABLE. Molemmat nostetaan mukaan A-ryhmään. Miss Vilma suoritti koelähtönsä jo kaksivuotiaana, joten nykyvireen arvioiminen on puhdasta arvailua. Inevitablella sen sijaan on alla tuore koelähtö, missä Lexus Fontin tytär ylitti maalilinjan neljäntenä. Päätöspuolikkaan läpi matkan sisärataa taivaltanut tamma kulki 17,9-vauhtia. Antti Teivainen ottaa nyt tamman ohjat. (12) NELLY MODEL kamppaili Jyväskylässä johtopaikalta ykköseksi, mutta putoaa silti B-ryhmän puolelle, koska vastus on nyt kovempi, ja lisäksi asetelmat ovat merkittävästi haastavammat. Viimeksihän Nelly Model pääsi matkaan paalun ykkösradalta.

Lähtö 04

A) 9,8,11,14,6,4,5
B) 12,10,7,2
C) 13,3,1

Toto5-pelin avauskohteessa vihjesysteemeihin laitetaan eniten merkkejä. A-ryhmään nostetaan peräti seitsemän valjakkoa, jotka kaikki mahtuvat pieneen systeemiin, ja suureen systeemiin revitetään yksitoista rastia. (9) PATE POLLEA aloittaa rankingin. Kyseessä on vahva puurtaja, joka kilpailee jälleen hyvässä vireessä. Alla oleva Vermon kakkossija tuli 900 metrin kirillä 2. ulkoa. Pate Pollean selässä vaanineen Qepe Pointin kiri oli kuitenkin loppusuoralla liikaa. Mikäli laukat eivät sotke juoksua, olisi ulos totosijoilta jääminen yllätys. On kuitenkin huomattava, että vaikka Pate Pollealla on urallaan paljon voittoja, niin se on aika seurallista tyyppiä, ja mielellään hengailee kaverin rinnalla. (8) RIVALTTI ei vakuuttanut Porissa 21.4., missä majaili kaiken aikaa aivan hännillä. Sen sijaan viimeksi Teivossa oli aivan toinen ääni kellossa. Vaikka Rivaltti laukkasi heti lähdössä, niin se nousi vielä komeasti kakkoseksi vain Ksarille häviten. Viimeiset kaksi kierrosta Rivaltti kulki 27,1-vauhdilla. (11) N.P. ONNI taipui kauden avauksessaan Satakunta Seniorissa keulapaikalta kahdeksanneksi, mutta neljävuotiskautensa riemukkaasti Satakunta-ajon voittoon päättänyt ruuna on oikein kyvykäs viisivuotias, jonka jatkoa odotetaan suurella mielenkiinnolla. (14) BONUS DIAMANT tekee jatkuvasti sen verran positiivisia suorituksia, että ansaitsisi joskus voitonkin. Laukatkin ovat viime aikoina selvästi vähentyneet. (6) HYMYNVÄLKE ei ole ennakkokommenttien mukaan pitkän taukonsa jälkeen heti läheskään parhaimmillaan, mutta kyseessä on niin hyvä hevonen, että siihen pitää silti suhtautua vakavasti. (4) VAPASSI kulki Härmässä lähtölaukkansa jälkeen viimeiset 1200 metriä 27,0-vauhdilla. Ylivieskan kolmossija tuli keulasta, ja keulajuoksu on nytkin todennäköisin vaihtoehto. Myös viimeksi Forssassa pirteästi voittoon kirinyt (5) NOSTE mahtuu mukaan A-ryhmään. Revitysmerkkejä suureen Toto5-vihjesystemiin ovat Antti Teivaisella vahvistuva (12) HORNNES TORE, vielä parasta virettään hakeva (10) MERRAN JYSKE, toivottoman epävarma (7) SUVIMYRSKY RAM sekä hitaasti käynnistyvä (2) STEFFE.

