Porissa ravataan sunnuntaina – koronapassi käytössä sisätiloissa

Porin raviradalla kilpaillaan seuraavaksi sunnuntaina 28. marraskuuta klo 13 alkavissa raveissa. Totolähtöjä on ohjelmassa kymmenen kappaletta. Toto5 pelataan lähtöihin 4-8, Päivän Duo lähtöihin 7-8, Troikat lähtöihin 7 ja 9. Jokaiseen lähtöön on tarjolla voittaja-, sija- ja kaksaripeli.

Lounais-Suomen aluehallintovirasto on kieltänyt sisätiloissa järjestettävät yli viidenkymmenen (50) henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset Satakunnassa. Määräys on voimassa Satakunnan sairaanhoitopiirin alueella 22.11.-22.12.2021. Toimijat voivat järjestää yli viidenkymmenen henkilön yleisötilaisuuksia ottamalla käyttöön koronapassin. Näin ollen koronapassi on käytössä myös Porin loppuvuoden raveissa.

Ravitapahtumien osalta koronapassi on tosin käytössä vain katsomoalueen sisätiloissa, eli koronapassi tarkastetaan katsomorakennuksen ovilla. Ulkotiloissa koronatodistusta ei tarkasteta. Tallialueen portista sisään pääsee vain välittömästi hevosen kanssa työskentelevät henkilöt (valmentaja, hoitaja ja ohjastaja sekä mahdollinen autokuski) ja tallialueen portilla ei koronatodistuksia tarkasteta.

Sunnuntain ravien neljäs lähtö avaa Toto5-pelin. Siinä nähdään mielenkiintoinen taukohevonen, kun 7 CALLELA EINSTEIN (kuvassa) tekee paluun kilparadoille. Huimat 21 voittoa uralla napanneen ruunan vire on hieman tietysti arvoitus. 5 VIKENS ENERGY on kilpaillut syksyllä mukavalla tasolla. Se lukeutuu suosikeihin. 2 PRODIGY SHARK ja 3 AMOUR AVENGER on ovat huippupaikoilla, eikä niitä sovi unohtaa.

Toisen kohteen suosikiksi kohonnee 2 THE NEXT ONE US. Olli Koivunen napannee nopealla tammalla keulapaikan ja saa siitä taktisesti avaimet omaan käteen. BWT-kasvatit 4 BWT DANGER ja 7 BWT DEVIL saattavat olla voittajan nimestä eri mieltä ja moni varmasti rastaa ne kuiteille mukaan. 9 DONNA LEONORA lukeutui viime kaudella ikäluokkatammoihin ja on tienannut mukavasti myös tällä 5-vuotiskaudellaan.

Markku Niemistä ei varsinaisesti tunneta suomenhevosvalmentajana, mutta 5-vuotias 5 JIIVEEGEE on hänen valmennettavansa ja hän myös ohjastaa sitä tässä. Se on pelimielessäkin mielenkiintoinen. 9 KRIOS on vauhdikas menijä, jota laukat välillä kiusaavat. 7 VAUHTI-VEIKKA tulee pieneltä tauolta, mutta omaa kyvyt menestyä tässä lähdössä. 10 TÄHTI-KULKURI on lähdön ainoa hevonen, jolla on voitto alla.

6 CHESTNUT SALA on niin kovassa iskussa, että se lienee selkeähkö suosikki neljänteen kohteeseen. Sen tallikaveri 3 EXCEPTIONAL palaa tähän yli puolen vuoden tauolta. Talliparikin on mahdollinen. 8 REHAB on tehnyt syksyllä hyviä juoksuja, mutta lähtöpaikka on surkea. 9 TAIGO BLESSED on yksi mahdollisista.

Olli Koivusella on jälleen Porin raveissa monta voittosaumaa, eikä niistä heikoin ole 6 ROSELINE FORBES, joka saattaa hyvinkin viedä nimiinsä Toto5-pelin päätöskohteen. 9 SUPER TOPAZ on kova 4-vuotias tamma ja voi kiriä voittomatsiin. 5 HOGAN STAR starttaa vielä lauantaina Seinäjoella tätä kovemmassa lähdössä. 11 MOUNTAIN ST LEO voisi olla yllättäjäehdokas kotiradallaan.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.