Porissa Isänpäivänä ravit klo 13 alkaen

Porin ravikautta on jäljellä vielä neljät ravit ja seuraavaksi kilpaillaan Isänpäivänä sunnuntaina 14. marraskuuta. Ensimmäinen totolähtö esittäytyy klo 13:00. Jo ennen sitä ohjelmassa on koelähtö ja kaksi ponilähtöä. Päivän pääpelinä pelataan Toto5 lähtöihin 4-8. Päivän Duo on lähdöissä 7-8 ja Troikat lähdöissä 7 ja 9. Jokaiseen ravilähtöön on pelattavissa voittaja-, sija- ja kaksaripeli.

Ravien neljännessä lähdössä Toto5-peli avataan 3-vuotiaiden lämminveristen tammasarjalla. 9 MIYA GRAIN on aloittanut uransa voitokkaasti voittaen kolme uransa seitsemästä ensimmäisestä startista. 4 SWAN ORDEN on paremmalla lähtöpaikalla ja saattaa nousta pelisuosikiksi. 3 NUBIA on myös loistopaikalta pelihevosia.

Ravien meritoitunein hevonen 7 JORIINI (kuvassa) lähtee toisessa kohteessa matkaan 60 metrin takamatkalta. Se voi silti pienessä lähdössä kiertää kärkeen. 5 ENON VILPPI on viime aikoina kilpaillut hyvällä tasolla kovissa lähdöissä. 4 KRUUNUN PRINSSI voitti St. Leger -raveissa lähtönsä ja starttaa vielä tässä välissä maanantai-iltana Seinäjoella.

5 FLIGHT DECK on tehnyt hyvän kauden osittain Ruotsinkin puolella kilpaillen. Olli Koivunen hyppää rattaille. 1 ERNA’S KING suorittaa koko ajan hyvin ja voi yltää kotivoittoon. 11 SHADOW OF BRISBANE on porukan selvästi rahakkain, mutta 40 metrin takamatkalta ei ole helppoa kiriä kärkeen.

Neljännen kohteen suosikit ovat päässeet huippupaikoille. 1 BEGIN TO TRUST ja 2 MASTERPEACE saattavat olla muuta porukkaa kovemmassa kunnossa ja ratkoa voiton kohtalon keskenään. 11 SHACKHILL’S THUNDER on kilpaillut viime aikoina montéssa, mutta palaa nyt kärrylähtöön.

Toto5-pelin päätöskohteessa nähdään kaksi erittäin mielenkiintoista taukohevosta. 8 BLACK CASH on 4-vuotias Saksassa syntynyt ravuri, joka aloittaa nyt Suomessa Timo Leivon käsistä. Sillä on neljä voittoa uran 15 starttiin. 2 CHEERFUL DREAM kilpaili alkukesällä hyvässä kunnossa, mutta nyt on kilpailutaukoa kertynyt kolme kuukautta. 6 MOUNTAIN ST LEO tulee tähän starttiin voitto alla, tosin se jäi kertaalleen pois tässä välissä.

Nämä ravit ovat OP Länsi-Suomen omistaja-asiakas perheravit. Omistaja-asiakkaan mobiilietuna koko omistaja-asiakkaan perhe pääsee ilmaiseksi raveihin alueelle sisään. Lue lisää tästä artikkelista ->

OP Länsi-Suomen omistaja-asiakas perheravit ja Isänpäivälounas sunnuntaina 14.11. klo 13:00 alkaen – Porin Ravit

Muutoin lippuja voi ostaa edullisemmalla ennakkohinnalla Ticketmasterin verkkokaupasta ->

Porin ravit lippuja | su 14 marrask. 21 13:00 PORIN RAVIRATA, PORI | Ticketmaster Suomi

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.