Porissa ravataan perjantaina – v. 2019 Ravikuningatar Vieskerin Virva hakee kilpailurytmiä

Porissa ravikausi jatkuu perjantaina 7. toukokuuta klo 18 alkaen. Yleisölle ei ole vieläkään pääsyä paikan päälle voimassa olevien koronarajoitusten vuoksi. Raveja voi seurata kotisohvalta käsin Veikkauksen TotoTV:stä osoitteessa veikkaustv.fi. Ravi-illan ohjelmassa on kymmenen totolähtöä. Pääpelinä pelataan Toto5 lähtöihin 4-8. Päivän Duo on lähdöissä 7-8 ja Troikat lähdöissä 7 ja 9. Voittaja-, sija- ja kaksaripeli on mukana jokaisessa lähdössä.

Vuonna 2019 Lahden Jokimaan Kuninkuusraveissa Ravikuningattareksi kruunattu 6 VIESKERIN VIRVA (kuvassa) starttaa Porissa jo ennen Toto5-pelin alkua, nimittäin ravien kolmannessa lähdössä. Kauden avaus huhtikuun lopulla Teivossa ei ollut kovinkaan vakuuttava ja tammalle varmasti haetaan tässä starttirytmin kautta terävyyttä. Vastaansa se saa mm. 5 RÅGERIN ja 4 MATTILAN MIINAN.

Toto5-pelin avauskohteessa kilpailevat enintään 80 000 euroa tienanneet lämminveriset 1600 metrin ryhmäajossa. 3 REAL RED sai kuumimmista pelihevosista parhaan lähtöpaikan. Myös sen viereltä matkaan kiihdyttävä 4 QUESTIONMARK ME on todennäköinen menestyjä tähän tehtävään. 6 VIXPRESS LI ja Erkki-Pekka Mäkisen taktiset ratkaisut saattavat tuoda väriä lähtöön. Ruotsissa alku-uransa kilpaillut 8 PANTHER FACE on surkealla lähtöpaikalla, mutta seurataan, miten se suorittaa.

Toisessa Toto5-kohteessa kilpailee neljä mielenkiintoista 4-vuotiasta, joilla kaikilla on jonkinlainen sauma voittoon. Tammat 4 GRANDE DRAGON ja 5 KWAKIUTI BOKO ovat aloittaneet uransa mukavasti. 2 STONECAPES TOPGUN on huippupaikalla ja 11 REDSKIN DO ei puolestaan ollut rata-arvonnassa niin onnekas.

10 SPEEDY SCION on kahdella viime kertaisella Porin vierailullaan juhlinut voittajana. Myös nyt lähtö näyttää 4-vuotiaalle ruunalle ihan sopivalta ja voittoa sopii odottaa. Kovinta vastusta tarjonnevat 5 SHACKHILLS DESIREE sekä 7 HALIA WEB, joilla kumpaisellakin on taulussa kakkossija viime starteistaan.

Ravien seitsemäs lähtö on toto5-pelin neljäs kohde ja samalla Troikka-kohde sekä Päivän Duon avaus. 4 DAISY NASH teki helmikuussa upean suorituksen Porin Toto75-lähdössä voittaen hienolla kirillä. Sen jälkeen on ollut vaikeampaa, mutta tässä saattaisi olla mahdollisuus iskeä takaisin voittokantaan. 3 HADES on mielenkiintoisella lähtöpaikalla edellisen sisäpuolella. 8 JULIANNA CANE ja 12 FRANCKY DES MOLLES puolestaan saivat rata-arvonnassa ns. Mustan Pekan käteensä ja joutuvat voittaakseen tekemään huippusuorituksen. ¨

Toto5-pelin päättävässä lähdössä iskevät yhteen 6 PRADA NIGHTS ja 7 GALILEO WAY. Ensin mainittu tekee vasta kaudenavauksensa ja iskukyky on arvoitus. Galileo Way puolestaan on saanut kroppaansa pari starttia tauon jälkeen ja onnistui viimeksi jo voittamaan. Prada Nightsin tallikaveri 1 HEELYS ANDORRA on loistopaikalla. Myös 2 QUEEN OF THE WORLD voi saada hyvät asetelmat yllätyksen hakuun.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.