Yhtiökokous keskiviikkona 28.6.2023 klo 10

 

 

 

Porin Ravit Oy:n osakkeet liitetään arvo-osuusjärjestelmään

Porin Ravit Oy:n 18.6.2020 kokoontunut varsinainen yhtiökokous päätti, että yhtiön osakkeet liitetään arvo-osuusjärjestelmään. Ilmoittautumisaika alkaa 2.11.2020 ja päättyy 30.11.2020. Ilmoittautumisaikana osakkeenomistajan tulee vaihtaa osakekirjansa arvo-osuuksiksi Länsi-Suomen Osuuspankin Bepopin konttorissa. Ilmoittautumisajan jälkeen oikeus osallistua yhtiökokoukseen on vain osakkeenomistajilla, joiden osakkeet ovat arvo-osuusjärjestelmässä.

Mikäli osakkeet on rekisteröity omistajan nimelle, pelkkä osakekirja, henkilöllisyystodistus ja arvo-osuustilin numero riittävät vaihtoon. Muussa tapauksessa vaihdon yhteydessä on esitettävä omistusoikeutta koskevat selvitykset. Näitä ovat esimerkiksi kauppakirja, lainvoimainen perinnönjakokirja tai lahjakirja.

Osakkeenomistajille toimitetaan tarkemmat toimintaohjeet kirjeitse osakasrekisterissä olevaan postiosoitteeseen. Mikäli osakkeenomistaja ei saa yhtiön lähettämää kirjettä, on todennäköistä, että yhtiössä ei ole hänen osoitetietojaan. Tässä tapauksessa pyydämme osakkeenomistajaa ottamaan yhteyttä yhtiön edustajaan. Toimintaohjeet löytyvät myös porinravit.fi sivuilta.

Lisätietoja:
Porin Ravit Oy
Janne Ojanen
045-6718850
janne.ojanen@porinravit.fi

Toimintaohje osakkeenomistajille (A4 .pdf)
Sisältää tarkemmat toimintaohjeet.

 

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.