Porin ravikauden päätösravit sunnuntaina klo 13!

Porin raviradan kilpailukausi päätetään sunnuntaina 19. joulukuuta, kun kilpaillaan klo 13 alkaen. Ohjelmassa on yhteensä 10 totolähtöä. Toto5-peli pelataan lähtöihin 4-8, Päivän Duo lähtöihin 7-8 ja Troikat lähtöihin 7 ja 9. Jokaiseen lähtöön on tarjolla voittaja-, kaksari- ja sijapeli.

Lounais-Suomen aluehallintovirasto kieltää Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 20 henkilöä. Lisäksi asiakas- ja yleisötilojen käyttö on järjestettävä siten, että tiloissa voidaan ehkäistä asiakkaiden ja toimintaan osallistuvien lähikontaktit ja niistä johtuvat koronatartunnan riskit. Rajoitus on voimassa 10.-31.12.2021. Koronapassi on vaihtoehto yleisötilaisuuksien rajoituksille laissa määritellyissä tiloissa.

Ravitapahtumien osalta koronapassi on tosin käytössä vain katsomoalueen sisätiloissa, eli koronapassi tarkastetaan katsomorakennuksen ovilla. Ulkotiloissa koronatodistusta ei tarkasteta. Tallialueen portista sisään pääsee vain välittömästi hevosen kanssa työskentelevät henkilöt (valmentaja, hoitaja ja ohjastaja sekä mahdollinen autokuski) ja tallialueen portilla ei koronatodistuksia tarkasteta.

Toto5-pelin avauskohteessa kilpailevat enintään 72 000 euroa tienanneet lämminveriset. 2 CALLELA EINSTEIN (kuvassa) muistetaan parhaiten parin vuoden takaisesta voittokulustaan. Nyt se tekee uutta tuloa parrasvaloihin ja kunto vaikuttaisi olevan mallillaan. Sen tallikaveri 5 HE IS IN lukeutuu myös lähdön suosikeihin. Sitä ajaa valmentaja Harri Koivunen itse. 6 REDHOT TAP DANCER palaa tähän kisaan viiden kuukauden tauolta ja sen kunto on tietysti pieni arvoitus.

3-vuotias tamma 11 ANNA K. GARDEN on aloittanut uransa erittäin lupaavasti. Se ei ole seitsemään ensimmäiseen starttiinsa vielä erehtynyt kaksarisijojen ulkopuolelle. Timo Leivon valmentama 12 BLACK CASH on erittäin mielenkiintoinen tapaus. 4-vuotias ruuna on kilpaillut viimeksi huhtikuussa Norjassa ja tekee nyt Suomen debyyttinsä. 9 GOLDIIVO HOSS palaa niin ikään pitkältä tauolta. Se on kilpaillut viimeksi kesäkuussa, mutta 4-vuotias on ehtinyt väläyttämään kykyjään.

12 ALIISON voitti Porissa 10. joulukuuta ja yrittää uusia temppunsa tässä heti perään. 6 JUOKSIJA sijoittui samassa lähdössä toiseksi. Nyt se saa siihen starttiin verraten 20 metriä etumatkaa Aliisoniin nähden ja osat saattavat hyvinkin vaihtua. 14 VOITINKO on mielenkiintoinen taukohevonen. Sen juhannuksena tehtaileva volttiennätys on tähän lähtöön ylivertainen.

1 JOKER BOKO voitti Teivossa marraskuun lopussa, eikä loistopaikalta voitto saa nyt yllättää. 6 ORVAR IVER on uransa aikana napsinut paljon kaksarisijoituksia. Viimeksi juoksu pilaantui laukkaan ja nyt varmasti haetaan paluuta kärkikahinoihin. 7 BWT ELLOSPANK saa vielä välistartin maanantaina Forssassa ja se esitys kannattaa tarkastaa.

Toto5-pelin päätöskohteen suosikeihin lukeutuu 2 FEELS LIKE FLYING. Sen lähtöpaikka on loistava. 4 SO LONG SUCKERS on saanut nyt pitkän tauon jälkeen pari starttia kroppaansa ja kunto lienee nousussa. 12 LAURILA’S GIMLI on umpisurkealla lähtöpaikalla, mutta juoksun luontuessa kuitenkin yllätysvalmis.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.