Lähtö 05

A) 4
B) 6,7,10,2,9,5,3
C) 8,1

Illan Toto5-kierrokselta löytyy kolme selkeää varmaehdokasta. Yksi niistä on toisen kohteen (4) MR BIG MONEY. Vaikka Mia Lammisen valmennettava ei ole vielä tänä vuonna voittanut, on se jälleen kerran kohonnut hienoon vireeseen. Mr Big Money on keskittynyt viime aikoina pelkästään kovatasoisiin Toto75-lähtöihin, missä on esiintynyt jatkuvasti edukseen. Toissakerralla Forssassa Mr Pine Chipin poika hävisi keulasta vain nappireissun saaneelle Yolo Savoylle. Sunnuntaina Vermossa Mr Big Money kiri Global Bewaren voittamassa pitkän matkan lähdössä hyvin viidenneksi. Mr Big Moneyn keulavoitto on ehdottomasti se, mistä pitää lähteä liikkeelle. Näin lyhyt starttiväli Vermon pitkän matkan kilpailun jälkeen mietityttää kuitenkin hieman, ja siksi tässä kohteessa lähdetään varmistuslinjalle, kun muitakin varmaehdokkaita on tarjolla. Haastajaosasto on leveä ja tasainen. (6) FULL PICTURE olkoon B-ryhmän niukka kärkirankkaus, vaikka tämän kauden viisi kilpailua eivät ole tuoneet vielä parhaimmillaan kuin kolme kuudetta sijaa. Full Picture on kuitenkin tällaisiin lähtöihin kovakapasiteettinen hevonen, ja eiköhän huippuvirekin ala starttien myötä lähestyä. Kyllä Full Picture viimeksi Forssassakin puursi kirinsä oikein positiivisesti, vaikkei totosijoista otellutkaan. (7) AMBROSIOUS on kohonnut varsin hyvään vireeseen. Alla olevaan Seinäjoen heikkoon sijoitukseen ei kannata tuijottaa, sillä ruuna jäi Toto75-lähdössä 3. sisältä väsyvän selkään, mihin paloi vähintään rahasija. (10) VINCI POWER on edelleen kunnossa, vaikkei ole viime starteissa menestynyt. Se on kilpaillut jatkuvasti kovissa Toto75-lähdöissä, ja monesti juoksunkulut eivät ole oikein onnistuneet. Mikäli Mr Big Money saa vetää keulassa sopuisasti, niin toki asetelmat ovat haastavat, mutta mikäli alussa tulee kilvanajoa juoksupaikoista, niin osakkeet nousevat radikaalisti. (2) TRUE VISION voi nopeana avaajana saada nappireissun. Jos vielä kengätkin ennakkoinfon mukaisesti riisutaan, ei tamman mahdollisuuksia näistä asetelmista kannata vähätellä. (9) JIMPETO JOY toivoo ylivauhtista juoksua, jolloin sen kirikyky pääsisi oikeuksiinsa. (5) BRILLIANT STRIDE päätti neljävuotiskautensa komeasti Kasvattajakruunu-finaalin voittoon jykevällä kirillä kaukaa 5. ulkoa. Keulassa juossut Magic Madonna joutui kalkkiviivoilla antautumaan. Maharajahin tytär on mielenkiintoinen seurattava, mutta voi olla, ettei tamma ole suoraan tauolta parhaimmillaan. Myös parhaimmillaan avoimissa tammalähdöissä menestynyt (3) LA CERISE mahtuu mukaan revitykseen.

