Perjantaina kisataan Porin ravit!

Porin ravikausi jatkuu perjantaina 3. heinäkuuta klo 18:00 alkavilla raveilla. Illan ohjelmassa on yhteensä kymmenen totolähtöä. Päivän pääpelinä pelataan Toto5 lähtöihin 4-8. Päivän Duo on kohteena lähtöihin 8-9. Troikka on tarjolla lähtöihin 7 ja 9. Voittaja-, kaksari- ja sijapeli pelataan illan jokaiseen lähtöön.

Olli Koivunen on jälleen kerran illan avainohjastaja. Toto5-pelin avauskohteessa hän ohjastaa isänsä Harri valmentamaa 4 HEELYS ANDORRAA. 4-vuotias tamma suoritti lupaavin ottein kesäkuussa ja nyt saattaisi olla jo vuoro uran avausvoitolle. 5 EXMOOR on kova vastus. Valmentaja Antti Tupamäki ohjastaa itse suojattiaan. Myös edellä mainittujen sisäpuolelta lähtevä 3 TOUGH LOVE kuuluu pelihevosiin. Sillä on nyt yksi startti alla tauon jälkeen ja kunto lienee nousussa. Lähdön mielenkiintoisin hevonen on hurjasukuinen 8 STICKER HANOVER, joka kilpailee vasta uransa kolmannen startin. 5-vuotiaan ruunan emä Southwind Wasabi tienasi kilparadoilta lähes 650 000 Yhdysvaltain dollaria ja ennätyskin oli hulppea 09,9a. Nähtäväksi jää, saako ruuna tässä ensimmäiset tienestinsä.

4 ENON VILPPI on tuore Toto75-voittaja Kouvolan KymiGP-raveista. Lähtöpaikka on hyvä ja lyhyt matka 1600 metriä ei ole ainakaan miinus, voittotaistossa. 2 AUROTAR (kuvassa) oli tosi hyvä Porissa 5.6.2020 voittaen kovia tammoja. Ihan samaa meininkiä ei ollut kesäkuun kahdessa muussa kisassa, mutta tässä saattaisi olla tarjolla paluu voittokantaan. 5 LAKURI ei hyödy kilpailtavasta matkasta, mutta on varmasti kova tekijä tähän lähtöön. Se viimeistelee vielä tiistaina Teivossa. 11 VIRIORIN taustajoukot ovat varmasti pettyneitä rata-arvontaan. Eturivistä ruuna olisi ollut automaattisesti kärkijoukoissa, mutta takarivin lähtöpaikalta tarvitsee nyt kiertää koko porukka.            

Olli Koivusen ohjastama 4 NIGHT GUARD on Toto5-pelin pankki varmasti monen pelurin systeemeissä. 5-vuotias teki hienon tauolta paluun Porissa 5.6. ja paransi vain 16.6. Teivoon ottaen voiton hienolla tuloksella 12,7a/2100m. Nyt vaikuttaisi siltä, että kaikki puoltaa ruunan voittoa. Pahin vastus 7 OVE on arvottu ulkopuolelle ja se palaa myös neljän kuukauden tauolta. Pekka Korven valmentama ja ohjastama 2 FULLHAND COMERY saattaa olla lopulta suosikin kovin uhka. Paikka on ainakin mitä mainioin. 10 CAPE’S CAVIAR teki asiallisen tauolta paluun Porissa 5.6, mutta Night Guard oli kyllä samassa lähdössä kaukana edellä.

Jälleen suosikkina kisaan lähtee Olli Koivunen numerolla neljä. 4 GILLIAN COMERY voitti varmasti juhannussunnuntaina Porissa ja heti perään keskiviikkona Vermossa. Menestyskulku saanee tässä jatkoa, mutta mikään kirkossa kuulutettu voitto ei ole. 3 CHERI SANE tekaisi juhannuksena Härmässä johtopaikalta huiman voittotuloksen 11,8a/1609m. Nyt kisataan jälleen lyhyellä matkalla ja ripeästi kiihdyttävä tamma saattaa Antti Teivaisen kiihdyttämänä suunnistaa kohti johtopaikkaa ja tuskin luopuu siitä helpolla. Lähdössä on kaksintaistelun makua ja suosikkien jälkeen lähtö on hyvin tasainen. 5 ALBINO BRAVE ei hyödy lyhyestä matkasta, mutta on hyvänä päivänä kova hevonen. Tapio Perttusen valmentamalla ruunalla on kyllä laukkariski melko korkea.

Toto5-peli päätetään melko ympäripyöreään lämminverilähtöön. 1 EYES ON ALLEY lienee kisan hienoinen suosikki hyvältä paikalta. Se voitti Porissa vastaavalla matkalla 5.6. Mia Lammisen valmentama 3 SUEJEDI on kilpaillut pari kisaa pitemmillä matkoilla ja testaa nyt nopeuttaan. Lähtöpaikka on mainio ja Seppo Markkula ohjastaa. 6 FLIRTING, 11 EDWARD STAR ja 2 TESTIMONIAL saattavat myös osallistua voittotaistoon.

Raveihin on myynnissä rajoitettu määrä lippuja ja voit ostaa omasi Ticketmasterista osoitteesta:

https://www.ticketmaster.fi/event/porin-ravit-lippuja/283009

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.