Porissa ravataan perjantaina 10. joulukuuta – Koronapassi vaaditaan edelleen sisätiloihin

Porin raviradan kilpailukautta on jäljellä vielä joulukuussa kahdet ravit. Niistä seuraavat kilpaillaan perjantaina 10. joulukuuta klo 18 alkaen. Ohjelmassa on yhteensä 9 totolähtöä. Toto5-peli pelataan lähtöihin 4-8, Päivän Duo lähtöihin 7-8 ja Troikat lähtöihin 7 ja 9. Jokaiseen lähtöön on tarjolla voittaja-, kaksari- ja sijapeli.

Lounais-Suomen aluehallintovirasto on kieltänyt sisätiloissa järjestettävät yli viidenkymmenen (50) henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset Satakunnassa. Määräys on voimassa Satakunnan sairaanhoitopiirin alueella 22.11.-22.12.2021. Toimijat voivat järjestää yli viidenkymmenen henkilön yleisötilaisuuksia ottamalla käyttöön koronapassin. Näin ollen koronapassi on käytössä myös Porin loppuvuoden raveissa.

Ravitapahtumien osalta koronapassi on tosin käytössä vain katsomoalueen sisätiloissa, eli koronapassi tarkastetaan katsomorakennuksen ovilla. Ulkotiloissa koronatodistusta ei tarkasteta. Tallialueen portista sisään pääsee vain välittömästi hevosen kanssa työskentelevät henkilöt (valmentaja, hoitaja ja ohjastaja sekä mahdollinen autokuski) ja tallialueen portilla ei koronatodistuksia tarkasteta.

Kylmäveristen tasoitusajo avaa Toto5-pelin ravien neljännessä lähdössä. 10 EETI palaa 5.12. Seinäjoella pitkältä tauolta ja se startti kannattaa totopelaajien seurata tarkasti. 3 KRETONKI suorittaa jatkuvasti vahvasti ja on tähän tehtävään selkeitä suosikkeja. 8 OIVA-SOINTU oli viime Porin startissaan positiivinen ja tässä voisi olla paikka vuoden 2021 ensimmäiseen voittoon.

2 REHAB on saanut toiseen kohteeseen huippuhyvän lähtöpaikan ja kuuluu kaikille kuiteille mukaan. 5 MEET ME IN SHADE (kuvassa) on voittanut kaksi viimeistä starttiaan. Se kilpailee vielä välistartin perjantaina 3.12. Turussa. Lähdön ehkäpä mielenkiintoisin hevonen on Janne Ranta-Krenkun valmentama 6 ACTIVIST. 6-vuotias ruotsalainen ruuna on startannut viimeksi heinäkuussa Eskilstunassa ja on jännää nähdä, mihin se pystyy suoraan tauolta.

1 SIIRIN FARSSI vaikuttaa lahjakkaalta 5-vuotiaalta. Porin lähtöjä hallinnut Olli Koivunen hyppää sen kyytiin. 3 SUVIONNI on toinen kova paaluhevonen. Se on esiintynyt viime starteissaan vahvasti, mutta laukat välillä sotkevat menoa. 7 METKU MAIKKI voitti viimeksi Porissa startatessaan, eikä se suuri yllätys olisi nytkään.

4 THE NEXT ONE US on nopea ja hyötyy kilpailtavasta lyhyestä matkasta. 7 ZOOM ZOOM kiihdyttää matkaan ns. juoksulangalta ja startin onnistuessa se voi menestyä. 10 TURNO DI AZZURRA on lähdön selvästi rahakkain ravuri. On mielenkiintoista nähdä, miten korkealle se ehtii nousta takamatkaltaan.

Toto5-peli päätetään melko tasokkaaseen lähtöön. 3 LUCK’S EQU on lahjakas 3-vuotias tamma, joka on voittanut kaksi viimeisintään. Lähtöpaikkakin on loistava. 1 ZEST BOY tosin lähtee matkaan sen sisäpuolelta ja tiedetään näihin sarjoihin erittäin pystyväksi. 5 LAURENTZ VON BENTZ on lähdön kolmas kova. Se kilpailee vielä välistartin Turussa, ja se kannattaa ehdottomasti katsoa.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.