Ravikuningatar Akaasia tähdittää Porin perjantairaveja

Porissa ravataan kilpaa perjantaina 5. kesäkuuta klo 17:30 alkaen. Alkamisajan lisäksi myös Toto-pelien ns. Peli-mix on erilainen, mihin on totuttu. Perjantai-ilta tarjoilee tällä kertaa yhteensä kymmenen toto-lähtöä. Jokaiseen lähtöön on mahdollista pelata voittaja- ja kaksaripeliä. Sija-peli ei ole illan mixissä mukana laisinkaan. Troikkaa voi pelata lähtöihin 1, 5 ja 10. Toto4-pelin kohteina ovat lähdöt 2-5. Toto4-peli sulkeutuu siis aikataulun mukaan jo klo 17:56!

Toto4-pelin avauskohteessa lämminveriset tammat mittelevät paremmuudestaan. Juho Ihamuotilan valmentama 5 BELIEVE YOUR DREAM on aloittanut uransa varsin mallikkaasti voittamalla neljä uransa kuudesta startista. Mauno Laurilan 2 FEELING GLORY on hyvällä paikalla haastamaan suosikkia. Kokemäkeläisen Minna Rampan 8 RIM BAY ORCHID ei puolestaan ollut rata-arvonnassa onnekas, mutta kykyjä sillä tuntuisi olevan tässä pärjäämiseen.

8 NIGHT GUARD ei ole vielä parempaansa kohdannut. Yhdeksän kertaa yhtä monesta yrittämästä voittanut Olli Koivusen ajokki voi toki Toto4-pelin toisessa kohteessa nyt kohdata jo parempansa. Nimittäin 6 TRUEDREAM A.F. vaikuttaa erittäin kovalta haastajalta. Hieno matsi varmasti nähdään! Soppaa höystävät vielä ainakin 4 GABRIELLA LA RENTA, joka ehti jo palaamaan tauolta ja voittamaan Turussa sekä 11 STONESCAPES RAIN, jolla myös kykyjä piisaa. Lähtöpaikka on toki sillä huono.

Kolmannen Toto4-kohde on erittäin mielenkiintoinen suomenhevostammojen tasoitusajo. Avoimet tammat lähtevät matkaan 20 metrin takamatkalta ja pyrkivät ohittamaan paalun enintään 50 000 euroa tienanneet kilpasisarensa. Ravikuningatar 9 AKAASIA tekee paluun kilparadoille melko tarkkaan vuoden tauon jälkeen. Ikää on nyt jo 14-vuotta ja on kyllä todella mielenkiintoista seurata, kuinka korkealla tasolla se pystyy suorittamaan. 11 RYTI-TYTTÖ ja 12 SÄVEL-TAIKA ovat sitä pari vuotta nuorempia kilpakumppaneita ja tuttuja Kuningatartaistoista. Myös 10 NAPUTUS saattaa jo tänä vuonna olla ehdotonta tammaeliittiä. Myöskään paalun tammojen menestymismahdollisuuksia ei voi pois sulkea.

Toto4 päätetään lämminveristen tasoitusajoon, jossa voittajan nimi ei ole helppo ennustaa. 4 GRAINFIELD EMMA ja 7 QUEEN OF THE WORLD ovat paalulta ehkä mielenkiintoisimmat. 8 ISIAH BOKO on paalun suljetulla paikalla, mutta ehtinyt jo osoittamaan kykyjä. 13 ERNA’S KING on tuttu kilpailija Porin kaviouralla ja se voi hyvinkin takamatkasta huolimatta osallistua voittotaistoon.  

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.