Porissa nyt perjantaina ensimmäiset ravit yleisön kera sitten viime marraskuun

Lähes seitsemän kuukautta on ehtinyt vierähtää siitä, kun viimeksi Porissa on ollut mahdollista laskea yleisöä sisään raveihin. Mutta, nyt perjantaina 18. kesäkuuta klo 18 alkaviin raveihin siis yleisöllä on pääsy. Ravien liput ovat myynnissä edullisemmalla ennakkohinnalla Ticketmasterin verkkokaupassa (Porin ravit lippuja | pe 18 kesäk. 21 18:00 PORIN RAVIRATA, PORI | Ticketmaster Suomi) ja portiltakin tottakai lippuja voi ostaa.

Perjantain raveissa on hieman totutusta poikkeava PELIMIX. Illan pääpeli Toto4 pelataan lähtöihin 6-9. Troikat ovat lähdöissä 7 ja 9. Päivän Duo pelataan lähtöihin 8-9. Jokaiseen lähtöön on pelattavissa voittaja, kaksari ja sijapeli.

Ravien kuudes lähtö avaa Toto4-pelin ja se on illan kovatasoisin kylmäverilähtö. Mukaan on ilmoittautunut 11 hevosta neljälle eri paalulle ja lähtö näyttää erittäin tasaiselta. 1 SOFIANNA PEE ja 3 KRETONKI ovat paalun kovat. Niitä lähtee 20 metristä jahtaamaan 6 PILSKERI. 40 metrin pakilta lähtevät puolestaan 7 RÅGER (kuvassa) ja 8 MERRAN JYSKE. Mukaan taistoon mitaleista kirinevät myös 60 metrin pakilta 10 JYLLÄTYS ja 11 VUVUZELA. Kyseessä on varsin kiharainen pelilähtö.

Toinen Toto4-kohde on enintään 18 000 euroa tienanneiden lämminveristen 1600 metrin ryhmäajo. 2 RARITY RED meni viimeksi 15-alkuisen tuloksen 3120 metrin matkalla eli lienee ennätyskunnossa. 3 SELF TAUGHT BEAUTY kiihdyttää matkaan edellisen viereltä ja sillä on taulussa voitto tältä kyseiseltä kilpailumatkalta. 5 WE’RE GONNA WIN ja 6 UNBOUNDED STRIDE kykenevät myös voittotaistoon.

Myös kolmas Toto4-kohde vaikuttaa varsin tasaiselta. 2 PANCAKE ROCKS ja 3 LAURILA’S GIMLI ovat huippupaikoilla. Ensin mainittu voitti viimeistä edellisen starttinsa ja jälkimmäinen voitti viime starttinsa. Kunto lienee siis kohdallaan. 7 TRUE NOICE ja 8 SAHARA MAGARIA joutuvat kiihdyttämään kovin ulkoa, mutta kapasiteettia niillä varmasti löytyy tähän lähtöön. Takarivin kova 4-vuotias 11 JULIUS ARES on myös mielenkiintoinen, mikäli juoksu yhtään luonnistuu.

Illan kovatasoisin lämminverilähtö päättää Toto4-pelin. Harri Koivusen valmentama 10 SAMURAI COMERY on juossut pari viimeisintään erittäin kovissa lähdöissä, eikä menestystä ole tullut, vaikka kilometriajat ovat olleet varsin hyviä. Viimeksi se tuli Suur-Hollola-Ajon alkukilpailussa kuudenneksi samassa rintamassa varsin nimekkäiden hevosten kanssa. 1 VIKENS ENERGY palasi viikko sitten Turussa tauolta ja oli neljäs. Nyt on huippupaikka. 4 STAR TO BE LOVED vaikuttaa mielenkiintoiselta tähän paikkaan. Sen menestys ei saa tulla suurena yllätyksenä. Harri Koivusen tallin toinen hevonen 12 HE IS IN saattaa olla liian huonolla paikalla voittoa ajatellen, mutta jos kaikki tuurit kävisi, ei se aivan ulkona voittotaistosta ole.

Lämpimästi tervetuloa Porin raveihin!

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.