Lähtö 06

A) 2
B) 5,3,8,10,12,11,4
C) 6,7,1,9

Pieni Toto5-vihjesysteemi sisältää kaksi varmaa, ja näistä ensimmäinen on kolmannen kohteen (2) LISTAS MINTTU. Tammalla oli tauon aikana isoja terveysongelmia, joiden aiheuttajaa edelleen selvitellään, mutta ainakin viimekertaisen Lahden suorituksen perusteella Zola Bokon tytär on palannut entiselleen. Listas Minttu painui kärkeen ensimmäiseen kaarteeseen mentäessä, tyytyi Business Schoolin selkään 1500 metriä ennen maalia ja seuraili Business Schoolin vanavedessä selväksi kakkoseksi. Mikäli Listas Minttu otti startin oikealla tavalla, on se ravia kulkiessaan vaikea kukistettava. (5) GOT TO GOO romahti ennen taukoaan Turussa keskeytyskuntoon. Veriarvoista löytyi kuitenkin vähän sanomista, mikä lienee pääsyy tuohon romahtamiseen. Mikäli Got to Goo suorittaa samalla tasolla kuin alkukauden parhaissa starteissa, niin se kyllä ottelee ilman muuta kärkisijoista. Kengätkin on tarkoitus riisua. (3) MY MATCH on taivaltanut molemmissa tauon jälkeisissä kilpailuissa valtaosan matkasta 2. rataa ilman selkää, mikä ei missään tapauksessa ole sille optimaalinen juoksupaikka. Suotuisammalla juoksunkululla My Match pystyy menestymään. (8) SWAN ORDEN on nopea avaaja, jolla Miia Salminen ladannee kasiradaltakin lähtöön. Niinpä tamman kannalta paljon ratkeaa heti ensimmäisellä puolikkaalla. Kunto on kyllä kohdallaan. Myös (10) AMILLE ANNABEL lukeutuu perushevosiin, vaikka väsyi viimeksi Tammaderbyn karsinnassa johtavan takaa viimeiseksi. (12) INGELA K. kohdalla lähtöpaikka laskee niin paljon osakkeita, että tamma jää suuressakin Toto5-systeemissä vain ensimmäiseksi varahevoseksi. (11) TRIX FOR FREE kilpailee nousuvireessä, muttei ole vielä kuumimpia suosikkeja. (4) WHAT A FEELING voi osallistua ilman kenkiä vahvasti alkukiihdytykseen.

Lähtö 07

A) 8
B) 7,4,10,1,2,16,9,14,13,11,3,6,5,15,12
C) –

Toto5-systeemien läpivarmaksi valitaan neljännen kohteen (8) SIPORINKO, joka samalla toimii luottohevosena niin troikassa kuin päivän duossakin. Siporinko aloitti kautensa Teivossa pitkän tauon jälkeen lupaavasti. Suvukas ruuna eteni 60 metrin takamatkasta huolimatta pienehkössä lähdössä johtopaikalle jo 1400 metriä ennen maalia ja oli siitä positiivinen kakkonen, vaikka selässä liftannut Ilon Muisto ohi spurttasikin. Oletuksena tietysti on, että pitkän tauon jälkeinen kilpailu vei Siporin poikaa vielä eteenpäin. Eiköhän Jussi Miettinen lähde taas ajamaan suoraviivaisesti eteenpäin, eikä edes keulapaikalle etenemistä voi pitää yllätyksenä. Joka tapauksessa Siporinko päässee nopeasti mukaan kärkikuvioihin. Siporinko on tähän lähtöön oikein selvä ykköshevonen, ja kun vastaavasti haastajaosasto on keskenään äärimmäisen tasainen, oli Siporinko luonnollinen valinta vihjesysteemien kivijalaksi. Mikäli Siporinko ei voita, on lähtö siis todella ympäripyöreä. Laukatkin voivat näytellä isoa roolia. (7) MAMMOTAR jaksoi Forssassa 3. sisältä kolmanneksi, vaikka alla oli kahden vuoden tauko, eikä pitkä matkakaan kyllä lähtökohtaisesti ole tamman bravuuri. (4) LUONNON PERINTÖ laukkaa lähestulkoon aina, mutta toissakertainen Vermon kakkossija osoitti, että ravilla tamma pystyisi tässä paljoon. (10) FIDELIINA suoritti Vermossa täysin hyväksyttävän tauoltapaluun ja on sen perusteella tähän lähtöön perushevosia. Turussa tauolta startin kroppaansa saanut (1) MAININKI sekä uusista käsistä pitkän tauon jälkeen aloittava (2) VALKEA UNELMA pääsevät liikkeelle loistoasetelmista. (16) ILON MUISTO spurttasi Teivossa 2. sisältä varmasti ohi kakkoseksi sijoittuneen Siporinkon. On kuitenkin huomattava, että silloin Ilon Muisto lähti liikkeelle 20 metriä Siporinkin edeltä, kun taas nyt Siporinko lähtee liikkeelle 20 metriä Ilon Muiston edeltä. Ilon Muisto kilpailee edelleen nousuvireessä, ja sillä on hyvät vauhtivarat, mutta ei tehtävä silti ole kuudentoista hevosen lähdössä 60 metrin takamatkalta kovinkaan yksinkertainen. (9) NÄRVÄNÄ oli viimeksi Forssassa pitkällä matkalla 2. sisältä oikein varma kakkonen ja kukisti selityksittä selästään kolmanneksi sijoittuneen Mammottaren. Närvänä on kuitenkin todella epävarma, ja sen kohdalla laukkastartti taitaa olla aina ravilla pysymistä todennäköisempää. (14) VILLITAMI sijoittui viimeksi Vermossa johtavan rinnalta kakkoseksi ja (13) VILLAPPU voitti samaisen lähdön keulapaikalta. Nyt vastus on kuitenkin kovempi, ja asetelmatkin paljon haastavammat. (11) EERON TULI kilpailee ennätyskunnossa. Laukkariski on aina konkreettinen.

