Ravikuningas Costello avaa kautensa Porissa perjantaina 20.3.

Perjantaina 20. maaliskuuta klo 18 ravataan Porissa täysipainoiset kymmenen lähdön toto-ravit. Vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi kaikki Suomen ravit kilpaillaan toistaiseksi ilman yleisöä. Kotikatsomoihin ravien TV-kuva välittyy normaalisti.

Ravien neljännessä lähdössä eli Toto4-pelin avauskohteessa vuoden 2018 ravikuningas 7 Costello tekee paluun kilpailuradoille. Oriin vuosi 2019 oli vaikea, kun oli lihasongelmaa sekä pieni operaatio loppuvuodesta. Nyt ravikuningas kuitenkin avaa kautensa ja tehtävä näyttää sille varsin sopivalta. 8 A.T. Veeti ja 9 Rapin Aatos ovat myös avaamassa kauttansa. On erittäin mielenkiintoista seurata, millä tasolla nämä 14-vuotiaat suorittavat.  1 Aurotar ja 3 Ponutella ovat paalun kovia tammoja ja saavat edellä mainittuja oreja vastaan 20 metriä hyvää lähdössä, mutta riittäneeköhän se kuitenkaan aivan?

Joni-Petteri Irrin valmentama ja Hannu Torvisen ohjastama 4 Nothing Else saattaa jatkaa voittoputkeaan. 5-vuotiaalla ruunalla on hyvä lähtöpaikka ja moni asia puoltaa sen menestysmahdollisuuksia. 9 Grainfield Emma ja 11 Daisy Nash ovat hyviä tammoja, mutta joutuvat matkaan takarivistä, eikä sieltä suosikin tavoittaminen ole se helpoin tehtävä.  

8 Leemark’s Ghost olisi paremmalta lähtöpaikalta saattanut olla melko suurikin suosikki, mutta 8-rata tuo omat haasteensa kisaan. Tapio Mäki-Tulokkaan valmennettava kilpailee kuitenkin mainiossa vireessä ja voi runnoa voittoon huonoltakin paikalta. 7 Amazato on varttunut 4-vuotiaaksi ja sen kaudenavausta seurataan tässä suurella mielenkiinnolla. Tauko on kuitenkin pitkä, sillä viimeinen startti on kesäkuulta 2019. 10 Freddy K voitti viimeksi Forssassa ja kilpailee hyvässä vireessä. 4 Hocuspocus Avenger voisi olla yksi tasaisen lähdön yllättäjistä.

Toto4-peli päätetään illan kovimpaan lämminverilähtöön. 9 North Lexus luotetaan tauosta huolimatta suosikiksi. Ruuna voitti v. 2019 hienosti peräti 9 kertaa ja tienasi komeasti yli 47 000 euroa. Harri Koivunen tuonee 6-vuotiaan hyvässä kunnossa radoille. 10 Freelancer on edellisen tallikaveri ja volttaa sen vierestä matkaan. Nopea ruuna on tauluaan parempi. 12 The Swede on esittänyt hyvää virettä talven starteissaan. Hannu Torvinen vahvistaa vieläpä hyppäämällä kärryille. 5 Gunvald saa edellä mainittuihin nähden 20 metriä etumatkaa. Jos volttaus radalta 5 onnistuu, voi ruuna yltää korkealle.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.