Perjantaina ravataan Porissa – Morris palaa tauolta

Porin ravikauden 2021 neljäs kilpailupäivä on vuorossa perjantaina 5. maaliskuuta klo 18 alkaen. Koronarajoitusten vuoksi yleisö ei pääse paikalle, mutta raveja voi seurata kotisohvalta käsin osoitteessa veikkaustv.fi. Ohjelmassa on kymmenen totolähtöä. Toto5-peli pelataan lähtöihin 4-8, Päivän Duo lähtöihin 7-8 ja Troikat lähtöihin 7 ja 9. Jokaiseen lähtöön pelimuotoina ovat voittaja-, sija- ja kaksaripeli.

Toto5-pelin avauskohteessa voitokas 3 SIRILIISI on jälleen lähellä voittoa. Se on esittänyt erinomaista talvikuntoa. Viereltä matkaan volttaa 2 ROKKOFF, joka on sen ikätoveri. Kumpainenkin ovat 7-vuotiaita. Rokkoff palaa yli kolmen kuukauden kilpailutauolta tietysti pienenä arvoituksena, mutta vauhtivaroja se on urallaan ehtinyt näyttää. 10 HYVÄNNÄKÖINEN ja 11 HIPATSU ovat pidemmiltä pakeilta voitontavoittelijoita.

Toinen kohde on 1600 metrin ryhmäajo. 4 PROSPECT TAG onnistui viimeksi Porissa kukistamaan 2 MARYLANDIN, joka oli tuolloin luotettu lähdön suosikiksi. Molemmat ovat taas pelihevosia hyviltä paikoiltaan. 3 EMBOSSED LEMON kiihdyttää matkaan edellä mainittujen välistä. 4-vuotias ruuna on varmasti kehittyvä tapaus. Myös takarivissä on pari nelivuotiasta, jotka kannattaa huomioida. 9 TOO RED FOR YOU ja 10 ALWS LAUDATUR voisivat rokottaa kärkeä ylivauhdista.

Ruotsalainen kylmäverinen 4 DELLING palasi viime perjantaina tauolta ja kukisti mm. 2 TOSI INNOKKAAN. Molemmat ovat huippupaikoilla ja taistossa voitosta. 8 VILLITUISKU on arvottu eturivin uloimmalle paikalle ja kiihdytyksen täytyy onnistua. 12 ERÄSMIES on mielenkiintoinen 6-vuotias, jolla on uralla vasta 12 kilpailua. Huono lähtöpaikka voi nyt vaikeuttaa tehtävää liikaa.

Ravien ehkäpä mielenkiintoisin lähtö on lämminveristen kovin sarja, joka ajetaan tällä kertaa 2600 metrin tasoitusajona. Suurin mielenkiinto kohdistuu 20 metrin takamatkalta lähtevää 10 MORRIKSEEN. Morris on 5-vuotias ori, jonka viimeinen kilpailu on, ei enempää eikä vähempää, Suuren Suomalaisen Derbyn finaali. Mascate Matchin voittamassa kisassa Morris laukkasi pitkäksi lähdön 4. eniten pelattuna. Ilman tuota laukkaa palkintosaldo voisi siis olla jotain muuta kuin nyt tilillä oleva. Ori palaa nyt päivälleen puolen vuoden tauolta. 3 DAISY NASH (kuvassa) ja 7 REHAB voittivat Porissa 13. helmikuuta 75-raveissa. Ne lähtevät matkaan paalulta varmasti voitto mielessään. 2 LEEMARK’S GHOST voitti viimeksi Porissa Magic Monday -lähdön ja kuuluu taas suosikeihin. 8 LOVELY SECRET meni viime keväänä Solvallassa kovaa, mutta palaa nyt lähes vuoden kilpailutauolta suurena arvoituksena. 12 HE IS FELIX voitti juuri sunnuntaina Forssassa lähdön keskipitkällä matkalla ja kuuluu vahvasti taas pelihevosiin.

Päätöskohteessa suosikiksi luotettaneen 2 RARITY RED, joka laukkasi viimeksi Porissa, mutta taisi olla jo kovin väsynyt siinä vaiheessa. Tasolleen palatessa se on nyt lähellä. 1 HOLA ALEJANDRO on huippupaikalla ja saanee makoisan reissun. 6 MARIA SÅNNA oli viimeksi tosi positiivinen, kun se palasi kolmen kuukauden tauolta. 12 ROBERT MAGUIRE oli epäonninen rata-arvonnassa ja joutuu nyt urakoimaa, jos haluaa mieliä voittotaistoon.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.