Lähtö 08

A) 8,4
B) 9,6,7,3,5,10,12,11,2
C) –

Toto5-pelin päätöskohteessa A-ryhmään erottuu kaksi hevosta. (8) MICO MICK on huonolla paikalla, mutta muuten tehtävä on ruunalle oikein passeli. Pikamatkakin on vauhdikkaan menijän mieleen. Alla oleva Forssan Toto75-lähdön epäonnistuminen menee kuskin piikkiin, sillä ohjastaja Olli Koivunen vaihteli 2. sisällä matkanneen ruunan kanssa viimeiseltä takasuoralta alkaen niin useasti ratoja, ettei ruuna enää tiennyt mitä siltä halutaan. Niinpä Mico Mick lopulta laukkasi kärjen tuntumasta päätöspuolikkaan alussa. Hevonen vaikutti kuitenkin täysin normaalilta. (4) FARFALLONE on toinen kova A-hevonen. Kyseessä on ylivireä sekä epäonnistumisaltis tapaus, mutta kuntonsa ja kapasiteettinsa puolesta Quite Easyn poika riittää ehdottomasti tässä lähdössä aivan kärkeen. Mikäli molemmat suosikit epäonnistuvat, on lähtö ympäripyöreä. B-ryhmän aloittava (9) CARLOS COMBO kärsii takarivin lähtöpaikasta, mutta muuten tehtävä on sellainen, että uran ensimmäiseen kaksarisijoitukseen on täydet mahdollisuudet. (6) ZAGAT ei vielä kauden avauksessaan vakuuttanut, mutta nyt oriilla on startti kropassa ja pikamatkakin on mieleen. Eiköhän Veikko Leinonen lähde pikamatkalla liikkeelle aggressiivisella taktiikalla. (7) LEEMARK’S HECTOR oli viimeksi Vermossa 3. sisältä hyväksyttävä viides. Suoritus oli jo selvästi parempi kuin kauden kahdessa ensimmäisessä kilpailussa, ja nousuvireen jatkuessa Antti Teivaisella vahvistuva ruuna on täysin realistinen menestyjä. Myös edellisen tallikaveri (3) AUSTIN on ammattikuskilla ihan potentiaalinen haastaja. (5) LAURILA’S GIMLI olisi parhaimmillaan näistä asetelmista vahva voitontavoittelija, mutta ainakaan normaalisti ruuna ei ole ollut suoraan tauolta läheskään parhaimmillaan. (10) UNELMAKO on paljon tauluaan paremmassa kunnossa, mutta pikamatkalla voi tulla kiire ehtiä takarivistä ihan kärkeen, kun kuskikin heikkenee viime starteista selvästi.

