Perjantaina ravataan Porissa – Luvassa Santtu Raitalan & Tapio Mäki-Tulokkaan dominointia?

Vuoden toiset yleisölliset ravit Porissa ovat vuorossa tulevana perjantaina 2. heinäkuuta klo 18:00 alkaen. Illan pääpelinä pelataan Toto5 lähtöihin 4-8. Päivän Duo kohteina ovat lähdöt 7-8. Troikkaa voi pelata lähtöihin 7 ja 9. Jokaiseen lähtöön voi normaalisti pelata voittaja-, sija- ja kaksaripeliä. Liput ovat ennakkomyynnissä Ticketmasterin verkkokaupassa Porin ravit lippuja | pe 2 heinäk. 21 18:00 PORIN RAVIRATA, PORI | Ticketmaster Suomi

Ravien neljäs lähtö avaa Toto5-pelin. Kyseessä on kylmäveristen tasoitusajo, joka vaikuttaa etukäteen varsin tasaiselta koitokselta. 2 HUMU-LIISA vaikuttaa huippukuntoiselta ja metsästää pitkän uransa viidettä voittoa. Toinen mielenkiintoinen paaluhevonen on 3 TUULIAN SÄLLI, joka puolestaan on 36 starttiinsa voittanut peräti 12. 5 VILLIKUTI ja 6 MANIONNI lähtevät matkaan 20 metriä edellä mainittujen perästä, mutta voivat kyllä nousta voittokamppailuun. Pisimmällä 40 metrin pakilla ovat Juhannuksena laukkailleet 9 HAUKELI EXPRESSEN sekä 10 HIPATSU.

Santtu Raitala & Tapio Mäki-Tulokas ovat vahvasti esillä Porin ravi-illassa ja varmasti moni luottaa peleissään heihin. Heidän 5 PERFECT CHAPMAN lienee tässä kierroksen käytetyin varma. Kun lähtöpaikkakin on varsin hyvä, on tässä tehtävässä lähes kaikki heidän puolellaan. 6 LAPLAND ROYAL, 8 UNBRIDLED STRIDE ja 10 CASHMAN GO nousevat haastajista ensimmäisenä esille, mutta saattavat ajaa vain kakkosesta.

Kolmannessa kohteessa taisto vaikuttaa jälleen varsin tasaiselta. Suosikin nimeäminen on todella haastavaa. 4 CLAY BRICK, 6 HADES, 8 O.F.V.PRINCE ja 9 CHANGEMAN vaikuttavat ainakin pelihevosilta, mutta ei voiton lipsahtaminen tämän nelikon ulkopuolellekaan mikään suuri yllätys olisi.

Raitalan ja Mäki-Tulokaan juhlat saattavat jatkua ravien seitsemännessä lähdössä, joka on Toto5-pelin neljäs kohde, Päivän Duon avauskohde sekä Troikka-lähtö. 6 PERFECT RAINMAKER starttaa nyt kolmannen kerran kevättaukonsa jälkeen ja kunto lienee noususuhtainen. 8 HE IS FELIX ja 12 CAVALIER BRODDE voisivat olla kovia, mutta niillä on ollut surkea tuuri lähtörata-arvonnassa, joka korostuu vieläpä tällä lyhyellä 1600 metrin matkalla. 9 LANGEN’S CZA CZA kohenteli kesäkuun puolivälissä Mikkelissä ennätyksensä 12,4 lukemiin ja voisi hyvällä juoksulla spurtata lopussa terävästi.

10 OVERDOSE on Raitala/Mäki-Tulokas kaksikon kolmas kova Toto5-pelissä. Yhteensä Raitala ajaa näissä raveissa viittä Mäki-Tulokkaan valmennettavaa. Overdosen tehtävä ei silti tältä takarivin paikalta ei ole mikään helppo, vaan voittoa janoaa varmasti moni. 3 RIM BAY DUCHESS voitti pikkuyllättäjänä Porissa 18.6, eikä voitto nyt yllättäisi samalla tavalla. 4 GIRLS WITH CURLS vaikuttaa kehityskelpoiselta 4-vuotiaalta ja pakkorasti kaikille kuiteille. 5 TOO RED FOR YOU ja 6 PANCAKE ROCKS molemmat voittivat Kokemäen Juhannussunnuntaina ja kuuluvat taas pelihevosiin.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.