Porin ravikausi jatkuu ensi maanantaina – edelleen ilman yleisöä

Helmikuun 22. päivänä klo 18:00 alkaen Porissa kilpaillaan Magic Monday -ravit, jossa rataparina toimii Joensuu. Porin raveissa ohjelmassa on seitsemän totolähtöä. Pääpelinä on toimii ratojen kesken jaettu Toto65. Lounais-Suomen aluehallintoviraston asettamien rajoitusten vuoksi Satakunnassa on kielletty yli 20 henkilön yleisötapahtumat. Näin ollen tähän Porin Magic Mondayhin ei yleisö pääse paikalle.

Toto65-1 (Joensuu)

65-peli päräytetään käyntiin Itä-Suomessa enintään 20 000 euroa tienanneiden lämminveristen lähdöllä. Lähtö vaikuttaa etukäteen melko tasaiselta. 4 RANCH QUIJOTE on voittanut uransa 24 startista peräti kymmenen kertaa, mutta palaa tässä kolmen kuukauden kilpailutauolta. Tauolta palaa niin ikään sen viereltä kiihdyttävä 5 NOPE’S DYNAMITE, joka kilpaili syksyllä huipputikissä. 6 MIDLETON ja 8 GHALIYA WEB ovat starttirytmissä ja saavat siitä etua edellä mainittuihin.

Toto65-2 (Pori)

Hieman kahden kaupalta vaikuttaa toinen kohde. 3 MARYLAND ja 7 LEX NICOLAS erottuvat edukseen muusta porukasta. Ensin mainittu on laukkaillut kahteen edelliseen starttiinsa, mutta jos ravisävel on löytynyt, pitäisi sen nyt hyvältä paikalta taas menestyä. Lex Nicolaksen voittokulku katkesi viime kerralla myös laukkaan. Paikka on nyt hieman ulkona, mutta se lienee vain hidaste. Suosikkikaksikon epäonnea kärkkyy etunenässä 12 LEEMARK’S GIDEON, joka oli itse rata-arvonnassa epäonninen.

Toto65-3 (Joensuu)

2 HUJAKE ja 4 HIPSUN POJU ovat hevosia, joista voi löytää jotain yhtäläisyyksiä. Molemmat ovat lahjakkaita, joskin hieman vielä laukkaherkkiä, kuusivuotiaita suomenhevosia. Ja kumpaisellakin on sauma nyt voittoon. Lähtö on silti todella tasainen, eikä oikeastaan minkään mukana olevan valjakon voitto olisi kovinkaan suuri yllätys.

Toto65-4 (Pori)

Neljäs kohde Porista on melko lailla edellisen kohteen kaltainen, todella tasainen suomenhevoslähtö. 2 MANIONNI on voittanut kaksi viimeisintään ja on huippupaikalta pakkorasti. Lähdön eniten tienannut 7 MUSTAMANI palailee pikkutauolta, eikä paikkaan ole mikään loistava. Ruuna oli kuitenkin syksyllä niin hyvä, että eiköhän sillä tässä ole heti sanansa sanottavana. 3 EETU ROLS on lähdön vähärahaisin, mutta toisaalta sen ura on ollut voitokkain. Se on voittanut jo 16 lähtöä. Tähän lähtöön sopii sama loppukaneetti kuin edelliseen kohteeseen, eli oikeastaan minkään mukana olevan valjakon voitto ei olisi kovinkaan suuri yllätys.

Toto65-5 (Joensuu)

Tasaista taistoa jatketaan Joensuun kovimmassa lämminverilähdössä. 1 CALLELA LOUIS ei viime vuonna 5-vuotiaana mennyt aivan odotusten mukaan. Nyt se on saanut pikkutauon jälkeen pari starttia kroppaan ja kunto lienee nousussa. 3 REBEL RAPID on napsinut hienosti totosijoja, mutta voitot ovat hieman kiertäneet. Nyt voittokin olisi ihan haarukassa. Takarivin kaksikko 9 MAS DOMINANT ja 10 FLASH SPRUCE ovat valmiina rokottamaan varsinkin, jos lähdössä pidetään ylivauhtia.

Toto65-6 (Pori)

Toto65-pelin päätöskohteessa 3 WANT TO WHEELS (kuvassa) on niukahko suosikki. Tamma voitti viimeksi Porin vierailullaan juurikin Magic Monday -raveissa. 4 LEEMARKS’S GHOST ja 6 OVE ovat molemmat juuri palanneet kilpailutauoiltaan. Ne ovat suosikin kovimmat haastajat. Täysin ulkona voittotaistosta ei ole myöskään 9 JULIENNE CANE, joka kilpailee hurjassa kunnossa. 8-vuotias tamma on vienyt nimiinsä kaksi edellistä starttiaan.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.