Lähtö 09

A) 6,12
B) 3,9,1,4,11,8,2,10,5,7
C) –

Illan toisessa troikkalähdössä A-ryhmään nostetaan kaksi hevosta. (6) WILDROSE SALA aloitti kautensa mukavasti Pilvenmäki Specialin karsintalähdön kolmossijalla. Wildrose Sala siirtyi 5. sisältä 5. ulos 1100 jäljellä, nousi Backgammon Gardenin selässä 3. radalle 900 jäljellä, hyökkäsi 4. rataa 300 jäljellä ja nousi siis mukavasti kolmanneksi Lake’s Elmerille sekä Mathilde Halmille häviten. Juoksun onnistuessa Wildrose Salan kuuluu otella tämän lähdön kärkisijoista. (12) CALA BONA on lähdön toinen A-hevonen. Se laukkasi kauden avauksessaan Forssan pitkällä matkalla alussa, mutta pääsi etenemään matkalla sujuvasti 2. ulos. Siitä Cala Bona karisti muut päätöspuolikkaalla kannoiltaan yhdessä 500 metriä ennen maalia johtavan rinnalta kärkeen siirtyneen ja lähdön voittaneen The Paragonin kanssa. (3) EMPERE’S BLACK sijoittui kauden avauksessaan Forssassa Nuorten Sarjassa johtavan takaa kakkoseksi. Myös viimekertainen Porin suoritus oli positiivinen, vaikka ruuna joutuikin tyytymään 4. ulkoa seitsemänteen sijaan. Heti lähtökiihdytys ratkaisee paljon. Varsinkin keulasta tai 2. sisältä Empere’s Black olisi oikein mielenkiintoinen. (9) PORLA FUTURA on kirinyt kahdessa viime startissaan sen verran positiivisesti, että kuuluu tässä porukassa ehdottomasti perushevosiin, koska kengät on taas tarkoitus riisua. (1) NEPTUNUS LUXI on loistoasetelmista oikein realistinen totohevonen, vaikka suurempi loistokkuus on vielä puuttunut. (4) QUEEN OF GOLD on esiintynyt kahdessa viime kilpailussaan vahvasti edukseen. Mikäli lähtötilanne onnistuu nappiin, on tamma vakava voitontavoittelija, mutta vihjaaja näkee lähtölaukan riskin kapealla radalla voltin nelosradalta oikein isona. Tästä syystä johtuen Queen Of Gold tulee rankingissa vasta kuudentena, vaikka puhtaasti fyysisen vireensä puolesta tamman kuuluisi olla tässä kolmas A-hevonen. (11) DIVINE STRIKER on kapasiteettinsa puolesta tähän lähtöön kilpailukykyinen, mutta ainakaan viimeksi ruuna ei ollut lainkaan menopäällä. (8) DIOR ADDICT on kirikykyinen hevonen, joka ei kuitenkaan suoraan tauolta ole ihan kuumimpia suosikkeja.

TOTO5 (lähdöt 4-8)

Pieni systeemi
I 4,5,6,8,9,11,14 (12,10)
II 2,3,4,5,6,7,9,10 (8,1)
III 2 Listas Minttu (5,3)
IV 8 Siporinko (7,4)
V 4,8 (9,6)
112 riviä*0,10 euroa = 11,20 euroa

Suuri systeemi
I 2,4,5,6,7,8,9,10,11,12,14 (13,3)
II 2,3,4,5,6,7,9,10 (8,1)
III 2,3,5,8,10 (12,11)
IV 8 Siporinko (7,4)
V 4,8 (9,6)
880 riviä*0,10 euroa = 88 euroa

PÄIVÄN DUO (lähdöt 7-8)

Pieni systeemi
I 8 Siporinko
II 4,8
2 yhdistelmää

Suuri systeemi
I 8 Siporinko
II kaikki
11 yhdistelmää

TROIKKA (lähtö 7)

Pieni systeemi
I 8 Siporinko
II 1,2,4,7,10,16
III 1,2,4,7,10,16
30 yhdistelmää*0,50 euroa = 15 euroa

Suuri systeemi
I 8 Siporinko
II 1,2,4,7,9,10,11,13,14,16
III kaikki
140 yhdistelmää*0,50 euroa = 70 euroa

TROIKKA (lähtö 9)

Pieni systeemi
I 6,12
II 3,6,9,12
III 1,3,6,9,12
18 yhdistelmää*0,50 euroa = 9 euroa

Suuri systeemi
I 6,12
II 1,3,4,6,8,9,11,12
III kaikki
140 yhdistelmää*0,50 euroa = 70 euroa

Vihjeet laati Jouni Toroska

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.