Perjantaina raveissa tammahyvityksiä & Satakunnan Ravinaisten mestaruusajo

Porin raviradan heinäkuu jatkuu vilkkaana, kun tulevana perjantaina (23.7. klo 18) ravataan jo kuluvan kuukauden kolmannet ravit. Tällä kertaa ohjelmassa on yhteensä yhdeksän totolähtöä. Ravi-illan pääpelinä pelataan Toto4 lähtöihin 6-9. Päivän Duo pelataan lähtöihin 8-9 ja Troikat lähtöihin 7 ja 9. Jokaiseen lähtöön on pelattavissa voittaja-, sija- ja kaksaripeli. Radalla on mielenkiintoisia lähtöjä jo ennen Toto4-pelin kohteita. Lähtö 2 on Prix Etoile montélähtö, lähtö 4 on Satakunnan Ravinaisten mestaruusajo ja lähtö 5 on Finntack amatöörisarja. Satakunnan Ravinaisten mestaruusajo kilpaillaan jo 38 kertaa ja tällä kertaa titteliä hamuaa 11 ohjastajaa. Illan erikoisuutena on myös se, että useassa ravien lähdössä on ns. tammahyvityksiä. Lippuja voi ostaa ennakkoon Ticketmasterin verkkokaupasta. https://www.ticketmaster.fi/event/porin-ravit-lippuja/291865

Lähtö 6 aloittaa Toto4-pelin ja siinä yksi mahdollisista on 1 SOFIANNA PEE. Jouni Miettisen valmentama tamma voitti laadukkaan lähdön viikko sitten Porin Toto64-kierroksella. Keulataktiikka voisi toimia hyvältä lähtöpaikalta. 4 AMORIINI palaa pikkutauolta, mutta sen luokka tiedetään. 7 KRETONKI ei pärjännyt viimeksi Sofianna Peelle, mutta miksei osat voisi nyt kääntyä. 9 ISOSALON IHME ja 10 BIETRO kirivät takarivistä kamppailuun, eikä niitä sovi unohtaa.

Ravien yksi todennäköisimmistä voittajista kilpailee toisessa kohteessa. 4-vuotias 3 MAKING MATCH on erittäin lahjakkaan oloinen nuori ravuri. Kun lähtöpaikkakin on loistava, on Olli Koivusen ohjastama ori velvoitettu pärjäämään sopivassa porukassa. 9 SIMON ANGEL juhli voittoa viimeksi, kun se vieraili Porissa heinäkuun alussa ja lienee suosikin haastajista kovin. 2 HERE COMES THE SUN sijoittui samaisessa lähdössä kolmanneksi ja on taas hyvä mahdollisuus sijoittua totosijoille.

Kolmas kohde on varsin ympäripyöreä. 1 ROSELINE FORBES ja 2 LAURENTZ VON BENTZ kilpailivat viimeksi samassa lähdössä sijoittuen neljänneksi ja kolmanneksi. Molemmat ovat taas mahdollisia menestyjiä. 4 MACCE on kilpaillut urallaan vasta seitsemän kertaa ja kehittyy varmasti paljon starttien myötä. Se voitti viimeisimmän starttinsa ja nytkin mukana oleva 5 FARFALLONE sijoittui tuolloin pienellä erolla toiseksi. Myös 6 DIVINA FALCO ja 10 ZEST BOY ovat ihan mahdollisia.

Ravit päättävä lähtö ja samalla Toto4-pelin päätöskohde saattaa päättyä 10 PANCAKE ROCKSin juhliin. Se hakee jo neljättä perättäistä täysosumaa. Haastajia toki löytyy. 1 EYES ON ALLEY ja 3 WERA WINNER ovat loistopaikoiltaan lappukamaa. Vahva 6 LAURILA’S GIMLI kokeilee vaihteeksi pikamatkalla. 7 HEELYS ANDORRA meni viimeisessään Teivossa 13,0a/1600m ja sijoittui toiseksi. Sama kyyti riittää tässä lähdössä varmasti korkealle.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.